sansz írta: ↑2021.06.19. 23:11:19
[. A túlértékeltet sem értem,hogy mire gondolsz, épp ezaz,hogy nincs real játékos, Pedrit leszámítva csak kiöregedő Barcások.
Ha csak a kezdőt nézzük: Rodri, Olmo, Moreno

őket abszolút túlértékelt játékosoknak tartom, és eddig Pedrinél is azt érzem, hogy sokan jóval többet látnak bele, mint ami benne van, bár ő még nagyon fiatal, lehet, hogy szintet lép. De ezzel a teljesítménnyel nem látom indokoltnak, hogy alapkezdő legyen akár a Barcában akár a válogatottban.
Amúgy nem véletlenül hoztam fel az angolokat is. A Man. Citys játékosok vannak szerintem most leginkább túlértékelve. Pep szépen összekapta őket, de most azért megmutatkozik, hogy egyénileg messze nincsenek olyan szinten, mint azt sokan elhitték.
Egy helyzetét nem sajat maga alakitotta.
5-10 meterrol minden labda a labara lett teve.
Inkabb maradjunk annyiban,hogy ha ma van csataruk,akkor nyernek.
De azért is tenni kell, hogy valaki helyzetbe kerüljön, helyezkedni, elmozogni, futni, bírkózni a védőkkel.
Ez ugyanaz, mikot nálunk Dembelé beáll csereként a 75. percben, kihagy egy helyzetet, és máris ő a bűnbak, holott előtte 75. percig még helyzetünk sem volt. Nyilván az az igazi, ha valaki be is veri, de szerintem Morata azért ma nem volt rossz, másokat hamarább vennék elő.