Ligue 1 - Franciaország
Lucho, Pep, Klinsmann, Löw, Emery
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Nálam amúgy: Enrique, Guardiola, Simeone, Löw, Allegri
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- noname
- Llegenda del Barça
Jelenleg aktív edzők...
Sorrendet nehezen tudnék mondani. A top edzők nálam Ancellotti, Pep, Lucho, Mourinho, Simeone, Allegri. Közöttük nehéz sorrendet állítani.
Lucho a legrugalmasabb és bizonyította h tanul a hibáiból, de még igen rövid ideje edző. Ugyanakkor ő bizonyított kisebb csapattal is(a Celta kiesőjelöltből majdnem BL aspiráns lett).
Pep az, aki a legnagyobb hatással van az összes jelenlegi edző közül a korunk focijára: kapásból pár csapat, akik a Pep féle Barcát próbálják megvalósítani kisebb-nagyobb módosítással: MC, PSG, jelenlegi Barca, Bayern, Cselzi(
), de még az Atletico is egyre inkább a kombinatív foci irányába tart. A támadó foci korát hozta el, a gond az h egyelőre nem mutatta semmi jelét a fejlődésnek. A Bayern sokkal inkább stagnál évek óta. A LE-féle Barca a Pep-féle Barcát simán verné az esetek 80%-ában. Pep lenne a legjobb, de fejlődne.
Mourinho: az antifoci császára, akinek lejárt a kora. Érdemes berakni a top-ba, mert azért voltak szép sikerei, de most élvezettel nézem a bukását.
Ancellotti: több különböző kultúrában különböző stílusú és múltú csapattal is bizonyított. Emiatt nem is kötődik a nevéhez egy kimondott stílus jelenleg, ami hátrány.
Allegri: sokan lenézik, de egy pocsék Milannal hozott közepesnél jobb eredményeket(láttuk mi lett, amikor leváltották, közelebb voltak a másodosztályhoz, mint a dobogóhoz). A Juvénál bebizonyította h tud alkalmazkodni és fejlődni is.
Simeone: Az összes jelenlegi edző közül a legjobb motivátor. Taktikailag sem utolsó, bár azért néha rosszul rakja össze a csapatát(Pl tavaly a Real ellen a BL-ben sztem ő taktikázta el a dolgot).
Sorrend...Ha nem veszem figyelembe h ki mennyi ideje edző és csak az utóbbi 1-2 évet nézem, akkor:
Lucho, Allegri, Simeone, Ancellotti, Pep, Mou
Kloppot kihagytam, mert az ő focija csak ultrafiatal csapattal működik és hosszútávon halálra van ítélve. Ranieri pedig egy Jolly Joker. Ahova ő megy, ott a csapat garantáltan 2. lesz. Legyen az a fő bajnokesélyes vagy egy kiesőjelölt.
Sorrendet nehezen tudnék mondani. A top edzők nálam Ancellotti, Pep, Lucho, Mourinho, Simeone, Allegri. Közöttük nehéz sorrendet állítani.
Lucho a legrugalmasabb és bizonyította h tanul a hibáiból, de még igen rövid ideje edző. Ugyanakkor ő bizonyított kisebb csapattal is(a Celta kiesőjelöltből majdnem BL aspiráns lett).
Pep az, aki a legnagyobb hatással van az összes jelenlegi edző közül a korunk focijára: kapásból pár csapat, akik a Pep féle Barcát próbálják megvalósítani kisebb-nagyobb módosítással: MC, PSG, jelenlegi Barca, Bayern, Cselzi(

