Barça vs. Real - El Clásico
- Varatrix
- Director del Fútbol
A Mou és a játékosok nyilatkozta nagyon korrekt volt. Én ilyet még nem is láttam tőlük. Kérdezem hogy ők most jó útra tértek, vagy ekkora a csalódottság? Mert én már a meccs előtt úgy gondolkoztam, hogyha kikap a Madrid, jobban összetörnek mint egy 5-0-nál. Három éve először ha nem is sokkal, de őket tekintették esélyesebbnek. Maguk is elhitték a győzelmet. Szerintem ez nagyon megtörheti őket. Hangsúlyozom, szerintem! Kíváncsi lennék egy-két Realos véleményére is ha kedve van válaszolni. (Persze érdemben csak a hátralévő meccsek válaszolnak a kérdésemre.)
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ha már a nyilatkozatoknál tartunk...
Mú megint mellébeszél a "tipikus reakcióval"
nem akarok nagyon belefolyni, de megint mit olvashatunk tőle? "szerencse, szerencse, szerencse, és a Barca játékosok szemétkedése, mellyel megfélemlítették a madridiakat..."
jah és persze szokatlanul szolid stílusban, de bírózott is egy sort
szánalmas továbbra is, mégha tényleg visszafogott is volt... (sajnos már ezért is meg kell dicsérni, és ez a gáz...)
Mú megint mellébeszél a "tipikus reakcióval"

nem akarok nagyon belefolyni, de megint mit olvashatunk tőle? "szerencse, szerencse, szerencse, és a Barca játékosok szemétkedése, mellyel megfélemlítették a madridiakat..."
jah és persze szokatlanul szolid stílusban, de bírózott is egy sort

szánalmas továbbra is, mégha tényleg visszafogott is volt... (sajnos már ezért is meg kell dicsérni, és ez a gáz...)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.12.11. 10:41:11-kor.
-
- Director del Fútbol
Most megy Sport 2-n az ismétlés, aki teheti nézze
Most tartunk ott hogy elment a kép, és ugye a semmiből úgy jött vissza, hogy közepet kezdünk, hát kicsit csináltam csak be, hogy kaptunk már megint egyet
Aztán csak a bohóc gólt ismételték. Mondjuk ezzel jár ez a stílus, ha néha kibikáznánk a labdát de jó lenne.. De ez benne van a pakliban.
Még az igazolás politikánkhoz szólnék még pár szót: Lehet hogy 2 üveg kóláért meg 1 szerelmes levélért akarunk megszerezni valakit, de az be is veri a helyzetét.
Alexis és Cesc királyok voltak, Cr meg nem.

Most tartunk ott hogy elment a kép, és ugye a semmiből úgy jött vissza, hogy közepet kezdünk, hát kicsit csináltam csak be, hogy kaptunk már megint egyet

Aztán csak a bohóc gólt ismételték. Mondjuk ezzel jár ez a stílus, ha néha kibikáznánk a labdát de jó lenne.. De ez benne van a pakliban.
Még az igazolás politikánkhoz szólnék még pár szót: Lehet hogy 2 üveg kóláért meg 1 szerelmes levélért akarunk megszerezni valakit, de az be is veri a helyzetét.
Alexis és Cesc királyok voltak, Cr meg nem.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Subinho
- Director del Fútbol
Bocs ha már volt!
Madridista: http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11834
"Az elmúlt hetekben bombaformában futballozó, önbizalommal teli Blancókat mintha kicserélték volna. A harmadik bekapott gól után már csak sétálgattak a pályán, és kétségbeesetten védekeztek a felszabadultan focizó Barca játékosok ellen...
A végeredmény sajnálatos módon még hízelgő a Real Madridra nézve, minden madridista felsóhajtott a hármas sípszó után. Végre vége...
A mérkőzés rávilágított a két csapat és keret közötti legnagyobb különbségre: a mentális állapotra. A Barca megmutatta, hogy kell egy hirtelen kapott pofontól felállni, és megfordítani egy mérkőzést. A Real Madrid játékosai ezzel szemben egyetlen dolgot mutattak meg: még mindig rettegnek a Barcától. Márpedig így szinte lehetetlen ellenük győzni."
Madridista: http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11834
"Az elmúlt hetekben bombaformában futballozó, önbizalommal teli Blancókat mintha kicserélték volna. A harmadik bekapott gól után már csak sétálgattak a pályán, és kétségbeesetten védekeztek a felszabadultan focizó Barca játékosok ellen...
A végeredmény sajnálatos módon még hízelgő a Real Madridra nézve, minden madridista felsóhajtott a hármas sípszó után. Végre vége...
A mérkőzés rávilágított a két csapat és keret közötti legnagyobb különbségre: a mentális állapotra. A Barca megmutatta, hogy kell egy hirtelen kapott pofontól felállni, és megfordítani egy mérkőzést. A Real Madrid játékosai ezzel szemben egyetlen dolgot mutattak meg: még mindig rettegnek a Barcától. Márpedig így szinte lehetetlen ellenük győzni."

