herr.toth írta:
Tehát csak azért mert bízok a csapatomban, kijelentem h simán nyerni fogunk szerdán 3-0-ra (mert nyerni fogunk) akkor ez hülyeség. Csak azért mert máshogy látom mint te. Ha meg netalántán nem így lesz, elfogadom a minimális zrikát.
Elég nagy különbség van aközött, hogy mit jelent bízni a csapatban és kijelenteni, hogy nyerni fogunk.
Én nem jelentem ki, hogy nyerni fogunk, ugyanúgy kikaphatunk, mint bármikor máskor, most talán kevesebb esélyt adok rá, mint a szuperkupán vagy decemberben. Sokszor annyira apróságokon múlik minden, hogy biztosra nem merek mondani semmit. De 0-0nál, 1-0ás, 2-0ás Madrid vezetésénél is bízni fogok a Barca győzelmében.
Aki tudja, hogy győzni fognak, menjen és tegye fel a havi fizetését a csapatára, én inkább csak bízom a sikerben. Éppen ezért szerintem senki nem ítélhető el, amikor reálisan leírja, hogy csapatának mennyi esélye van, mert számomra hinni a Barcában korántsem jelenti azt, hogy elvakultan kikiáltom győztesnek.
Nekem már a saját szurkolótáborom részéről is elegem van azokból, akik rögtön habzó szájjal kezdenek divatszurkolózni, ha véletlenül kritikát mer valaki megfogalmazni a csapattal szemben, vagy csak nem számít arra, hogy megalázzuk újra a Realt (esetleg olyanra vetemedik, hogy kalkulál a vereséggel), de madridi részről sem értem ezt a magatartást.