na jóvan... bele se kellett volna kezdenem... már számtalanszor cselekedtem úgy, hogy megírtam egy hsz-t és el se küldtem inkább... most ez elmaradt...
a mi gólunkat megelőzte egy hiba.
a tieteket nem.
mi letámadtunk, labdát szereztünk és itt jött a "szerencse", Benzema meg berúgta mert Piqué fogta a kapufát.
nálatok meg Xavi meglőtte, köze nem lett volna a gólhoz, Marcelo beleér és éppen nem éri el Iker, mert bepattan a kapufáról.
sztem van a két gól között különbség, erre akartam csak utalni...
nálam van különbség a kettő között, nektek nincs, van ilyen és ezt a témát hagyjuk is, bocsánat, hogy belekezdtem.
mint írtam sokkal jobbak voltatok.
engem az zavart, hogy még így is belehetett volna húzni a meccset...
ferninho neked mi a jó abba, hogy itt okoskodsz? Menj vissza a Savant meg az RMCF féle barátaidhoz. Nem jobb nekünk, hogy itt vagy. Menj el. Szia.
akkor remélem kiélvezted az elmúlt hetet, mert ki voltam tiltva és a jövőben nem tervezek hasonlót

aztán ki tudja
Ha attol boldogabbak a szurkoloi , h 1-3 ra csak szerencsebol kapott ki a Real, akkor oruljetek neki, hizzon a majatok. Tiszta szerencse volt az 1-3 , mert meg lehetett volna 1-2
hol írtam ilyet? meg úgy általában se olvastam nagyon ilyet...
Benzemáról meg... üljetek le és nézettek meg pár Madrid meccset, zseniális ahogy mostanában játszik.