Serie A / Coppa Italia
- Fernando
- Llegenda del Barça
Maradjon ez a vége könyörgöm!
De tuti bemákolnak egyet a 90.be

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- levproff
- Director del Fútbol
Jaja, őt én is néztem a BL meccsen, és mégcsak 18 éves.lui1698 írta:
Ebből a Coutinho gyerekből nagy spíler lesz.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Nem rossz eddig a meccs.
Inter játszik fölényben, de igazán nagy helyzeteket nem tudnak kialakítani.
A Samp kontrákból alakított ki 1-2 nagyobb helyzetet.
Inter játszik fölényben, de igazán nagy helyzeteket nem tudnak kialakítani.
A Samp kontrákból alakított ki 1-2 nagyobb helyzetet.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nem rossz meccs ez se.lui1698 írta:20:45 - Inter - Samp
Más: Élőhalottak a meccsen
Milyen nyugodt volt körülöttük mindenki... Meglepődtek volna, ha az egyik leharapja valakinek a fejét.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- lui1698
- Llegenda del Barça
20:45 - Inter - Samp
Jó meccs lesz szerintem. Én bírom a Samp-ot, főleg a Pazzini Cassano duó miatt, na meg persza Voli miatt is.
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.
Sampdoria: 85 Curci; 78 Zauri, 26 Volta, 28 Gastaldello, 3 Ziegler; 8 Guberti, 17 Palombo, 12 Tissone, 11 Koman; 99 Cassano, 10 Pazzini
Koman kezdő a genovaiaknál, remélem megrángatják az Inter-t.
Jó meccs lesz szerintem. Én bírom a Samp-ot, főleg a Pazzini Cassano duó miatt, na meg persza Voli miatt is.
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.
Sampdoria: 85 Curci; 78 Zauri, 26 Volta, 28 Gastaldello, 3 Ziegler; 8 Guberti, 17 Palombo, 12 Tissone, 11 Koman; 99 Cassano, 10 Pazzini
Koman kezdő a genovaiaknál, remélem megrángatják az Inter-t.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Kívülről is jól meg lesz csinálva. Lesz egy járda a stadion körül amin 50 híres Juve játékos neve lesz, csillagokban. (Del Pierotol Platiniig)Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... l-2049475/
A képeket nézve nekem bejön az új Juve aréna!Mindig is az olyan stílusú stadionokat kedveltem ahol a közönség közel van a játéktérhez! Mondjuk drasztikusan csökkent a férőhelyek száma! Legalább 50 ezres arénát építhettek volna, de így legalább nem kell attól tartani hogy a fél stadion üres lesz, mint volt anno sokszor a Delle Alpi!
Forza Juve!

- Barcaman14
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... l-2049475/
A képeket nézve nekem bejön az új Juve aréna!
Mindig is az olyan stílusú stadionokat kedveltem ahol a közönség közel van a játéktérhez! Mondjuk drasztikusan csökkent a férőhelyek száma! Legalább 50 ezres arénát építhettek volna, de így legalább nem kell attól tartani hogy a fél stadion üres lesz, mint volt anno sokszor a Delle Alpi!
A képeket nézve nekem bejön az új Juve aréna!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
2010.10.17:
Cagliari-Inter 0-1
Sampdoria-Fiorentina 2-1
Catania-Napoli 1-1
Cesena-Parma 1-1
Palermo-Bologna 4-1
Juventus-Lecce 4-0
Brescia-Udinese 0-1
Bari-Lazio lapzártám után
Cagliari-Inter 0-1
Sampdoria-Fiorentina 2-1
Catania-Napoli 1-1
Cesena-Parma 1-1
Palermo-Bologna 4-1
Juventus-Lecce 4-0
Brescia-Udinese 0-1
Bari-Lazio lapzártám után

