Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.12.17. 20:37:37

most olvasom: Raúl ma egy mesterhármast rúgott.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.12.17. 20:30:11

Hadd ne kelljen emlékeznem, hogy melyik meccsen volt, de rémlik, hogy a madridista oldalon az egyik hozzászólónak a profilképe pont ez, ahogy Mou örül.

A verekedés pedig pont tavaly volt. Nem évekkel ezelőtt.

az NSO egyszer foglalkozott azzal is, hogy a Real képtelen megszabadulni csomó játékosától. Kénytelen még olyanoknak is utalni a borsos lóvét, hogy az edzésekre jár el.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.17. 17:14:38

Azért azt ne felejtsük el, hogy rengeteg van a szezonból hátra!Chelsea éppen hogy becsúszott, de ott van!Nem jelenteném ki,m hogy pl a BL-t csak mi vagy a Real nyerheti meg!Bayernnel mindig számolni kell az olaszok rég nem álltak így, Chelsea is összekapja magát!Mostani állapotban persze, de amikor majd jönnek az egyenese kieséses meccsek, ráadásul úgy hogy a bajnokságban is izzad mindenki, apróságok döntenek!
CSKA is pl ezért jó, mert nagy valószínűséggel tovább megy a RM, de az sokat kivesz, s a bajnokságban is akkor vannak meccsek rendesen!

Mindenkit páholtak agyba főve, sok ember "rettegett" tőlük a klasszikus előtt, nyertünk most meg letargia odaát!Annyira nüanszokon múlik, hogy hihetetlen, s azon "polemizálunk" mi lesz májusban vagy júniusban, mikor hétről hétre változhatnak dolgok!
Nincs ha a fociban, s mentálisan mindkét csapat erős, de tavaly mi majdnem elcsúsztunk egy banánhéjon, vagyis Masch jó hogy "elcsúszott" s továbbmentünk az Arsenal ellen, ez bármikor benne van, a pl az angol csapatok utolsó vérig fognak küzdeni, mert rég nem volt ilyen kevés csapatuk a 16 között!
Kép
Kép
Kép
mekkora
Jugador d'estrella

2011.12.17. 16:37:21

mekkora írta:uot;]Én személy szerint nem azért számolok a Reallal mint egy idei Bl döntõs csapat mert olyan jók , hanem mert a legjobb 16 között nem látok a Barcán kìvül még 1 csapatot amelyik már a csoportkörben is bl esélyes lwtt volna.. Chelsea ?!? Vicc.. Inter ??
vagy az nem lehet, hogy ez a csúnya Madrid majdnem annyira felfejlődött, már amennyire ti és ezáltal vagyunk az egyik esélyesnek kikiáltva?
nem, mert mi a Real vagyunk, a többiek a kakik...
de majd kapsz ezért a fifában Fernitől :twisted:[/quote]

Már ùgy is rég játszottunk :) :D
Kb ugyanazt irtad le mint én csak madridi megfogalmazással. Tehát én úgy gondoltam h Barca Madridon kívül nincs még egy csapat a legjobb 16 között amely a Bl nyomás ellenére jó teljesítményt tud nyújtani és a tapasztalat is meg van hozzá. erre ìrtam a chelsea és inter példát. a tapasztalat megvan a játékosok részéröl ( most Villas Boas Béel tapasztalatát ne számoljuk ugy sem sok..) de ebben a szezonban a teljesítmény nincs meg. Chelsea utolsó meccsén esett be a legjobb 16-ba...
:wink:
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.12.17. 16:24:59

ferninho írta:hát én Di Mariát nem cserélném el kb senkire...
neki már csak le kéne nyugodnia és egy kis rutint magára szednie és top 5-ös játékos lenne lazán.
lehet butázni, meg miegymást mondani rá, de jelenleg ő az a játékosunk, aki bárkit képes megverni 1 az egybe, de még 3-4 játékoson is képes lazán átmenni...
Ezzel egyet kell hogy értsek. Szerintem is nagy játékos lehet a gyerekből. Személy szerint imádom nézni a játékát, 1v1-ben nagyon jó, és hihetetlenül nagy labdákat tud osztani. A képességei megvannak, már csak fejben kéne "felnőnie" hozzájuk, és posztján tényleg top5-ös játékos lehetne.
ferninho
Madridista