Srácok, nem tudjátok esetleg honnan lehet letölteni a tegnapi meccset magyarul?
- samy85
- Capitá del Barça
Nyilasi úr volt kicsit meglepő a számomra... megmondom h miért... ugye a tippnél mondta h Real győzelmet vár 2-1-eset ha jól emlékszem... ezzel nincs is baj... viszont ami látszott rajta hogy egyáltalán nem hitte azt, hogy ez a Barcelona a jelenlegi formájában kevés a Mostani Madridot a Bernabeuban esetleg megszorítani is... viszont az értékelésnél elég nagyot fordult a véleménye már a félidőben is... Puhl úr pedig a szokásosat mondta nem kertel megmondja mi a frankó.... most is tényt közölt a meccs elött... Hogy tudjuk h a Barcelona lessz az ellenfél, de a Madrid most az esélyesebb... viszont azt is hozzátette h a clásicó mindig elvonatkozik minden más aktualítástól... 
Nem bírok betelni a csapattal!

Nem bírok betelni a csapattal!

Szterintem Fortunát is lefizettük

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Már csak ezért is meg kellett csinálni őket, nehogy ez a pökhendi hülye meg a csapata meg is döntse Puskásék rekordját...Ilúvatar írta:Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."

Az egyetlen pozitívum amit kitehetnek az ablakba, hogy ezúttal a labdára mentek és nem bokára (javarészt). És lám, egyből balszerencséjük is volt (az, hogy ebben meg kevesek)...

