Barça vs. Real - El Clásico
Régebbi és nagyobb kép nem volt? 

- visca el barca
- Presidente del Barça
kicsit avatar
sztem nagyobban told fel 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Keita kezdőtagságában biztos vagyok. Amúgy piszok jó az aláírásképed, Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
-
- Capitá del Barça
Én is szívesebben látnám Sanchezt kezdőként, mint Villát (főleg az idei formák végett)
DE
1, Villa nagy meccseken mindig Villa-n
2, Pep általában húz az EC-kon valami olyat, amit mi nem várnánk (pl Villa kezdetése Sanchez helyett)
3, Amennyiben vesztésre állnánk Sanchez beküldése +1 sebességi fokozatot jelentene, főleg ha a második félidő első felében áll a be..
Úgy futná le az addigra fáradt madridi védelmet, ahogy akarná, ill. L
letámadásaival megakadályozná a margit kibontakozását.
Szerintem ha Villa-t kéne bedobni frissben, akkor nem jelentene akkora minőségi javulást.
Mascherano is tuti kezdő nálam, de ha Pep helyette vagy Busi helyett berakja a mali kecskepásztort, azon sem lepődnék meg
DE
1, Villa nagy meccseken mindig Villa-n

2, Pep általában húz az EC-kon valami olyat, amit mi nem várnánk (pl Villa kezdetése Sanchez helyett)
3, Amennyiben vesztésre állnánk Sanchez beküldése +1 sebességi fokozatot jelentene, főleg ha a második félidő első felében áll a be..
Úgy futná le az addigra fáradt madridi védelmet, ahogy akarná, ill. L
letámadásaival megakadályozná a margit kibontakozását.
Szerintem ha Villa-t kéne bedobni frissben, akkor nem jelentene akkora minőségi javulást.
Mascherano is tuti kezdő nálam, de ha Pep helyette vagy Busi helyett berakja a mali kecskepásztort, azon sem lepődnék meg

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Megkezdődtek a taktikai találgatások a madridi részről is.
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... hin_sorsa/
Én egy kicsit félek ettől a Pepe-Ramos középpályától mert nagyon le tudják szedni Messit ketten ha nincs 2 értékelhető teljesítményű csatár.
Éppen ezért nagyon remélem, hogy Pep is látni fogja, hogy egyértelműen itt úgy kell majd kiállni, hogy: Valdes-Alves-Piqué-Puyol-Abidal védősor. Ez egyértelmű Piqué Puyol páros együtt azért még mindig a világ legjobbjai között vannak. Sokan rebesgették már itt azt az ötletet, hogy Masch kezdjen mint védekező középpályás én nem igazán tudom eldönteni, de szerintem azért Pepnél még mindig Busquets felé hajlik a mérleg, már csak a játékintelligencia miatt is. A kp másik két ember Xavi-Ini páros és itt jön a lényeg, hogy én Alexis és Messi mellett Fabregast kezdetném. Két dolog miatt is. Egyrészt Messivel ők értik talán a legjobban meg egymást a csatárjelöltek közül, másrészt meg persze be lehetne tenni Villát is hogy hátha majd eldurrant megint egy olyan löketet mint a szuperkupán de azért egy madrid ellen ebben bízni.. hát eléggé érdekes lenne mit mondjak.. A többi jelölt közül még talán Pedro jöhetne számításba de őt csak akkor hoznám be ha esetleg vezetünk és tartani az eredményt -> jó védekező munkája miatt. Másrészről pedig azért is nyerő taktika lehetne Fabre csatársorba való küldése mert ha esetleg 1-el vagy ne adj isten 2-vel menne a madrid akkor átálnánk 3-4-3ba ahol Alves bejátsza a jobb oldalt, míg Fabre visszalépne kp-ra. Én így gondolom
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... hin_sorsa/
Én egy kicsit félek ettől a Pepe-Ramos középpályától mert nagyon le tudják szedni Messit ketten ha nincs 2 értékelhető teljesítményű csatár.