Hát igen, ez igencsak kellemetlen. Félelmeim voltam Benitezzel kapcsolatban, és eddig kezdenek beigazolódni. Az lehet a szerencsénk, h megint annyira gyenge a bajnokság, h még ez a harmat fos teljesítmény is elég lehet a címhez. Bár ha a Milan képes lesz kiegyensúlyozott teljesítményre, akkor ők esélyesek lehetnek. A Juventustól meg a Romatól, vagy más csapattól sztem nem kell tartani.Game90 írta:0-0 lett.bence-barca írta:Közben elkezdődött a Derbi d' Italia!
Az Inter a két rangadón 1 pontot szerzett és nem lőtt gólt. Milito és Sneijder pedig nem tudja a tavalyi formát hozni.
-
- aka Game90
0-0 lett.bence-barca írta:Közben elkezdődött a Derbi d' Italia!
Az Inter a két rangadón 1 pontot szerzett és nem lőtt gólt. Milito és Sneijder pedig nem tudja a tavalyi formát hozni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
http://www.youtube.com/watch?v=22EERnrP ... re=related
Mit énekelnek az ultrák? Meg tudja mondani valaki? Arra gondolok, amikor zeng az egész stadion, gondolok én itt a kicsivel 5:30 után éneklő srácra. Valaki, ha meg tudná adni olaszul a dalszöveget és esetleg egy angol vagy magyar fordítást tudna adni, az nagyon jó lenne!
Előre is angyon szépen köszi! 
Mit énekelnek az ultrák? Meg tudja mondani valaki? Arra gondolok, amikor zeng az egész stadion, gondolok én itt a kicsivel 5:30 után éneklő srácra. Valaki, ha meg tudná adni olaszul a dalszöveget és esetleg egy angol vagy magyar fordítást tudna adni, az nagyon jó lenne!

Football, bloody hell. /SAF/
-
- Llegenda del Barça
Közben elkezdődött a Derbi d' Italia!
-
- aka Game90
Pirlo kis gólt lőtt
:
http://www.youtube.com/watch?v=8biRuISzos8
Holnap Inter - Juve, remélem Eto'o folytatja a jó formáját

http://www.youtube.com/watch?v=8biRuISzos8
Holnap Inter - Juve, remélem Eto'o folytatja a jó formáját

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- albicelesteX
- A Vadász
Én is erre gondoltam.Nem kifejezett cserére,hanem,hogy Militot elhozza Mou...ab1daL írta:Higany gyerek így folytatja, könnyen helyet cserélhetnek majd Diegoval..Lionel85 írta:Benítez eddig nulla az Inter kispadján. Egyre inkább az az érzésem, hogy kár volt otthagynia anno a Valenciát. Ott nagyon jó csapata volt, de se a Poolnál, se most az Internél nem megy a bajnokságban. Azért megemlítendő, hogy Eto'o szárnyal mióta ő az edző, de a másik fél, Milito megállt a termelésben, aki "Moudrid" alatt teljesített jól.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Higany gyerek így folytatja, könnyen helyet cserélhetnek majd Diegoval..Lionel85 írta:Benítez eddig nulla az Inter kispadján. Egyre inkább az az érzésem, hogy kár volt otthagynia anno a Valenciát. Ott nagyon jó csapata volt, de se a Poolnál, se most az Internél nem megy a bajnokságban. Azért megemlítendő, hogy Eto'o szárnyal mióta ő az edző, de a másik fél, Milito megállt a termelésben, aki "Moudrid" alatt teljesített jól.
- albicelesteX
- A Vadász
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... u-2046553/
Tottitól ez nem új!De én ezért is csípem!Viszont az a senkiházi Adriano nem tudom mit hisz magáról?Vagy inkább azt nem tudom a vezetőség mit hitt amikor megvette!
Tottitól ez nem új!De én ezért is csípem!Viszont az a senkiházi Adriano nem tudom mit hisz magáról?Vagy inkább azt nem tudom a vezetőség mit hitt amikor megvette!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Benítez eddig nulla az Inter kispadján. Egyre inkább az az érzésem, hogy kár volt otthagynia anno a Valenciát. Ott nagyon jó csapata volt, de se a Poolnál, se most az Internél nem megy a bajnokságban. Azért megemlítendő, hogy Eto'o szárnyal mióta ő az edző, de a másik fél, Milito megállt a termelésben, aki "Moudrid" alatt teljesített jól.

Mintha a f*szinak a heréit csavargatnák...Game90 írta:Kár volt ezért a vereségért.
Továbbra is beteg:
http://www.youtube.com/watch?v=255Z5zS840k

Vucinicben is egy kafferbivaly veszett el azért...

Football, bloody hell. /SAF/