Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
18-ban jár le a szerződése. Nyílván nem fog hosszabbítani, a Gladhbach meg nyomatja még ebben a szezonban aztán kénytelenek lesznek eladni úgyis. De most még merétem, hogy nem adják el.palesz77 írta:Sok ilyet hallottam már..![]()
Mondjuk szerintem se megy a Poolba, az a része csak vicc volt, de az eddigi szezon alapján én arra tippelnék, hogy ennek ellenére eladják. Bár azért kicsit elbizonytalanodtam most megmondom őszintén..De olvastam olyat, hogy nyáron sokkal olcsóbban vihető lesz, azért is tippelek erre - nem tudom valós-e, de 5000 helyen olvastam már.
Tessék?palesz77 írta:Dahoud januártól megoldja ezeket a gondokat..
Igen. De alapvetően azt se értem miért ő védekezett ott. Lovren ott állt két méterre ember nélkül. Illetve szerintem akkora lövés nem volt, hogy ne lehetett volna megfogni.palesz77 írta: Ezt meg nem a nyakaba akarom varrni, mert Karius golja, de itt is Hendo mellol leptek el ugye? Streamen nem lattam jol ki az a jatekos, azert kerdem csak.
A gól nem minden. Henderson kb egy szervező vkp-t játszik. Míg Can támadó kp már-már.palesz77 írta: Ideje lenne, az utobbi hetekben eleg magasan Can>Hendo..2. gol elott mondjuk mindketten szepen csuszkaltak, de csak Hendo mellol lottek.
Kar lenne ezert a meccsert amugy, ilyen hulye golokat kapni komolyan.. Felidoben meg remenykedtem, hogy Ejaria is bejohet, hat nagyot fordult a meccs sajna..
Ideje lenne, az utobbi hetekben eleg magasan Can>Hendo..Tromort77 írta:Ha Can így folytatja még a végén megkedvelem.https://streamable.com/o37m
Palesz, kezeket a paplan fölé!
Gyönyörű gól volt.Tromort77 írta:Ha Can így folytatja még a végén megkedvelem.https://streamable.com/o37m
Palesz, kezeket a paplan fölé!
Én is kedveltem, bár nálunk inkább a küzdeni tudása volt példamutató, a játéktudását ritkán tudta megmutatni, sokat is volt fikázva, az emelése a Klasszikuson, vagy az Atleticonak lőtt gólja azért emlékezetes marad.senkialfonz40 írta:Alexis pedig egymaga hozta az ágyúsok meccsét!!! Óriási kedvencem volt itt!
Henry a segédedzőjük, nem csoda.Bob_Marley írta:off: Eddig nem olyan rosszak a belgák. 4 meccs +20 gólarány.
Igazad van, az a szezonja is remek volt, csak a gyenge 15/16-os szezon miatt hajlamos vagyok arról megfeledkezni. Az biztos, hogy sok van a srácban, és a jövőben talán nemzetközi szinten is elérhet vmi komlyabb eredményt, a Chelsea nagyon biztató Conteval, és a belgák is talán végre beérnek 2018-ra Vilmots nélkül, akit én nem értekelek túl jó szöv. kap.-nak.Tromort77 írta:2014-15ös szezon?LG írta:Conte alatt néhányan már megújultak, pl. Costa vagy Hazard elég rég voltak ilyen formában, sőt, a belga szerintem a Chelseaben még sosem volt ennyire jó.
2014-15ös szezon?LG írta:Conte alatt néhányan már megújultak, pl. Costa vagy Hazard elég rég voltak ilyen formában, sőt, a belga szerintem a Chelseaben még sosem volt ennyire jó.
Ennek ellenére nem játszott vmi nagy meccset, és nem gondolom, hogy hosszútávon kéne ő a Chelsea kezdőjébe. Bár ki tudja, Conte alatt néhányan már megújultak, pl. Costa vagy Hazard elég rég voltak ilyen formában, sőt, a belga szerintem a Chelseaben még sosem volt ennyire jó.pep71 írta:A fék Fabregas...ugye sokak szerintmegint két olyan hosszú indítása volt, amit a Barca kp-sok csak álmokban tudnak. Egyikből gól lett, másikat Hazard kihagyta még az első félidőben.
Jól össze lett rakva ez a Chelsea, bár a City tényleg sok helyzetet kihagyott.
Ő tényleg komoly érvágás, pedig eddig Chelsea győzelmet akartam tippelni. De mindegy, maradok a megérzésemnél, még őszi szezon van, ilyenkor még kepes Cesc is nagyot játszani. Tippen 1-2 a Chelseanek.Cesc meglepett, de Matic ha jól látom sérült lehet, mert keretbe sincs. Nagy érvágás szerintem, főleg védekezésben.