Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Piqué kezezése abszolút vétlen volt, lógott a keze,rápattant,azt csak akkor tudja kivédeni,ha levágja gyorsan a kezét.zsuni írta: álomvilág off, valóság on.
ez egyáltalán nem vicc, és lehet rajta hőbörögni, miután valaki levette a kis szemüvegét ami a Barcelona álomvilágának megtekintésére szolgál.
Ezzel a pár mondattal magyarázták a TI szerkesztőitek, a bizonyos Chelsea meccs után, miért is nem kapott 11est a Chelsea. Szóról-szóra ugyanez, csak az Espanyol helyett katalán van irva kb.
Amennyiben ez vicc, mint sokan leírták, és felháborodtak, akkor a Barca egyik BL címe is egy vicc.
álomvilág off, valóság on.A labda kezezése azt a szándékos cselekedetet jelzi, amikor egy játékos a kezével, vagy karjával kerül érintkezésbe a labdával. A játékvezető a következőket vegye figyelembe ezeknél az eseteknél:
- a kéz mozog a labda felé (nem a labda a kéz felé)
- az ellenfél és a labda közötti távolság (váratlan labda)
- a kéz helyzete nem szükségszerűen jelenti, hogy ez egy szabálysértés (…)
Ezek alapján pedig a következő jelenet figyelhető meg: az Espanyol bekkje igyekszik visszaérni az ígéretesnek tűnő vendég lövés blokkolására. Egy kicsit késve érkezik, mivel akkor ér vissza, amikor Pedro már lövi a labdát az ötöstől nem messze. A védő megpróbál szembe kerülni vele és a futás közbeni természetes testtartásnál természetesen fenntmarad a keze.Pedro meglövi a labdát a hátvédtől maximum 5-6 méterre, ami találkozik a védő kezével. Ha ezt, illetve a fentebb idézett, három pontot figyelembe vesszük, megállapíthatjuk, hogy a biró ítélete egy jó döntés volt.
tegnap, Malaga játékos, páros lábbal szándékosan ráugrik Coentrao lábára. Piros hol marad? CRonaldo egyvonalból indul 1v1 a kpussal, visszafújják les. A Barcelona-t hátráltatják.. Nem csak, hanem mindekit, el kéne fogadni, hogy a pontvesztéseket a csapat magának köszöntheti, mert a bírók olyannyira vakok és szerencsétlenek, hogy már nem lehet felróni nekik ezeket.idén az ő kezükre játszik a szerencse is, nem az első ilyen meccsük volt, a bírók pedig inkább minket hátráltatnak.
hát ebben az a buktató, hogy a középpályán szerintem josé 2 olyan játékost akar, aki védekezésben ad a csapatnak, és mivel khedira nem hiszem, hogy játszani fog, ezért marad a lass-xabi-coentrao trió...na most, ezek közül kettő kezdene, akkor szerintem egy a padra is kell.daffy írta:vagy a szokásos:shutterisland írta:...
casillas-lass,ramos,pepe,marcelo-coentrao,xabi-dm,özil,cr-benzema
vagy a szokásos:shutterisland írta:...
Dede nyugodtan, remélem sokkal több örömöd nem is lesz a szezonbandaffy írta:indokolatlanul nem örömködhetek?Sanama írta: nem cáfolta,de a kapcsolatot még most sem értem![]()
hol kezdünk,barcában?
indokolatlanul nem örömködhetek?Sanama írta: nem cáfolta,de a kapcsolatot még most sem értem![]()
nem cáfolta,de a kapcsolatot még most sem értemdaffy írta:ezzel nem cáfoltad meg a kijelentésemlluisllach89 írta: Szerk.: Daffy, center van nálatok, mert nálunk nincs
az első meccs jövő héten lesz
ezzel nem cáfoltad meg a kijelentésemlluisllach89 írta: Szerk.: Daffy, center van nálatok, mert nálunk nincs
Te meg erre a nagyképű kijelentésre ha esetleg mégsem így történneferninho írta: majd emlékezz erre 1-2 év múlva, akkor már nem kell ebben alkalmaznod ezt a mérhetetlen iróniát
nálunk legalább van center,aki gólt is tud lőniferninho írta: majd emlékezz erre 1-2 év múlva, akkor már nem kell ebben alkalmaznod ezt a mérhetetlen iróniát
Most a szerencse nem állt melléjük. Sztem Pellegrini taktikája az lett volna h elaltatják a Madridot és a végén rúgnak egyet h ne legyen idejük egyenlíteni, de hát sajna nem az első számú kapus védett (az lesérült a meccs előtti edzésen) így becsúszott ez a hiba. Kiváncsi vagyok mire leszünk jók ellenük 2 hét múlva.RELOAD írta:Ez a Malaga egy vicc! Ha ennyi pénz van miért nem követik a City példáját és vesznek épkézláb focistákat?
majd emlékezz erre 1-2 év múlva, akkor már nem kell ebben alkalmaznod ezt a mérhetetlen iróniátSanama írta:
Ezt Ő így akarta, de megkérdőjelezed? Ne nevettesd már ki magad!
Hisz ő az a csatár,akiben - igazi Ronaldo óta- megvan az a magas szintű elegancia és elhivatottság, ami a profi focihoz kell, és ami ahhoz, hogy ő legyen mindenidők legjobb centere!
öcsém, ezt a troll kapust...ab1daL írta:Nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VZgKfRt5Lo
Ezt Ő így akarta, de megkérdőjelezed? Ne nevettesd már ki magad!ab1daL írta:Nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VZgKfRt5Lo
Eredmenyek.com-on követem az eseményeket, nincs digim. Mi volt?levproff írta:Ezt lővésnek azért nem nevezném...ab1daL írta:Ennyi. Bemegy Benzema, és gólt is lő. Nincs rossz formában..