Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Fonetikusan jah, igazad van.Fecooo írta:ha kötözködni akarnék, akkor nem Shevchenko, hanem Sevcsenkorszergej írta:Én nem értem, hogy mit erőlködtök itt a korábbi aranylabdások és a majd januárban megválasztott között, miért az egyik, és miért nem a másik nyerte. Mivel összevontak két díjat, és így lett belőle FIFA Aranylabda, így szvsz nem kéne összehasonlítani a korábbi győztest a leendővel... ki, mi alapján kapta.
Xavinak adnám, pont az összevonás miatt.
LG, nem Seggcsenko, hanem Shevchenko.(ahogy nem Moscow, hanem Moszkva
)
ha kötözködni akarnék, akkor nem Shevchenko, hanem Sevcsenkorszergej írta:Én nem értem, hogy mit erőlködtök itt a korábbi aranylabdások és a majd januárban megválasztott között, miért az egyik, és miért nem a másik nyerte. Mivel összevontak két díjat, és így lett belőle FIFA Aranylabda, így szvsz nem kéne összehasonlítani a korábbi győztest a leendővel... ki, mi alapján kapta.
Xavinak adnám, pont az összevonás miatt.
LG, nem Seggcsenko, hanem Shevchenko.
Gondolom nem a görögökre gondolt, hanem mondjuk a döntőt játszó és bl győztes Decora, de valóban érdekes nézett volna ki, ha a gólokat fejelő Harisztéasz az aranylabda győztesekristop írta:mondjuk 2004ben talán jobb is, hogy nem a görögök közül választottak2004-ben miért Seggcsenkó kapta, aki ki sem jutott csapatával? 2008-ban miért C. Ronaldo, aki leégett az EB-n, pedig ott volt egy Xavi is, aki parádézott az EB-n, tavasszal ő tartotta a lelke a Barcában, és ősszel élete formájában tolta a Barcával?
2008ban meg egyértelmű volt cé labdája, én is neki adtam volna, egyszerűen kumma jól ment neki(42gól). aztán eb nem sikerült, meg utána se találta a formáját, de míg így se értek fel hozzá.
viszont így nézve egyértelműnek kellene lennie messi aranylabdájának most is. 2010ben egyértelműen a legjobb volt(47gól). aztán vébén nem sikerült neki továbbvinni a csapatot, viszont utána ő ugyanúgy élete formájában játszik ellentétben a 2008as cével.
BL-döntő óta alibizett???LG írta:Nézd meg lejjebb miket írtam pl. én. Egyikkel sem értek egyet! De van igazság abban amit mondasz, 2002-ben és 2006-ban itt pattogott mindenki, de Iniesta hasonló körülmények között fog Aranylabdát kapni, nem hiszem, h olyan sokan szóvá teszik az igazságtalanságot, lévén, h egy Barcásról van szó.kristop írta:én csak azt nem értem, hogy alapból mindenki osztja az aranylabda szavazást.. meg hogy 2002ben hét meccsre kapta ronaldo, 2006 cannavaro miért kapta? nevetséges. de amikor velünk akarják megcsinálni ugyanezt, akkor átveszitek az érvrendszerüket és vébé döntő gól miatt jogosnak hiszitek iniesta tophármas jelölését, meg világbajnoki aranyra adnátok az aranylabdát. ezt elmagyarázná valaki?
Meg ha már 2006 szóba került, Cannavaro itt a fórumon épp azért lett ekkora közellenség, mert itt sokan R10-t akarták Aranylabdásként látni. Az nem érdekelte a nagy többséget, h a BL döntő óta alibizett, de mivel Barcás, kapja ő....Na meg azért Cannavaronal az is közre játszott a gyűlöletben, h ekkor már a RM-ban, és egy átlag eurobarcás fórumozónál ez eleve megbocsáthatatlan bűn. Nem mondom, h akkor Cannavaro megérdemelte, de 1000x inkább ő, mint R10, aki a szezon nagy részében szinte semmit nem játszott, illetve a VB-n cserben hagyta az agyonfavorizált brazilokat.
Amúgy nem értem, h ennyire számít a VB, akkor az EB miért nem? 2004-ben miért Seggcsenkó kapta, aki ki sem jutott csapatával? 2008-ban miért C. Ronaldo, aki leégett az EB-n, pedig ott volt egy Xavi is, aki parádézott az EB-n, tavasszal ő tartotta a lelke a Barcában, és ősszel élete formájában tolta a Barcával? Holott Ronaldo az ősz nagy részén sérült volt!
Ő miért kapott egy jó tavaszi szezonért, egy rossz EB-ért, egy rossz őszért Aranylandát, R10 meg ilyen alapon miért nem, hisz kb. ugyanazt nyújtotta mint C., csak neki rossz EB helyett, rossz VB-je volt.
