Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.12.13. 17:39:56

ferninho írta:
arról senki se beszél, h kikaptunk, na ismét jobb volt a Barca. Madridi részről ők ezt el is hiszik.
csak ennyit emelnék ki... :lol:

végre abba lett hagyva ez az idióta vita, erre megint fel kell hoznia valakinek és beszélni róla 1 oldalt....
Mi nem is vitáztunk semmiről, nem hiszem, h madridi szurkoló nélkül itt bármilyen vitának helye lenne, bár velük se érzem most megalapozottnak akármiről is vitázni, ezek tények. :wink:
Kép
ferninho
Madridista

2011.12.13. 16:48:00

arról senki se beszél, h kikaptunk, na ismét jobb volt a Barca. Madridi részről ők ezt el is hiszik.
csak ennyit emelnék ki... :lol:

végre abba lett hagyva ez az idióta vita, erre megint fel kell hoznia valakinek és beszélni róla 1 oldalt....
madridista
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.13. 16:41:01

Barcaforever Én mondjuk most nem így vettem észre, most már sokkal kevesebben nyalták be Mou magyarázatát/kifogását.
Inkább csak Benzema gólja :) l körül van vita a végeredmény és a győztes kiléte már nem olyan kérdéses.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
d
Entrenador del Barça

2011.12.13. 16:38:06

Szerintem az beszédes, hogy az idejövő madridisták (már ahányan átjöttek, mert most valahogy nagyon kevesen vannak) se nagyon tudnak, vagy akarnak mibe belekötni, de más helyeken olvasgatva, baráti körben körbekérdezve se nagyon tudnak mit felhozni. Egyszerűen jobb volt a Barca, sima meccs volt. Alakulhatott volna másként is, nem volt dominancia, de sima volt és kétségbevonhatatlan.

Persze mindig vannak birkák, akik Mourinho minden szavát elhiszik, döbbenetes, hogy az öreg benyögi ezt a szerencse dolgot a sajtótájékoztatón és mindenütt azonnal magukévá teszik a véleményét. Van karizmája a pasasnak.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.12.13. 16:13:13

MessiFan írta:
Bányász írta:Mint fórumozó pedig felteszem a kérdést.Nem unalmas már ez a szerencse téma?
Számomra is unalmas. Engem alapból nem érdekel egyik szerencsés gól sem. Egyrészt mert ha Valdés nem passzolja oda Di Mariahoz akkor nem szerencsétlenkedünk össze egy gólt másrészt meg én amondó vagyok, hogy ha már 3 napja történt ez a dolog felesleges beszélni a faultokról, szerencsékről.
Mikor lesz a következő clásicó a bajnokságban?
Azt kijelenthető, h José taktikája ismét bejött, mert rá lett fogva az egész a szerencse faktorra, arról senki se beszél, h kikaptunk, na ismét jobb volt a Barca. :roll: Madridi részről ők ezt el is hiszik. :shock:
Kép
daffy
Madridista

2011.12.13. 15:46:57

MessiFan írta: Mikor lesz a következő clásicó a bajnokságban?
április 22
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.12.13. 15:44:57

Bányász írta:Mint fórumozó pedig felteszem a kérdést.Nem unalmas már ez a szerencse téma?
Számomra is unalmas. Engem alapból nem érdekel egyik szerencsés gól sem. Egyrészt mert ha Valdés nem passzolja oda Di Mariahoz akkor nem szerencsétlenkedünk össze egy gólt másrészt meg én amondó vagyok, hogy ha már 3 napja történt ez a dolog felesleges beszélni a faultokról, szerencsékről.
Mikor lesz a következő clásicó a bajnokságban?
Mihu
Director del Fútbol

2011.12.13. 15:41:13

Bányász írta:Mint moderátor kérlek titeket próbáljunk megmaradni a normális hangvételnél és próbáljuk megadni a másiknak a tiszteletet.Mert el fog fajulni a dolog és abból nem jön ki jól senki. :)

Mint fórumozó pedig felteszem a kérdést.Nem unalmas már ez a szerencse téma?
Részemről téma lezárva, nem igazán érdekel hogy daffy mit gondol. Úgylátom kicsit zabos napja van, egy bocsánatkérést sem tud normálisan elfogadni. Ez pedig már nem az én hibám. Én bocsánatot kértem, innentől kezdve én megtettem amit tudtam.

