2021.06.16. 23:18:56
Nekem is szimpi ez az olasz csapat, de szerintem még korai a többi nagyhoz hasonlítani őket. Azért elég szerencsés csoportban vannak. Az állítólag nem focizó és időhúzó franciáknál(egyébként csak a kapus húzta az időt,őt az elején egy lappal helyre lehetett volna tenni) nem nagyon volt több helyzetük. És a svédekhez hasonlóan ez az "erős" svájci csapat is hót amatőr társaság, két pontos passz már túlmegy a csúcsteljesítményükön,de legalább megpróbáltak focizni. Lehet szidni a spanyolokat,hogy oldalpassz és lehet örülni az olaszoknak,hogy gyors támadásépítés,de nem mindegy, hogy mindig tizenegy betömörülő védő van előtted,vagy max öt. És az is segít a játékon,ha a kapustól bemegy minden közepesen jó lövés is. Én nem bánnám,ha az olaszok nyernének a végén,elég jó lendületet szereznek a gyenge,de nem bunkerfocit játszó csapatok ellen, de azért egy jó csapat ellen meglátjuk mit mutatnak. Azt nem kívánom,hogy valami svéd csapattal fussanak össze,mert az ugyanúgy csak egy halál szenvedés lenne.