2011.12.17. 16:24:12

posztján lenne top5 (jobbszélső), vagy a világon a top5ben lévő playa?
világon, én látok benne annyit, azért se cserélném el senkire.
de ehhez még több évek kellenek, mert a rutint nem lehet összeszedni 2 hét alatt.
Most arra a Sneijderre gondolsz, akivel 99%ban példálóznak, hogy mennyivel jobban rászolgált volna az aranylasztira? Vagy rossz példa, vagy...
Amúgy, mindenesetre fura, neki is volt 1 bomba éve nálatok, M.Diarranak is, Gago anno emlékszem fél évig szinte minden meccsen a meccs emberre díjat megkapta - és általában joggal is - Őzikének is feküdt az első év, de közös pont az erős visszaesés. Utóbbi az egyetlen, akinek hosszabb sérülésre se lehet fogni.
arra igen. aki itt egy egyeneset nem tudott már a végére labdába rúgni.
azt az aranylabdát meg hagyjuk is... de úgy az egész témát....
Gago meg sajnos leeresztett, fejbe nem volt ott, hiába szerettem, de kevés lett, pedig az az említett fél éve tényleg szenzációs volt.
jó, egy kicsit rossz példákat hoztam fel,de most nem kell kiemelni az emberkéket, írhattam volna még jópárat, ők ugrottak be elsőre....
Mi lehet az oka?
ez egy jó kérdés.
sokan közületek még kezdőbe sem tennék,az azért csak jelent valamit.
meg talán nem véletlenül forog neymar és hazard neve is folyamatosan
hát én nem tartozom a sokba :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2011.12.17. 16:26:42-kor.
madridista
madridronie
Madridista

2011.12.17. 16:15:32

Ezek a hangok idén azért jelentősen minimalizálódtak! A madridisták többségének Di Mariaval csupán egyetlen egy baja van; az, amit múlt szombaton ellenetek is prezentált; nevezetesen kicselezett 3-4 Barca játékost, majd amikor tisztán passzolhatott volna, adott egy értékelhetetlen passzt a társainak!:roll: A képességei kiválóak, viszont fejben még szeleburdi és sokszor hoz rossz döntést, remélhetőleg a kora előrehaladtával ezeket a hülyeségeit idővel levetkőzi!
meg talán nem véletlenül forog neymar és hazard neve is folyamatosan.

Neymar a vezetőknél és Josénál is elrúgta már a pöttyöst, Hazard pedig nem kifejezetten Di Maria helyére érkezne, hisz 3 poszton is bevethető játékosról van szó!
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.12.17. 16:04:30

ferninho írta:neki már csak le kéne nyugodnia és egy kis rutint magára szednie és top 5-ös játékos lenne lazán.
posztján lenne top5 (jobbszélső), vagy a világon a top5ben lévő playa?
ferninho írta:vagy mert ilyen Sneijderek meg Gagok fociztak nálunk....
Most arra a Sneijderre gondolsz, akivel 99%ban példálóznak, hogy mennyivel jobban rászolgált volna az aranylasztira? Vagy rossz példa, vagy...
Amúgy, mindenesetre fura, neki is volt 1 bomba éve nálatok, M.Diarranak is, Gago anno emlékszem fél évig szinte minden meccsen a meccs emberre díjat megkapta - és általában joggal is - Őzikének is feküdt az első év, de közös pont az erős visszaesés. Utóbbi az egyetlen, akinek hosszabb sérülésre se lehet fogni. Mi lehet az oka?
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
socio66

