NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Kumcsi
Barça C
Kapcsolat:

2009.05.16. 22:19:35

Sajnos nincs a focinkban semmi átütőerő meg elképzelés. Ezek nélkül nem megy.
albicelesteX
A Vadász

2009.05.10. 10:35:07

Nevetséges!Magyar bajnokit nem is tudom mikor láttam utoljára!És a közeljövőben nem is szeretnék látni!Hulladék az egész!Egy nagy szenvedés!
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.10. 10:31:36

http://www.nemzetisport.hu/magyarbajnok ... 35463.html

ez akár elmehetne a humor kategóriába is :D :D :D

mondjuk az egész NB1 jelenti a humorkategóriát, de azért ilyenre nem gondoltam volna én se... (bocsi azoktól, akik még képesek ezt nézni továbbra is...nekem egyedül a válogatott létezik a magyar fociban, igaz azokat még a legrosszabbkor is biztatom :D )
szajko
Director del Fútbol

2009.05.04. 22:06:39

Feljutnak, de még 110 év múlva se nyernek bajnokságot! :twisted: :lol:

Hajrá Loki! :wink: 8)

Igaz annyira már nem is törődöm a magyar focival... :roll:
miihii
KHAL

2009.05.04. 22:00:02

Boixos írta:nehogy már szó nélkül hagyjuk, h a

MOST 110 ÉVES FERENCVÁROS
VISSZAJUTOTT AZ ÉLVONALBA!
Hoppá,milyen igazad van,Boixos!!!!
Ebben a szezonban kétséget nem hagytak a feljutás felől a zöldek.Ideje volt már,mert már többet időztek odalent,mint illett volna :? De a következő szezontól végre visszakerülnek a helyükre.
HAJRÁ FERENCVÁROS!!! \:D/
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Boixos
Llegenda del Barça

2009.05.04. 21:54:39

nehogy már szó nélkül hagyjuk, h a

MOST 110 ÉVES FERENCVÁROS
VISSZAJUTOTT AZ ÉLVONALBA!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Titinho
Director del Fútbol

2009.04.21. 10:07:34

Szpari - MTK : Belépő nélkül!

Szombat este 19:00-tól a Szpari az MTK-t fogadja és ingyen meg lehet tekinteni a mérkőzést, tekintve a az elmúlt hónapok gyengébb szereplése miatt! Ez a vezetőség gesztusa, hogy minél többen kijöjjenek a meccsre és buzdítsuk a csapatot az idei első győzelme eléréséhez!

AKI TUD JÖJJÖN! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.18. 10:16:35

Nem az a baj, h jönnek a külföldiek, hanem az, h gyenge képességű külföldiek jönnek. Sztem ilyeneket itthon is találnánk sokat. :roll:
Lesy
Capitá del Barça

2009.04.18. 09:59:33

Igaz, hogy nem NB1, de nézzétek meg.

Köszi :)
http://www.boon.hu/hirek/im:boon:sport_ ... 9-08140171
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2009.04.12. 21:45:44

miihii írta:
Jocek írta:HELLO Everybody! :D

Én a fradi témát gondoltam itt felvetem és elmondom az én véleményemet...( csak azért vagyok most ilyen gondolatokkal teli, mert most néztem meg egy fradi mecs ismétlését...)

Szóval lényeg ami lényeg én is mint ezen az oldalon a legtöbb fórumozó - Barca drukker vagyok, "de" engem a magyar footbal ból csak a ferencváros hírei érdekelnek...
A meccsről csak annyit, hogy végignéztem a játékát a csapatnak(persze nem volt valami barca közeli színvonal sem :P ) és azt láttam, hogy végre egy olyan fradi próbál létrejönni újra, amely igazán tetszetős számomra... :)

A legjobban az tetszett a meccsen, hogy akárhogy jáccottak, a szurkolók teljes erővel a csapatot buzdították és volt is alapja, mivel bár a másod osztályban vannak, de nagyon gólerősen játszanak a másodosztályú csapatok ellen... :)

Néztem nemrég másik meccseket is és ott pl első osztályú csapat ellen játszott és mégis gólerős volt... Végre látom a terveket egy magyar footbal csapatnál...

