senzu írta:a Fradit mint klubot inkább be kéne tiltani, ennyi szurkolónak nevezett állatot nem sok magyar klub tudhat magáénak...
(talán még az Újpest meg a Kispest, azokat is rühellem)
azt meg érvként felhozni, hogy a Fradi miatt többen fognak kimenni meccsre, elég röhejes, max 1-2 ugyanolyan tahó fog kimenni, mint a fradisták, ők is csak a balhé reményében

Ilyen mennyiségű szurkolót valóban nem naon tudhat magáénak egyik magyar csapat sem.Ennek függvényében és a nagy számok törvénye alapján értelemszerű,h több a hooligan is a legénységben.
Asys már leírta alább,h rengeteg csapatnak vannak ilyen renitens szurkolói csoportjai,így igen sok klub jutna tiltólistára,köztük a világelitbe tartozók is esetleg.
De a magyar labdarugdosásban sem olyan sok csapat maradna meg,ha a balhék után tiltva lennének.Csak mert esetleg nem kapott olyan nagy nyilvánosságot a dolog,azért igenis jelen vannak a balhék a meccseken,kisebb apparátusú kluboknál is (erre mérget veszek,pedig nem voltam minden pályán meccsen!De ha belegondolok,h a megyei női bajnokságban,ahol érdekelt vagyok,kimegy átlagban ~20 ember (

),és ott is előfordulnak atrocitások,akkor tuti,h ez a jelenség megvan mindenhol.És ahogy nő a létszám,úgy megnőhet a veszélye/aránya a dolognak).Csak mivel az nem a Fradi meg nem olyan bázisról van szó,elhalványul.Ellenben ha a FTC meccsén vki leönti véletlenül sörrel a másikat,máris két oldalas cikk jelenik meg róla és jön a szöveg,h má' megin' ezek a zállatok'... (Persze,h ez így túlzó,de...)
Pedig vannak itthon más visszatérő jellegű balhés csapatok,csak vhogy mégis eltörpül a zöldek mellett a dolog.Nincs akkora visszhangja még a lilák vadorzásának sem,mint a 9.kerületieké.Pedig arról is lehetne pár oldalt megtölteni.De mégis olyan,mintha csak a Fradisták ügyködnének.Látod,Te is csak zárójelben jegyezted meg,h a ute,kispest...Fel is van nagyítva azért a bugi,ha a Franzstadtnál áll a bál.Persze,h van alapja is,de akkor is fel van fújva,mivel a Fradi.
A röhejes érvre meg csak annyit,h majd kapd elő a végén a statikat a meccsek látogatottságáról és vesd össze azokkal a meccsekkel a többit,amikor a FTC az ellenfél,meg,amikor más.Látatlanban le merem fogadni,h bőven nagyobb szám fog kijönni,mint a nagyátlag.Biztos a plusz egy-két tahó miatt,aki balhézni megy.
De ha már itt tartunk,akkor ha a Fradi idegenben játszik és többen mennek ki,ergo a hazai részről is több ember indul meg,akkor azok is az a balhés tahó kategória,ugye?Mert ezek szerint csak ilyenek mennek ki a Fradi elleni meccs miatt

És ha már ez a gondolatmenet,akkor rögtön mennyi gyökér szurkolója lesz kapcsiból minden csapatnak

Pfujj,kizárni/betiltani az összeset
Fernando írta:
... azt azért te sem gondolod, hogy a Fradi pest megyén kívül is annyira népszerű mint Pest-megyében...
Látszik,h nem Vagy képben magyarban
Sztem időtlen idők óta köztudott dolog,h a Fradi a legnépszerűbb magyar csapat és ez köszönhető a tekintélyes mennyiségű vidéki szurkernek is (mint pölö jómagam

).
Fernando írta: Engem pl megsem érintett hogy kiestek x éve.
Talán ezért?
Fernando írta: Mondom ezt kívülállóként. Nem nagyon nézek magyar focit.
Fernando írta: Hát neharagudj de én nemtudok egy olyan csapatot a nemzet csapatának betudni, amelyről mást se lehet olvasni, csak, hogy ilyen jamaikaiak meg ilyen angolok spanyolok jönnek 3-assával. Egy olyan csapatot amelynek a szurkolótáboráról nem is érdemes beszélni. Egy olyan csapatról aminek nagyban köze van a nemzetközi megítlésünkön, nekünk magyaroknak, azt neharagudjon meg a világ nemtudom elismerni a nemzet csapatának.
És az angol háttérről egy szót sem ejtettem.
Kábé az elmúlt két évben nőtt meg a nemzetközi létszám ennyire a Fradinál,de nem ez alapján kellene megítélni ezt a nemzet csapata dolgot

1899 óta tettek nem keveset azért,h szinte egy ország drukkoljon a Fradinak,és nem a balhék miatt,hanem a hazai,nemzetközi sikerek miatt is.
A nemzeti megítélésünkbe alaposan közrejátszanak a régi idők sikerei nemzetközi porondon.Külföldön is talán a leginkább közismert magyar klub a FTC,és ott sem első körben a balhék miatt,hanem h egy példát mondjak id. Alberték miatt és a trófeák miatt.BL csoportkör egyetlen csapata (reál X

)
Szal hozzátettek a fiúk vastagon ahhoz,h egyáltalán van (volt?) nemzetközi megítélésünk!
Csak sajna az utóbbi rengetegsok év zuhanórepülése miatt eltűnt a magyar labdarúgás a futball térképéről (talán majd most a válogatott villant végre.Meg a Loki...),és már nemigen beszélhetünk komolyabb nemzetközi megítélésről.
Abban viszont egyetértek,h mivel siker (de még félsiker sem) nem naon fűződik a magyar csapatokhoz,de balhé annál több (több ízben is a zöldek miatt

),így is romlik az imidzsünk.
De kellett a Fradi ahhoz,h egyáltalán legyen!
Ezzel persze nem azt mondom,h csak az FTC,de azért bőven