Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
sopisz
Jugador del Barça

2011.12.06. 20:36:04

Én nem értem miért van kétségbe esve mindenki,attól hogy volt mások ellen 1-2 rosz meccsünk,nekik meg jó,attól még nem lettek jobbak nálunk.
Ha úgy mész ki a pályára hogy nem nyersz inkább ne is menj!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.12.06. 18:52:40

Ha egyáltalán elfogultság nélkül kéne tippelnem akkor egy 1 gólos real győzelmet várnék, de mivel barcás vagyok egy x-et tippelek.
egyébként kb olyan 40-30-30. :)
salas9
Entrenador del Barça

2011.12.06. 12:13:03

A Marca nyilvánosságra hozta José Mourinho "tízparancsolatát", amelyet be kell tartaniuk a játékosoknak ahhoz, hogy megnyerjék a Barcelona elleni rangadót.

1. Ne kapjunk gólt, de legalábbis ne mi kapjunk gólt elsőként!
2. Használjuk ki, hogy a közönség pokoli hangulatot varázsol a Bernabéuba!
3. Ne foglalkozz a bíróval, és vigyázz a lapokra!
4. Ne feledjük, hogy fejjátékban mi vagyunk az erősebbek!
5. A labdát egy pillanatra se tévesszük szem elől!
6. Zárjuk le rendesen a tereket, tolódással védekezzünk!
7. Intenzitás, presszió, mélységi passzok és óriási ritmus.
8. Hatalmas erőkifejtés és rengeteg mozgás annak értekében, hogy megfojtsuk a Barcát.
9. Összpontosítás és koordináció a mozgásokban.
10. Önbizalom és türelem: nem szabad, hogy elkapjon a hév.

:lol: :lol: :lol:
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2011.12.06. 11:50:23

Ilúvatar írta:Na ez a nem gyenge :)

Audi is reklámozza az el clasico -t!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gD4iC6tZ2o
Nagyon kreatív reklám. A világ elkezdte a visszaszámlálást úh remélem lesz még egy pár multi aki a Clasicoval reklámoz majd :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Deus
Boixos Nois

2011.12.06. 11:21:36

Na ez a nem gyenge :)

Audi is reklámozza az el clasico -t!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gD4iC6tZ2o
KépKép
fcbpete
Jugador del Barça

2011.12.06. 09:45:41

Real ellen:

--------- VV ---------
Dani Puyi Piqué Abi
--------- Busi ---------
--- Xavi - Iniesta ---
-- Messi --- Cesc ---
-------- Alexis --------
mes_que_un_club_
Jugador del Barça

2011.12.06. 08:32:51

Messi-Ini írta:
Hogy mire :?: :?: :D Én sima győzelemre számítok,bár tudom hogy nem lesz az :D ...
Hát ha objektívan szemléljük, akkor most tényleg nincs benne a játékunkban az, hogy 5-6-ot gurítunk. Persze én örülnék a legjobban ha nem lenne igazam.
Szoros meccs lesz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.06. 07:46:41

shutterisland írta:
miért ? effektíve a győzelmen kívül mindennel csak távolabb kerülünk a bajnoki cím elérésétől...azt pedig tudjuk, hogy a "kicsik" ellen ők sokkal magabiztosabban hozzák a meccseket, szóval ezért kelleni fog szerintem a két klasszikuson 6 pont a bajnoki címhez..még ha ez "morbid" is, de így van.
A 0-0 s esetről írtam ezt. Mert utóbbi években volt, h madridi oldalon gondolták úgy, hogy már az X is jó lenne.
Azt nyilván én is tudom, h győzni kell, az az elfogadható eredmény csak a jelenlegi helyzetünkben... :?
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.12.06. 07:35:43