Csak szerettem volna megosztani veletek a véleményemet és örülök annak, hogy végre lesz egy jó szintet teljesítő nb1-es csapatunk...

Várom a kritikát... :)

VIVA BARCA
Az én kritikám az erre,h tökéletesen egyet értek!
Az egyetlen dolog,ami még érdekel engem a nemzeti bajnokságokból,az az FTC.(Természetesen a lányaim után 8) )Követem,amikor csak tudom a meccseket.Tényleg úgy néz,ki h van koncepció,elképzelés egy magyar csapatban.Úgy érzem,h jó irányba indult el a csapat,remélem nem lesz elk.rva úgy jó magyarosan :?
HAJRÁ FERENCVÁROS!!!
Eddig minden fradi meccset megnéztem amit adott a tv(elég sokat ugyebár)
És jó pár meccsen, gyengén ötlettelenül játszott a csapat, bár nyertek 1-2 góllal mert nagyon gyenge az ellenfél, de ez a játék még az nb1-be is kevés lesz sztem.
A keretet meg kell(sztem fogják is)erősíteni ha már az első évben "valahol elől" akarnak végezni.
Ez a keret, játék 6-12. helyre elég sztem.
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.12. 21:18:26

Sztem is kicsit erős Caesarka írása ,de a bajnokság problémái valahol az ő alapgondolata közelében leledzik ( persze nem kizárólag, ennél jóval bonyolultabb). Arra gondolok,hogy a magyar futball infrastruktúrája és a pénzügyi helyzet miatt a klubbok pusztán létfenntartás miatt azt az utat választják,h magyar tehetségekből profitot szereznek, már fiatalon eladják,h ne kerüljön sok kézbe a kinevelésük és még sok haszon is van rajta. Míg tényleg hihetetlen olcsó és sokszor gyenge külföldi játékosokkal töltik fel a lyukakat ( őket nem bántva, csak ez az igazság, nekik semmi felelősségük nincs ebben , teszik a dolgukat, futballoznak ahogy tudnak). Sajnos amíg ez nem változik, a viszonylag jó válogatottunk ellenére a bajnokságunk még az angol vagy egyéb nagy bajnokságok másodosztályának színvonalát sem éri el.
A külföldi játékosok nem okai a gyenge bajnokságnak, hanem okozatai, azért vannak,mert valakinek játszania kell, hisz a magyar futballistákat nagyrészt nem erre nevelik ki.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.04.12. 20:46:26

Áhhh....Nem hiszem el.....mi lett ezzel a csapattal :?:

Hol van már az a őszi Újpest elleni 4-2es győzelem a Fáy utcába :?: Hol van már az a tavaszi forduló első meccse a Honvéd ellen ahol 3-0ra nyertünk :?:

Ennyit számítana Németh Norbi :?: :!: Vagy a sérültek :?:

Nem tudom....kiv leszek, hogy mi lesz ha visszatér majd Lázok s Divic.

S a legbosszantóbb az egészben, hogy még a rangadók java csak most jön....Debrecen,ZTE,Győr,Újpest....

Nagyon remélem, hogy összeszedik magukat a fiúk...de szép is volt az a 3. hely ősszel...nem baj....azért remélem az első 8ba benne leszünk.

Hajrá Vasas, Hajrá Angyalföld :!: :!:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.12. 16:41:55

Caesarka írta: ....
szerk.: bocsi, ha túl durva voltam, de már az embernek néhol elszakad a cérna...
Ne haragudj, de ez nagyon nagy butaság, amit leírtál.
Ugyanis a magyar nemzeti válogatott lefelé ívelése úgy 20-23 éve elkezdődött, és azóta valahogy nem sikerült a görbületet kiegyenesíteni vagy ellenkező irányba fordítani.
Elhiszem, hogy nem nézed jó szemmel, hogy sok a külföldi, de nem ettől gyenge az első osztály.
És igenis, ez Magyar Nemzeti Bajnokság, mint ahogy az Arsenal is Angliát és a Premier Ligát képviseli Európa és a világ futballjának porondján - pedig ott se teng túl az ángliusok létszáma, aránya.
Meg a Barçelona csapatát sem csak katalánok, ill. spanyolok alkotják.