Mourinho: az antifoci császára, akinek lejárt a kora. Érdemes berakni a top-ba, mert azért voltak szép sikerei, de most élvezettel nézem a bukását.
Ancellotti: több különböző kultúrában különböző stílusú és múltú csapattal is bizonyított. Emiatt nem is kötődik a nevéhez egy kimondott stílus jelenleg, ami hátrány.
Allegri: sokan lenézik, de egy pocsék Milannal hozott közepesnél jobb eredményeket(láttuk mi lett, amikor leváltották, közelebb voltak a másodosztályhoz, mint a dobogóhoz). A Juvénál bebizonyította h tud alkalmazkodni és fejlődni is.
Simeone: Az összes jelenlegi edző közül a legjobb motivátor. Taktikailag sem utolsó, bár azért néha rosszul rakja össze a csapatát(Pl tavaly a Real ellen a BL-ben sztem ő taktikázta el a dolgot).
Sorrend...Ha nem veszem figyelembe h ki mennyi ideje edző és csak az utóbbi 1-2 évet nézem, akkor:
Lucho, Allegri, Simeone, Ancellotti, Pep, Mou
Kloppot kihagytam, mert az ő focija csak ultrafiatal csapattal működik és hosszútávon halálra van ítélve. Ranieri pedig egy Jolly Joker. Ahova ő megy, ott a csapat garantáltan 2. lesz. Legyen az a fő bajnokesélyes vagy egy kiesőjelölt.

A Fifa egy szégyen
Pep, Klopp, Cholo, Lucho, Allegri Nálam kb. így néz ki a top5.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
leírtad a két hívószótvisca el barca írta:Bob, ranieri? legszíntelenebb-szagtalanabb pali

Nem tudom, nagyon szubjektív dolog ez is, de inkább úgy mondanám,hogy akiknek jelenleg nagyon "megy", azok LE,Pep, Blanc, Simeone.
Rajtuk kívül Tuchelt és Kloppot tartom még sokra, akik aktívak is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Pep,Lucho,Simeone,Ancelotti,Blanc
- visca el barca
- Presidente del Barça
Bob, ranieri? ne idegesítsél már. idén vmi nagyon kijött neki, de amúgy a létező legszíntelenebb-szagtalanabb pali az egész világ. az a fickó 30 éve edző, volt ő aránylag nagy csapatoknál is, de két kupán kívül semmije nincs. olyan csúnya focit játszottak a csapatai (inter, roma, fio, juve, cselzi), hogy rossz volt nézni. igazi antifocit játszatott mindenhol, jó az 1-0 alapon (hoppá hoppá most esett le hogy miért is nevezted meg
)

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nálam Lucho, Pep és Klopp biztos, hogy a top 5-be tartoznak. A maradék két helyre meg nem tudom, hogy kit rakhatnék, nehéz kérdés ez számomra.
Talán még Dárdait mondanám a Hertha menetelése miatt, Pali nagyszerű munkát végez náluk. 

Tuchel hol is edző? Mourinhot most rakták ki, Ancelotti se alaptalanul lett elküldve, ráadásul 27 éves pályafutása alatt 3 bajnoki címet szerzett. Akinél Enrique nincs benne a top 5 ben, az az gondolja hogy meccs előtt az MSN magyarázza a taktikátba többieknek?
Klopp nagyon szépet ment anno a Dortmunddal, de jelenleg örül Pool ha egy West Brommal leikszel.
Klopp nagyon szépet ment anno a Dortmunddal, de jelenleg örül Pool ha egy West Brommal leikszel.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Csank?visca el barca írta:szurgent lajosNero. írta:Következő kérdés: Top 5 jelenleg aktív edző, sorrendben. Kíváncsi vagyok kinek ki, ugyanis láthatjuk mennyire megy manapság a "sztáredzőknek"
bekő balázs
horváth ferenc
mészöly kálmán
tésztás györgy

Nagyon nehéz kérdés, de ha jelenlegi formákat tekintjük akkor:
Pep, Simeone, Ranieri, Lucho biztosan benne lenne, mert nagyon kiegyensúlyozottan teljesítenek a csapataik.

