NB1 - Magyar Bajnokság
- albicelesteX
- A Vadász
Nevetséges!Magyar bajnokit nem is tudom mikor láttam utoljára!És a közeljövőben nem is szeretnék látni!Hulladék az egész!Egy nagy szenvedés!

http://www.nemzetisport.hu/magyarbajnok ... 35463.html
ez akár elmehetne a humor kategóriába is

mondjuk az egész NB1 jelenti a humorkategóriát, de azért ilyenre nem gondoltam volna én se... (bocsi azoktól, akik még képesek ezt nézni továbbra is...nekem egyedül a válogatott létezik a magyar fociban, igaz azokat még a legrosszabbkor is biztatom
)
ez akár elmehetne a humor kategóriába is

mondjuk az egész NB1 jelenti a humorkategóriát, de azért ilyenre nem gondoltam volna én se... (bocsi azoktól, akik még képesek ezt nézni továbbra is...nekem egyedül a válogatott létezik a magyar fociban, igaz azokat még a legrosszabbkor is biztatom

Feljutnak, de még 110 év múlva se nyernek bajnokságot!
Hajrá Loki!
Igaz annyira már nem is törődöm a magyar focival...

Hajrá Loki!

Igaz annyira már nem is törődöm a magyar focival...

- miihii
- KHAL
Hoppá,milyen igazad van,Boixos!!!!Boixos írta:nehogy már szó nélkül hagyjuk, h a
MOST 110 ÉVES FERENCVÁROS
VISSZAJUTOTT AZ ÉLVONALBA!
Ebben a szezonban kétséget nem hagytak a feljutás felől a zöldek.Ideje volt már,mert már többet időztek odalent,mint illett volna

HAJRÁ FERENCVÁROS!!!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Titinho
- Director del Fútbol
Szpari - MTK : Belépő nélkül!
Szombat este 19:00-tól a Szpari az MTK-t fogadja és ingyen meg lehet tekinteni a mérkőzést, tekintve a az elmúlt hónapok gyengébb szereplése miatt! Ez a vezetőség gesztusa, hogy minél többen kijöjjenek a meccsre és buzdítsuk a csapatot az idei első győzelme eléréséhez!
AKI TUD JÖJJÖN!
Szombat este 19:00-tól a Szpari az MTK-t fogadja és ingyen meg lehet tekinteni a mérkőzést, tekintve a az elmúlt hónapok gyengébb szereplése miatt! Ez a vezetőség gesztusa, hogy minél többen kijöjjenek a meccsre és buzdítsuk a csapatot az idei első győzelme eléréséhez!
AKI TUD JÖJJÖN!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

Nem az a baj, h jönnek a külföldiek, hanem az, h gyenge képességű külföldiek jönnek. Sztem ilyeneket itthon is találnánk sokat. 

