Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lluisllach89 írta: Micsoda?Azt hogy szétvertek egy csoportot amiben egy Lyon, Ajax, Dinamo Zagreb szerepelt?
Mourinho óta annyiban változtak a BL-ben, hogy egy 500 éves Milant vertek otthon. És pont. Mert a Lyon, Spurs említésre sem méltó.
Abszolút egyetértek, én csak bali15 hsz-ére reagálva leírtam, hogy a tavaszi Clasico nem dönt el semmit, csak Te belekötöttél egy félmondatomba, ennyi.recrea írta: A Levantet meg a Santandert pedig nem verték meg.
Ez nem az én logikám, egyáltalán nem veszem biztosra, h megverjük őket a Nou Campban és azt sem, h mi hibátlanok leszünk.
Ennek kb. annyi tárgyilagossága és alapja van, mint annak, amit Te írtál.
És ez még csak négy szám, kérem az ötödiket.
A Levantet meg a Santandert pedig nem verték meg.sjd írta:Mind2 csapatot megverték már az ősszel, menj el és rakd meg a 4-2-t meg a 4-0-t az ötöslottón.
Egyébként még mindig nem értem a logikát: meg tudjuk verni a Madridot a Camp Nouban 99%osan, valamint minden bizonnyal nem lesz hibátlan a további idényük, tehát ez a két tényező azt eredményezi, hogy mi vagyunk a bajnokok?
Micsoda?sjd írta: zola8787: ezt sokan tényleg nem tudják elhinni, de nem a spanyol bajnokság a gyenge, hanem ez a két csapat ilyen jó, ezt a BL-ben mutatott teljesítmények remekül példázzák
Mind2 csapatot megverték már az ősszel, menj el és rakd meg a 4-2-t meg a 4-0-t az ötöslottón.recrea írta:A jövő heti lottószámokat légy szíves...nehogy azt gondold, hogy nem fognak pontokat veszíteni, tavaly is, az ősszel is megtették.sjd írta:Ez mind nagyon szép és jó, ezerszer elmondta már mindenki, csak ettől még nem fogjuk megverni se az Espanyolt, se a Getafét (a Madrid viszont igen)...
A jövő heti lottószámokat légy szíves...nehogy azt gondold, hogy nem fognak pontokat veszíteni, tavaly is, az ősszel is megtették.sjd írta:Ez mind nagyon szép és jó, ezerszer elmondta már mindenki, csak ettől még nem fogjuk megverni se az Espanyolt, se a Getafét (a Madrid viszont igen)...
Ez mind nagyon szép és jó, ezerszer elmondta már mindenki, csak ettől még nem fogjuk megverni se az Espanyolt, se a Getafét (a Madrid viszont igen), pedig ezekre a meccsekre ugyanannyi pontot adnak, mnit a tavaszi Clasicorabali 15 írta: Ha a saját otthonukban ilyen formában nem tudtak minket megverni hazai pályán akkor tudni sem merem, hogy mi vár rájuk a Nou Campban.
Már jó ideje mindig otthon kezdtünk...bali 15 írta: Évek óta a Bernabeuban volt az első Classico, sok pontos előnnyel fogadtak minket, jobb formában voltak. Ezt a lehetőséget kvára ki kellett volna használniuk.
Ez egy remek videó, bár az mondom ezen a szinten a játékosok nagy része képes ezeknek a dolgoknak a nagy részére. De ennek ellenére az egyik legjobb képességekkel megáldott labdarugó ez egyértelmű.Moindjuk mostanában inkabb egy gólfosó robotra hasonlit...Stalkyard írta:Tudjuk, hogy néha arrogáns, hisztis, de mindezek ellenére elképesztően profi játékos.http://sportpszicho.blog.hu/2011/12/11/ ... alis_oldal
A nagyrész legyen 10%. A maradék legyen annyi hogy jobb csapat vagyunk, jobb focival, jobb zsugásokkal.mesca írta:nem vagytok sokkal jobbak...jobbak vagytok de nem sokkal...szvsz 10 meccsből 7et behúznátok...ez meg nagyrészt a görcsösségnek köszönhető amit ellenetek mutatunk...Nem tudom hogyan leszünk bajnokok, pedig sokkal jobbak vagyunk, de senki ellen nem buknak pontot...
húha, néztem a meccset, de lehet pont pislogtam és lemaradtam róla...Barcaman1993 írta: Az az elkeserítő, hogy a Sevilla 0-1-nél 2 üres kapus helyzetet képtelen belőni, majd a bíró egy teljesen szabályos gólt nem adott meg az andalúzoknak.
akkor elég ügyesek vagyunk... bár én láttam párat, de lehet rossz a szemem megint.A Real szinte helyzet nélkül egy félidő alatt 3 gólt lőtt.
helyzetkihasználás + IkerMr Mourinho mi ez, ha nem szerencse?
