NB1 - Magyar Bajnokság
-
- Llegenda del Barça
nem az a kérdés, h fel kellett-e jutnia a Fradinak vagy sem, mert már eleve ki sem kellett volna szórni a brigádot! mindegy.
lényeg, h nincs "normális" nb1 a Fradi nélkül. ennyi.
lényeg, h nincs "normális" nb1 a Fradi nélkül. ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça C
Na ha mondok több magyart de a kecskemétbe ki van magyar?miihii írta:kozod99 írta:
Akkor hogy-hogy három évig nem tudtak feljutni? Nem kellene feljutniuk!!! Nem érdemlik meg. Régen szerettem a Fradit, mert magyar csapat volt, de ma már Holczert, Ferenczit, Tóth Bencét, Dragónert és Lipcseit kivéve mindenki külföldi!!!
Hajrá KTE-Erecco!!!
a fradiba mibe több magyar van mint a ktebe Dragoner,Lipcsei,Tóth Bence Holczer,Ferenczi,Csiszár,Balogh,Fitos,Fülöp,Vass,Pölöskey,kis Nyílasi,Megyeri ezt akkárom számolom 12
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Milyen jó kis meccs volt tegnap 
Legnagyobb sajnálatomra összefutottam Rósa Dinivel a klubszékházban a mérkőzés előtt pár perccel, én úgy hittem, hogy ő már játszani fog.
Úgy a 60. környékén gondolkodtam, hogy ez a meccs bizony döntetlen lesz, erre Pölöskey egyedül eldöntötte a mérkőzést. Kinn volt Filipovics is a meccsen, ill. egy olasz játékosmegfigyelőt is láttam, kiváncsi vagyok, kit nézhettek.

Legnagyobb sajnálatomra összefutottam Rósa Dinivel a klubszékházban a mérkőzés előtt pár perccel, én úgy hittem, hogy ő már játszani fog.
Úgy a 60. környékén gondolkodtam, hogy ez a meccs bizony döntetlen lesz, erre Pölöskey egyedül eldöntötte a mérkőzést. Kinn volt Filipovics is a meccsen, ill. egy olasz játékosmegfigyelőt is láttam, kiváncsi vagyok, kit nézhettek.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
- miihii
- KHAL
ÉS miért is ne kellene,h feljussanak?Csak mert neked nem tetszik,h a magyar playák mellé külföldieket is hoztak?kozod99 írta:
Akkor hogy-hogy három évig nem tudtak feljutni? Nem kellene feljutniuk!!! Nem érdemlik meg. Régen szerettem a Fradit, mert magyar csapat volt, de ma már Holczert, Ferenczit, Tóth Bencét, Dragónert és Lipcseit kivéve mindenki külföldi!!!
Hajrá KTE-Erecco!!!

Ha nézted a mai meccset (kétlem),akkor talán látható volt,h a FRADI ott van az NB I szintjén

Egerszegiként lehet,h kicsit fura,de én sokkal inkább a Ferencvárosnak szurkolok,kölyökkorom óta

Jó kis meccset játszottak a srácok.
A második gólnál sztem kapustámadásért le lehetett volna fújni.
Egyedül a KisPogát sajnáltam,személyes jó barátom a srác.Nem örültem,h Ő kapta a 4et,ráadásul az első elég cinkes,a második sztem szabálytalan,a többi kettőről meg nem Ő tehetett.
De annak örülök,h lehetőséget kapott a nagycsapatnál ismét,főleg egy ilyen meccsen.
100% FRADI

Idén minden meccset nyertünk eddig

Régen volt már,h NB1-es mérkőzés lázba hozott,de az FTC miatt újra érdeklődni kezdtem

Teltház,meggyőző játék,élvezhető meccs,sok gól.Mi kell még?

HAJRÁ FRADI!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- FCBarca88
- Capitá del Barça
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ki menni a meccsre
de 10-13ezren(!) ott voltak, és nem kis szurkolást csináltak. 
Nagyon kellett egy ilyen kezdés, és a zte se játszott rosszul. Magyarok és idegenlégiósok egyaránt jól játszottak. 3év után láttam újból nb1es meccset, és szerintem a semleges nézők is jól szórakozhattak rajta.
Így tovább, szép volt fiúk! FTC 4-1 ZTE

Nagyon kellett egy ilyen kezdés, és a zte se játszott rosszul. Magyarok és idegenlégiósok egyaránt jól játszottak. 3év után láttam újból nb1es meccset, és szerintem a semleges nézők is jól szórakozhattak rajta.
Így tovább, szép volt fiúk! FTC 4-1 ZTE

I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát pedig ha nem jön a befektető akkor eléggé sanszos, hogy kiesünk....messideco írta:Remelem a Vasas nem esik ki...