2011.12.17. 15:47:07

ferninho írta:hát én Di Mariát nem cserélném el kb senkire...
neki már csak le kéne nyugodnia és egy kis rutint magára szednie és top 5-ös játékos lenne lazán.
lehet butázni, meg miegymást mondani rá, de jelenleg ő az a játékosunk, aki bárkit képes megverni 1 az egybe, de még 3-4 játékoson is képes lazán átmenni...
meg talán nem véletlenül forog neymar és hazard neve is folyamatosan.
ferninho
Madridista

2011.12.17. 15:27:28

hát én Di Mariát nem cserélném el kb senkire...
És Mou elvakultan fent hagyja a pályán, Pep meg le merte ültetni a rosszul játszó Villát.
tényleg, ugyanaz... jah hogy CR nem volt rossz formában a meccs előtt...
azt meg hagyjuk is, hogy lecserélik,lelkileg nagyobb gödörben lenne mint ahogy most van... meg ezt nem hiszem, hogy egy Barca ellen kéne elkezdeni... bármilyen rossz is volt, benne van mindig egy gól.
Össze lettek agyatlanul vásárolva a sztárolt játékosok. CR miért kellett? MErt egy hónap alatt nyereséget termelt.
vagy mert ilyen Sneijderek meg Gagok fociztak nálunk....
te uram atyám... rossz visszagondolni is.
de gondolom azt nem is tudod, hogy őt még Calderón intézte el...
A Barca játékosai lehet, hogy nem keresnek annyit, mint a Realosok, de jobban megérdemlik.
dehogynem... sőt...
de ha a megérdemlés azon múlik, hogy kinek sikerül legyőznie a Barcát, akkor igazad van, de akkor kb mindenki éhen halna....
Bezzeg, mikor CR berúgta a negyedik, vagy ötödik gólt, akkor úgy örült, hogy még az egyik csere nyakába is felugrott.
linkeld be légyszi, erre nem igazán emlékszem, de biztos volt ilyen :)
Szerintem inkább csak Mouval nem jött ki. De ez már mindegy.
ja, sokat dolgoztak együtt...
De lehetett már hallani a Madridról olyanokat, hogy összeverekedtek az öltözőben, meg hasonlókat.
és hány éve?....
mekkora írta:Én személy szerint nem azért számolok a Reallal mint egy idei Bl döntõs csapat mert olyan jók , hanem mert a legjobb 16 között nem látok a Barcán kìvül még 1 csapatot amelyik már a csoportkörben is bl esélyes lwtt volna.. Chelsea ?!? Vicc.. Inter ??
vagy az nem lehet, hogy ez a csúnya Madrid majdnem annyira felfejlődött, már amennyire ti és ezáltal vagyunk az egyik esélyesnek kikiáltva?
nem, mert mi a Real vagyunk, a többiek a kakik...
de majd kapsz ezért a fifában Fernitől :twisted:
madridista
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.17. 13:35:40

noname írta:Ezt most nagyon nem vágod.
Nekem úgy tűnik hogy te nem akarsz engedni az álláspontodból :D

Az hogy ki mennyire felkapott, relatív. Szerintem Silva volt az.
Benzema után pedig egy Adebayort vettek kölcsön. És akkor nem beszéltünk a Sahin, Callejon, Altintop féle vonalról.

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nem a legnagyobb neveket kezdték el vásárolni, hanem tudatosan, van hogy szimplán keretbővítésre, vagy épp a játékrendszerbe, amit mindketten leírtatok :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
noname
Llegenda del Barça

2011.12.17. 13:16:30

Ezt most nagyon nem vágod. Először is, tény h Mou posztra igazol(vkp,vkp,vkp,vkp,vkp,vkp), de pont h felkapott neveket vesznek általában. Di Maria annak idején volt annyira felkapott, mint Silva, sőt. Benzema pedig a legtehetségesebb csatárnak számított a piacon és fél Anglia meg akarta venni. Pont h felkapott neveket vettek. Az is tény viszont h okosabban, mint régen. Ugyanakkor mi is felkapott neveket veszünk nemegyszer. Villa, Ibra, Sanchez. Tény h Sanchez bevált, a másik 2 közül Villa és egész jó, ráadásul őket még Laporta szerezte feláron, de ha Sanchez nem jön be, akkor beszélhetnénk arról h csak azért jött, mert nagy volt a hype-ja.
A Fifa egy szégyen
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.17. 13:11:41

lluisllach89 írta: Aranylabda jelöltekre valóban nem költünk, de azért na.. :D
valóban, ezt inkább a csapat magjára értettem
lluisllach89 írta:Mourinho meg azért nem vette a legnagyobb neveket, mert azok nálunk vannak.

