Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem, őt jogosan tetted oda, az lehet az első jó meccse a szezonban, pedig már december második fele van.S.Agüero írta:Vegyétek ki a legrosszabb igazolások közül!LG írta:Sané megszerezte az első gólját, kisebb szépséghiba, hogy les volt. De amúgy ma ő a legveszélyesebb City támadó, az első félidőben is az ő elfutásaiból veszélyeztettek.
Vegyétek ki a legrosszabb igazolások közül!LG írta:Sané megszerezte az első gólját, kisebb szépséghiba, hogy les volt. De amúgy ma ő a legveszélyesebb City támadó, az első félidőben is az ő elfutásaiból veszélyeztettek.
Eddig jó. Alexis újabb remek gólpassza, ihletett formában van.PCsabi írta:9 pont hátrány, must win.
Nem néztem, de gondolom Vardy piroslapja után kicsit idegesek voltak.LG írta:A Stoke-Leicester meccsen mi volt? Látom az első félidőben a vendégek kaptak lapot bőségesen.
+ mellette sok kisebb sérülés, kihagyott VB majd EB, melyeken még inkább nevet szerezhetett volna. Az első nagy sérülése után is elég sokáig tartott visszanyerni a formáját, érthető is volt több, mint 400 nap után, de egy LCA szakadás után is idő lesz visszanyerni a dinamikát, gyorsaságot, már ha sikerül neki egyáltalán.Feast4 írta:Szegénynek ez lesz a vége.Már a második több hónapos sérülés 3 éven belül.Szerintem ő is olyan játékos lesz aki emiatt nem fig olyan karriert menni mint amúgy tudna.palesz77 írta:Az kemény, pedig még így is csak kereste az igazi formáját.. Így lehet télen hoznak valakit helyette, bár olyat, aki a BL-ben is játszhat, nem fognak találni. Biztos unjátok már, hogy ennyit emlegetem, de Dahoud szerintem pont jó lenne erre a szerepre, nem is gondolom, hogy mozdíthatatlan lenne, csak meg kéne fizetni.. Nem lepne meg, ha télen Pep lecsapna rá.
Szegénynek ez lesz a vége.Már a második több hónapos sérülés 3 éven belül.Szerintem ő is olyan játékos lesz aki emiatt nem fig olyan karriert menni mint amúgy tudna.palesz77 írta:Az kemény, pedig még így is csak kereste az igazi formáját.. Így lehet télen hoznak valakit helyette, bár olyat, aki a BL-ben is játszhat, nem fognak találni. Biztos unjátok már, hogy ennyit emlegetem, de Dahoud szerintem pont jó lenne erre a szerepre, nem is gondolom, hogy mozdíthatatlan lenne, csak meg kéne fizetni.. Nem lepne meg, ha télen Pep lecsapna rá.