Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mentsegere legyen mondva h megint szélen kell neki szerencsetlenkedni.Jack Napier írta: ↑2021.06.17. 18:48:24Hát Braithwaite sem ma igazolja, hogy ősszel nálunk kéne kezdenie a szezont.
Es kb 3 passzal ott vannak az ellenfel 16osanal. Nincsenek alibi oldal .eg hatrapasszok, rohan 2-3 ember elore oszt' kapjak a labdat... Eddig nalam ok az eb legjobbjai.
Nem az volt a terv hogy ha még valamilyük egy vonalban van, akkor engedik, valaki meg tudja erősíteni? Tehát a mostani ha már valami belóg az les inverze lenne, ha még valami egy vonal, az szabályos. (nyílván nem a kar, hanem láb/váll/fej). Ez akár tényleg jó lehetne, de vajon a gyakorlatban nem pródukálna ugyanennyi kérdéses szitut? Mert kb ugyanazt kellene néznisansz írta: ↑2021.06.16. 15:23:55Szerintem ez sem jelentene semmit,pontosan tudják a játékosok,hogy ilyenkor lehet ez. Sokkal rosszabb mikor tényleg lefújják,amikor nem is les, franciáknál volt egy ilyen.
Inkább ezt a les szabályt kéne megreformálni. Ezeknek a videós centizgetéseknek semmi értelme, a támadójátékot gyengítik. Régen Puhl azt mondta,hogy a támadó focit kell segíteni,ami nem egyértelműen les,azt engedni kell. Valahogyan ennek a szellemiségében kéne változtatni. Legyen megengedőbb a szabály,vagy csak 16on belül legyen érvényes, nem tudom, de ez nem olyan jó.
Szerintem ez sem jelentene semmit,pontosan tudják a játékosok,hogy ilyenkor lehet ez. Sokkal rosszabb mikor tényleg lefújják,amikor nem is les, franciáknál volt egy ilyen.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.06.16. 10:30:12
Egyetértek. Amúgy miért nincsen valami átmeneti jelzés? Jogos hogy tovább engedik mert ha hibásan fújják be akkor azt már nem lehet visszacsinálni mert megáll a támadás, de bevezethetnék hogy például félig emeli fel a zászlót a partjelző jelezve hogy szerinte potenciális leshelyzet van főleg ha egyértelműen látta?
Ilyenkor mehetne tovább a játék de a gól pillanatában már tudja az ember és nem pedig hidegzuhanyként érné 5-10 mp múlva.
Egyetértek. Amúgy miért nincsen valami átmeneti jelzés? Jogos hogy tovább engedik mert ha hibásan fújják be akkor azt már nem lehet visszacsinálni mert megáll a támadás, de bevezethetnék hogy például félig emeli fel a zászlót a partjelző jelezve hogy szerinte potenciális leshelyzet van főleg ha egyértelműen látta?
Én is ezt láttam. Baromi nagy ütés volt az, hogy nem adták meg. (Egyébként jogosan, mert les volt sajna.) Kaptunk rá egy megpattanós vackot, megzavarodtunk. Aztán Orbán olyan helyzetbe került, hogy a gyerekkel muszáj volt valamit kezdeni, Çakır amúgy is nekik fújt nagyobbrészt és simán be lehetett inteni a tizit. A harmadik gól pedig már a teljes fejetlenség volt. Kapu sarkához jött a labda nem tudtuk lereagálni.LG írta: ↑2021.06.16. 09:34:26
Szerintem inkább fejben buktuk el a meccst. A lesgólnál későn jelzett a partjelző, már mindenki ünnepelt, utána jött a hidegzuhany. Én ott éreztem, hogy ennek sajnos meg lesz a böjtje. Aztán a portugálok belőtték az első gólt, amihez nem kis szerencse kellett a megpattanókkal, onnantól teljes szétesés. Ilyen játék a foci, láttunk már hasonlókat. Ezzel együtt le a kalappal a fiúk előtt.
Szerintem inkább fejben buktuk el a meccst. A lesgólnál későn jelzett a partjelző, már mindenki ünnepelt, utána jött a hidegzuhany. Én ott éreztem, hogy ennek sajnos meg lesz a böjtje. Aztán a portugálok belőtték az első gólt, amihez nem kis szerencse kellett a megpattanókkal, onnantól teljes szétesés. Ilyen játék a foci, láttunk már hasonlókat. Ezzel együtt le a kalappal a fiúk előtt.Alcantara írta: ↑2021.06.16. 06:31:30Második félidő egész elfogadható volt. A meccs ott ment el, amikor mindkét csapat cserélt. A portugálok két cseréje (Renato Sanches, Andre Silva) nagyot dobott a játékukon, a mi két cserénk, főleg Sigér büntetés volt a csapat számára.
Akinek a játéka nekem tetszett, Schäfer és Sallai. Főleg az előbbi volt meglepő, nagyon agilis kis játékos.
Van igazság ebben, de azért általában világversenyeken, de klubfociban a BL-ben is van egy-két nagycsapat, aki ráfarag a gyenge kedzésre. Persze ez csoportfüggő, valahol belefér egy vérszegény x kezdésnek, valahol pedig ilyen után nagyon kell kaparni.Első kör ment le, senki nem erőlteti meg magát ilyenkor, főleg, hogy kb 3-4 ponttal tovább lehet menni. Ma már a kieséses szakaszban kezdődik az EB. Minden nagyobb csapat arra tartalékol. A versenylónak a derbi napján kell jót futnia. Ezek még csak az időmérők...
Lucho savazását sem igazán értem. Az utolsó éve nem volt jó, de előtte nagyon jó, gyors focit játszott, sok rövidpasszos játék kombinálva kontrákkal. Én nagyon szerettem azt a csapatot. A válogatottal is jó meccseket játszott, de ezek a csoportmeccsek, főleg az első forduló, kb. barátságos meccs színvonal.
Ma már ilyen tornákon kevés csapat színezi a játékot, főleg a favoritok között, akiken ott az eredménykényszer. 2010-ben a spanyoloknak is brutál keretük volt, de ők is biztonsági focit játszottak, csak más típusút, mint mondjuk a franciák.A franciák a vb-n is csak nyerni akartak, focizni nem, pedig meglenne az állományuk hogy olyan focit toljanak amitől leszakad a pofám. Szerencséje deschampnak hogy ilyen kerete van, máskülönben a csakatuti 1-0 visszaüthetne. Kicsit Valverde flash a tag, de az eredmények őt igazolják