Jövőheti Paks elleni mérkőzés vízválasztó lehet! Ott már muszáj lesz pontot/pontokat szereznünk. Ha viszont jövőhéten is kikapunk, akkor eléggé nagy ..arban leszünk.... hisz még csak ez után fog jönni a Fradi,Ute,Loki,MTK,Honvéd s a többi nehéz meccs.
Mondjuk tegnap szerintem megérdemeltünk volna legalább 1 pontot, az első gólig jobbak voltunk szntem.
Hajrá Vasas, Hajrá Angyalföld

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- robertfcb
- Capitá del Barça
Ma 20:00 tól Paks - Szpari ! Az idénynyitóhoz hasonló szép és eredményes játékot kívánok a csapatnak!!! 2 góllal meg kell verni ez a paksi csapatot ! 

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Kicsit off, de akkor az Arsenal, meg a Liverpool sem angol csapat?kozod99 írta:Akkor hogy-hogy három évig nem tudtak feljutni? Nem kellene feljutniuk!!! Nem érdemlik meg. Régen szerettem a Fradit, mert magyar csapat volt, de ma már Holczert, Ferenczit, Tóth Bencét, Dragónert és Lipcseit kivéve mindenki külföldi!!!
Hajrá KTE-Erecco!!!

Nem érdemlik meg?kozod99 írta: Akkor hogy-hogy három évig nem tudtak feljutni? Nem kellene feljutniuk!!! Nem érdemlik meg. Régen szerettem a Fradit, mert magyar csapat volt, de ma már Holczert, Ferenczit, Tóth Bencét, Dragónert és Lipcseit kivéve mindenki külföldi!!!
Hajrá KTE-Erecco!!!

Inkább azt nem érdemelték meg, hogy kizárják őket.
Több más klub is volt hasonló anyagi helyzetben, még se lettek kizárva.
Csak ők a magyarok a csapatban?

Akkor még pár nevet azért írok: Balogh Zoltán, Fülöp Noel, Fitos, Kulcsár, Nyilasi, Pölöskey, Vass, Zsivoczky

Tény, hogy sok külföldi van, de vannak azért magyar játékosok is

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Szerintem meg a Fradi inkább ne essen ki!A Fradinak az NB1-ben a helye ez vitathatatlan.A második és harmadik hely valamelyike meglehet szerintem(mert ugyebár az első a Loki lesz
)Várom már a mai meccset és szerintem elég szép számmal látogatnak majd ki a nézők is az Üllői útra(legalábbis remélem
)Jó meccs lesz.[/quote]
Hajrá KTE-Erecco!!!

Hajrá KTE-Erecco!!!
R.I.P Jarque and Puerta.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Szerintem meg a Fradi inkább ne essen ki!A Fradinak az NB1-ben a helye ez vitathatatlan.A második és harmadik hely valamelyike meglehet szerintem(mert ugyebár az első a Loki leszkozod99 írta:Inkább a Fradi essen kimessideco írta:Remelem a Vasas nem esik ki...

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Inkább a Fradi essen kimessideco írta:Remelem a Vasas nem esik ki...
R.I.P Jarque and Puerta.
-
- Jugador d'estrella
Végre-Végre Fradi-ZTEsocio66 írta:noh,ma este hosszú idő után egy számomra(és gondolom sok más ember számára is)érdekfeszítő meccs zajlik majd szerény bajnokságunkban.
fradi-zte
remélem telt ház,jó iram,tűrhető játék lesz,méltó a várakozásokhoz.

HAJRÁ ZTE!.....és kicsit Hajrá Fradi

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
Én KTE szurkoló vok, és remélem megismétlik vagy túlszárnyalják a tavalyi 5. helyet
R.I.P Jarque and Puerta.
noh,ma este hosszú idő után egy számomra(és gondolom sok más ember számára is)érdekfeszítő meccs zajlik majd szerény bajnokságunkban.
fradi-zte
fradi-zte
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Haladásos!LG írta:Ki az Makiel? Arsenalos, vagy Haladásos?

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Ki az Makiel? Arsenalos, vagy Haladásos?
- 18UvB85
- Barça B
- Kapcsolat:
ez tényleg hatalmas, napiszarra sztemvargaakos írta:Nem bírtam ki holnapigSharky írta:Aki akar egy jót röhögni, az holnap nézze meg a Hali-Arsenal ismétlését, és a 83. percben jól figyeljen Maikel tizijénél![]()
Amúgy 0-5 lettKicsit megijedt mikor oda mozdult a kapus
Viccesre sikerült

http://www.youtube.com/watch?v=XRZN-Xa7xT0

No brain, no pain. No pain, no game.

- vargaakos
- Capitá del Barça
Nem bírtam ki holnapigSharky írta:Aki akar egy jót röhögni, az holnap nézze meg a Hali-Arsenal ismétlését, és a 83. percben jól figyeljen Maikel tizijénél![]()
Amúgy 0-5 lett

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az még csak hagyján!Sharky írta:Holnap majd a Sport1/2-n (nemtom pontosan) lesz ismétlés az Arsenal TV-benrobertfcb írta:A Hali - Arsenal t nem adja semmi?
De a Debrecen BL-selejtezőjét sem adja egyetlen csatorna sem!
Szerintem, más országban ilyesmi nem fordulhatna elő!