A Manchester Cityből kiindulva azért ez nem egészen így van. Játszhatna náluk egy David Silva Di Maria helyett, egy Agüero Benzema helyett stb. Ráadásul ezekkel az emberekkel kapcsolatban rendszeresen pletykák tárgyai voltak, szóval ha akarják, akár össze is jöhetett volna
lluisllach89 írta:de a BL-ben a riválisok brutális mélyrepülésen mentek keresztül. Hol van a nagy MU, Chelsea?
Ezt fel is lehet fogni úgy is, hogy a Real azért erős, mert mindenki más gyenge lett, de én inkább úgy fogom fel, hogy a Real pont azért erős, mert nem lett gyenge. Legtöbben azt tartják a normális állapotnak, hogy ha egy csapat olyan jó tud maradni, mint amilyen egykor volt, de szerintem már az is nagy fegyvertény, hogy nem jutottak az angol csapatok sorsára.
2008-ban sem mondtuk azt, hogy könnyű a Manchesternek meg a Chelsea-nek, mert hol van már a nagy Real meg a nagy Barca....
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.17. 12:46:01

sjd írta:
csak én érzem ebben az ellentmondást?

Ugye először fikáztuk a galaktikus Madridot azzal, hogy összevásárolják az aranylabdásokat és nincs csapat. Most meg amikor Mourinho elkezd egy koncepció szerint építkezni és nem a legnagyobb neveket veszi meg, azzal támadjuk, hogy nincsenek minőségi játékosai. Persze az igazság valahol ott van mind2ben, de kicsit talán már fűbe-fába is belekötünk a Madridnál. A tökéletes koncepció természetesen a miénk, ahol egy fillért sem költünk, mégis teli vagyunk aranylabda-jelöltekkel, de kíváncsi vagyok, hogy mihez kezdünk, ha kiderül, hogy a Muniesa-Sergi Roberto-Cuenca generáció csak egy erős közepes szintet tud hozni. Szóval szerintem Mourinho alapelképzelése jó volt, csak szerencsétlenségére a legjobbal kellett szembenéznie. (Mondjuk ez elég sokszor el lett már mondva, de azért dicséretre méltó, hogy 4 év után először lehetnek a naptári év végén a tabella élén és az se véletlen, hogy a Reallal BL-esélyesként kalkulálunk 8addöntős kieső helyett)
Aranylabda jelöltekre valóban nem költünk, de azért na.. :D

Mourinho meg azért nem vette a legnagyobb neveket, mert azok nálunk vannak. Viszont el kell ismerni hogy eredményesek lettek, de én nem látom azt a hú de nagy kohéziót.

A védelem egész jó, aztán van egy Xabi Alonso, és a támadók. De ellenőrzésük alatt valóban nem tudtak volna tartani egy meccset mondjuk 2008-10-ig. Az tény hogy azóta erősödtek, de a BL-ben a riválisok brutális mélyrepülésen mentek keresztül. Hol van a nagy MU, Chelsea?