-
- Entrenador del Barça
Eddig minden fradi meccset megnéztem amit adott a tv(elég sokat ugyebár)miihii írta:Az én kritikám az erre,h tökéletesen egyet értek!Jocek írta:HELLO Everybody!![]()
Én a fradi témát gondoltam itt felvetem és elmondom az én véleményemet...( csak azért vagyok most ilyen gondolatokkal teli, mert most néztem meg egy fradi mecs ismétlését...)
Szóval lényeg ami lényeg én is mint ezen az oldalon a legtöbb fórumozó - Barca drukker vagyok, "de" engem a magyar footbal ból csak a ferencváros hírei érdekelnek...
A meccsről csak annyit, hogy végignéztem a játékát a csapatnak(persze nem volt valami barca közeli színvonal sem) és azt láttam, hogy végre egy olyan fradi próbál létrejönni újra, amely igazán tetszetős számomra...
A legjobban az tetszett a meccsen, hogy akárhogy jáccottak, a szurkolók teljes erővel a csapatot buzdították és volt is alapja, mivel bár a másod osztályban vannak, de nagyon gólerősen játszanak a másodosztályú csapatok ellen...
Néztem nemrég másik meccseket is és ott pl első osztályú csapat ellen játszott és mégis gólerős volt... Végre látom a terveket egy magyar footbal csapatnál...
Csak szerettem volna megosztani veletek a véleményemet és örülök annak, hogy végre lesz egy jó szintet teljesítő nb1-es csapatunk...
Várom a kritikát...
VIVA BARCA
Az egyetlen dolog,ami még érdekel engem a nemzeti bajnokságokból,az az FTC.(Természetesen a lányaim után)Követem,amikor csak tudom a meccseket.Tényleg úgy néz,ki h van koncepció,elképzelés egy magyar csapatban.Úgy érzem,h jó irányba indult el a csapat,remélem nem lesz elk.rva úgy jó magyarosan
![]()
HAJRÁ FERENCVÁROS!!!
És jó pár meccsen, gyengén ötlettelenül játszott a csapat, bár nyertek 1-2 góllal mert nagyon gyenge az ellenfél, de ez a játék még az nb1-be is kevés lesz sztem.
A keretet meg kell(sztem fogják is)erősíteni ha már az első évben "valahol elől" akarnak végezni.
Ez a keret, játék 6-12. helyre elég sztem.
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Sztem is kicsit erős Caesarka írása ,de a bajnokság problémái valahol az ő alapgondolata közelében leledzik ( persze nem kizárólag, ennél jóval bonyolultabb). Arra gondolok,hogy a magyar futball infrastruktúrája és a pénzügyi helyzet miatt a klubbok pusztán létfenntartás miatt azt az utat választják,h magyar tehetségekből profitot szereznek, már fiatalon eladják,h ne kerüljön sok kézbe a kinevelésük és még sok haszon is van rajta. Míg tényleg hihetetlen olcsó és sokszor gyenge külföldi játékosokkal töltik fel a lyukakat ( őket nem bántva, csak ez az igazság, nekik semmi felelősségük nincs ebben , teszik a dolgukat, futballoznak ahogy tudnak). Sajnos amíg ez nem változik, a viszonylag jó válogatottunk ellenére a bajnokságunk még az angol vagy egyéb nagy bajnokságok másodosztályának színvonalát sem éri el.
A külföldi játékosok nem okai a gyenge bajnokságnak, hanem okozatai, azért vannak,mert valakinek játszania kell, hisz a magyar futballistákat nagyrészt nem erre nevelik ki.
A külföldi játékosok nem okai a gyenge bajnokságnak, hanem okozatai, azért vannak,mert valakinek játszania kell, hisz a magyar futballistákat nagyrészt nem erre nevelik ki.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Áhhh....Nem hiszem el.....mi lett ezzel a csapattal
Hol van már az a őszi Újpest elleni 4-2es győzelem a Fáy utcába
Hol van már az a tavaszi forduló első meccse a Honvéd ellen ahol 3-0ra nyertünk
Ennyit számítana Németh Norbi
Vagy a sérültek
Nem tudom....kiv leszek, hogy mi lesz ha visszatér majd Lázok s Divic.
S a legbosszantóbb az egészben, hogy még a rangadók java csak most jön....Debrecen,ZTE,Győr,Újpest....
Nagyon remélem, hogy összeszedik magukat a fiúk...de szép is volt az a 3. hely ősszel...nem baj....azért remélem az első 8ba benne leszünk.
Hajrá Vasas, Hajrá Angyalföld

Hol van már az a őszi Újpest elleni 4-2es győzelem a Fáy utcába

Ennyit számítana Németh Norbi

Nem tudom....kiv leszek, hogy mi lesz ha visszatér majd Lázok s Divic.
S a legbosszantóbb az egészben, hogy még a rangadók java csak most jön....Debrecen,ZTE,Győr,Újpest....
Nagyon remélem, hogy összeszedik magukat a fiúk...de szép is volt az a 3. hely ősszel...nem baj....azért remélem az első 8ba benne leszünk.
Hajrá Vasas, Hajrá Angyalföld

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ne haragudj, de ez nagyon nagy butaság, amit leírtál.Caesarka írta: ....
szerk.: bocsi, ha túl durva voltam, de már az embernek néhol elszakad a cérna...
Ugyanis a magyar nemzeti válogatott lefelé ívelése úgy 20-23 éve elkezdődött, és azóta valahogy nem sikerült a görbületet kiegyenesíteni vagy ellenkező irányba fordítani.
Elhiszem, hogy nem nézed jó szemmel, hogy sok a külföldi, de nem ettől gyenge az első osztály.
És igenis, ez Magyar Nemzeti Bajnokság, mint ahogy az Arsenal is Angliát és a Premier Ligát képviseli Európa és a világ futballjának porondján - pedig ott se teng túl az ángliusok létszáma, aránya.
Meg a Barçelona csapatát sem csak katalánok, ill. spanyolok alkotják.
Emellett pedig fogalmazhatnál picit visszafogottabban is.