Éppen ezért nagyon remélem, hogy Pep is látni fogja, hogy egyértelműen itt úgy kell majd kiállni, hogy: Valdes-Alves-Piqué-Puyol-Abidal védősor. Ez egyértelmű Piqué Puyol páros együtt azért még mindig a világ legjobbjai között vannak. Sokan rebesgették már itt azt az ötletet, hogy Masch kezdjen mint védekező középpályás én nem igazán tudom eldönteni, de szerintem azért Pepnél még mindig Busquets felé hajlik a mérleg, már csak a játékintelligencia miatt is. A kp másik két ember Xavi-Ini páros és itt jön a lényeg, hogy én Alexis és Messi mellett Fabregast kezdetném. Két dolog miatt is. Egyrészt Messivel ők értik talán a legjobban meg egymást a csatárjelöltek közül, másrészt meg persze be lehetne tenni Villát is hogy hátha majd eldurrant megint egy olyan löketet mint a szuperkupán de azért egy madrid ellen ebben bízni.. hát eléggé érdekes lenne mit mondjak.. A többi jelölt közül még talán Pedro jöhetne számításba de őt csak akkor hoznám be ha esetleg vezetünk és tartani az eredményt -> jó védekező munkája miatt. Másrészről pedig azért is nyerő taktika lehetne Fabre csatársorba való küldése mert ha esetleg 1-el vagy ne adj isten 2-vel menne a madrid akkor átálnánk 3-4-3ba ahol Alves bejátsza a jobb oldalt, míg Fabre visszalépne kp-ra. Én így gondolom

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Érdekes dolog ez ám.
Puyol és Piqué jól fejelnek, Masch pedig úgy szerel mint senki más jelen pillanatban a csapatból. Viszont Busquets kell a középpályára mindenképpen. Szóval Masch kezdőbe rakásán gondolkodni kell.
Villát én csak azért sem raknám be a kezdőbe. Alexis és Cesc kell most a kezdőbe, mert ők berúgják a helyzeteiket.
Nem tudok mit mondani, csak annyit hogy győzzön a jobbik szombaton.
Puyol és Piqué jól fejelnek, Masch pedig úgy szerel mint senki más jelen pillanatban a csapatból. Viszont Busquets kell a középpályára mindenképpen. Szóval Masch kezdőbe rakásán gondolkodni kell.
Villát én csak azért sem raknám be a kezdőbe. Alexis és Cesc kell most a kezdőbe, mert ők berúgják a helyzeteiket.
Nem tudok mit mondani, csak annyit hogy győzzön a jobbik szombaton.
Úgy látom a nagy többség egyetért a kezdő tizenegyet illetően
Kivéve a védelem közepét, ahol én Puyol helyett inkább Piquet játszatnám, mert a magassága kelleni fog a pontrúgásoknál. Bár Puyol is jól fejel...viszont Masch elég gyengén, ennek ellenére sztem ő a legjobb védőnk idén, nem hagynám ki. Kp-n Bus-Xavi-Ini-Cesc, elöl pedig Messi és Alexis. A Szuperkupán 4 gólt szereztek ellenünk, ebből 3at pontrúgásból...ezekre nagyon oda kell figyelni! Ezért Keita játéka is akár indokolt lehet, jól fejel, kp-s ütközéseknél is jól jönne ( pl amikor fel kell ívelni hátulról a Real agresszív letámadása miatt ). Nem olyan félelmetes ez a Madrid jelenleg, ha a Camp Nouban lennénk, azt mondanám bőven, hogy mi vagyunk az esélyesek, és Mou csak a tavalyi focijával érhet el eredményt. Viszont mi idegenben katasztrofális teljesítményt nyújtottunk eddig...ha ez a motiváció hiánya volt, akkor no para, a Bernabeuban nem kell plusz motiváció...
Rettentően izgulok, általában 90 remegés nekem egy Clásicó, most lehet végig sem tudom nézni ( volt már rá példa ).

Rettentően izgulok, általában 90 remegés nekem egy Clásicó, most lehet végig sem tudom nézni ( volt már rá példa ).
