Camavinga-Nacho-Rudiger-Carvajal
Ha a Real így is megoldja, akkor nekünk is abba kellene vègre hagyni a mentegetőzèst.
Azèrt hajrá City

Én nem írnám le a Madridot. Tavaly is honnan állt fel a Chelsea és a City ellen. Egyszerűen nem tudod felmorzsolni őket fejben.bence0330 írta: ↑2023.04.19. 22:52:23A Citynél sokmindenen javított, hogy 1-2 hónapja megérkezett az AV-i klasszis Grealish. Így már 3-4 tarthatatlan támadóval rohangálnak elöl, és ilyen befejezővel szerintem már nagyon nagy esélyesek lesznek a RM ellen, mentális erő ide vagy oda. Náluk is van egy szint, amit ha megugrik az ellen, akkor fejjel és rutinnal már nem fogják tudni kezelni. Még nekünk is van ilyen állapotunk, nemhogy a Citynek. Ha azt a szintet odateszik, akkor abból ilyen kivégzés is lehet akár.
Viszont most már biztosan lesz egy milániói döntős. Ha a Madrid mégis bevergődne a döntőbe, ott egy olyan csapatot kéne legyőzniük, akikkel meg fognak szenvedni, mert ott buszozás lesz ellenük, és nem fognak tudni jobbra-balra kontrázgatni. Ezt nem csípik különösebben.
jól mondod, a bíró jogos dolgokat csinált. Igaz, hogy az ellenük fújt 11-esre is. Épp csak megborotválta a kezét a labda a védőnek, semmi akaratbeli mozgás a labda felé, a labda semmilyen irányt nem változtatott. Gratulálok a szabályoknak. Most, hogy van VAR, simán be lehet lassítani vizsgálni egy-egy esetet. Igaz minek, ha teljesen mindegy hogy ér kézhez a labda mindenképp szabálytalan.
jaja, igazad van.davi10 írta: ↑2023.04.19. 22:34:34
Azért szerintem a Bayern-ben nincs benne, hogy egy 3 gólos hátrányt ledolgozzon, elég takaréklángon ég most a City, emiatt nem temetném őket.
Szerintem ha idén nem tudják kiejteni a Real-t akkor tényleg soha. Eléggé egybevannak, Pep is mintha megtalált volna egy gálakezdőt a folyamatos kombinálás helyett. A Real-nál meg Militao kisárgázta magát, és Alaba is kérdéses az odavágóra.
Azért szerintem a Bayern-ben nincs benne, hogy egy 3 gólos hátrányt ledolgozzon, elég takaréklángon ég most a City, emiatt nem temetném őket.csababarca írta: ↑2023.04.19. 21:45:16Na ez a bajom a cityvel, és ezért nem tudok hinni benne, hogy a realt ki tudják verni.
Pont az ilyen momentumok miatt.
Hát nem volt nagyon látványos de szerintem egyértelmű, főleg úgy, hogy először hátra tette a kezét majd könyökkel mégis belenyúlt a lövésbe. Nem változtatott nagy irányt a labda de igazából mindegy is.
Értelek, de nem értek egyet.