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Koma!
Egy olyan nemzetközileg jegyzett, világhíres klub magyar szurkolóknak
készült és szerkesztett oldalának fórumán vagy, mely klubnál
minden szakosztályban ez a helyzet!
Egy globális világban minden globális!
Még a csapataink nemzetisége is!
Ez van, ezt kell szeretni!
K.
Egy olyan nemzetközileg jegyzett, világhíres klub magyar szurkolóknak
készült és szerkesztett oldalának fórumán vagy, mely klubnál
minden szakosztályban ez a helyzet!
Egy globális világban minden globális!
Még a csapataink nemzetisége is!
Ez van, ezt kell szeretni!
K.
- Caesarka
- Jugador del Barça
Elegem van abból, amit a Szpari csinál! Felháborító, hihetetlen!
Minek van az ifi? Komolyan, minek van az? Ahelyett, hogy tehetséges, fiatal, MAGYAR ifistákat játszatnánk, tele van afrikaival meg románnal az egész csapat! Hát agyam eldobom! 
Ha tehetném, a fél Szparis csapatot kirúgnám, és az utánpótlásból hoznám fel a játékosokat! Sokkal többet érnénk mint ezzel a sok falábú külföldivel!
Remélem jön egy normális edző, mert már elég ebből! 
Szégyen az egész Magyar Labdarúgás! Arcpiritó szégyen!
Szerbek, románok, afrikaiak és sok más idegen nemzetből jövő játékosok töltik fel a mezőnyt és még van képük MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁGNAK hívni a ligát!
Pofátlanság, ebből elegem van! Az összes külföldi (néhány kivételével) tűnjön el a francba, magyarok játszanak! Nem véletlenül ennyire sz*r a liga, a világ másik végéről hoznak ide töketlen hülyéket, ahelyett, hogy lenéznének az ifibe, ahol rengeteg jó képességű játékos futkározik! 50 éve azért voltunk jók, mert szinte csak magyarok játszottak a ligában, nem afrikaiak meg holmi idegen jött-mentek! 
szerk.: bocsi, ha túl durva voltam, de már az embernek néhol elszakad a cérna...

Ha tehetném, a fél Szparis csapatot kirúgnám, és az utánpótlásból hoznám fel a játékosokat! Sokkal többet érnénk mint ezzel a sok falábú külföldivel!

Szégyen az egész Magyar Labdarúgás! Arcpiritó szégyen!

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

- Titinho
- Director del Fútbol
Révész távozik a Szparitól!
Végre! Már nem tudott hatni a játékosokra (akik közül szintén elküldenék egy jópárat
), ilyen lélektelen játékkal nem lehet semmit sem kezdeni. Ez a játékosokra is igaz, néhányuknak nagyon de nagyon össze kell kapnia magát!
Bízzunk egy szebb jövőben, most már a jövő csapatát kell építeni, ez a szezon már el van b....
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy kit találnak most egy hét alatt? Neveket eddig nem említettek. Aki jó lenne az: Supka, Egervári vagy Várhidi. Na majd meglátjuk...
GO GO SZPARI!
Végre! Már nem tudott hatni a játékosokra (akik közül szintén elküldenék egy jópárat

Bízzunk egy szebb jövőben, most már a jövő csapatát kell építeni, ez a szezon már el van b....

Már csak arra leszek kíváncsi, hogy kit találnak most egy hét alatt? Neveket eddig nem említettek. Aki jó lenne az: Supka, Egervári vagy Várhidi. Na majd meglátjuk...
GO GO SZPARI!
Més que un club

- miihii
- KHAL
Az én kritikám az erre,h tökéletesen egyet értek!Jocek írta:HELLO Everybody!![]()
Én a fradi témát gondoltam itt felvetem és elmondom az én véleményemet...( csak azért vagyok most ilyen gondolatokkal teli, mert most néztem meg egy fradi mecs ismétlését...)
Szóval lényeg ami lényeg én is mint ezen az oldalon a legtöbb fórumozó - Barca drukker vagyok, "de" engem a magyar footbal ból csak a ferencváros hírei érdekelnek...
A meccsről csak annyit, hogy végignéztem a játékát a csapatnak(persze nem volt valami barca közeli színvonal sem) és azt láttam, hogy végre egy olyan fradi próbál létrejönni újra, amely igazán tetszetős számomra...
A legjobban az tetszett a meccsen, hogy akárhogy jáccottak, a szurkolók teljes erővel a csapatot buzdították és volt is alapja, mivel bár a másod osztályban vannak, de nagyon gólerősen játszanak a másodosztályú csapatok ellen...
Néztem nemrég másik meccseket is és ott pl első osztályú csapat ellen játszott és mégis gólerős volt... Végre látom a terveket egy magyar footbal csapatnál...
Csak szerettem volna megosztani veletek a véleményemet és örülök annak, hogy végre lesz egy jó szintet teljesítő nb1-es csapatunk...
Várom a kritikát...
VIVA BARCA
Az egyetlen dolog,ami még érdekel engem a nemzeti bajnokságokból,az az FTC.(Természetesen a lányaim után

