Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De akkor Ini nem kap!MessiFan írta:Francokat!:Dbence-barca írta:Az mekkora lenne, bár nem valószínű, de így lenne:
2009-Messi
2010-Xavi
2011-Ini
![]()
Majd megint Messi...
2009-Messi
2010-Xavi
2011-Messi
2012-Messi
Világvége
Francokat!:Dbence-barca írta:Az mekkora lenne, bár nem valószínű, de így lenne:
2009-Messi
2010-Xavi
2011-Ini
![]()
Majd megint Messi...
így vagyok én is ...ini a kedvencem,de neki még van lehetősége....Xavinak lehet hogy az utolsó.bence-barca írta:Én is mind2t ugyanígy gondolom.Ilúvatar írta: 1. Iniesta
2. Xavi
3. Messi
Szívem szerint:
1. Xavi
2. Messi
3. Iniesta
Bármennyire érdekes én azért szomorú lennék, ha nem Xavi kapná, az aranylasztitHiába kapná Ini, aszívem mélyén egy tüske maradna...
Én úgy gondolom hogy Messi a tavalyi szezonban a legjobb volt egész Spanyolországban és a mostaniban is messze ő a legjobb.Ilúvatar írta:Messi nem kis dolgot mutatott fel ebben az évben... Csak egyetlen nagy gond van: A VB -je. Ez jelentősen lehúzza őt.
Iniesta meg megnyerte a VB -jét, tehát meg kellene előznie Messit, VISZONT a szezon során Messi jobb volt nála szerintem.
Én is mind2t ugyanígy gondolom.Ilúvatar írta: 1. Iniesta
2. Xavi
3. Messi
Szívem szerint:
1. Xavi
2. Messi
3. Iniesta
tudom, h nem szép dolog idézni másik fórumból, de ez most nagyon ütős lett, remélem nem haragszanak meg a modik ezértalbicelesteX írta:Ami biztos,hogy ismét Aranylabdása lesz a csapatnak.A kérdés a ki?Én személy szerint és szerintem nem csak én vagyok így vele Xavinak adnám,akkor lennék boldog,ha odakerülne hozzá.A másik kettő is megérdemli szó se róla,de idén Xavinak kell nyernie.Az Nso-n olvastam a kommenteket a cikk alatt,hát nem akarok véleményt írni,de némelyik annyira szánalmas ökör,hogy gyorsan ki is nyomtam!
Hát igen. Igaza lehet noname-nek.Game90 írta:Nekem kicsit meglepő, hogy Sneijder nincs az első háromban. Ok, hogy a mostani idényben nem játszik jól, de az Inter húzóembere volt, triplázott + VB 2.