Barça vs. Real - El Clásico
Nem követem meccset, de ez annyira papírforma, hogy El Penaltico ugyanarról a távolságról megnyeri a meccset. Gondolom egy tipikusan olyan eset volt, amit nekünk az életben nem adnak meg, de legyen. Csak Mou akkora nyomást tart a bírókon, hogy nem mernek mást ítélni. Lehet emberként nem egy nagy érték, de amit csinál, azt jól csinálja.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
szajko írta:még ősszel Villa-t ugyanígy rántották le és ő kapott sárgát műesésért.csababarca írta:Egyébként jogos volt,de valahogy a realnál nagyon könnyen befújják az ilyeneket, nálunk meg általában néma marad a síp.
igen,emlékszem. vagy említhető a múltheti Iniesta eset,felrúgják,és ő kap sárgát

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Tdavid
- Entrenador del Barça
szertintem a tizenegyes az olyan volt hogy valahol megadják, valahol nem...
amúgy Roncinak én nem aranycipőt adnék hanem egy arany tizenegyespontot, amiért akkora istencsászár hogy évente képes 15-20 tizenegyest is belőni...nagyon tud a csávóó.
amúgy Roncinak én nem aranycipőt adnék hanem egy arany tizenegyespontot, amiért akkora istencsászár hogy évente képes 15-20 tizenegyest is belőni...nagyon tud a csávóó.

még ősszel Villa-t ugyanígy rántották le és ő kapott sárgát műesésért.csababarca írta:Egyébként jogos volt,de valahogy a realnál nagyon könnyen befújják az ilyeneket, nálunk meg általában néma marad a síp.

- csababarca
Egyébként jogos volt,de valahogy a realnál nagyon könnyen befújják az ilyeneket, nálunk meg általában néma marad a síp. 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Milyen nagy meglepetés...Tdavid írta:el se fogjátok hinni...tizenegyest kapott a Real.![]()
![]()

büntető a madridnak,mondjuk nem meglepő...
a bilbao meg mindent kihagy,bezzeg ellenünk...
a bilbao meg mindent kihagy,bezzeg ellenünk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2012.01.22. 22:39:49-kor.
- peccerta
- Jugador del Barça
Szerintem x lesz vagy nyer a Bilbao .Ebben a Madridban nincsen benne a győzelem.
Cruyff
Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
- csababarca
és itt is a menetrendszerű 11es.
2-1 Ronaldo. extázisban
2-1 Ronaldo. extázisban

Egy-egy döntetlen vagy vesztes Barca ill. Real meccs után mindig olvasom az adott tábortól, hogy "bezzeg ellenünk kihajták a belüket, életük meccsét játszák, de az Ősi riválisnak mindig lefekszenek és már az elején feladják" stb. hozzászólásokat. Ha van csapat a spanyol bajnokságban, amelyikre ez nem igaz sosem, az a Bilbao. Rohadtul kemények, sokszor faultolnak, néha nagyon csúnyán, de sosem, vagy csak ritkán alattomosan. Vannak ügyes játékosaik, és kihajtják mindig a belüket. Számomra az egyik legfélelmetesebb csapat. És nem csak ellenünk kemények, de a Real ellen is ugyanúgy kemények és próbálnak nyerni. Nekem ez végtelenül szimpatikus, bármennyire is kiviszi a hajamat néha 1-1 megmozdulásuk (nyilván főleg amikor ellenünk mutatják
)[/b]

a Bilbao játéka elég jó, csak be kéne lőni a helyzeteket! 

Ha neadjisten egyszer Pep elmenne a Barcaból, szívesen nézném a Bilbao mesterét helyette.
- Tdavid
- Entrenador del Barça
amiket kihagy a Bilbao az hihetetlen....
hiába játszanak jól ha nem tudják beverni a 100%-os ziccereket.
félidő.
Jól játszik a Bilbao de képtelen berúgni a helyzeteket.
Lehetne 1-3 is de így csak 1-1.
Véleményem szerint Ronci meg örülhet hogy még pályán van.

hiába játszanak jól ha nem tudják beverni a 100%-os ziccereket.
félidő.
Jól játszik a Bilbao de képtelen berúgni a helyzeteket.
Lehetne 1-3 is de így csak 1-1.
Véleményem szerint Ronci meg örülhet hogy még pályán van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tdavid 2012.01.22. 22:20:35-kor.

AZ a baj, hogy ezért a fociért is kapnak majd 3 pontot.. Világ szégyene.
Na 1-1, sajnos ezt is be fogja húzni a baromarcú csapata...
Hiú ábránd volt abban bízni, hogy otthon pontot veszítenek.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Jó kis meccs...
Alapvetően jól játszik a Bilbao, de a Reál most nagyon nyomja...hazai pályán szinte biztos, hogy behúzzák...sajna! 

- csababarca
Ilúvatar írta:lesz az 4-1 is... csak várjatok.
én hazai pályán nem várok pontvesztést a madridtól.
idegenben lehet őket megfogni maximum.
-
- Llegenda del Barça
Már 1-1 
Persze ennek a végeredménynek is örülnék!

Persze ennek a végeredménynek is örülnék!

- csababarca
eddig tartott a meccs, 1-1.
- Tdavid
- Entrenador del Barça
fullra olyan volt mint Zlatan El Classicó-s gólja.lluisllach89 írta:Miben?Barcaforever írta:Na fogadjunk, h min 1 ponttal megy el a Bilbao, min 1 pont, de meglepetés is lehet!x-re raktam am.
Kizárt. Olyan nincs hogy ne nyerne ma a Madrid. Amúgy milyen gól volt, fejes? Csak a szép szál legény Varane miatt kérdem
és meg kell jegyezni hogy elég jól játszik a Bilbao!