Mert a nagyobb derbiket a csapat nyeri meg, nem az egyéniségek. Na meg a középpálya. A Madrid kerete hibátlan a védekező taktikához, hibátlan a támadó taktikához, de a kiegyenlített meccseken valahogy középen megakad a libikóka, mint amikor két duci gyerek trollkodik egymással.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.12.17. 12:31:11

noname írta:Továbbra is tartom h a Real nagy bajba lenne egy angol csapat ellen. Nekünk is kellett pár év, mire végre stabilan meg tudtuk verni az angolokat, a Real még komolyabb angol csapattal sose futott össze. Pl a Chelsea nem hiszem h túl jó esélyekkel pályázik a továbbjutásra, de ha mégis, megnézem mi lesz, amikor Ronaldo, Benzema és Higuain szembefut Terryvel. :lol:
A Milant sztem elverné a Real. A Bayern pedig ha jó napot fog ki, győzhet. Nem olyan sima az út a BL döntőig soha. Még a CSZKA is egész jól áll, hiszen februárban Oroszo.ban sztem az oroszok tuti nem kapnak ki, márpedig ha véletlenül még nyernek is, akkor a Bernabeuban leparkol a kapu elé a csapatbusz és jönnek a lábtörések. Ezért is örülök h elkerültük az oroszokat. :wink:
De azt is vedd figyelembe, h az angol élcsapatok már közel sincsenek olyan formában, mint pár éve. Akkor ők uralták Európát, 1x a Milan, aztán később mi tudtuk megrángatni a bajszukat. De azóta lefelé ível a pályájuk. A pár évvel ezelőtti Chelsea v. a Mu komoly ellenfél lehetett volna a ennek Realnak is(sőt, még nekünk is, azok is voltak), de most már ez nagyon egyoldalú lenne a javukra. Említetted itt Terry nevét, ő is hol van már régi önmagától? Az emlékezetes, 2008-s BL döntő óta az az ember csak árnyéka magának.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.17. 12:16:55

G.Gabee sok mindent leírt amivel egyet lehet érteni!
Mourinho valóban kapkodott a meccsen, ez pedig a mi érdemünk, az egyik legnagyobb edző még mindig semmit nem tud kezdeni ha gond van a másik hatalmas edző csapatával!
Viszont a pénz részét amit írt Gabee az nem igaz, a mi játékosaink keresik a legtöbbet, konkrétan az klub közül a világon minden sportban!Ok nem sokkal mögöttünk a RM és csak utána a Yankess!

Hétvégén valóban nagyon érdekes mit nyújt a fővárosi alakulat, lelkileg nem egyszerű a dolguk, de volt 1 hetük, s Mourinho is tudjuk nagy motivátor!Én is azt mondom nem lesz átlagos meccs, Sevilla kicsit a RM mumusa is, szoros meccset várok s ikszet!
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2011.12.17. 11:34:08

noname írta:Továbbra is tartom h a Real nagy bajba lenne egy angol csapat ellen. Nekünk is kellett pár év, mire végre stabilan meg tudtuk verni az angolokat, a Real még komolyabb angol csapattal sose futott össze. Pl a Chelsea nem hiszem h túl jó esélyekkel pályázik a továbbjutásra, de ha mégis, megnézem mi lesz, amikor Ronaldo, Benzema és Higuain szembefut Terryvel. :lol:
A Milant sztem elverné a Real. A Bayern pedig ha jó napot fog ki, győzhet. Nem olyan sima az út a BL döntőig soha. Még a CSZKA is egész jól áll, hiszen februárban Oroszo.ban sztem az oroszok tuti nem kapnak ki, márpedig ha véletlenül még nyernek is, akkor a Bernabeuban leparkol a kapu elé a csapatbusz és jönnek a lábtörések. Ezért is örülök h elkerültük az oroszokat. :wink:
A Real is ismán verné az angolokat, Ronaldo, Benzema és Higuain nevetve futkosnának Terryék mellett. Ez a lábtöréses dolog meg hm... A Moszkvának esélye sincs és ezt ők is tudják. Legalább 5öt fog lőni a 2 meccsen a Real. Persze mi is simán továbbjutunk.
noname
Llegenda del Barça

2011.12.17. 11:17:56

Továbbra is tartom h a Real nagy bajba lenne egy angol csapat ellen. Nekünk is kellett pár év, mire végre stabilan meg tudtuk verni az angolokat, a Real még komolyabb angol csapattal sose futott össze. Pl a Chelsea nem hiszem h túl jó esélyekkel pályázik a továbbjutásra, de ha mégis, megnézem mi lesz, amikor Ronaldo, Benzema és Higuain szembefut Terryvel. :lol:
A Fifa egy szégyen
mekkora
Jugador d'estrella