Jürgen Klopp
Pep Guardiola
Diego Simeone
Luis Enrique
José Mourinho
Pep Guardiola
Diego Simeone
Luis Enrique
José Mourinho
Pep, Klopp , Tuchel, Ancelotti , Koeman. Azt teszem hozzá hogy nem sorrend mert szerintem nem nagyon lehet ezt így rangsorolni.Nero. írta:Következő kérdés: Top 5 jelenleg aktív edző, sorrendben. Kíváncsi vagyok kinek ki, ugyanis láthatjuk mennyire megy manapság a "sztáredzőknek"
- visca el barca
- Presidente del Barça
szurgent lajosNero. írta:Következő kérdés: Top 5 jelenleg aktív edző, sorrendben. Kíváncsi vagyok kinek ki, ugyanis láthatjuk mennyire megy manapság a "sztáredzőknek"
bekő balázs
horváth ferenc
mészöly kálmán
tésztás györgy
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Következő kérdés: Top 5 jelenleg aktív edző, sorrendben. Kíváncsi vagyok kinek ki, ugyanis láthatjuk mennyire megy manapság a "sztáredzőknek"
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
PSG kozben a sajat 16-osan belul higgadtan cicazik a Lyon jatekosokkal. Barcaskent szemet gyonyorkodteto nehany labdajaratasukat nezni.. Motta is emlekszik meg a Masiaban tanultakra azert.
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016 ... ok-2455375" target="_blank
A D csoport kőkemény lesz.
Az írek meg addig álmodoztak rólunk, hogy megkapták a kis csoportjukat a C-ben.
A D csoport kőkemény lesz.
Az írek meg addig álmodoztak rólunk, hogy megkapták a kis csoportjukat a C-ben.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
En egyaltalan nem lepodtem meg ezen, sot orulok is neki. Igy nem lehet keszulni egy valogatottnak, hogy emberek egymas kozott birosagi ugyben vannak. Lehet szakmailag Benzema az egyik legjobb csatar, de majd remelem Lacazette olyat robbant hogy senki nem fog Benzema miatt sirankozni. Egesz egyszeruen otthon szepen nyugodtan kell keszulni es remelhetoleg megnyerni. Benzema jelenleg pedig ezt akadalyozza. Jogos es okos dontes.Alfa írta:Nem hittem volna ,hogy ezt meghúzzák . link. Egyenlőre meg nem érinti az EB-t de az is simán veszélybe kerülhet. Óriási érvágás lenne a hiánya a franciáknak , mégiscsak ő a legjobbjuk.

Nem hittem volna ,hogy ezt meghúzzák . link. Egyenlőre meg nem érinti az EB-t de az is simán veszélybe kerülhet. Óriási érvágás lenne a hiánya a franciáknak , mégiscsak ő a legjobbjuk.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Figyelj, egy PSG-nek azért mégis több köze van Párizshoz, mint a milliók által beállított profilképnek, ráadásul többekhez jut úgymond el. Ebben semmi rossz nincs. Másrészt a Szponzori feliratot cserélik le. Mindezt annak fényében, hogy Arab tulajdonosa van a klubnak. Én semmi rosszat nem látok a dologban.zola8787 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ep-2451849
Ennek mi értelem van? 2 meccsig szomorkodunk, utána le van szarva. Dettó, mint a facebookos profilkép hülyeség.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ep-2451849
Ennek mi értelem van? 2 meccsig szomorkodunk, utána le van szarva. Dettó, mint a facebookos profilkép hülyeség.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
vagy overrated, a ti szemszögetekből.S.Agüero írta: Na, pont ezért underrated futballista.
Amúgy simán benne kellett volna lennie, de hát teljesen mindegy ez a lista, pl Cé úgyis benne lesz végül,hiába jobb nála a komplett támadószekciónk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- lahertitty
- Jugador del Barça
Busquets-et kifelejtetted???S.Agüero írta:Neuer - Ramos ; Piqué ; Chiellini ; Alaba - Pogba ; Verratti ; Iniesta - Messi ; Neymar ; Suárez.Tivornya írta:UEFA év csapatát én így állítottam össze 4-3-3 formációban:
Boyko - Alaba, Pique, Silva, Godin - Verratti, Vidal, Hazard - Neymar, Suarez, Messi

- MatyiG
- Adminisztrátor
Neuer - Ramos ; Piqué ; Chiellini ; Alaba - Pogba ; Verratti ; Iniesta - Messi ; Neymar ; Suárez.Tivornya írta:UEFA év csapatát én így állítottam össze 4-3-3 formációban:
Boyko - Alaba, Pique, Silva, Godin - Verratti, Vidal, Hazard - Neymar, Suarez, Messi
- Tivornya
- Capitá del Barça
UEFA év csapatát én így állítottam össze 4-3-3 formációban:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"