ferninho írta:itt lettetek lefocizva a pályáról ( most nehogy belemenjen bárki is abba, hogy miért)

Az Nb 1 a legjobb a világon, most nehogy vki belemenjen abba hogy miért... Ráadásul ilyet egy Barca fórumon neeeeee
ferninho írta:bármit csinálunk, mindig beleköt valamibe és azt szajkózza folyamatosan.
Attól hogy én Barca drukker vagyok, megjegyezhetem azt, hogy Busquetset, Alvest már több alkalommal eltiltottam volna a szánalmas alakításokért.
Na most egy elvileg közömbös szakértő - aki realosnak vallja magát - nem jegyezheti meg az IGAZSÁGOT?
Mert nektek fáj az igazság, annyira el vagytok vakítva, meg vagytok vezetve, mert jött Mourinho a messiás, kb utolsó hiteteket benne van. Azóta az a téma egy meccs után amit ő mond, és akkora tüzet szított hogy az nem igaz.
Soroljam az agressziót? Vagy akár arról a meccsről? Nem tilos megjegyezni.
ferninho írta:2 sec, hogy örülhet a Barca a döntetlennek, 52 sec hogy a Madrid egy favágó brigád.
ha még mindig nem értetek mit szeretnék mondani, akkor tényleg nem erőltetem tovább....
Értem én. Az elején mondja hogy mennyi helyzetetek volt, utána meg elmondta az igazságot ami fáj nektek, mert nem azt mondta hogy mi egy színház vagyunk, fúj.
A lefocizás résznél meg úgy meglepődtem ahogy VV Kinga szokott, azért poénnak nem volt rossz
Ráadásul szerencséről ne beszéljünk, amikor az utolsó 5 gólotokból 3 szöglet utáni flipper volt illetve egy ajándék Victor bától.