PONT
daffy
Madridista

2011.12.13. 15:38:51

Bányász írta:Mint moderátor kérlek titeket próbáljunk megmaradni a normális hangvételnél és próbáljuk megadni a másiknak a tiszteletet.Mert el fog fajulni a dolog és abból nem jön ki jól senki. :)

de,ezért is írtam,hogy mire fel vitáznak,csak mihu nem volt képes megérteni és most rágódunk az ügyön
átdobom privátba,hogy ne legyen széthányva minden
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.12.13. 15:42:42-kor.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.12.13. 15:36:19

Mint moderátor kérlek titeket próbáljunk megmaradni a normális hangvételnél és próbáljuk megadni a másiknak a tiszteletet.Mert el fog fajulni a dolog és abból nem jön ki jól senki. :)

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
daffy
Madridista

2011.12.13. 15:32:53

Mihu írta:
daffy írta:ha már ekkora bunkó vagy,legalább olvasni tanulj meg
Te vagy a szép, az a lényeg :D De csak hogy lásd, mennyire bunkó paraszt vagyok, bocsánatot kérek, hogy kihagytam az olvasásból az utolsó (és egyben leglényegesebb) 3 szót...odáig nem jutottam el. Így már helyes a megállapításod, és a hsz-emet tekintsd semmisnek. De legalább most már tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus neked, hogy egy ilyen hsz-re kapásból így reagáltál :D Mjuk Ozsi vagy miihii biztos nem állt volna így nekem :D
odaírtam,hogy a megpattanás volt a mázli,nem a valdes balfékeskedése. sikerült megértened? nem. bunkó voltál? az. most is az voltál? most is. miről beszélsz? ez nem szimpátia kérdés,csak simán lehurrogtál azért,mert nem vagy képes szöveget értelmezni és ezért én vagyok a hibás? :shock:

ozsiékat tán megtiszteled te is annyival,hogy elolvasod amit írnak és nem bunkó mód ugrassz az első sorra
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.12.13. 15:37:21-kor.
Mihu
Director del Fútbol

2011.12.13. 15:26:17

daffy írta:ha már ekkora bunkó vagy,legalább olvasni tanulj meg
Te vagy a szép, az a lényeg :D De csak hogy lásd, mennyire bunkó paraszt vagyok, bocsánatot kérek, hogy kihagytam az olvasásból az utolsó (és egyben leglényegesebb) 3 szót...odáig nem jutottam el. Így már helyes a megállapításod, és a hsz-emet tekintsd semmisnek. De legalább most már tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus neked, hogy egy ilyen hsz-re kapásból így reagáltál :D Mjuk Ozsi vagy miihii biztos nem állt volna így nekem :D

Rendkívül fogntos volt hogy most nyerjünk, mert ahogy Mourinho is említette, a Barca-nak híresen jó a formaidőzítése, és emiatt lényeges, hogy minél több pont előnnyel menjenek előttünk a tavaszi hadjáratra. Hát most ez így kicsit keresztül húzhatta a számításaikat, mert 9 pont mégis jobb mint a 3...de még abban reménykedhetnek, hogy ugye nekünk mindig a január-február a legnehezebb...ott hullajtjuk a legtöbb pontot. Ha ezen a két hónapon hasonlóan jövünk át mint a Madrid, akkor szerintem meglehet a bajnoki cím. Nagyon nagy jelentősége lesz az Espanyol elleni derbinek. A Real szerintem nem fog pontot veszíteni Sevilla-ban, ez már megszokott dolog. Ezért mindenképpen be kell majd húzni az Espanyol elleni meccset.
daffy
Madridista

2011.12.13. 14:46:36

Mihu írta:
daffy írta:és mi köze valdes bal*****ságának a szerencséhez? :shock:
egyszerűen hibázott és ha ez szerencse,akkor minden gól a szerencsének köszönhető,hiszen nincs gól az ellenfél hibája nélkül. a megpattanás volt a mázli,nem valdes "lövése"

egyébként komolyan azt várjátok(mindkét fél),hogy a másik oldal azt mondja:
-ja tényleg,a miénk volt a nagyobb szerencse :roll:
ha igen,akkor az elég szánalmas.
tiszta meccs volt,ahol a barca is sokkal szharabb volt,mint azt itt sokan állítják. nem volt bírói hiba,nem volt látványos hentelés,egyszerűen a barca volt a jobb és kész. jobb és nem jó. nem hiszem,hogy van vitás kérdés a meccsel kapcsolatban. az utóbbi klasszikusok egyik legegyértelműbb mérkőzése volt,ahol a jobb nyert. ennyi
Jah mert az nem szerencse, hogy Busquets-ről egyszer a tök üresen álló Özilhez, másodszor meg a tök üresen álló Benzema-hoz pattant a labda, méghozzá úgy, hogy mind a kettő állítgatás nélkül el tudta lőni... Az nem szerencse...értem...jogos végül is....
ha már ekkora bunkó vagy,legalább olvasni tanulj meg
Mihu
Director del Fútbol

2011.12.13. 14:45:07

daffy írta:és mi köze valdes bal*****ságának a szerencséhez? :shock:
egyszerűen hibázott és ha ez szerencse,akkor minden gól a szerencsének köszönhető,hiszen nincs gól az ellenfél hibája nélkül. a megpattanás volt a mázli,nem valdes "lövése"

tiszta meccs volt,ahol a barca is sokkal szharabb volt,mint azt itt sokan állítják. nem volt bírói hiba,nem volt látványos hentelés,egyszerűen a barca volt a jobb és kész. jobb és nem jó. nem hiszem,hogy van vitás kérdés a meccsel kapcsolatban. az utóbbi klasszikusok egyik legegyértelműbb mérkőzése volt,ahol a jobb nyert. ennyi
Jah mert az nem szerencse, hogy Busquets-ről egyszer a tök üresen álló Özilhez, másodszor meg a tök üresen álló Benzema-hoz pattant a labda, méghozzá úgy, hogy mind a kettő állítgatás nélkül el tudta lőni... Az nem szerencse...értem...jogos végül is....
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.12.13. 14:06:17

Srácok,az egy dolog hogy a Real szurkolók idejönnek magyarázkodni egy vereséget követően,de mi ne magyarázkodjunk már,hisz mi nyertünk.A vereséget nem lehet,a győzelmet meg nem kell megmagyarázni! :wink:
Kép
Senyera
Jugador del Barça

2011.12.13. 14:01:40

Barcaforever írta:Gyerekek nyertünk, kész ezen nincs mit magyarázni!Ha Xavi megpattanós góljával nyertünk volna, akkor is 3 pontot kaptunk volna......

Az meg, h Madridban mindenki úgy gondolkodik, h a tavaszi El Classicón biztos kikapnak ismét és a kis csapatok ellen kell több meccset húzniuk, ez sztem abszolut elismerése, ennek a "rossz" több mint egy klub "törpe" játékosainak.

Ehhez sztem többet nem kell hozzátenni, nincs is min vitázni.