mes_que_un_club_ írta:
és ha már írtam ide: ha semleges szurkolóként (értsd: félretenni a szurkolói hovatartozást) latolgatnátok az esélyeket, mit mondanátok? előzetesen kit tartanátok most esélyesebbnek?
X körüli eredményre számítok.
Idegenen gáz az eddigi teljesítményünk, a Madrid meg szárnyal és akármennyire is utálom Mout, elismerem, hogy nagyon összeszokott csapatot csinált. Az igaz ugyan, hogy a RM ellen Messiék mindig felszívják magukat, talán jobban is mint az RM. Ez esetleg nekünk kedvező eredményt hozhat.
De egy El Clásicon bármi lehet. Tavaly ősszel tényleg jobb helyzetben voltunk, de 5 gólnyi különbség akkor se volt köztünk, aztán mégis...

Szóval... nem tudom, szombaton kiderül.
Hogy mire :?: :?: :D Én sima győzelemre számítok,bár tudom hogy nem lesz az :D Optimistán állok a dologhoz,és azt mondom,hogy hiába nagy taktikus Mou,én bízom Messiben,Fabreban,Xaviban,Iniben,Sanchezben,Maschban.Ők sokkal többet érnek,mint Mou és a nagy taktikája,már csak azért is,mert ők a pályán tudnak tenni a sikerért,míg Mou csak a vonal mellől tud majd dirigálni :!:
Bízom a fiúkban,és abban is,hogy egy olyan meccset játszanak majd,mint példáúl a Bl döntőben a Mu ellen,mert akkor tutira lesz Fehér balett,csak gránátvörös-kék szerelésben :!: :wink: :D
Kép
mes_que_un_club_
Jugador del Barça

2011.12.06. 02:11:31

és ha már írtam ide: ha semleges szurkolóként (értsd: félretenni a szurkolói hovatartozást) latolgatnátok az esélyeket, mit mondanátok? előzetesen kit tartanátok most esélyesebbnek?
X körüli eredményre számítok.
Idegenen gáz az eddigi teljesítményünk, a Madrid meg szárnyal és akármennyire is utálom Mout, elismerem, hogy nagyon összeszokott csapatot csinált. Az igaz ugyan, hogy a RM ellen Messiék mindig felszívják magukat, talán jobban is mint az RM. Ez esetleg nekünk kedvező eredményt hozhat.
De egy El Clásicon bármi lehet. Tavaly ősszel tényleg jobb helyzetben voltunk, de 5 gólnyi különbség akkor se volt köztünk, aztán mégis...

Szóval... nem tudom, szombaton kiderül.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.12.05. 23:19:33

MyStiQ írta:egyetlen rövid hozzászólásban szeretnék csak reagálni: egy cikk került lefordításra, melynek a forrása az AS.com volt. mint azt nyilván tudjátok, az AS egy madridi érdekeltségű lap, így nyilván ilyesmi hangvételű cikkekkel próbálnak nagyobb olvasottságot elérni. a katalán Sport is felhozott már cifra dolgokat korábban, bár azt úgy tűnik figyelmen kívül hagyjátok.

a lényege a hozzászólásomnak pedig csupán annyi, hogy célunk a teljes körű tájékoztatás, melynek során bizony olyan cikkek is megjelenhetnek, amelyek a Ti tetszéseteket nem biztos, hogy elnyerik.

a mentegetőzésről pedig annyit, hogy nem a szurkolók mentegetőznek, hanem a lap, ha ezt annak lehet nevezni. mondjuk én inkább okos húzásnak titulálnám az AS részéről. a balhé kell, az hozza az olvasottságot, nem az, ha minden rendben van.

ui.: az elmúlt években Barcelona, illetve Real Madrid szurkolóktól is olvastam cifra dolgokat magyarázkodás címszó alatt. sőt, igazából csak azt olvastam. olyat, hogy valaki korrekten elismerte volna akár a Madrid, akár a Barcelona sikereit mindenféle kifogás nélkül (maradjunk csak a Real Madrid és Barcelona vonalon)... nos, az nagyon ritkán fordult elő. mondhatni soha. :)

Ez így korrekt,köszönjük!

