ennyi. már évek óta ezt kellene csinálni a BL helyett... 14-16 csapat, minden évben két kieső, két feljutó az uefa-kupából és kész.pezZy írta:Lenne 16 csapat és mindenki játszana mindenkivel.
Itt nem lenne szerencsés sorsolás, hülye idegenbeli gól stb.
Szerintem működhetne hosszútávon is..
La Liga / Copa del Rey
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Veidt_madridista
- Madridista
- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Mondjuk én nagyon adnám. Lenne 16 csapat és mindenki játszana mindenkivel.palesz77 írta:F
De én a szuperligával is így vagyok, aztán gondolom az is lesz egy 10-15 éven belül legkésőbb.
Itt nem lenne szerencsés sorsolás, hülye idegenbeli gól stb.
Szerintem működhetne hosszútávon is..

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
-
- Az Év fórumozója 2013
Érdekes, reggel még nem volt paywall mögött a cikk.visca el barca írta:gondolom a fórumon mindenkinek van financial times előfizetésea fene a jó dolgodat
![]()

Mindenesetre itt van az egész, ha érdekel valakit:
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Fantasztikus. Remélem BL fordulók heténél lesz majd, csak hogy még jobban kipurcanjanak a srácok. Értem én, hogy globalizáció, meg külföldi piacok, de ezzel szerintem csak a varázsából veszít a sorozat.
De én a szuperligával is így vagyok, aztán gondolom az is lesz egy 10-15 éven belül legkésőbb. Pedig szerintem ezekkel hosszabb távon pont nem azt érik el amit akarnak, csak veszít a különlegességéből a sorozat. PSG-Barca is a könyökünkön jön már ki kb, most egyedül Neymar miatt lesz érdekesebb ha összekerülünk, de amúgy már tavaly is azért imádkoztunk, hogy ne kerüljünk össze velük.. 4 év után egy MU-Barca se lenne olyan különleges, ha ugyanolyan sűrűn látnánk őket mint egy Las Palmast, legalábbis szerintem. De én már csak ilyen régimódi vagyok.
De én a szuperligával is így vagyok, aztán gondolom az is lesz egy 10-15 éven belül legkésőbb. Pedig szerintem ezekkel hosszabb távon pont nem azt érik el amit akarnak, csak veszít a különlegességéből a sorozat. PSG-Barca is a könyökünkön jön már ki kb, most egyedül Neymar miatt lesz érdekesebb ha összekerülünk, de amúgy már tavaly is azért imádkoztunk, hogy ne kerüljünk össze velük.. 4 év után egy MU-Barca se lenne olyan különleges, ha ugyanolyan sűrűn látnánk őket mint egy Las Palmast, legalábbis szerintem. De én már csak ilyen régimódi vagyok.

- visca el barca
- Presidente del Barça
gondolom a fórumon mindenkinek van financial times előfizetéseGareth Tello írta:https://www.ft.com/content/16016f64-93c ... 3e61754ec6

viccet félretéve, gondolom pont a nagy csapatokkal akarnak kicseszni. nem hinném h kínában vagy az usa-ban bárkit is érdekelne egy girona-eibar
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2017.09.08. 10:47:04-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
Tebas és a többi fejes elvileg azon ügyködik, hogy a következő szezontól kezdve néhány bajnokit külföldön játsszanak le, pontosabban az Egyesült Államokban és Kínában...
“La Liga is global entertainment and we want to grow the international appeal of La Liga,” said its president, Javier Tebas. “As part of that effort we are discussing the option of playing some of the league matches outside of Spain. These discussions are still in early stages, but as La Liga, we support the idea.”
https://www.ft.com/content/16016f64-93c ... 3e61754ec6" target="_blank

“La Liga is global entertainment and we want to grow the international appeal of La Liga,” said its president, Javier Tebas. “As part of that effort we are discussing the option of playing some of the league matches outside of Spain. These discussions are still in early stages, but as La Liga, we support the idea.”
https://www.ft.com/content/16016f64-93c ... 3e61754ec6" target="_blank
Szeretném azt hinni (pláne hogy nem jött Coutinho), hogy idén nyáron az orvosaink valami csodát tettek vele, esetleg kitaláltak neki valami különleges turmixot amivel a szezon 80%ában bevethető lesz.
Mert ha megint annyit fog bírni mint tavaly, akkor tényleg csak mákkal fogunk tudni címet nyerni.
Mert ha megint annyit fog bírni mint tavaly, akkor tényleg csak mákkal fogunk tudni címet nyerni.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért 0-4-nél igazán el küldhetné már pihenni félidőben...
Remélem nem jön holnap a hír hogy "diszkomfortot" érzett a lábában, ezért kérdéses az Espanyolos rangadó és Juve elleni meccse...
Remélem nem jön holnap a hír hogy "diszkomfortot" érzett a lábában, ezért kérdéses az Espanyolos rangadó és Juve elleni meccse...