murinho elég szánalmas még 1 grat sem fért k ia pofáján a meccs korrekt volt, reál játélosok is magukhoz képest, őszintén szólva 1-0-nál elveszett a reményem a meccsel és a bajnoksággal kapcsolatban is!- de szerencsére mentálisan erős volt a csapat, BÜSZKE vagyok rájuk !!!![/b]
Visca el Barca!!!
- shutterisland
- Director del Fútbol
ehhez szerintem profi módon kell gondolkozni.
én próbálom átvenni, de nehéz.
pl. egy vereség után ma én szétestem volna lelkileg, meg még elég sokan, de a barca keretéből egy, az az egyetlen egy ember sem offolt volna be emiatt.
"menni kell, csinálni tovább, bla..bla..bla"...és ezt a profizmust irigylem tőlük.
meg azt, ahogy a világ jelenlegi 2. legjobb csapatának otthonában egyérintőznek, esernyőznek (ini-khedira) vagy ahogy puyol a 20. mp-ben kapott gólnál tüzeli a srácokat....vérprofik.
mentálisan annyira erősek tudnak lenni az éles pillanatokban, hogy ha választhatnék, ezt a tulajdonságot szeretném megkapni, nem a labdakezelést, vagy cselező készséget.
én próbálom átvenni, de nehéz.
pl. egy vereség után ma én szétestem volna lelkileg, meg még elég sokan, de a barca keretéből egy, az az egyetlen egy ember sem offolt volna be emiatt.
"menni kell, csinálni tovább, bla..bla..bla"...és ezt a profizmust irigylem tőlük.
meg azt, ahogy a világ jelenlegi 2. legjobb csapatának otthonában egyérintőznek, esernyőznek (ini-khedira) vagy ahogy puyol a 20. mp-ben kapott gólnál tüzeli a srácokat....vérprofik.
mentálisan annyira erősek tudnak lenni az éles pillanatokban, hogy ha választhatnék, ezt a tulajdonságot szeretném megkapni, nem a labdakezelést, vagy cselező készséget.
Az előzetes becslések alapján nem ilyen meccset vártam, a nyári feszültségekhez képest most nyugodt mederben lezajlott a meccs. Valdes hibáját még azóta sem dolgoztam fel teljesen. Úgy érzem, hogy az elmúlt évek sikerei adtak egy olyan rutint a csapatnak, mellyel képesek a nehéz helyzetekből is győztesen kijönni. Meglepett, hogy a Madrid ennyire szétesett a második félidőre.
Alexis ismét megmutatta, hogy milyen nagyszerű játékos. Azt hiszem, ezzel a meccsel megváltoztak a prioritási sorrendek a csapaton belül, és egy új támadóalakzat kialakulásásnak lehettünk szemtanúi.
Egyszer még biztos megnézem a meccset.
Szerk.: szszabolcs19, talán az élet egyéb dolgaira is igaz, amit írtál. Sokan nem tudnak elvonatkoztatni a pillanatnyi körülményektől. Aki viszont eltud, az versenyelőnyben van. :>
Alexis ismét megmutatta, hogy milyen nagyszerű játékos. Azt hiszem, ezzel a meccsel megváltoztak a prioritási sorrendek a csapaton belül, és egy új támadóalakzat kialakulásásnak lehettünk szemtanúi.
Egyszer még biztos megnézem a meccset.
Szerk.: szszabolcs19, talán az élet egyéb dolgaira is igaz, amit írtál. Sokan nem tudnak elvonatkoztatni a pillanatnyi körülményektől. Aki viszont eltud, az versenyelőnyben van. :>
-
- Jugador del Barça
A Clásicórol ez eddig nem kívántam írni, de mivel már lezajlott, ezért engedjetek meg nekem egyet most:
Tisztelet a kivételnek, és akinek nem inge, az...
De miért van az, hogy Decemberben már temetitek a "hőn szeretett" Barcátokat, miért van az, hogy nem hisztek a győzelmében, miért van az, hogy...???
Ma mentem tippmixet rakni, és az eladó ennyit mondott a szelvény után...
-"Nem sokan rakják most a Barcát..."
-"Helyes, nem is kell, rakjanak csak a Madridra, ebből látszik, hogy ki az igazi szurkoló... "
-"o.O"
A lényeg, hogy sajnálom, hogy ennyire nem hisztek a Barcában... amíg matematikai esély van a nyerésre, addig hinni kell!!!
U.i.: Sorry, ha vkit megbántottam ezzel! Higgyetek örökké a Barcában, és ő előbb, vagy utóbb megjutalmaz benneteket a szép játékkal, és a mentalitásával!!!
Tisztelet a kivételnek, és akinek nem inge, az...
De miért van az, hogy Decemberben már temetitek a "hőn szeretett" Barcátokat, miért van az, hogy nem hisztek a győzelmében, miért van az, hogy...???
Ma mentem tippmixet rakni, és az eladó ennyit mondott a szelvény után...
-"Nem sokan rakják most a Barcát..."
-"Helyes, nem is kell, rakjanak csak a Madridra, ebből látszik, hogy ki az igazi szurkoló... "
-"o.O"
A lényeg, hogy sajnálom, hogy ennyire nem hisztek a Barcában... amíg matematikai esély van a nyerésre, addig hinni kell!!!
U.i.: Sorry, ha vkit megbántottam ezzel! Higgyetek örökké a Barcában, és ő előbb, vagy utóbb megjutalmaz benneteket a szép játékkal, és a mentalitásával!!!
- shutterisland
- Director del Fútbol
szégyen, hogy nem bíztam a csapatban.
ezek a sráctok egytől-egyig vérprofik, mind technikailag, mind pedig mentálisan...
ugyan végül is számolhatjuk úgy, hogy 3 ponttal előttünk van a madrid, de ha innentől összekapjuk magunkat, és nem botladozunk, meg fogjuk őket előzni.
meg KELL, hogy fogja őket egy kicsit ez a meccs.
olé-olé.
ja és respect a madridistáknak, akik NEM FOGJÁK a szerencsére a vereséget, mert ugyan ritka malac gólt rúgott xavi marcelo segítségével, de mi a 20. mp-től történt, az is benny hill show.
ezek a sráctok egytől-egyig vérprofik, mind technikailag, mind pedig mentálisan...
ugyan végül is számolhatjuk úgy, hogy 3 ponttal előttünk van a madrid, de ha innentől összekapjuk magunkat, és nem botladozunk, meg fogjuk őket előzni.
meg KELL, hogy fogja őket egy kicsit ez a meccs.
olé-olé.
ja és respect a madridistáknak, akik NEM FOGJÁK a szerencsére a vereséget, mert ugyan ritka malac gólt rúgott xavi marcelo segítségével, de mi a 20. mp-től történt, az is benny hill show.
- barka
- Jugador del Barça
Mit is mondhatnék a mai meccsről, csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni ezekről a srácokról és imádom őket, annyira egyben vannak! 
Köszönöm nekik, Guardiolának, Titonak és mindenkinek, hogy átélhettem ezt az élményt!
Micsoda meccs volt! Mourinho ismét hozta a szokásost, de teljesen "igaza" van mert ugye az ő góljuk egyszer sem pattant meg és nem a szerencsén múlott....