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
3-4-3at tőlzásnak érezném, de a múltkor leírt 3-5-2 szimpatikus volt!De a felírt 4-4-2 szerintem a jóra vezető út!Igazából nagyon felállásokról nem is lehet beszélni, mert folyamatosan cserélődnek a posztok felállások!Én Busquetset és Keitát is játszatnám középen, mert pl a mali játékos fejeléseire szükség lesz elől hátul, s 2en megtudják oldani a középpálya szűrését, ráadásul előre játékban is hozzátudnak tenni mindketten!Én mindenfélekppen óvatosan kezdenék, s ha úgy alakul a végén lecsapni!
Ahogy Capon is írta Madridban egy döntetlen soha nem csalódás, most is ebből kell kiindulni, s megszervezni rendesen a játékot, nehogy esetlegesen mi kerüljünk hátrányba!
Ahogy Capon is írta Madridban egy döntetlen soha nem csalódás, most is ebből kell kiindulni, s megszervezni rendesen a játékot, nehogy esetlegesen mi kerüljünk hátrányba!

Nem igazán. Pep is azt mondta, hogy kockázatos lenne. CR, Higuaín, Di Maria, Özil, Marcelo ellen semmi esetre sem hagynék ekkora területet, és ennyi lehetőséget 1v1-re.kristop írta:rajtam kívül lenne valaki, aki bevállalná és 343ban menne nekik?
Alves és Abidal zárja a széleket, Mascherano a legjobb formában lévő védőnk, Puyol szíve muszáj egy El Clásicóra, középpályra a legerősebb Busquets - Xavi - Iniesta trió, elől meg lehet építeni a Messi - Fábregas páros összeszokottságára, góljaira, illetve Alexis sebességére, kiszámíthatatlanságára.
rajtam kívül lenne valaki, aki bevállalná és 343ban menne nekik?
valdes - alves, mascherano, abidal - busquets, xavi, iniesta, fabregas - alexis, messi, villa
igen, igen, tudom a hátulütőket, a szélsőiket, meg kockázatos és satöbbi, de most valamiért odaraknék plusz egy embert(villát, hátha) a kapujuk közelébe egy védő helyett és durr neki. mostanában folyton nekünk jöttek erőből, lepjük meg őket most mi. amíg van erejük villa, és alexis úgyis visszaszaladnak bárkivel.
valdes - alves, mascherano, abidal - busquets, xavi, iniesta, fabregas - alexis, messi, villa
igen, igen, tudom a hátulütőket, a szélsőiket, meg kockázatos és satöbbi, de most valamiért odaraknék plusz egy embert(villát, hátha) a kapujuk közelébe egy védő helyett és durr neki. mostanában folyton nekünk jöttek erőből, lepjük meg őket most mi. amíg van erejük villa, és alexis úgyis visszaszaladnak bárkivel.
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem szeretek felállásokat írni, mert tele lehet vele szemetelni az oldalt 2 perc alatt, de én is leírom 4-4-2Hunter91 írta:Szerintem is így kellene felállni. Bár ki tudja Villa milyen napot fog ki. A clásico-kon rendre bravúros játékot szokott produkálni.visca el barca írta:ugy érzem, hogy akkor lenne igazán esélyünk a classicon, ha xavi, iniesta, fabre, és sanchez is játszana.
ez vagy ugy lehetseges, ha 3 védovel jatszunk és alves a kispadon kap helyet, vagy ha ha 4 védővel toljuk és iniesta jatsza a baltámadót.
azért az meglepo, h elég sokan kihagyjak mascheranot, sztem sokkal jobb formaban tolja, mint puyol vagy pique... (talány h állandoan serultek, hol jatszanak, hol nem...)
igy kell kimennunk:
vv -alves, masche, pique, abidal - xavi, busq, fabre - alexis, messi, iniesta
60. percben cserélném Xavi-t Thiago-ra, így ismét felpörögne a kp.
VV - Alves, Puyi/Mas, Piqué/Mas, Abidal - Busi, Xavi, Fabregas, Ini - Villa/Alexis, Messi
Alves szokás szerint bejátssza a jobb oldalt persze figyelve a védekezésre. Busi mellé Mas fellép a kp-ra ill. visszazár középső védőnek. Puyi és Abidal hátalmarúdnak nem mászkálnak.