2011.12.17. 11:07:40

Én személy szerint nem azért számolok a Reallal mint egy idei Bl döntõs csapat mert olyan jók , hanem mert a legjobb 16 között nem látok a Barcán kìvül még 1 csapatot amelyik már a csoportkörben is bl esélyes lwtt volna.. Chelsea ?!? Vicc.. Inter ?? :lol:
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.17. 10:39:43

G.Gabe írta:Össze lettek agyatlanul vásárolva a sztárolt játékosok.
G.Gabe írta:nincsenek igazán minőségi játékosok
csak én érzem ebben az ellentmondást?

Ugye először fikáztuk a galaktikus Madridot azzal, hogy összevásárolják az aranylabdásokat és nincs csapat. Most meg amikor Mourinho elkezd egy koncepció szerint építkezni és nem a legnagyobb neveket veszi meg, azzal támadjuk, hogy nincsenek minőségi játékosai. Persze az igazság valahol ott van mind2ben, de kicsit talán már fűbe-fába is belekötünk a Madridnál. A tökéletes koncepció természetesen a miénk, ahol egy fillért sem költünk, mégis teli vagyunk aranylabda-jelöltekkel, de kíváncsi vagyok, hogy mihez kezdünk, ha kiderül, hogy a Muniesa-Sergi Roberto-Cuenca generáció csak egy erős közepes szintet tud hozni. Szóval szerintem Mourinho alapelképzelése jó volt, csak szerencsétlenségére a legjobbal kellett szembenéznie. (Mondjuk ez elég sokszor el lett már mondva, de azért dicséretre méltó, hogy 4 év után először lehetnek a naptári év végén a tabella élén és az se véletlen, hogy a Reallal BL-esélyesként kalkulálunk 8addöntős kieső helyett)
daffy
Madridista

2011.12.17. 10:22:05

G.Gabe írta:...
ebben sok mindennel egyetértek,de vannak azért számomra helytelen részei.
-raúl a biztos játéklehetőség miatt ment el. mou megmondta,hogy csak epizódszerepeket kaphat,így inkább továbbállt. jogosnak éreztem,mert raúl már inkább hátráltatta a csapatot.
-a galaktikus csapatnak megvoltak az előnyei,de beckham leigazolását spec nem értettem. amikor ott van egy beckham-ronaldinho leigazolási sansz,akkor vajon a józan ember hogy dönt?
-owent is sajnálom,de nem nyitnám meg ezeket az igazolási történeteket.
-mourinhon nem tudok eligazodni és nem is akarok,remélem nyer valamit és búcsúzik. számomra nem szimpatikus,ahogy a keret több játékosa sem,de ez van,ezt kell(ene) szeretni
-a barca azért nyert,mert jobb és egységesebb csapat. a realon látszott,hogy a 2. gól után összezuhant fejben. feladták. a real madrid játékosai. nevetséges.
szóval vannak gondok,de a saját kezünkben van a sorsunk,mert hárommal kevesebb vesztett pontunk van. mindent meg tud a real nyerni(kérdés,hogy fog-e),mert 1 meccsen a barcát is meg lehet verni,így remélni kell,hogy minden sorozatban a döntőben futnak össze a felek
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.12.17. 10:10:50

daffy írta:
van benne valami,jogos a pont :wink:
Én régen szurokltam a realnak a nemzetközi színtereken.
De amióta ez megy, és elkezdték verni a mellüket, hogy kit mennyiért fognak leigazolni, aztán meg hogy mennyit kaszáltak rajta, ez gusztustalan.
Beckam is anno ezért jött: ő volt az ügyeletes arc.
Figo csak azért kellett, mert ő egy Barca ikon volt. A Barca meg kihasználta a madridot, borsos áron túladott rajta, mikor már kezdett kiöregedni.
és mi lett a vége: három irányító középpályás: Zidane, Figo, Beckam.
és persze mindhármat játszatni KELLETT, mert hogy nézett volna már ki, hogy a méregdrága sztárok padoznak.
Meg is lett a következménye.

