Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vagy rotálhatna többet. De egyébként valaki úgyis mindig sérült. Januárban Mané meg afrika kupázik. Szóval egy ideig biztos kezdő lesz.palesz77 írta:Origi eddig 7 meccsen volt kezdo, azokon lott 6 golt. Kar, hogy Coutinho felepulese utan ujra padra kerul, de igazabol nem tudom ki helyett lehetne berakni - Firmino max, en meg is lepnem mondjuk, de megertem Kloppot ha nem teszi, par dologban jobb a brazil.
Mondj valakit akinek jól ment LVG alatt akkor.LG írta: Tavaly nem követtem annyira MU-t, de úgy tudom, már akkor sem ment neki igazán. Nem lehet, hogy a Southampontban túl lett árazva? A PL-ben nagy divat a középszerek túlfújása.
Szerintem erőn felül teljesítenek, össze is jönnek nekik dolgok, hosszútávon nem hiszem, hogy fenn lehetne ezt a formát tartani. De ez az őszi menetelés sokat érhet nekik, könnyen lehet, bajnoki címet. Egyedül a City állíthatna meg őket, ha tavaszra összeállnának, a Liverpoolt még kevésnek tartom erre, az Arsenalt pedig még mindig kevésnek, 2-3-4. helyre tökéletesek, de nincs meg bennük az a plusz, ami a PL megnyeréséhez kéne.pep71 írta:A sokak által leírt Fabregas kezd visszarázódninagyon megy a Chelsea, igaz, hogy párszor mázlijuk is volt, de most nagyon(PL szinten) elhúzhathatnak a többi csapat elől, ha valaki még időben nem veri el őket
Tavaly nem követtem annyira MU-t, de úgy tudom, már akkor sem ment neki igazán. Nem lehet, hogy a Southampontban túl lett árazva? A PL-ben nagy divat a középszerek túlfújása.Még nem hivatalos, de nagyon úgy néz ki, hogy létre jön.
A Gueye, Barkley, Schneiderlin kp elég jól hangzik. Koeman meg mint tudjuk tudja használni Schneiderlint, nem úgy mint Mou.
Na, ő világéletében megállíthatatlan volt.palesz77 írta:
Lallana meg ismet betalalt, iden megallithatatlan.![]()
Zóna védekezés. Öziléknek csak lassítania kellene a lendületből érkezőket.Veidt_madridista írta: Mondjuk Wengert is megkérdezném hogy miert állítja oda...
Mondjuk Wengert is megkérdezném hogy miert állítja oda...Tromort77 írta:https://streamable.com/qg9h Özil
Még félre is állt.Tromort77 írta:https://streamable.com/qg9h Özil
Pont ennek kapcsán jutott eszembe, hogy sokan örülnének neki itt. Én bármennyire is kedvelem a karakterét szerintem baromira nem működne itt.palesz77 írta: Amúgy igen, miket kapna itt Klopp, ha úgy építene csapatot olyan hibákkal, mint most..![]()
Ettől függetlenül a lehető legtökéletesebb helyre rúgta.palesz77 írta:Csak szerintem lett volna az azért egy fogható szabad?Bravúrral ugyan, de Karius majdnem fogta így is, csak szerintem kicsit mellényúlt.
Én is örülök, hogy nincsenek, a stílusuk sem nagyon ízlik a mieinknek. De amúgy a Leicesteré sem, attól függetlenül, hogy idén közel sem olyan jók, mint tavaly, lehet jobban megszenvednénk velük, mint azt sokan gondolnák.Nero. írta:Top 3 szabadrúgáslövő.TripleH írta:Payet a szabadot nagyon szépen tekerte be egyébként.
A Chelsea megint nyert. Még jó hogy nincsenek a BLben mert egyelőre senki se találja Conte 3-4-3ának az ellenszerét.
Bravúrral szerintem is oda lehetett volna érni.Csak szerintem lett volna az azért egy fogható szabad? Bravúrral ugyan, de Karius majdnem fogta így is, csak szerintem kicsit mellényúlt.
Amúgy igen, miket kapna itt Klopp, ha úgy építene csapatot olyan hibákkal, mint most..Tromort77 írta:Akik szerint Guardiola és Lucho makacs azoknak Klopp micsoda?
Csak szerintem lett volna az azért egy fogható szabad?TripleH írta:Payet a szabadot nagyon szépen tekerte be egyébként.
Top 3 szabadrúgáslövő.TripleH írta:Payet a szabadot nagyon szépen tekerte be egyébként.