A mentegetőzést nem a szurkolókra értettem, hanem a cikk hangvétele,témája volt ilyen jellegű,legalábbis számomra.

Semleges szurkolóként(bár én Barca-szurkolóként is így látom),nézve a két csapat idei őszét, én Titeket tartalak a meccs favoritjának, a forma, a hazai pálya mellettetek szól. De egy klasszikuson mindig bármi lehet, nehéz esélyeket latolgatni, sok pro-kontra érv szól mindkét csapat mellett-ellen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.05. 23:11:04

ha semleges szurkolóként (értsd: félretenni a szurkolói hovatartozást) latolgatnátok az esélyeket, mit mondanátok? előzetesen kit tartanátok most esélyesebbnek?

36-30-34....és nem viccelek, full 3 esélyesnek érzem.
oka az, hogy idén meggyőzőbben teljesítetek, és idegenben gyenge a teljesítményünk, viszont a real ellen sokkal többet fogunk nyújtani, illetőleg szerintem ha a szuperkupán olyan "állapotban" sikerült nyerni gyenge játékkal is, akkor most is benne van.
MyStiQ
Barça B

2011.12.05. 23:04:35

egyetlen rövid hozzászólásban szeretnék csak reagálni: egy cikk került lefordításra, melynek a forrása az AS.com volt. mint azt nyilván tudjátok, az AS egy madridi érdekeltségű lap, így nyilván ilyesmi hangvételű cikkekkel próbálnak nagyobb olvasottságot elérni. a katalán Sport is felhozott már cifra dolgokat korábban, bár azt úgy tűnik figyelmen kívül hagyjátok.

a lényege a hozzászólásomnak pedig csupán annyi, hogy célunk a teljes körű tájékoztatás, melynek során bizony olyan cikkek is megjelenhetnek, amelyek a Ti tetszéseteket nem biztos, hogy elnyerik.

a mentegetőzésről pedig annyit, hogy nem a szurkolók mentegetőznek, hanem a lap, ha ezt annak lehet nevezni. mondjuk én inkább okos húzásnak titulálnám az AS részéről. a balhé kell, az hozza az olvasottságot, nem az, ha minden rendben van.

ui.: az elmúlt években Barcelona, illetve Real Madrid szurkolóktól is olvastam cifra dolgokat magyarázkodás címszó alatt. sőt, igazából csak azt olvastam. olyat, hogy valaki korrekten elismerte volna akár a Madrid, akár a Barcelona sikereit mindenféle kifogás nélkül (maradjunk csak a Real Madrid és Barcelona vonalon)... nos, az nagyon ritkán fordult elő. mondhatni soha. :)

Kép
Tim
Mezei fórumozó

2011.12.05. 22:04:16

sjd írta:.. most jut eszembe, a madridistáról tudtommal nem lehet idézni :oops:
Ez bizony így van,még ha egyesek hajlamosak is figyelmen kívül hagyni.
Mégpedig azért,mert egy belinkelt cikk,vagy fórum hozzászólás olyan lavinát indítana el hogy be kellene zárni a topikot. Sokadszorra is.
Kép
mes_que_un_club_
Jugador del Barça

2011.12.05. 21:59:55

Tisztában vagyok vele h a túloldal emlegetése nemkívánatos... de azért ez elég szánalmas húzás volt tőlük.
Mentegetőzés és bűnbakkeresés történik.
Ha nyernek, akkor az azért lesz mert "na ugye, hogy a Madrid sokkal jobb."
Ha vesztenek, az meg azért lesz, mert "a bíró megint a Barcanak fújt."
Konklúzió: bármi történjék is, ők nem hibáztathatók semmiért.