HAJRÁ FERENCVÁROS!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- danko94
- Entrenador del Barça
Pmfc-Honvéd 1:0!!! Gyánó szépségdíjas találatával a Bozsik stadionban elért 1:0-ás győzelem után pécsett is megvertük a Honvédot, így összesítésben 2:0-al jutottunk be a Ligakupa döntőjébe!!!! Grat fiúk!!!

PontosanEtooka írta:Kérdem én, milyen csapat az,amelyiket megzavarja a hangulat?!Herczeg András, a DVSC vezetőedzője mondta // pepsifoci.hu írta:Az első percekben bizonytalanok voltunk, talán megzavarta néhány játékosomat a remek hangulat.
Ez megint tipikusan magyar... A nap pont rossz szögben sütött a pályára és megzavarta a kapusunkat...
És most nem akartam megbántani a DVSC-t, és a szurkolóit, csak a magyar felfogást kritizáltam

Remélem idén bajnok lesz Ujpest, kijárna már nekik.
- FCBarca88
- Capitá del Barça
A szurkolókra sose lehetett panasz.Jocek írta: A legjobban az tetszett a meccsen, hogy akárhogy jáccottak, a szurkolók teljes erővel a csapatot buzdították és volt is alapja, mivel bár a másod osztályban vannak, de nagyon gólerősen játszanak a másodosztályú csapatok ellen...![]()

A tököl elleni meccsen csepelen(:D), 6000en voltak, az nb1ben összesen nem voltak ennyien... másodosztály ide vagy oda.
A bőcs elleni 12ezer nézőről nem is beszélve(volt szerencsém nekem is kint lenni)

Idén végre meglesz a feljutás!

I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
- Jocek
- Barça B
- Kapcsolat:
HELLO Everybody!
A meccsről csak annyit, hogy végignéztem a játékát a csapatnak(persze nem volt valami barca közeli színvonal sem
) és azt láttam, hogy végre egy olyan fradi próbál létrejönni újra, amely igazán tetszetős számomra... 
Várom a kritikát...
VIVA BARCA

A meccsről csak annyit, hogy végignéztem a játékát a csapatnak(persze nem volt valami barca közeli színvonal sem

Várom a kritikát...

VIVA BARCA
Viva Barca

=) Jocc tí-em (=

=) Jocc tí-em (=
-
- Jugador del Barça
A Sport1en minden hétfön van összefoglaló.Stelios írta:Már összefoglalókat se adnak a meccsekről, pedig régen legalább az volt az RTL Klubon. Fel kéne oszlatni az egész magyar focit, és amatőr labdarúgássá nyilvánítani.

Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
Kérdem én, milyen csapat az,amelyiket megzavarja a hangulat?!Herczeg András, a DVSC vezetőedzője mondta // pepsifoci.hu írta:Az első percekben bizonytalanok voltunk, talán megzavarta néhány játékosomat a remek hangulat.
Ez megint tipikusan magyar... A nap pont rossz szögben sütött a pályára és megzavarta a kapusunkat...
És most nem akartam megbántani a DVSC-t, és a szurkolóit, csak a magyar felfogást kritizáltam

.
- FCBarca88
- Capitá del Barça
3éve nem láttam nb1es meccset... Legutóbb a Fradi - bőcsön(4-1) voltunk kint, azért jó volt látni ahogy megteltek a lelátók. 
Tökmindegy az elmúlt években hogy ki a magyar bajnok, a nemzetközi kupákban nem jutnak semmire. Szomorú, de ez van.

Tökmindegy az elmúlt években hogy ki a magyar bajnok, a nemzetközi kupákban nem jutnak semmire. Szomorú, de ez van.
I am a Runner![...]