A kp sorról és a támadókról szerintem nem kell írni semmit.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- aka Game90
Nekem is ez tetszene a legjobban, annyi változtatással, hogy Fab és Iniesta helyet cserél.visca el barca írta: igy kell kimennunk:

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- peccerta
- Jugador del Barça
ab1daL írta:El is felejtettem, de a Sporton volt egy emlékeztető cikk, méghozzá hogy: Pep veretlen a Bernabeuban! Reméljük most sem dől meg!
JESUS SZÓLJON BELŐLED:)
Cruyff
Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
- ab1daL
- Director del Fútbol
El is felejtettem, de a Sporton volt egy emlékeztető cikk, méghozzá hogy: Pep veretlen a Bernabeuban! Reméljük most sem dől meg! 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- peccerta
- Jugador del Barça
Egyetértek,ha vereség akkor nagyon nehéz lesz a továbbiakban,bár szerintem,ink.a tavasz lesz a meghatározó! Jönnek az éles bl meccsek,mindenki a ligában tartalékol.Itt a lényeges dolog a lelki előny amit most lehet kiharcolni.
Nem szeretem a Madridot,de amit alkotnak az valóban jó és eredményes,ma azt mondom:bármi lehet.
Ahogy én látom,nekünk a legnagyobb baj egyrészt a sok sérült,másrészt a megfelelő kezdő felállítása.
Tele vagyunk "Mega" sztárokkal akik mind játszani akarnak és kell is őket játszani + a fiatalok akiket ha meg szeretnénk tartani,megint csak játszatni kellene különben lépni fognak, lásd(Krikics ).Gardiola nincsen könnyű helyzetben, és akkor még nem beszéltünk a megfelelési kényszerről stb stb.
Én ebben látom a (kudarcokat) persze ez sem helytálló, hisz kudarc az nincsen csak nem mi vezetjük a ligát!
Mindenesetre azt gondolom a Classico mindenre kihatással lesz,akár a bl re is,be kell húznunk valahogy és akkor hatalmas lélektani előnyben leszünk
Visca el BARCA
Nem szeretem a Madridot,de amit alkotnak az valóban jó és eredményes,ma azt mondom:bármi lehet.
Ahogy én látom,nekünk a legnagyobb baj egyrészt a sok sérült,másrészt a megfelelő kezdő felállítása.
Tele vagyunk "Mega" sztárokkal akik mind játszani akarnak és kell is őket játszani + a fiatalok akiket ha meg szeretnénk tartani,megint csak játszatni kellene különben lépni fognak, lásd(Krikics ).Gardiola nincsen könnyű helyzetben, és akkor még nem beszéltünk a megfelelési kényszerről stb stb.
Én ebben látom a (kudarcokat) persze ez sem helytálló, hisz kudarc az nincsen csak nem mi vezetjük a ligát!
Mindenesetre azt gondolom a Classico mindenre kihatással lesz,akár a bl re is,be kell húznunk valahogy és akkor hatalmas lélektani előnyben leszünk
Visca el BARCA
Cruyff
- Hunter91
- Capitá del Barça
Szerintem is így kellene felállni. Bár ki tudja Villa milyen napot fog ki. A clásico-kon rendre bravúros játékot szokott produkálni.visca el barca írta:ugy érzem, hogy akkor lenne igazán esélyünk a classicon, ha xavi, iniesta, fabre, és sanchez is játszana.
ez vagy ugy lehetseges, ha 3 védovel jatszunk és alves a kispadon kap helyet, vagy ha ha 4 védővel toljuk és iniesta jatsza a baltámadót.
azért az meglepo, h elég sokan kihagyjak mascheranot, sztem sokkal jobb formaban tolja, mint puyol vagy pique... (talány h állandoan serultek, hol jatszanak, hol nem...)
igy kell kimennunk:
60. percben cserélném Xavi-t Thiago-ra, így ismét felpörögne a kp.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ugy érzem, hogy akkor lenne igazán esélyünk a classicon, ha xavi, iniesta, fabre, és sanchez is játszana.
igy kell kimennunk:
igy kell kimennunk:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Capon
- Llegenda del Barça
Ma vettem észre magamon, hogy várom már a klasszikust...