Szánalom a köbön.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.05. 21:58:26

bence-barca írta:
shutterisland írta: ha egy izmos 0-0-t harcolunk ki, akkor elmondhatjuk, hogy még így sem tudnak minket megverni, és hogy pep még mindig veretlen a bernabeuban...de ennyi...hatalmas lépéselőny egy clasicó lejátszása után a 6 pont.
Hát ez amolyan madridi felfogás az elmúlt évekből...
miért ? effektíve a győzelmen kívül mindennel csak távolabb kerülünk a bajnoki cím elérésétől...azt pedig tudjuk, hogy a "kicsik" ellen ők sokkal magabiztosabban hozzák a meccseket, szóval ezért kelleni fog szerintem a két klasszikuson 6 pont a bajnoki címhez..még ha ez "morbid" is, de így van.
madridronie
Madridista

2011.12.05. 21:57:23

Szánalmas...
Meg az is, ahogy itt páran egyből ugranak az ilyenekre (és ezt mindenféle kötekedés nélkül mondom)!

Érdekes,mintha már előre mentegetőznének...
Nézőpont kérdése, egyébként biztosan így van!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2011.12.05. 22:42:43-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.05. 21:55:05

shutterisland írta: ha egy izmos 0-0-t harcolunk ki, akkor elmondhatjuk, hogy még így sem tudnak minket megverni, és hogy pep még mindig veretlen a bernabeuban...de ennyi...hatalmas lépéselőny egy clasicó lejátszása után a 6 pont.
Hát ez amolyan madridi felfogás az elmúlt évekből...
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.05. 21:51:09

Szánalmas... :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.05. 21:50:38

szerintem full nyugodtan nekik lehet menni, kell a kockázat.
ha egy izmos 0-0-t harcolunk ki, akkor elmondhatjuk, hogy még így sem tudnak minket megverni, és hogy pep még mindig veretlen a bernabeuban...de ennyi...hatalmas lépéselőny egy clasicó lejátszása után a 6 pont.

mindenféleképp támadni kell, meg kell nyerni a meccset...ha bajnokok akarunk lenni.

(nem kellett volna botlani a getafe ellen, akkor nem lenne ilyen helyzet)
Initom
Entrenador del Barça

2011.12.05. 21:48:04

vigyázz a 'túloldal' emlegetésével...bünti jár érte.
Abi & Tito
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.12.05. 21:47:18

Érdekes,mintha már előre mentegetőznének...ők tudják,mindenesetre örülök,hogy nálunk nem jellemző az ilyen sajnálkozó,felelősséget másra hárító cikkek.

szerintem csak a fórumról nem szabad idézni,ami teljesen jogos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.05. 21:44:41

mes_que_un_club_ írta:Még el se kezdődött a meccs, de odaát máris bíróznak! :D :D :D

http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11738
Ha már előre bíróznak, az azt jelenti, hogy valamiért nagyon kalkulálnak a vereséggel, úgyhogy bizakodó vagyok.

(Egyébként elég furára sikerült az, hogy a szuperkupa-visszavágót valamiért egy mondattal elintézték, talán nem volt pofájuk Marcelo kiállítását is ráhúzni a bíróra. btw, azt a meccset emlékeim szerint elég korrektül vezette, szóval én nem félek a játékvezető személyétől)

szerk.: most jut eszembe, a madridistáról tudtommal nem lehet idézni :oops:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.12.05. 21:40:09

mes_que_un_club_ írta:Még el se kezdődött a meccs, de odaát máris bíróznak! :D :D :D

http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11738
csak gratulálni tudok ehhez a cikkhez... :roll:
ugyanakkor viszont nagyon meglepődtem, h nem a feltűnési viszketegségben szenvedő idióta írta...

jah és amúgy a nyakamat tenném rá, h Borbalán vezetett úgy is meccset a Madridnak, ahol nekik kedvezett, de értelemszerűen arról "nincs információ" :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.05. 21:15:22

bár egy pár nap még van a meccsig, kivancsisagbol nézegettem az oddsokoat és hát meglepő, hogy 2.3-3.5-2.8 :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése