Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2011.12.17. 09:35:48

G.Gabe írta:Egy érdekes adat a classicoról:

A két csapat játékosai közül a Barcában a saját nevelés 9, a realnál csak 1 (Casillas).

Ez is sok mindent elmond.
sorold már fel,hogy miket mond el!
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.12.17. 09:23:59

Egy érdekes adat a classicoról:

A két csapat játékosai közül a Barcában a saját nevelés 9, a realnál csak 1 (Casillas).

Ez is sok mindent elmond.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
daffy
Madridista

2011.12.17. 08:54:21

shutterisland írta: mástéma : sevilla-madrid ?
nem szabadna gondot jelenteniük. kötelező a 3 pont. 1-3 a tippem
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.17. 03:48:42

én átérzem ferni sorsát, fordított esetben én is reagáltam mindenre odaát, ami a csapatom ellen irányult, sőt..én tényleg mindenre... (..és hát az R.M.C.F és Savant féle arcoktól jött rendesen a szónoklat..) :roll: :lol:

amúgy csak a legelvakultabbak szerint kellett volna kiállítani messit, és ugyanez igaz a pepe féle sztorira is.
most relatíve egyik csapat sem volt sem undorító favágó, sem pedig színésztársulat, és nekem nem is hiányoztak a piroslapok, a folyamatos balhék.

mástéma : sevilla-madrid ? vesztes és egyben szerintem demoralizáló clasicó után, a sevilla otthonában, akik remélhetőleg csípni-harapni fognak... :roll:
vagy szokás szerint gáláznak, vagy pedig botlanak...olyan megérzésem van, hogy szélsőségek lehetnek, vagy ez, vagy az, de semmiképp sem lesz egy átlagos meccs.

mondanom sem kell, milyen gyönyörű hétvége lenne, hogy ha botlanának, és e mellett mi pedig behúznánk a klub vb-t.
sok esélyt nem látok rá, de mivel a madridnál fejekben szokott gond lenni, hátha rányomja a bélyegét a játékra az 1-3-as otthoni vereségük.
ferninho
Madridista

2011.12.15. 10:01:53

én ezt nagyon jól tudom...
ez egy rossz szokásom, egyszerűen utálom, ha valamit elferdítenek/kiszíneznek az emberek, ez ellen nem tudok mit tenni.
viszont kétszer ennyi hozzászólást írtam már, mint ami bekerült a topikba, csak a fene akarja hogy megint menjen róla 1 oldalnyi vita, szóval inkább el se küldöm azokat...
ezt teszem ez ellen, de valamikor én se tudom már megállni...
na de most már hagyjunk engemet :D
madridista
d
Entrenador del Barça

2011.12.15. 09:33:53

Az a baj Ferninho, hogy ha itt beszélget 30 Barcás, abból ha csak egy is ír valami totális baromságot akkor te máris úgy érzed reagálnod kell. Már rég lecsengett volna a klasszikus, ha nem jelensz meg és tartod életben a témákat. Nem kell mindenitől megvédeni a kedvenceidet, tudod jól, hogy itt is vannak ostobák, néha túl sokan is, nem kell velük foglalkozni, ahogy mások is teszik ezt az oldalon. Félre ne értsd, nem ellened szól és pláne nem a jelenléted ellen, de ne akarj minden teljesen elvakult tizenévest megtéríteni, mert nem fog menni.
ferninho
Madridista

2011.12.14. 23:09:43

most nem is arról az esetekről van szó.
olyanokba van belemagyarázva ez a dolog, hogy az nonszensz.
én is néztem nagyokat a mostani meccsen, hogy ez mit csinál?.... volt 1-2 érdekes pillanat, de nem volt ez a mostani olyan vészes.
én elhiszem, hogy előítéleteitek vannak vele szemben , teljesen jogosan, de ha fingik ne az legyen belemagyarázva, hogy megakarta vele ölni Messit, mert lassan-lassan itt tartunk :lol: én csak ennyit írtam, nem kell ezt túlragozni.
és most már tényleg vége.
madridista
dudu0209
Barça B