Emellett pedig fogalmazhatnál picit visszafogottabban is. :wink:
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.04.12. 16:27:36

Koma!
Egy olyan nemzetközileg jegyzett, világhíres klub magyar szurkolóknak
készült és szerkesztett oldalának fórumán vagy, mely klubnál
minden szakosztályban ez a helyzet!
Egy globális világban minden globális!
Még a csapataink nemzetisége is!
Ez van, ezt kell szeretni!
K.
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.12. 13:25:12

Elegem van abból, amit a Szpari csinál! Felháborító, hihetetlen! :evil: Minek van az ifi? Komolyan, minek van az? Ahelyett, hogy tehetséges, fiatal, MAGYAR ifistákat játszatnánk, tele van afrikaival meg románnal az egész csapat! Hát agyam eldobom! :evil:

Ha tehetném, a fél Szparis csapatot kirúgnám, és az utánpótlásból hoznám fel a játékosokat! Sokkal többet érnénk mint ezzel a sok falábú külföldivel! :evil: Remélem jön egy normális edző, mert már elég ebből! :evil:

Szégyen az egész Magyar Labdarúgás! Arcpiritó szégyen! :evil: Szerbek, románok, afrikaiak és sok más idegen nemzetből jövő játékosok töltik fel a mezőnyt és még van képük MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁGNAK hívni a ligát! :evil: Pofátlanság, ebből elegem van! Az összes külföldi (néhány kivételével) tűnjön el a francba, magyarok játszanak! Nem véletlenül ennyire sz*r a liga, a világ másik végéről hoznak ide töketlen hülyéket, ahelyett, hogy lenéznének az ifibe, ahol rengeteg jó képességű játékos futkározik! 50 éve azért voltunk jók, mert szinte csak magyarok játszottak a ligában, nem afrikaiak meg holmi idegen jött-mentek! :evil:

szerk.: bocsi, ha túl durva voltam, de már az embernek néhol elszakad a cérna...
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
Titinho
Director del Fútbol

2009.04.12. 12:00:58

Révész távozik a Szparitól!

Végre! Már nem tudott hatni a játékosokra (akik közül szintén elküldenék egy jópárat :? ), ilyen lélektelen játékkal nem lehet semmit sem kezdeni. Ez a játékosokra is igaz, néhányuknak nagyon de nagyon össze kell kapnia magát! :evil:

Bízzunk egy szebb jövőben, most már a jövő csapatát kell építeni, ez a szezon már el van b.... :?

Már csak arra leszek kíváncsi, hogy kit találnak most egy hét alatt? Neveket eddig nem említettek. Aki jó lenne az: Supka, Egervári vagy Várhidi. Na majd meglátjuk...

GO GO SZPARI!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
miihii
KHAL

2009.04.09. 21:36:26

Jocek írta:HELLO Everybody! :D

Én a fradi témát gondoltam itt felvetem és elmondom az én véleményemet...( csak azért vagyok most ilyen gondolatokkal teli, mert most néztem meg egy fradi mecs ismétlését...)

Szóval lényeg ami lényeg én is mint ezen az oldalon a legtöbb fórumozó - Barca drukker vagyok, "de" engem a magyar footbal ból csak a ferencváros hírei érdekelnek...
A meccsről csak annyit, hogy végignéztem a játékát a csapatnak(persze nem volt valami barca közeli színvonal sem :P ) és azt láttam, hogy végre egy olyan fradi próbál létrejönni újra, amely igazán tetszetős számomra... :)

A legjobban az tetszett a meccsen, hogy akárhogy jáccottak, a szurkolók teljes erővel a csapatot buzdították és volt is alapja, mivel bár a másod osztályban vannak, de nagyon gólerősen játszanak a másodosztályú csapatok ellen... :)

Néztem nemrég másik meccseket is és ott pl első osztályú csapat ellen játszott és mégis gólerős volt... Végre látom a terveket egy magyar footbal csapatnál...

Csak szerettem volna megosztani veletek a véleményemet és örülök annak, hogy végre lesz egy jó szintet teljesítő nb1-es csapatunk...

