Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem igazán. Pep is azt mondta, hogy kockázatos lenne. CR, Higuaín, Di Maria, Özil, Marcelo ellen semmi esetre sem hagynék ekkora területet, és ennyi lehetőséget 1v1-re.kristop írta:rajtam kívül lenne valaki, aki bevállalná és 343ban menne nekik?
Nem szeretek felállásokat írni, mert tele lehet vele szemetelni az oldalt 2 perc alatt, de én is leírom 4-4-2Hunter91 írta:Szerintem is így kellene felállni. Bár ki tudja Villa milyen napot fog ki. A clásico-kon rendre bravúros játékot szokott produkálni.visca el barca írta:ugy érzem, hogy akkor lenne igazán esélyünk a classicon, ha xavi, iniesta, fabre, és sanchez is játszana.
ez vagy ugy lehetseges, ha 3 védovel jatszunk és alves a kispadon kap helyet, vagy ha ha 4 védővel toljuk és iniesta jatsza a baltámadót.
azért az meglepo, h elég sokan kihagyjak mascheranot, sztem sokkal jobb formaban tolja, mint puyol vagy pique... (talány h állandoan serultek, hol jatszanak, hol nem...)
igy kell kimennunk:
vv -alves, masche, pique, abidal - xavi, busq, fabre - alexis, messi, iniesta
60. percben cserélném Xavi-t Thiago-ra, így ismét felpörögne a kp.
Nekem is ez tetszene a legjobban, annyi változtatással, hogy Fab és Iniesta helyet cserél.visca el barca írta: igy kell kimennunk:

ab1daL írta:El is felejtettem, de a Sporton volt egy emlékeztető cikk, méghozzá hogy: Pep veretlen a Bernabeuban! Reméljük most sem dől meg!
Szerintem is így kellene felállni. Bár ki tudja Villa milyen napot fog ki. A clásico-kon rendre bravúros játékot szokott produkálni.visca el barca írta:ugy érzem, hogy akkor lenne igazán esélyünk a classicon, ha xavi, iniesta, fabre, és sanchez is játszana.
ez vagy ugy lehetseges, ha 3 védovel jatszunk és alves a kispadon kap helyet, vagy ha ha 4 védővel toljuk és iniesta jatsza a baltámadót.
azért az meglepo, h elég sokan kihagyjak mascheranot, sztem sokkal jobb formaban tolja, mint puyol vagy pique... (talány h állandoan serultek, hol jatszanak, hol nem...)
igy kell kimennunk:

Azt szeretnem megkerdezni hogy Rinkut bannoltatoke ezert a hozzaszolasaert mert engem igen hol az igazsagRinku írta:Az eredmény számomra teljesen mindegy, hogy mennyi lesz, csak egyel több gólunk legyen a végén, mint nekik, szép és megkérdőjelezhetetlen támadófutballt játszunk (tehát úgy, ahogy azt szokásosan elvárjuk a srácoktól) és ne sérüljön meg súlyosan senki. Ezen felül nincs mit mondanom a meccsel kapcsolatban, Visca el Barca! Madrid, cabron, saluta al Campeón!
A Szuperkupa meccs sztem nem viszonyítási alap, mert a Real egyértelműen sokkal jobb formában és erőnlétben volt, ráadásul nálunk az első meccsen Piqué, Sergio, Xavi, Fabregas? hiányzott. Mindamellett elég jók voltak és tényleg a szerencsénknek köszönhetően nyertünk. Remélem Pepnek csak egy válasza van, de az ütős lesz: Valdes-Alves, Mascherano, Piqué, Abidal-Xavi, Sergio, Iniesta-Messi, Cesc, Alexis. Igazából 4-4-2-őt is simán el tudok képzelni mert most a védekezés egyenlőre fontosabb lesz, mint a támadás és nagyon nem mindegy, hogy 1 emberrel több, vagy kevesebb védekezik. Igazából ezen a meccsen fog múlni minden. Ha nyerünk még van esélyünk a bajnokságra, ha nem akkor azt inkább nem is kommentálom...Messi-Ini írta:Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat,azt szűröm le belőlük hogy mindenki nagyon izgatott és összességében pozitívan tekint a meccsre.Én a magam részéről rendesen bevagyok tojva,mert hát: A tavaly tavaszi klasszikus szinte már egy "sörmeccs" volt,amelyen egyik csapat sem csinált semmi különlegeset,mi elfocizgattunk hogy egy x legaláb meglegyen,és hát a végére meg is lett.De aztán jött a kupadöntő,ahol a Real nagyon agresszívan letámadott minket az egész első félidőben,amire mi úgy reagáltunk ahogy ezt ők várták,mert nem tudtuk megtartani a labdákat,nem tudtunk támadásokat építeni.Ennek ellenére,hogy nem nagyon jutottunk előre,a védelem szokás szerint a félpályán áldogált,hogy a Madrid a megszerzett labdákkal tudjon indulni.Az első félidőben jobbak is voltak,mákunk volt hogy nem vezettek.A 2. félidőre talán elfáradtak,vagy tudatosan vettek vissza,ezt nemtudom,de ott kezdtünk feljönni,de az is édeskevés volt a sikerhez.Az idei szuperkupa meccseken szerintem ugyanez volt,hogy a Madrid kő keményen letámadott,amivel nemnagyon tudtunk mit kezdeni,mert hát valljuk be,megnyertük a kupát,de alakulhatott volna ez máshogy is,mert a Real-nak több helyzete volt,csak szerencsénkre ezeket nem használták ki.Szerintem JM ugyanezt a taktikát fogja nyomni,kérdés,hogy erre mit válaszol majd Pep......

bocsánat....sektor írta:mintha akkora dolog lenne helyesen leírni, ezt kb úgy adtad elő