Nem kimondottan tartok a Madridtól bár természetesen kemény ellenfél lesz, és jó lenne ezt a szót használni a meccs után is nehogy Mounak köszönhetően a meccs végére megint ellenségek legyenek.
Ami az eredményt illeti Madridban mindig jó eredmény a döntetlen és ezt most sem bánnám, persze ha a pontkülönbséget nézzük akkor egy döntetlennel ugyan ott vagyunk ahol a part szakad... nyerni kéne, de biztos nem lesz egyszerű.
Remélem nem a szokásos mederben fog zajlani a meccs a szétrúglak feldobom magam stílusban. És az sem lenne már semmi ha balhé nélkül be lehetne fejezni ezt a 90 percet. Ez már a csoda kategóriába tartozna.
Nem kimondottan tartok a Madridtól bár természetesen kemény ellenfél lesz, és jó lenne ezt a szót használni a meccs után is nehogy Mounak köszönhetően a meccs végére megint ellenségek legyenek.
Ami az eredményt illeti Madridban mindig jó eredmény a döntetlen és ezt most sem bánnám, persze ha a pontkülönbséget nézzük akkor egy döntetlennel ugyan ott vagyunk ahol a part szakad... nyerni kéne, de biztos nem lesz egyszerű.
Remélem nem a szokásos mederben fog zajlani a meccs a szétrúglak feldobom magam stílusban. És az sem lenne már semmi ha balhé nélkül be lehetne fejezni ezt a 90 percet. Ez már a csoda kategóriába tartozna.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Ha a Barca a következő felállásban vonul ki
VV-Alves-Puyol-Pique-Abidal-Sergi-Xavi-Iniesta-Cesc-Messi-Sanchez
akkor nyugodt leszek, ha lesznek változtatások és pl. Villa kezd, akkor már korántsem. A meccsen ha 1 helyzetünk lesz,be kell lőni és kész.
Meg lehet verni a Realt szerintem, bár José szerintem bőven X-re fog játszani, vagyis nem nagyon fogja erőltetni a támadást. 6pont előnyük van, nekünk kell nyerni, csak úgy mint majd 1 éve és lemosni őket a gyepről.
Mindenünk megvan ahhoz,hogy nyerjünk, bízni kell benne, a srácoknak meg oda kell tenniük magukat!
VV-Alves-Puyol-Pique-Abidal-Sergi-Xavi-Iniesta-Cesc-Messi-Sanchez
akkor nyugodt leszek, ha lesznek változtatások és pl. Villa kezd, akkor már korántsem. A meccsen ha 1 helyzetünk lesz,be kell lőni és kész.
Meg lehet verni a Realt szerintem, bár José szerintem bőven X-re fog játszani, vagyis nem nagyon fogja erőltetni a támadást. 6pont előnyük van, nekünk kell nyerni, csak úgy mint majd 1 éve és lemosni őket a gyepről.
Mindenünk megvan ahhoz,hogy nyerjünk, bízni kell benne, a srácoknak meg oda kell tenniük magukat!
Azt szeretnem megkerdezni hogy Rinkut bannoltatoke ezert a hozzaszolasaert mert engem igen hol az igazsagRinku írta:Az eredmény számomra teljesen mindegy, hogy mennyi lesz, csak egyel több gólunk legyen a végén, mint nekik, szép és megkérdőjelezhetetlen támadófutballt játszunk (tehát úgy, ahogy azt szokásosan elvárjuk a srácoktól) és ne sérüljön meg súlyosan senki. Ezen felül nincs mit mondanom a meccsel kapcsolatban, Visca el Barca! Madrid, cabron, saluta al Campeón!
Dupla reg miatt, ez a nicked is ugrott.
FOCI
klasszikus:
a real szerintem 4-3-3ban vagy 4-2-3-1ben fog kiállni. nekem egyik sem tetszik,mert a 4-3-3ban a középső hármast lassúnak és gyengének tartom. feltételezem xabi-lass-khedira lesz az,míg elöl cé,dm és benzema helye aligha kérdés látva özil szenvedését. 4-2-3-1-es felállás bukott az 5-0 alkalmával,pedig akkor ti 4-3-3ban játszottatok és 3-4-3 esetén még több ember jutna a real 2 védekezőjére. az is igaz,hogy a 4 támadóbb szellemű játékos gyorsan elfutna a 3 védőtök mellett,de ezt nem tartom járhatónak.