Most elvileg Murinho irányítja a játékos"export"ot, de hogy mi járhat a fejében, azt a franc se tudja. Az viszont nagyon lejött a meccsen, hogy hihetetlen nagy nyomás volt rajta. Mikor gáz lett, elkezdett kapkodni, össze-vissza cserélt, össze-vissza variált, nagyon rosszul nyúlt bele a meccsbe, a csapat teljesen szétesett.

Egyébként azt Moutól sosem fogom elfelejteni, amit (ha jól emélkszem) az Osasuna elleni meccsen csinált. Sok nullás győzelem volt, és az összes gólt fapofával ülte végig. Bezzeg, mikor CR berúgta a negyedik, vagy ötödik gólt, akkor úgy örült, hogy még az egyik csere nyakába is felugrott.
Azér ez nem volt szép tőle. Ezt bizots a játékosok is észrevették, sőt, talán az öltözőben méginkább kijönnek az ilyenek.
Talán ezért is volt az a meglepő dolog, ami az egyik tavaszi Calsicon történt, hogy CR egyedül kergette a labdát a Barca térfelén, mert a többiek visszahúzódtak, hiába integetett, hogy jöjjenek, aztán tök dühös lett.

Emlékszem, mikor Raúl elment, akor úgy ment el, hogy megszűnt a klikkesedés, meg a Raúl Madrid. Merthogy állítólag ő mondta meg, hogy a csapatnál mi legyen. ki tudja mik igazak ebből. Szerintem inkább csak Mouval nem jött ki. De ez már mindegy.

Szerintem egy ilyen fontos meccs sokkal inkább az öltözőben dől el.
Oda mi meg nem látunk be, hogy mi folyik ott.
De lehetett már hallani a Madridról olyanokat, hogy összeverekedtek az öltözőben, meg hasonlókat.
daffy
Madridista

2011.12.17. 09:52:00

van benne valami,jogos a pont :wink:
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.12.17. 09:49:09

Had idézzek egy kommentelőt a madridistáról.
Ő tökéletesen leírja a helyzetet

Hát, úgy tűnik, hogy még sem a legjobb edző ül a kispadon.
Az elit futballisták nagy része?
Erről eszembe jut amit Gabriel Byrne mondott egyik filmjében Schwarzinak: "Isten egy balfék, csak jó a reklámja." Itt is ez van. Össze lettek agyatlanul vásárolva a sztárolt játékosok. CR miért kellett? MErt egy hónap alatt nyereséget termelt.
És Mou elvakultan fent hagyja a pályán, Pep meg le merte ültetni a rosszul játszó Villát.

Lehet szídni a Barcát. De amíg Mou ül ott a padon, és nincsenek igazán minőségi játékosok, addig ez lesz.
Meg lehet nézni a Barca utánpótlását, és a Realét. Ég és föld a különbség. A Barca játékosai lehet, hogy nem keresnek annyit, mint a Realosok, de jobban megérdemlik. Ők odateszik magukat, hajtja őket a szívük.
MEg lehet nézni, mi történt a Fradival, ahogy behozták a sok külföldi gagyit. Azokban nem dobogott Fradi-szív.
Ahogy a Real játékosokban sem. kivéve Casillast, meg tán Ramost.
Még a nagy ikont, Raúlt is sikerült elkergetni.

Ez tökéletesen fedi az egész dolgot.
a Realt csak egy pénzcsinálónak tekintik.
Ez a legnagyobb baj.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.12.17. 09:37:30

G.Gabe írta:Egy érdekes adat a classicoról:

A két csapat játékosai közül a Barcában a saját nevelés 9, a realnál csak 1 (Casillas).

Ez is sok mindent elmond.
Hát jó,de ebben nincs semmi meglepő, évek óta így van...
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Válasz küldése