én kérek elnézést, hogy mertünk nyerni és azért az egész nem volt komédia, egyedül az volt vicces, hogy Altintop is gólt rúgott....Majd emberhátrányban 6-2-re nyernek. Egy komédia az egész
Minden meccsen...mesca írta:nem vagytok sokkal jobbak...jobbak vagytok de nem sokkal...szvsz 10 meccsből 7et behúznátok...ez meg nagyrészt a görcsösségnek köszönhető amit ellenetek mutatunk...Nem tudom hogyan leszünk bajnokok, pedig sokkal jobbak vagyunk, de senki ellen nem buknak pontot...
nem vagytok sokkal jobbak...jobbak vagytok de nem sokkal...szvsz 10 meccsből 7et behúznátok...ez meg nagyrészt a görcsösségnek köszönhető amit ellenetek mutatunk...Nem tudom hogyan leszünk bajnokok, pedig sokkal jobbak vagyunk, de senki ellen nem buknak pontot...
Az az elkeserítő, hogy a Sevilla 0-1-nél 2 üres kapus helyzetet képtelen belőni, majd a bíró egy teljesen szabályos gólt nem adott meg az andalúzoknak. A Real szinte helyzet nélkül egy félidő alatt 3 gólt lőtt. Mr Mourinho mi ez, ha nem szerencse? Majd emberhátrányban 6-2-re nyernek. Egy komédia az egész. Nem tudom hogyan leszünk bajnokok, pedig sokkal jobbak vagyunk, de senki ellen nem buknak pontot...socio66 írta:áh,csak a szokásos..
vesztett klasszikó után egyből az egyik,ha nem a legnehezebb idegenbeli pálya,minden adott lenne elviekben a pontvesztéshez,erre löknek egy hatost.
elkeserítő,hogy nincs ebben a bajnokságban egy csapat sem,akitől reálisan várni lehetne a bravúrt,pedig nem olyan jó ez a madrid,láttuk múlt héten.
mert az hogy minket az utóbbi években nem tudnak megfogni itthon az egy dolog, mi közben sorra nyertük a klasszikusokat,nem is akárhogy,és végigvertük európát is. de ettől a madridtól én nem érzem hogy hatosokat kellene kapni otthon egy sevillának,valenciának.
ilyenkor csak cruyff szavaira tudok támaszkodni,mely szerint történhet bármi,egy bajnokságot mindig a legjobb csapat nyeri meg,márpedig a legjobbak még mindig mi vagyunk.
azért ha így lesz, akkor azért kevésbé fogom bánni, mint ha mondjuk 3-4-6 pontot húztak volna a clasicókon.csababarca írta:hát az, mert a bajnokság a madridé lesz,úgy,hogy oda-vissza ütünk titeket.ferninho írta: amúgy érdekes bajnokság lesz ez
Sajnos mi a többi csapat ellen több pontot fogunk veszíteni mint ti,ez biztos. nem tudnak már a mieink annyira odakoncentrálni a kisebb ellenfelek ellen,ami valahol érthető is.
hát az, mert a bajnokság a madridé lesz,úgy,hogy oda-vissza ütünk titeket.ferninho írta: amúgy érdekes bajnokság lesz ez
Jobb is, ha szokja, milyen a Barça ellen kikapni.ferninho írta:mert Neymar emiatt is maradt a Santosnál, hogy Klub VB döntőt játszhasson, kíváncsi vagyok mit alkot...
most elhiszem, hogy győztetek, meg minden, de na.gergo9 írta:Barca-szakadék-Madrid-hatalmas űr több órányi tücsökciripeléssel-majd gyenge közepes ill gyenge bohócok.
és hátra van még IDEGENBEN a sevilla, espanyol, levante, malaga, villareal, atletico madrid...hmm, fini lesz ez a tavaszi szezon.Innentől 10+-os győzelmi sorozat kell