Normandia írta:Most olvastam, hogy Aguerot el akarja adni Pep. Fentartással fogadom, de valaki olvasott erről?
Én nem olvastam, de ha igaz, nem tartanám rossz üzletnek. Ebben a szezonban Agüero elég gyenge, a statisztikái nem is annyira, de játékban kevés, főleg a húzós meccseken, az igazi átütőerő pedig szerintem mindig is hiányzott belőle. Kicsit olyan, mint honfitársa, Higuain, gólerős, ugyanakkor mikor igazán robbanthatna, mindig csődöt mond. A válogatott szereplésért is főleg Higut veszi elő a fórum, pedig Kun még annyit sem tudott hozzátenni a tornákon, mint ő. Szerintem vannak olyan támadók a piacon, akik előrelépést jelentenének, ha az anyagiakat nézzük, most még Agüerot is el lehetne adni jó áron, szóval a helyettese sem árban, sem fizetésben nem terhelné meg a klubot.
Ma ismét egy nagy rangadóval folytatódik a PL: City-Tottenham. Ősszel a Spurs otthon legyőzte Pep csapatát, és ez az ütés meg is rogyasztotta az addig remeklő manchesterieket. Most egy újabbal padlóra is küldhetnék őket, az Everton elleni zakó után katasztrofális lenne egy újabb vereség. Ugyanakkor egy győzelem nagy lökést adhatna a Citynek, ahhoz, hogy összekapják magukat. Érdemes lesz meglesni, azt hiszem.
A MU-nak lehet még nehéz dolga a Stoke otthonában, onnan azért nem olyan könnyű elhozni a 3 pontot. A Chelsea, Arsenal, Liverpool hármas otthon játszik simán verhető ellenfelekkel.