A lényeg, hogy meg van és 11 vs. 11 ellen, úgyhogy még ezt sem hozhatják fel, bár ami a meccset illeti Pepe, Ramos, Coentraó örülhet, hogy a pályán maradt, de már ezt is leibolyázom csak behúztuk!
Ezzel kívánok Szép Éjszakát mindenkinek és gratulálok a srácoknak!
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... rkj5t-Eu-4
Visca Barca, Visca Catalunya!!

Köszönöm nekik, Guardiolának, Titonak és mindenkinek, hogy átélhettem ezt az élményt!
Micsoda meccs volt! Mourinho ismét hozta a szokásost, de teljesen "igaza" van mert ugye az ő góljuk egyszer sem pattant meg és nem a szerencsén múlott....

A lényeg, hogy meg van és 11 vs. 11 ellen, úgyhogy még ezt sem hozhatják fel, bár ami a meccset illeti Pepe, Ramos, Coentraó örülhet, hogy a pályán maradt, de már ezt is leibolyázom csak behúztuk!

Ezzel kívánok Szép Éjszakát mindenkinek és gratulálok a srácoknak!
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... rkj5t-Eu-4
Visca Barca, Visca Catalunya!!
Ez az ember egy zseni:)))) Ennyi mellébeszéléssel már komoly politikai karriert is befuthatott volna. Mi lesz itt, ha legközelebb még szerencsével együtt is kikapnak? Nem baj, csak tartsa meg a sajátos humorát, ez tüzeli majd a srácokat a következő meccsekre is:)Ilúvatar írta:Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."
- visca el barca
- Presidente del Barça
koszonom a sracoknak a felejthetetlen estet, bár nem sokra emléxem!
inieste és puyol volt a meccs legjobbja!
az 50. perc korneyeken már habzo szajjal szidtam guardiolat h fabregast miert nem hozza le, haver nyugtaott, h azert mert még neki is kell egyet lonie
KÖSZÖNÖM!
inieste és puyol volt a meccs legjobbja!
az 50. perc korneyeken már habzo szajjal szidtam guardiolat h fabregast miert nem hozza le, haver nyugtaott, h azert mert még neki is kell egyet lonie