2011.12.14. 22:37:36

Kicsit OFF! Anélkül hogy vitát igyekeznék szítani, azt el kell ismerni (még a madridi szimpatizánsoknak is) hogy az olyan Pepe-féle megmozdulásokért amikből Pepe évente elejt egyet-kettőt nem egy meccsre, hanem egy életre el kéne tiltani a játékosokat. Pepe sajnos rászolgált arra, hogy előítéletesek legyünk vele. Nincs bajom a kemény focival... na de van egy határ. Ő gyakran nem keménykedik, hanem sérülésveszélyes szituációkat teremt. A legrosszabb az egészben, hogy sztem szándékosan (legalábbis a TV képernyőjén keresztül nekem ez jön le)!!! Sztem mindenki tudja kinek írtam a hsz-t... Nyugodtan válaszolj rá, elolvasom, de én sem nyitok vitát a kérdésről. Úgysem lehetne meggyőzni engem... Azon kívül mindenkinek lehet véleménye bármiről, szóval elfogadom ha ezt másképp látod, de megérteni nem tudom...
ferninho
Madridista

2011.12.14. 21:59:28

jó egy kicsit hülyén fogalmaztam :lol: a lényeg, hogy egy olyan rúgásból, ami talán meg se karcolta Casquerot hátát, abból kihozzuk azt, hogy széttapossa a tüdejét és jönnék érte a mentők...
a lényeget értitek...
és bocs, hogy megint belekezdtem a hülyeségbe, legyen szíves senki ne hozza fel ezt megint, nem szeretné sztem senki, ha menne róla 2 oldal vita...

maki gól :arrow: 2 oldal
Messi sárga :arrow: 2 oldal
Pepe :arrow: és ez is már belekezdtett, szóval hagyjuk is a témát... :-({|=
madridista
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.12.14. 21:32:17

ferninho írta:
fcbpete írta:Ha Messinek járt volna a második sárgalap, akkor Pepének milyen színű kártya járna Alexis mellberúgásának a szándékáért?
én ezt sose értem meg, én mindig lemaradok ezekről....
a legutóbbi ilyen Harsányi Levente féle "miután a tüdejére lépett az ellenfélnek"
szóval aki hason fekszik, annak a tüdejére tudunk lépni.... és már rengeteg ilyen ferdítést láttam....
én elhiszem, hogy Pepe durva, elhiszem hogy nektek egy őrült sorozatgyilkos, de azért ezek is megérnek egy misét...
így is kap eleget, általában jogosan, de nem kéne ezt még tovább fokozni hülyeségekkel...

off: ha ironianak szantad, amit kiemeltem, akkor nezz meg egy biologia konyvet :lol:

Lassan egy het eltelt a Clasico ota, a tema meg mindig ugyanaz.
Van ertelme osztani a semmit ?
A 3 pont a Barcae, innen kezdve a magyarazkodast hanyagoljuk.
"a velemeny olyan mint a vegbelnyilas. Mindenkinek van, de senki sem kivancsi a masikera" (tisztelet a kivetel :lol: )
ferninho
Madridista

2011.12.14. 20:35:58

most megint mi a jóédeskutyakukijáért kell megmagyarázni megint Messi esetét? meg kinek magyarázod egyáltalán? az itt lévő fórumozók mindegyike szerint köze nem volt a még egy sárgához...
de mondjuk el megint...
istenem... :lol:
Egyébként, amikor a meccset néztem, egyáltalán nem tűnt durvának, a labdát rúgta volna el, csak Alexis meglehetősen erőszakosan és ütemtelenül tolta meg azt.
teljesen ugyanezt láttam. nem tudom mit kell ilyeneken fennakadni.
elakarta rúgni a labdát, nem jött össze, de itt már tüdő átültetésről van szó.
de ő Pepe, ha már szabályosan szerel, akkor is már eltört 2 lábat...
madridista
Subinho
Director del Fútbol