én valamiféle 4-4-2t variálnék meg a meccsre vagy 4-3-1-2t,de ez esetben nem lenne szélső,ami hiba lehet,ellenben középre jutna elég ember.
szóval 4-3-3at gyanítok,amelyben én a következőképp állnék ki: iker-lass,ramos,pepe,coentrao-khedira,xabi,marcelo-dm,benzema,cr
az okok: lass fordulékonyabb arbeloánál és tán gyorsabb is,coentrao pedig megbízhatóbb védő marcinál,akit ez esetben egy sorral fentebb játszatnék. így a középső hármas kapna egy gyors játékost is,aki ráadásul védekezni sem rest és akár a szélen támogathat előre is. szigorúan cé oldalán,mert ő nem jár vissza,míg dm igen. a támadótrió egyértelmű.
tippem 0-1,esetleg 0-2. minden a barca ellen szól,szóval nyerni fogtok. eddig a döntetlenre láttam a legnagyobb esélyt,de egyszerűen ha nem nyertek,oda a liga. ez meglepne és szerintem be is húzzátok valahogy.
jó szurkolást és madridi gólokat kívánok
a real szerintem 4-3-3ban vagy 4-2-3-1ben fog kiállni. nekem egyik sem tetszik,mert a 4-3-3ban a középső hármast lassúnak és gyengének tartom. feltételezem xabi-lass-khedira lesz az,míg elöl cé,dm és benzema helye aligha kérdés látva özil szenvedését. 4-2-3-1-es felállás bukott az 5-0 alkalmával,pedig akkor ti 4-3-3ban játszottatok és 3-4-3 esetén még több ember jutna a real 2 védekezőjére. az is igaz,hogy a 4 támadóbb szellemű játékos gyorsan elfutna a 3 védőtök mellett,de ezt nem tartom járhatónak.
én valamiféle 4-4-2t variálnék meg a meccsre vagy 4-3-1-2t,de ez esetben nem lenne szélső,ami hiba lehet,ellenben középre jutna elég ember.
szóval 4-3-3at gyanítok,amelyben én a következőképp állnék ki: iker-lass,ramos,pepe,coentrao-khedira,xabi,marcelo-dm,benzema,cr
az okok: lass fordulékonyabb arbeloánál és tán gyorsabb is,coentrao pedig megbízhatóbb védő marcinál,akit ez esetben egy sorral fentebb játszatnék. így a középső hármas kapna egy gyors játékost is,aki ráadásul védekezni sem rest és akár a szélen támogathat előre is. szigorúan cé oldalán,mert ő nem jár vissza,míg dm igen. a támadótrió egyértelmű.
tippem 0-1,esetleg 0-2. minden a barca ellen szól,szóval nyerni fogtok. eddig a döntetlenre láttam a legnagyobb esélyt,de egyszerűen ha nem nyertek,oda a liga. ez meglepne és szerintem be is húzzátok valahogy.
jó szurkolást és madridi gólokat kívánok

2 nap alatt 8 törölt hsz, remélhetőleg az 1 hét pihenő alatt rájössz mi a gond.
Az eredmény számomra teljesen mindegy, hogy mennyi lesz, csak egyel több gólunk legyen a végén, mint nekik, szép és megkérdőjelezhetetlen támadófutballt játszunk (tehát úgy, ahogy azt szokásosan elvárjuk a srácoktól
) és ne sérüljön meg súlyosan senki. Ezen felül nincs mit mondanom a meccsel kapcsolatban, Visca el Barca! Madrid, cabron, saluta al Campeón! 

Football, bloody hell. /SAF/
Szerintem Villa játszani sem fog, értelemszerűen gólt lőni sem. Fábregas, Messi, Alexis, Iniesta, ezek lehetnek a góllövőink. 3:1-es győzelmet várok. Esetleg 3:2. A Real nem fog nyerni, ebben biztos vagyok.