Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
dm 30+ millió volt és 1.8at keres. 2 hónap remek játék után ne akarjon egyből 8at keresni. aláírta,viselje el. év végén úgyis kap emeléstZsolti95 írta:Di Maria csak 2 milliót keres egy évben????ő az egyik legjobb madridi mostanában. ezek szerint dzsudzsi többet keres úgy h alig játszott a ruszkiknál
Amire végig futott Pepe, csávó nem nézett ki a partjelzőre, és Casillas is kijött, vagyis mint ha valós szitu lett volna úgy reagálták le.ferninho írta:én annyit láttam hogy elesik és a lassításból NEKEM úgy tűnt lehet ráléptek a sarkára.... de nem tudom biztosra megmondani 11-es volt vagy nem
de a tények:
Realnál 11-es gyanús eset
Mallorcánál meg egy befújtak egy nem lest, amiből ki tudja mi lett volna. Pepe futott vissza meg ott volt Casillas.
tévedtemMessiFan91 írta:nem fognak egyenlíteniIlúvatar írta:ez a Mallorca -i szöglet mekkora vicc3 -an vannak csak a 16 -oson...
szégyen.
plusz az a 7 -es számú playa, az olyan sötét, hogy az már fáj.
egyenlíteni fognak ezek.
nem fognak egyenlíteniIlúvatar írta:ez a Mallorca -i szöglet mekkora vicc3 -an vannak csak a 16 -oson...
szégyen.
plusz az a 7 -es számú playa, az olyan sötét, hogy az már fáj.
egyenlíteni fognak ezek.
Ja, szépet homorított Callejón...ferninho írta: előtte meg volt egy 11-es gyanús eset...
és mivel megállt Casillas ki tudja kivédi-e...
ezek szerint lesz még gól,mert védelmünk már nincs nagyon. 3 védő és xabiferninho írta:jó kérdés.. gondolom góllövés...daffy írta:lass<->higanymi a terv?
Callejón meg minek veszi le???![]()
Lass Higany
Marcelo Coentrao
Arbeloa Kaká
húha...
a kérdés,hogy 11es volt-e előtte vagy semHa jó volt a lassítás, és valóban a saját térfelélől indult akkor azt hiszem hivatalosan is vége lehet a villaratos dolognak minket illetően
előtte meg volt egy 11-es gyanús eset...S.Agüero írta:nah unicef, nasa, stb...
ezt megköszönheti a real.
nem volt les...
Biztos "Barcás" a bíró.soadroli írta:A gólt miért nem adták meg???![]()
tiszta vicc
jó kérdés.. gondolom góllövés...daffy írta:lass<->higanymi a terv?