2011.12.14. 20:32:13

B. írta:
első szabálytalanságra nem szoktak lapot adni
bocsi de ez bökdöste a szemem.ígéretes helyzetet megakadályozó szabálytalanság, (legalább) sárga.kezdőkörben gondatlanul odalépni úgyszint :wink:
nos, tudom, gólhelyzetben kitörő csatár és a többi.... nem is azt mondom, hogy nem lehet adni lapot!!! nem "szoktak"!!! lásd: Pepe!!! A Te elméleted szerint Pepe az 1. félidőben zuhanyozhatott volna és a korábi klasszikusokon is páran, meccsenként 3-4-en... Erre értetem a "nem szokás" Ha Messit ezért kiállítják, akkor nincs igazság!!! Emlékszem én nem is olyan régről Adebayor, vagy Pepe gyönyörű és szinpatikus megmozdulásaira, amik nem értek lapot. ...és hogy mi ért lapot??? Ramos, vagy Marcelo idegrohama és favágása!!! Asszem ezeket nem lehet egy lapon emlegetni egy elkésett Messi belépővel!!!
Itt egy videó, nézegessétek:
http://www.youtube.com/watch?v=xeTKWuZ4 ... re=related
Mihu
Director del Fútbol

2011.12.14. 19:47:17

Az 1:05-nél látható Ramos becsúszás mit érdemelt volna? :wink: Szuperlassításban van mutatva, úgyhogy elég jól megfigyelhető a mozdulat :D

http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... ssitasban/[/code]
B.
Jugador del Barça

2011.12.14. 19:46:43

első szabálytalanságra nem szoktak lapot adni
bocsi de ez bökdöste a szemem.ígéretes helyzetet megakadályozó szabálytalanság, (legalább) sárga.kezdőkörben gondatlanul odalépni úgyszint :wink:
B.
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.14. 19:42:31

Sanama írta: szabálytalanságok 95%-ra ez igaz, hogy a labdát találta VOLNA el. :)
értsd: a labdát akarta elrúgni kivételesen
(és sztem ebből kifolyólag nem volt piros)
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.14. 19:34:30

sjd írta:
ab1daL írta:Nem hiszem hogy Pepén múlott hogy nem találta el Alexist telibe annál az esetnél. :)
Egyébként, amikor a meccset néztem, egyáltalán nem tűnt durvának, a labdát rúgta volna el, csak Alexis meglehetősen erőszakosan és ütemtelenül tolta meg azt.
szabálytalanságok 95%-ra ez igaz, hogy a labdát találta VOLNA el. :)
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.14. 19:29:58

ab1daL írta:Nem hiszem hogy Pepén múlott hogy nem találta el Alexist telibe annál az esetnél. :)
Subinho
Director del Fútbol

2011.12.14. 19:25:51

első szabálytalanságra nem szoktak lapot adni... Messinek ez az első volt (reklamálás nem az). Pepe-nek volt az 1. félidőben 2 és csak a 3. után kapott sárgát a 2. félidőben...
legyünk következetesek, vagyis ha kiállítás, akkor Pepe már az 1. félidőben zuhany, ha meg neki lehetet 3 a laphoz, akkor Messinek is "belefért". Védők általában nem játszák végig a meccset 0 szabálytalanságal, de ha Messi követ el egyet és főleg a Real ellen, akkor azonnal ki kell állítani... ez azért érdekes... ez alapján a legutóbbi pár klasszikuson a Realnak kb. 8 emberrel kelett volna befejezni a meccset.... szóval ezt inkább hagyjuk....
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.14. 18:36:46

Nem hiszem hogy Pepén múlott hogy nem találta el Alexist telibe annál az esetnél. :) Néhány centivel hosszabb lenne a lába, akkor azt kapja mellbe keményen a chilei. De ezt már megszokhattuk ettől a vadál..., akarom mondani embertől.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ferninho
Madridista