VIVA BARCA
Az én kritikám az erre,h tökéletesen egyet értek!
Az egyetlen dolog,ami még érdekel engem a nemzeti bajnokságokból,az az FTC.(Természetesen a lányaim után 8) )Követem,amikor csak tudom a meccseket.Tényleg úgy néz,ki h van koncepció,elképzelés egy magyar csapatban.Úgy érzem,h jó irányba indult el a csapat,remélem nem lesz elk.rva úgy jó magyarosan :?
HAJRÁ FERENCVÁROS!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
danko94
Entrenador del Barça

2009.04.09. 21:15:48

Pmfc-Honvéd 1:0!!! Gyánó szépségdíjas találatával a Bozsik stadionban elért 1:0-ás győzelem után pécsett is megvertük a Honvédot, így összesítésben 2:0-al jutottunk be a Ligakupa döntőjébe!!!! Grat fiúk!!! :wink: :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.02. 19:37:33

Etooka írta:
Herczeg András, a DVSC vezetőedzője mondta // pepsifoci.hu írta:Az első percekben bizonytalanok voltunk, talán megzavarta néhány játékosomat a remek hangulat.
Kérdem én, milyen csapat az,amelyiket megzavarja a hangulat?!

Ez megint tipikusan magyar... A nap pont rossz szögben sütött a pályára és megzavarta a kapusunkat...

És most nem akartam megbántani a DVSC-t, és a szurkolóit, csak a magyar felfogást kritizáltam :wink:
Pontosan :!: Kb. olyan mint a Belga 22 férfi cimű számában: Az ellenféltől kiállitottak két játékost, ettől megzavarodtunk, és bekaptunk gyorsan 3 gólt.
Remélem idén bajnok lesz Ujpest, kijárna már nekik.
FCBarca88
Capitá del Barça

2009.04.01. 19:19:23

Jocek írta: A legjobban az tetszett a meccsen, hogy akárhogy jáccottak, a szurkolók teljes erővel a csapatot buzdították és volt is alapja, mivel bár a másod osztályban vannak, de nagyon gólerősen játszanak a másodosztályú csapatok ellen... :)
A szurkolókra sose lehetett panasz. :)
A tököl elleni meccsen csepelen(:D), 6000en voltak, az nb1ben összesen nem voltak ennyien... másodosztály ide vagy oda.
A bőcs elleni 12ezer nézőről nem is beszélve(volt szerencsém nekem is kint lenni) :)
Idén végre meglesz a feljutás! :)
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
Jocek
Barça B
Kapcsolat:

2009.04.01. 18:19:12

HELLO Everybody! :D

VIVA BARCA
Viva Barca

Kép

=) Jocc tí-em (=
langpeter14
Jugador del Barça

2009.03.21. 09:46:53

Stelios írta:Már összefoglalókat se adnak a meccsekről, pedig régen legalább az volt az RTL Klubon. Fel kéne oszlatni az egész magyar focit, és amatőr labdarúgássá nyilvánítani.
A Sport1en minden hétfön van összefoglaló. :wink:
Kép
Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.03.21. 09:38:57

Herczeg András, a DVSC vezetőedzője mondta // pepsifoci.hu írta:Az első percekben bizonytalanok voltunk, talán megzavarta néhány játékosomat a remek hangulat.
Kérdem én, milyen csapat az,amelyiket megzavarja a hangulat?!

Ez megint tipikusan magyar... A nap pont rossz szögben sütött a pályára és megzavarta a kapusunkat...

És most nem akartam megbántani a DVSC-t, és a szurkolóit, csak a magyar felfogást kritizáltam :wink:
.
Katalán88
Capitá del Barça

2009.03.20. 21:09:11

2-0ra nyert az UTE a Loki ellen! :evil: 3 ponttal vezeti így a bajnokságot, de a hajrában a Loki fog diadalmaskodni!! "Szívünk, a vérünk a LOKIÉ"!!!!!
DVSC MINDÖRÖKKÉÉÉÉÉÉ
Kép
FCBarca88
Capitá del Barça

2009.03.20. 21:02:59

3éve nem láttam nb1es meccset... Legutóbb a Fradi - bőcsön(4-1) voltunk kint, azért jó volt látni ahogy megteltek a lelátók. :)

Tökmindegy az elmúlt években hogy ki a magyar bajnok, a nemzetközi kupákban nem jutnak semmire. Szomorú, de ez van.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
Válasz küldése