gránit írta: ↑2025.04.25. 18:56:26
Troym írta: ↑2025.04.25. 18:37:15
Ha nem mész messzebb a mai napnál, az minek nevezhető, ha RM alkalmazottak kiállnak és kijelentik, hogy küldjenek másik bírót a meccsükre?
De ezzel mi a probléma? Egy bíró nekiáll pityeregni, láthatóan nincs abban a pszichés állapotban, hogy döntőt vezessen. Megtörik a külső körülményektől, én sem adnék neki döntőt.
Mi ebben a lejáratás, nyomásgyakorlás? Nem lehet egy klubnak véleménye? Elhiszem, hogy nyomást gyakorolnak, csak kíváncsi vagyok, mivel. Elrabolták a gyerekét, megfenyegették stb? Ha igen, akkor ez büntetendő, nem csak a Liga által. De kíváncsi vagyok ezekre, tényleg. Arra meg nem kell kiakadnia, ha kielemzik a hibáit. Vagy a bírókat nem szabad kritizálni? Ez azért fura, mert mi is szoktuk szidni a bírókat, főleg az önérzetességüket. Ha meg kiakad azon, hogy kielemzik a hibáit, akkor tényleg ne legyen játékvezető.
Feltehetően nem véletlen pityergett, bíróként biztos hogy hozzá van szokva a nyomásgyakorláshoz, de mikor a saját családját, gyerekét támadják azért mert XY csapat számára nem megfelelően döntött(még tévedni sem kell hozzá, szimplán nem tetszik nekik az ítélet) az már több a soknál, mint ahogy Munuera családját is zaklatták, Munuerat a házánál keresték, a bíróság felfüggesztette a következő meccsét amiért ki merte állítani a nagypofájú Bellinghamet olyanért amiért teljesen jogos lenne a kiállítás csak eddig nem kapta meg, aztán ment a meglepetés mint amikor Casemiro a RM-ban mindent megúszott aztán a MU-ba meglepődött mikor olyanért kiszórták amiért itt még sárgát is alig kapott.
Ráadásul úgy igazán nem is emlékszem akkora hibát ejtett, mit produkálnának ezek egy "Bigfoot Lewandowski" vagy méteres megnemadott gól után?
Amúgy meg a RM is poéngyáros hogy most lázad, de azt kifelejti hogy az elődöntő odavágó egyik gólját nem kellett volna hogy megkapják mivel szép les volt.

Vagy olyankor nem baj ha még a VAR is téved, csak ha ellenük történik? Celta ellen is ha jól emlékszem elég kérdéses körülmények között jutottak tovább, az is el van felejtve. De amúgy az sem zavarta őket hogy Mbappé hentelése a bíró szerint sárgás volt, és csak a VAR miatt lett belőle valami.
Ebben nem az a gáz hogy bírálják a bírói ténykedést, hanem :
1. Az ahogyan teszik, nyomásgyakorlással, hisztivel, " nem megyek el/nem állok ki mert nekem ez nem tetszik"
2. Mindezt ráhúzzák arra hogy mindenki őket bántja, tőlük a szomszéd tehene is megdögölhet csak nekik legyen jó, az általuk kritizált bíró tőlük nyugodtan vezethet MÁS csapatoknak meccset, akkor nem probléma ha szerintük nem üti meg a szintet.
3.Ezzel precedenst akarnak teremteni, következő mi lesz? Kizárólag a hírhedt szatyros bíró fog nekik megfelelni, más ne is fújjon nekik a meccset?
Egy kéz a kézben normális, összefogásos kiállást kulturált keretek közt elfogadnék a csapatoktól, ahol tényleg a KÖZÖS cél lenne a szempont, mert bőven vannak problémák a bírókkal, bírói hibákkal és azzal ahogy a szövetség kezeli őket, de ez a mostani "mindenkiellenünkvan"-féle lázadás csak tökéletesen beleillik az aranylabda-gála féle bojkottba, és a Courtois-féle nyilatkozatokba mikor épp számukra kedvező kétes ítélet születik.
Nekünk meg meg kellett volna óvni ennyi erővel a szatyros miatt a Szuperkupa döntőt, elvégre ha korrektül kiállítja a RM-ost is akkor nem csak 5-2 a vége

De szerintem az sem zavarta őket hogy majdnem fél meccset emberelőnyben lehettek míg reálisan max pár percet lehettek volna.