Ez egy vicc, de Iniestat sem értem bakker, h szünetben miért nem szól, mit cseszteti magát a postások ellen, eleve azt se értem, h mit akar még a válogatottban, de gyanítom a vb-re kezdő akar lenni.palesz77 írta:Lopetugi jó arc, Ini 90 perc muszáj nyilván a Juve és az Espanyol elleni derbik előtt.. Hétvégén tuti offos lesz így.
Ötletem nincs, h miért kell ilyen meccsen a 33 éves Iniestanak játszani.
Hát ez hamar eldőlt,szép kis fail volt a hazai kapustól.. 
Kár hogy Villa meghúzódott,ma simán jutott volna neki egy félidő.

Kár hogy Villa meghúzódott,ma simán jutott volna neki egy félidő.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ha minden igaz ez lesz a kezdő:
De Gea; Piqué, Ramos, Monreal; Busquets, Iniesta, Thiago, Isco; Silva, Morata y Pedro
Alig várom már, lesz itt foci. Bár Ini tuti nem kezd így a hétvégén, főleg hogy kedden már Juve.
De Gea; Piqué, Ramos, Monreal; Busquets, Iniesta, Thiago, Isco; Silva, Morata y Pedro
Alig várom már, lesz itt foci. Bár Ini tuti nem kezd így a hétvégén, főleg hogy kedden már Juve.
- Normandia
- Director del Fútbol
Azért nem volt semmi, ahogy bemelegitésnél skandálták a nevét. Szerintem is tbbet érdemelt volna 3:0 után.hajnesz írta:Ez csak a magyaroknál, meg Nikolicsnál divat, hogy méregessük a megtett kilométereket meg a játszott perceket, értelmes helyeken örülnek, ha behivnakSubinho írta:Villa átutazta a világot, eljött az USA-ból és berakja 2 percre! Azért 3-0-nál csak belefért volna vagy 10-15 perc!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Ez csak a magyaroknál, meg Nikolicsnál divat, hogy méregessük a megtett kilométereket meg a játszott perceket, értelmes helyeken örülnek, ha behivnakSubinho írta:Villa átutazta a világot, eljött az USA-ból és berakja 2 percre! Azért 3-0-nál csak belefért volna vagy 10-15 perc!

De jó Villát újra látni. Én nem is láttam azóta játszani,mióta elment tőlünk. Kíváncsi vagyok a vb keretbe is bent lesz-e jövőre.
-
- Entrenador del Barça
Igazából az a fájó, hogy ha figyelmesebbek és kicsit előrelátóbbak vagyunk, akkor a spanyol foci talán 2 legnagyobb tehetsége nálunk is tolhatná. (Isco, Asensio) Ehelyett sikerült elpazarolnunk a harmadikat Thiago személyében.
Mondjuk ma Verratti se nagyon bírt Iscoval,de ez nem az ő hibája,a spanyol játékát élmény nézni. Szerintem nincs ember aki 1v1-ben meg tudná fogni,szabályosan 

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Az az Ini passz Asensiónak az első gól előtt.
Sok ilyet szeretnék látni tőle, idén.
Az összes realos tanárian játszik, duzzadnak az önbizalomtól, most ők viszik a válogatottat is, el kell ismerni. Ráadásul hazai pályán is tolják.
Apropó, a Camp Nouban azért nincs sose válogatott meccs, mert katalánok?
Szerintem azért hiányzik ebből a spanyol csapatból egy klasszis 9-es. Nincs most nagy választék. Sokat elmond, hogy Villa visszakerült, még akkor is, hogy jó formában tolja USA-ban.
Busi-Ini kettős is tetszik. Nem szép, hogy Piquét fügyülik, legyen bármilyen a viszony, ez most válogatott meccs.
Buffon elég gyenge ma. A bal bekkjükről meg még nem is hallottam.

Az összes realos tanárian játszik, duzzadnak az önbizalomtól, most ők viszik a válogatottat is, el kell ismerni. Ráadásul hazai pályán is tolják.
Apropó, a Camp Nouban azért nincs sose válogatott meccs, mert katalánok?
Szerintem azért hiányzik ebből a spanyol csapatból egy klasszis 9-es. Nincs most nagy választék. Sokat elmond, hogy Villa visszakerült, még akkor is, hogy jó formában tolja USA-ban.
Busi-Ini kettős is tetszik. Nem szép, hogy Piquét fügyülik, legyen bármilyen a viszony, ez most válogatott meccs.
Buffon elég gyenge ma. A bal bekkjükről meg még nem is hallottam.
Iscot el kell ismerni nincs mese. az viszont vígasztaló, hogy a nálunk temetett Iniesta tanári, ami sajna nem mondható el Albáról. az olaszok viszont elég impotensek egyelőre, bár az a fejes...?!
Kar, hogy nem vettuk meg mikor "kegyvesztett" volt.Sinya22 írta:Isco nem viccelEz eldőlt szerintem.