Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
mostanába kicsit sok a negatív bírói tévedés a mi oldalunkra és sok a pozitív oda. nyilván megemlíti az ember nem?daffy írta: a bírókról csak a pozitív tévedést jegyzed meg,egy szavad nem lenne,ha a negatívot is látnád. mindemellett tavaly és 2 éve sem érdekelt a bíró,most sem fog.
ezt viszont nem én mondtam és mivel nem az én véleményem,ha nem haragszol,nem kívánok vele foglalkozni és kommentálni. amit mások gondolnak és mondanak,arról nem tehetek. nekem megvan a véleményem,ami ellentétes az átlag madridistáéval és gyakran ütközik az átlag barcáséval18Barca99 írta: Daffy előbb én sem Özilről kezdtem el beszélgetni..Én csak annyit mondok, hogy szerintünk kicsit torz képet mutatnak jelen esetben a számok mert több gólt is úgy rúgott Ronaldo idén ami a szokásosnál is könnyebb és erre verik nagyon sokan magukat (itt nem feltétlenül értelek bele Téged is ebbe)
És tovább véve ezen a vonalon, itt láthatod hogy most is toltunk egy Barca szemszögből sz*r 2-2-t és mindenki a lefocizásról beszél, pedig szó sincs róla. Mindketten tudjuk szerintem ezt. De ez az utolsó része már nem ehhez a dologhoz tartozik
xavi sem passzolna 95%-os pontossággal,ha nem 70 centi lenne az átlag. van értelme? nincs.daffy írta:
S.Agüero írta:még nemCapon írta:Miért most megint kaptak egy tizit?
xavi sem passzolna 95%-os pontossággal,ha nem 70 centi lenne az átlag. van értelme? nincs.18Barca99 írta:Mért? Igaza van neki, Ronaldo messze nem lenne itt ha nem Ő rugdalná a 11eseket... Szóval ezért vannak sokan fennakadva hogy a madridiak mindig ezt dörgölik az orrunk alá hogy bezzeg a mi roncink ennyi gólos. ja mert a bírók meglehetősen elég sokat "tévednek" idén az ő javukra, nekünk valahogy érdekes módon nem nagyon.daffy írta:aki azt teszi,az mit vár cserébe?
egyébként igazam van,ha ez nem tetszik,nem tudok mit tenni
Hát ez a Milanos haverod nem sokat néz Barca meccset...Zsolti95 írta:és még engem ba'''ott le egy milanos haverom h nekünk mennyi 11-est befújnak![]()
am bocs nem kötözködni akarok csak érdekesség képpen írtam
Mért? Igaza van neki, Ronaldo messze nem lenne itt ha nem Ő rugdalná a 11eseket... Szóval ezért vannak sokan fennakadva hogy a madridiak mindig ezt dörgölik az orrunk alá hogy bezzeg a mi roncink ennyi gólos. ja mert a bírók meglehetősen elég sokat "tévednek" idén az ő javukra, nekünk valahogy érdekes módon nem nagyon.daffy írta:aki azt teszi,az mit vár cserébe?
egyébként igazam van,ha ez nem tetszik,nem tudok mit tenni
aki azt teszi,az mit vár cserébe?18Barca99 írta: Daffy amugy te tényleg csak kötözködni tudsz?
Daffy amugy te tényleg csak kötözködni tudsz?daffy írta:szerencsére a törikönyvbe nem lesz benne és a kutya sem fog rá emlékezniZsolti95 írta:Csak a rend kedvéért:Roncinak 9 11-es gólja van, Messinek 2........
daffy írta:szerencsére a törikönyvbe nem lesz benne és a kutya sem fog rá emlékezniZsolti95 írta:Csak a rend kedvéért:Roncinak 9 11-es gólja van, Messinek 2........
szerencsére a törikönyvbe nem lesz benne és a kutya sem fog rá emlékezniZsolti95 írta:Csak a rend kedvéért:Roncinak 9 11-es gólja van, Messinek 2........
a török özil gyerek.Dzsukela írta:Én mindjárt tökön döföm magam...Tdavid írta:Nem.Dzsukela írta:Jól van, vezet a real, de még egy döntetlenbe reménykedhetünk, nem?
3-1(na jó, nem...) amúgy ki rúgta a 3. gólt?

Én mindjárt tökön döföm magam...Tdavid írta:Nem.Dzsukela írta:Jól van, vezet a real, de még egy döntetlenbe reménykedhetünk, nem?
3-1
persze,én is reméltem,hogy ma nyerek a lottón...Dzsukela írta:Jól van, vezet a real, de még egy döntetlenbe reménykedhetünk, nem?
nagyon hasonló a capello meccsekhez,csak itt nem hagyják a végére,hanem a második félidőben lőnek,amennyi lehet. lassan rá kéne szokni a fogadásokra. félidő ellenfél,végén aláz a real. biztos 10 fölötti odds lehet rá.Mihu írta:Igazán csöndbe' maradhattál volnaab1daL írta:Ne aggódjatok, majd jön az 50. perc körül egy tizi, amit Cunci bevág és szoszi..![]()
![]()
![]()
![]()
Én nem is idegesítem magam vele. Lementem a konyhában, Apa nézte a meccset, látom 1-0 Zaragoza-nak, nem is emelkedett a pulzusom egy tizedet sem...Megnézném hogy hány meccsük volt idén, amikor megszerezte az ellen a vezetést, majd mészárlás lett a vége, de nem hiszem hogy egy kezem elég lenne hozzá.
cuncitól nyugodtan,de a real szerzi a gólt. miért kéne ronaldonak kivédeni egy ziccert,majd végigvinni a pályán?Nem akarom kicsinyíteni az érdemeit, de talán háromnegyed méterről üres kapuba szemmel látható leshelyzetről talán esetleg én is be tudnám rúgni. De tényleg nem akarom megfosztani a dicsőségtől.
Igazán csöndbe' maradhattál volnaab1daL írta:Ne aggódjatok, majd jön az 50. perc körül egy tizi, amit Cunci bevág és szoszi..