2011.12.14. 18:20:26

fcbpete írta:Ha Messinek járt volna a második sárgalap, akkor Pepének milyen színű kártya járna Alexis mellberúgásának a szándékáért?
én ezt sose értem meg, én mindig lemaradok ezekről....
a legutóbbi ilyen Harsányi Levente féle "miután a tüdejére lépett az ellenfélnek"
szóval aki hason fekszik, annak a tüdejére tudunk lépni.... és már rengeteg ilyen ferdítést láttam....
én elhiszem, hogy Pepe durva, elhiszem hogy nektek egy őrült sorozatgyilkos, de azért ezek is megérnek egy misét...
így is kap eleget, általában jogosan, de nem kéne ezt még tovább fokozni hülyeségekkel...
madridista
Messi199
Jugador d'estrella

2011.12.14. 16:59:35

sjd írta: Jézusom, nem lehetne már hanyagolni ezt a témát?
Megy két oldal szájtépés, ahol mindenki (még a madridisták is) leírja, hogy Messinek nem járt volna sárga, erre jön valaki és bedob egy ilyet
Teljesen egyet értek veled ..... Annyira felesleges megint rágni a semmit .... Örülni kellene hogy , hozzánk a normális , kifejezetten anticsőlátású madridisták járnak . Majd , ha már túllépi ez a pár egyén felnőtté válási küszöböt :) , akkor térjenek vissza , csak nehogy akkora már egy másik csapatnak szurkoljanak :) .
Tots Unit Fem Forca !!
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.14. 16:44:57

Jézusom, nem lehetne már hanyagolni ezt a témát?
Megy két oldal szájtépés, ahol mindenki (még a madridisták is) leírja, hogy Messinek nem járt volna sárga, erre jön valaki és bedob egy ilyet
fcbpete
Jugador del Barça

2011.12.14. 16:29:59

Ha Messinek járt volna a második sárgalap, akkor Pepének milyen színű kártya járna Alexis mellberúgásának a szándékáért?
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.14. 16:10:30

Alexander Mahone írta:mindenki számára nyilvánvaló, hogy csak provokálni meg magyarázni jársz ide.
Szerintem majd ha 1-1,5 éve itt vagy a fórumon, akkor kezdj magyarázni arról, hogy ki mit akar itt, azt meg főleg hagyd abba, hogy "mindenki" nevében nyilvánítasz itt véleményt.

Spanyol kupa: szerintem amekkora motiváció a Madridnak megnyerni, nekünk lehet ugyanakkor motiváció megelőzni őket. Ha úgy állunk hozzá, hogy addig megyünk, ameddig kijön 50%os fordulatszámon, akkor felesleges lett volna tavaly a döntőben egyáltalán kiállni is.
Gergolino
Jugador del Barça

2011.12.14. 15:55:26

Drigo írta:A spanyol kupából addig kell kiesni, amíg lehet, tavaly is kikaptunk a döntőben, volt néhány plusz meccs, megérte... Én amikor megnyertük is ugyanezt mondtam, és ha netán megnyernénk, akkor is ezt mondanám, semmi rangja az egésznek. Egy olyan sorozatban, ahol nem csak a gyenge spanyol első osztály, de a még gyengébb többi osztály is képviselteti magát elsőnek lenni, hát nagy teljesítmény. A régi szép idők, amikor mindig zakóztunk a harmadosztályú sikercsapatoktól, de szép is volt. Fel kell küldeni a komplett B csapatot a másodosztályból, aztán jutnak, amíg jutnak. Nem pedig az első csapatot fárasztani, arról nem is beszélve, hogy felküldeni Messit, hátha a vakoknak tud gólt lőni.
Itt jegyezném meg a 2009-es Barcelona-Bilbao döntőt, ami nekem a valaha volt legjobb hangulatú Barca meccsként maradt meg (beleértve a Classico-kat, BL-döntőket is)
Talán ez az egyetlen spanyol csapatok közötti meccs, amit láttam, ahol igazi szurkolás volt, az angol szurkolókon is túltettek a nézők.
Sajna ennél jobb videót nem találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=-KXCPbcy ... re=related
Válasz küldése