KÖSZÖNÖM!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Én arra leszek kiváncsi, hogy vajon a madrid drukkerek mikor fogják észrevenni, hogy CR MEssinek a közelébe sem érhet.
CR görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy gólt rúgjon a Barcának, ez szerintem nagyon frusztrálja őt.
Bármit, amit nyerhetett volna (még MU-s korszakából is), mindent a Barca ellen bukott el (jó, azért a Lyon, meg az a harmadosztályú csapat is besegített).
Azért 2-1-nél már jöttek elég csúnyán az odalépések.
Szerencsére nem durvult el a helyzet.
Már most kiváncsi leszek, hogy tavasszal mi lesz az eredmény.
CR görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy gólt rúgjon a Barcának, ez szerintem nagyon frusztrálja őt.
Bármit, amit nyerhetett volna (még MU-s korszakából is), mindent a Barca ellen bukott el (jó, azért a Lyon, meg az a harmadosztályú csapat is besegített).
Azért 2-1-nél már jöttek elég csúnyán az odalépések.
Szerencsére nem durvult el a helyzet.
Már most kiváncsi leszek, hogy tavasszal mi lesz az eredmény.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- Deus
- Boixos Nois
Apropó, most találtam az egyik külföldi fórumon:
"Barcelona cheated again as usual . They had the support of the Referee , Blatter , Platini , Uefa , Nato , NAFTA , FIFA , UNICEF, UN , EU , the Queen , Gaddafi , Konami , Playstation , Oxfam , Amnesty International , Ronaldo sorry that's a he plays for us ermmmm..wait they also had the support of Zuckerberg , Steve jobs ..no wait his dead ermmmm Bill gates , Clinton , Bush , In fact THE WHOLE WORLD was against Madrid INCLUDING MY MOM AND DAD . sobs..sobs. "
Hatalmas
"Barcelona cheated again as usual . They had the support of the Referee , Blatter , Platini , Uefa , Nato , NAFTA , FIFA , UNICEF, UN , EU , the Queen , Gaddafi , Konami , Playstation , Oxfam , Amnesty International , Ronaldo sorry that's a he plays for us ermmmm..wait they also had the support of Zuckerberg , Steve jobs ..no wait his dead ermmmm Bill gates , Clinton , Bush , In fact THE WHOLE WORLD was against Madrid INCLUDING MY MOM AND DAD . sobs..sobs. "
Hatalmas

-
- Jugador del Barça

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Goal.com osztályzatok:
http://www.goal.com/en/match/63067/real ... er-ratings
Kedvenc részek:
Cristiano Ronaldo - Flop of the Match - 4,5
Carles Puyol - Top of the Match - 8,0
http://www.goal.com/en/match/63067/real ... er-ratings
Kedvenc részek:
Cristiano Ronaldo - Flop of the Match - 4,5
Carles Puyol - Top of the Match - 8,0

- Capon
- Llegenda del Barça
Böcsületes neve MessiIlúvatar írta:Most akadtam rá erre a képre:
tud valamit ez a polipez nem a Paul véletlenül?

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Llegenda del Barça
ez hulye, mostanra mar csak egeti magat a barca elleni meccsein. ezen a csokan lassan tenyleg csak rohogni lehet, es azokon pedig meg jobban, akik hisznek neki!Andris írta:srácok, mourinho egy elképesztően hatalmas gyökér, és természetesen mellébeszél most is, de azért ti sem várhatjátok tőle, hogy azt mondja: igen ők jobban fociznak. lehet hogy egy bl kiesés után az ember már megengedhet ilyet magának, de egy bajnokság egyharmadánál ilyet nem lehetne mondani. Tudja ott úgy is mindenki, hogy így van, de én a vezetőség helyében rögtön kirúgnám a portugált, ha elismerné h a Barca idén is jobb ennyivel és pont.
tessek, valojaban ennyit ernek a golzaporaik. megint megerkeztunk, h helyre tegyuk a dolgokat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Capon
- Llegenda del Barça
Hát az biztos.Gali írta:A világ "legjobb" edzője erre nagyon ráérzett. Ennél nagyobb húzása már csak az lett volna, ha kezdeti is ezt a nagytudásút.Capon írta: ....... kedira beállításánál is mondtam, hogy ez nagyon jól fog jönni nekünk. Mi sem cserélhettünk volna ennél jobban
Kommentátor első reakciója a cserénél, hogy sokat segíthet a madrid előre játékában. Kb kiköptem az addig megivott összes sörömet mikor meghallottam.
Mondom, hogy a támadóink körbe fogják szaladgálni mire az kettőt lép.
Óriási csere volt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- csabimo
- Capitá del Barça
Persze neki túl nagy dolog sportszerűen gratulálni először a győztesnek!!! Inkább a bevállt sablon szövegek, h kiállítás, meg a hülye biró, most pedig ugye a szerencse...szánalmas az egész pali a hülye favágó Pepe kutyájával meg a többi hentessel együtt!!! oké oké nem durvulokIlúvatar írta:Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."

Csak jó lenne 1x hallani hogy ma jobb volt a Barca gratulálok neki, mi pedig folytatjuk a munkát stb..stb..stb...Inkább jön a magyarázkodás-mutogatás-mint a tisztánlátás, h ma sem sikerült..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabimo 2011.12.11. 01:22:19-kor.