Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért van, hogy szépen odapakoljon valakinek, kiállítsák, és utána majd lehet bírózni...#David Villa# írta:Remélem pepe játszatása nem azért lesz, hogy nálunk eldurranjon valakinek az agya. Minél hamarabb le kell zavarni ezt a beteget...
Coeantrao jobb védekezésben mint a brazil, ezért kezd a portugál, legalábbis én így tudom.Cali írta:Marcelo sérült, hogy most sem kezd és az előző Clasicon se volt kezdő?
Marcelo-n és Carvalho-n kívül az összes fekete öves karatés bekerült. De hát, istenem, mégse lehet 6 védővel játszani.lluisllach89 írta:Casillas; Coentrao, Arbeloa, Pepe, Ramos; Xabi Alonso, Lass, Kaká; Cristiano, Özil, Higuaín.
Láttam hogy írtátok már hogy ez a hivatalos, de ez kicsit aggaszt, persze nem kell tartani semmitől, de tudniuk kell a fiúknak, hogy ők bizony minden-mindegy alapon fognak hajtani..
Remélem azért megcsináljuk, és nem kapunk be egy bohóc gólt az elején, nem kéne többet jótékonykodni velük.
el clasico előtt ezt még beküldeném, hogy mire számíthatunk a meccsen:
Hát, ez a védősor nem tűnik valami félelmetesnek így elsőre.CsacsMate írta:Zolika10 írta:Barcelona: Pinto – Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi, Fábregas, Alexis.
Real Madrid: Casillas – Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Marcelo – Lass, Xabi Alonso, Coentrao – Özil, Higuaín, C. Ronaldo.
Sanchezt ma akkor élmény lesz nézniArbeloa meg Albiol nagyon jól hangzik a számunkra
viszont Higuaín elvileg eléggé jól keni mostanság...CsacsMate írta:Zolika10 írta:Barcelona: Pinto – Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi, Fábregas, Alexis.
Real Madrid: Casillas – Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Marcelo – Lass, Xabi Alonso, Coentrao – Özil, Higuaín, C. Ronaldo.
Sanchezt ma akkor élmény lesz nézniArbeloa meg Albiol nagyon jól hangzik a számunkra
Zolika10 írta:Barcelona: Pinto – Alves, Piqué, Puyol, Abidal – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi, Fábregas, Alexis.
Barcelonából jövő információk szerint a Real Madrid megérkezett a Camp Nouba. Megdöbbentő módon a szurkolók megtapsolták Pepét.
ki kell tiltanod,mert én erre nem mutatok semmiféle hajlandóságotozsimiki írta: Majd a meccs előtt pár perccel ezt a topikot bezárjuk, meccs után meg kinyitjuk (de érdekes mi?), aki nem tud viselkedni, nem fogjuk figyelmezgetni órákig,vagy napokig, hanem repül 1 hétre. Szóval ezek szerint fórumozzatok,és szurkoljatok a BARCÁNAK!
Na; ezt próbáltam hosszú bekezdéseken keresztül magyarázni, kifejteni (neked meg sikerül a lényeget 1 mondatban megfogalmazni)!A Mourinho-féle csapategységet és célra törő futball kellene ötvözni a technikás játékkal.
Akkor talán még sem csak és kizárólag ebben bízhat (lsd. fenti szavaid), mert azt hiszem itt némi félreértés van közöttünk; hiszen elsősorban nem a csapatjátékban szeretnénk titeket megverni (az valóban mission impossible-nek tűnik) csupán eredményesebbek akarunk lenni és ezáltal minél több trófeához szeretnénk jutni!"A Madrid abban bízhat, hogy ez a generáció kiöregszik, vagy szimplán csak "leereszt"."