Hol itt a logika???
Akkor zuhant meg az egész díj presztízse a szememben, mikor Cannavaro átvette a bogyót, a hétvégén pedig sima 3ast kapott otthon a real a Getafetól, a "világlegjobbjátékosát" pedig úgy [auto_cenzúra] keresztbe-hosszába a "kis csapat" csatára (már nem emlékszem a nevére) ahogy nem szégyellte...Perrero írta:Cannavaro csak 7 meccsre kapott aranybogyót anno...
mondjuk 2004ben talán jobb is, hogy nem a görögök közül választottak2004-ben miért Seggcsenkó kapta, aki ki sem jutott csapatával? 2008-ban miért C. Ronaldo, aki leégett az EB-n, pedig ott volt egy Xavi is, aki parádézott az EB-n, tavasszal ő tartotta a lelke a Barcában, és ősszel élete formájában tolta a Barcával?
Nézd meg lejjebb miket írtam pl. én. Egyikkel sem értek egyet! De van igazság abban amit mondasz, 2002-ben és 2006-ban itt pattogott mindenki, de Iniesta hasonló körülmények között fog Aranylabdát kapni, nem hiszem, h olyan sokan szóvá teszik az igazságtalanságot, lévén, h egy Barcásról van szó.kristop írta:én csak azt nem értem, hogy alapból mindenki osztja az aranylabda szavazást.. meg hogy 2002ben hét meccsre kapta ronaldo, 2006 cannavaro miért kapta? nevetséges. de amikor velünk akarják megcsinálni ugyanezt, akkor átveszitek az érvrendszerüket és vébé döntő gól miatt jogosnak hiszitek iniesta tophármas jelölését, meg világbajnoki aranyra adnátok az aranylabdát. ezt elmagyarázná valaki?
Ha ez igaz, akkor most már egyértelmű lesz: Olyan évben, mikor VB van nem számít semmi más.Lionel85 írta:Az olaszok szerint Iniesta és Del Bosque kapják az Aranylabdát
http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/09 ... ore2504012
Jó, lehet, h erősen fogalmaztam, inkább úgy kellett volna, h nagyon nagy favoritok voltak a spanyolok. Kb. mint a Barca a BL-ban pl. ebben a szezonban. Ettől függetlenül igaz, h még favoritként is nehéz behúzni egy tornát, ezt elismerem. Én nem a spanyolok érdemét akarom kisebbíteni, hanem Del Bosque érdemét. Átvett egy kész, győztes csapatot, és learatta velük a babérokat. Olyan ez, mint amikor 4 év után kormányváltás van, és az új kormány arra veri a mellét, amit bár az ő kormányzásuk alatt ért el az ország, de mégis az előző kormány munkájának a később beérett gyümölcse.ozsimiki írta:hagyjad, LG teljesen elfogult a spanyolok kárára, amikor erős kerettel elbuktak rendre,akkor kárörvendett,most,h erős kerettel behúztak mindent 2év alatt,most pedig papírformaCharlie írta:Kötelező vb győzelem. Olyan nem létezik.
C.![]()
Ha létezne olyan,h kötelező VB győzelem,akkor Brazília pl nem csak 5ször nyert volna.
nem seggnyalás,tény hogy ők a 3 legjobb.zola8787 írta:Ma reggel 1ik haverommal mentem suliba és út közben beszélgettünk az aranylabdáról meg hasonlókról. Azt mondta, hogy szerinte gáz, hogy az első 3 helyezett Barcelonás, mert, hogy így nyalják ki a s.ggüket. De a legjobb mondta: Messinek semmi keresnivalója a best 3 között, mert a Vb-n semmit se csinált. Erre nem tudtam mit mondani![]()
Aztán: ha Messi lő 1 sima gólt, akkor őőő a nagy király, de ha 1 kis játékos lő 1 hatalmas gólt, akkor meg semmi...
Nem akartam vele összeveszni, úgyhogy ráhagytam.
Ja és még egyet mondott: ha kicsit is hozzáérnek a Barcásokhoz, egyből elesnek és a bíró egyből fúj. Na itt váltottam témát, mert nem bírtam
Hogy ne legyen off:
Nálam így néz ki:
1. Xavi toronymagasan
2. Messi
3. Iniesta
úristen milyen fiatalok voltak akkorRivaldinho írta:Egy kis feszültség oldás ! Danone, a rudi, nem lehet abbahagyni...(vagy valami hasonló)
http://www.youtube.com/watch?v=IeIVOh3YCKw
14. ms.-ben Xavi gesztusa számomra hatalmasHogy próbál színészkedni