Guardiola, pedig végképp megmutatta taktikai erejét és edzői rátermettségét.Mondhatunk rá, meg a cseréire bármit, az eredmények őt igazolják. 8)
Pont ezt mondtam én is,ezt nem kell megmagyarázni.
noname
Llegenda del Barça

2011.12.13. 13:39:43

daffy írta:
noname írta:Egy Real szurkoló ismerőstől: "A 22 másoperces gól nagyobb szerencse volt, mint Xavi gólja."
Xavi lövése simán megpattant, míg a Real góljánál a megpattanás mellet kellett Valdes hibája is.
és mi köze valdes bal*****ságának a szerencséhez? :shock:

Teljesen félreérted. Nem az a gond h egyesek nem ismerik el h jogos győzelem volt. A gond az h egyesek(MOu-val az élen) a szerncsére fogják az egészet. :roll:
A Fifa egy szégyen
d
Entrenador del Barça

2011.12.13. 13:33:18

Gyerekek, ennyire azért ne legyen már sok szabadidőnk, hogy méricskéljük kinek volt nagyobb szerencséje... mindkettőhöz kellett munka is, szerencse is, hiba is. Ennyi.

Szerintem sokkal tanulságosabb az, hogy a Barca mennyire nyugodt tudott maradni 1-0 után. Sőt, az előny mintha a Madridot fogta volna meg jobban. Erről beszéltem már hetek óta is, mentálisan nem jó ez a Real még, legalábbis nem eléggé. Októberben bebizonyították, szombaton ismét.
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.13. 13:26:44

daffy írta:
noname írta:Egy Real szurkoló ismerőstől: "A 22 másoperces gól nagyobb szerencse volt, mint Xavi gólja."
Xavi lövése simán megpattant, míg a Real góljánál a megpattanás mellet kellett Valdes hibája is.

Így van. Ráadásul az utóbbi évek leggyengébb Klasszikusa volt ez...talán ezért sem korbácsol fel nagy érzelmeket, szokásos Barca-győzelem, de ennyi, egyik csapat sem játszott jól.
daffy
Madridista

2011.12.13. 13:24:07

noname
Llegenda del Barça

2011.12.13. 13:03:48

Egy Real szurkoló ismerőstől: "A 22 másoperces gól nagyobb szerencse volt, mint Xavi gólja."
A Fifa egy szégyen
barca99
Llegenda del Barça

2011.12.13. 12:34:14

ziipp írta:A Madrid mostani első góljában meg nem az volt a szerencse, hogy Valdes eladta (ez volt a letámadás "következménye"), hanem az, hogy utána két emberen megpattanva került a labda Benzema elé.
Bár tegyük hozzá, Valdest az ég világon senki nem támadta meg, Di Maria is távolodott tőle. Mondjuk az igaz, ha Busquets másodjára nem ér bele, kirúgással jött volna a Barca.
ziipp
Capitá del Barça

2011.12.13. 12:12:09

Az első szuperkupa meccs 2-2 lett. Szerintem az a meccs volt igazán necces, nem pedig az utóbbi.

A Madrid mostani első góljában meg nem az volt a szerencse, hogy Valdes eladta (ez volt a letámadás "következménye"), hanem az, hogy utána két emberen megpattanva került a labda Benzema elé.
Senyera
Jugador del Barça

2011.12.13. 11:48:18

Gyerekek.Egy dolgot nem kell megmagyarázni ,a győzelmet.Így volt .úgy volt.Nyertünk? Nyertünk,ezen nincs mit magyarázni.
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.12.13. 11:20:30

Barcaforever írta:Gyerekek nyertünk, kész ezen nincs mit magyarázni!Ha Xavi megpattanós góljával nyertünk volna, akkor is 3 pontot kaptunk volna......

Az meg, h Madridban mindenki úgy gondolkodik, h a tavaszi El Classicón biztos kikapnak ismét és a kis csapatok ellen kell több meccset húzniuk, ez sztem abszolut elismerése, ennek a "rossz" több mint egy klub "törpe" játékosainak.

Ehhez sztem többet nem kell hozzátenni, nincs is min vitázni.

Guardiola, pedig végképp megmutatta taktikai erejét és edzői rátermettségét.Mondhatunk rá, meg a cseréire bármit, az eredmények őt igazolják. 8)
Én is osztom ezt a véleményt teljesen mind1, hogy hogyan nyertünk a lényeg a 3pont :)
Válasz küldése