Na hát most,hogy letudtuk az utolsó bajnokit a "nagy" meccs elött,kicsit elkezdtem lélekben hangolni a meccsre.Igazából kicsit bevagyok "tojva",mert bár a 6 pont nem a világ vége,de a 9 érzésem szerint már-már ledolgozhatatlan lenne.Nem lesz egyszerű dolgunk,annyi biztos.Szerintem a Real 4-3-3ban fog felállni,egy Khedira-Lass-Xabi trióval középen.Ez nálam azt jelenti,hogy egészpályás letámadást fognak majd nyomni,és a 3 középpályásuk próbálja majd megfojtani a mi középpályánkat.Nagy kérdés lesz,hogy ez mennyire zavar majd meg minket.A másik nagy kérdés nálam a kezdő11 összeállítása,mert a védelem szinte biztos(Alves-Pique-Puyol-Abidal),de a középpályán és elől vannak kérdések.Középen szerintem Masch-nak abszolút helye lenne,akár Busqets párti Pep akár nem.Elötte Xavi-Ini páros biztos,de elöttük megint lesznek kérdések.Messi biztos,és nálam Sanchez is,de ott van még Villa,aki megint előhúzhatna valamit a kalapból,mint a Bl döntőben vagy esetleg a Szuperkupa döntőben.Ott van még Pedro,akiről mint azt tudjuk,a fontos meccseken elég sokszor döntő gólokat lő.De ne felejtsük el még Cesc-et sem,aki pedig bombaformában van és vétek lenne kihagyni.
Nehéz lesz,de remélem sikerül begyüjteni a 3 pontot
Visca El Barca