herr.toth írta:Ugye te sem gondolod komolyan ezt a "sérülést"? Még a madridisták nagy része sem hiszi el.
ezt nagyon nem tudhatjuk mi van a háttérben. benne van a pakliban h kamu de ez nem fog kiderülni. anno Messi emberfejméretű bokájánál azt hittem 2 hónap. lett belőle max 2 hét.. bármikor becsuszhat kisebb sérülés,húzódás. itt hittem a híreknek

Ez benne van, de nem is ez a lényeg, akkor minek kellett 15 napos pihenőkről beszélni? Még ez sem érdekelne, ha tényleg nem ezt művelné a pályán, amit. Ez nem szurkolói elfogultság, hallgasd meg az első kupameccs utáni ( csüt-i) zuhanyhíradó véleményeit. Tudom sötétek, de pl Hegyi nem volt bent és kifejezett Barcelona szurkolóra sem emlékszem. A vélemény mégis egyöntetű. Pep csak arról beszélt, hogy ne dobáljuk meg (na nem én, mert nem leszek kint) és ne minősíthetetlen hangnemben beszéljünk róla. Oké, ez a klub értékrendje, ezt támogatom is és ezzel egyetértek, de itt a fórumon nem erről volt szó, a te szegénységi bizonyítványod, ha nem érted a szurkolótársaim hozzászólásait. Kritizálni és azt mondani, hogy a pályán, ha elveszti a fejét ( ellenünk 10-ből 9-szer biztos), akkor egy vadbaromként viselkedik, ezzel még nem léptük át a Pep által említett határt, ő nem erről beszélt... Ráadásul igaz és és semmi érved ellene ( Daffy, de még talán Ferninho és Madridronnie is elismeri ezt, sőt szégyellik Pepet. Fehér szemüveget le!) Ezért gondolják jogosan sokak csak provokációnak, azt amit itt csinálsz.
Szerk: Ehhez a médiumos dologhoz: Lehet még nem tett kárt Pepe senkiben, de a futballban annál nagyobbat. Ugyanis, ha ezt látják futballisták, kicsit, nagyok, meg azt, hogy hagyják, akkor ennek rossz vége lesz. A durvaság és az állatkodás akkor is bűn, ha hála Istennek célt téveszt.