Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.26. 22:12:57

daffy írta:
socio66 írta:...
a baj nem azzal van,hogy sokak szerint a barca nem volt 100as,hanem az,hogy ha a játékosokra mondod,hogy nem akarták,némelyik rosszul játszott,akkor 90%ban jön a divatszurkoló vagy és hasonló elvakult védés. ha az edzőre mondod,hogy nem tud tüzelni,detto.

pedig minden egyes klasszikus előtt azt olvasom,hogy a barcát nem kell motiválni egy real ellen,ahol ott van pepe,mourinho és sok akcióhős.
a meccs után pedig azt olvasom,hogy nem voltak motiváltak,mert minek,ez is elég.

az ilyen ellentmondások bosszantanak
Szerintem a Mourinho érában most volt az első olyan meccs, itt sem az egész csak mondjuk 45 perc, ahol azt éreztem, hogy több kellene a srácoktól és nem voltak elég motiváltak. Ezenkívül volt a tavalyi második bajnoki meccs, ahol játszogattunk,de egyik csapat sem vette teljesen komolyan ( ott nagyobb előnyben voltunk, a Real nem erőltette), illetve kikaptunk a kupadöntőben, de ott motiválatlanságról nem lehet beszélni. Szóval nem értem mikor hallottál te ilyesmit Barca-Realon. Ha igen, akkor sem normális fórumozóktól és jó nagy butaság volt. Eddig mindig maximálisan motiváltak voltunk. Most volt egy kisebb kilengés, de nem tudjuk mi volt az oka. Szerintem túléljük és nincs gond :) Amúgy, ha valaki azt írja, hogy nem 100%-on pörögtünk, azzal nem lesz rosszabb a ti játékotok és a miénk jobb. Ugyanis egy meccsről beszélgetünk, ahol az a jobb, aki ténylegesen jobb. Ti voltatok most, a helyzeteket nem használtátok ki, de a két meccs alapján jogos volt a továbbjutásunk azt hiszem.
dak900
Jugador del Barça

2012.01.26. 22:12:27

Feladom...legyen igaza daffynak! :lol: Mi tegnap 100%-on pörögtünk, a Madrid is, de mégis mi voltunk rosszabbak... :D A viccet félretéve, jó volt a Madrid, mi szarok, de szerencsére ez elég volt egy továbbjutásra... :) Még 1 kérdésem lenne daffy! Te hol szoktál többet "lenni"? Eurobarcán, vagy a Madridistán? :D Épp most olvastam Madridistán 1 barcás gyereket..azt írta, hogy oda többet lép be, mert jobb oldal mint az Eurobarca... :roll: Ez csak nekem furcsa? :lol:
daffy
Madridista

2012.01.26. 22:04:10

socio66 írta:...
a baj nem azzal van,hogy sokak szerint a barca nem volt 100as,hanem az,hogy ha a játékosokra mondod,hogy nem akarták,némelyik rosszul játszott,akkor 90%ban jön a divatszurkoló vagy és hasonló elvakult védés. ha az edzőre mondod,hogy nem tud tüzelni,detto.

pedig minden egyes klasszikus előtt azt olvasom,hogy a barcát nem kell motiválni egy real ellen,ahol ott van pepe,mourinho és sok akcióhős.
a meccs után pedig azt olvasom,hogy nem voltak motiváltak,mert minek,ez is elég.

az ilyen ellentmondások bosszantanak
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.26. 22:00:52

jó, azért egy átlagos mezei hiba, meg mondjuk a között, hogy valaki a 10. mp-ben csőziccerrel ugratja ki az ellenfél csatárát, vagy éppen kapusként odabelsőzi neki 10 méterre a kaputól.....van különbség :D

most ezt nem azért írom, mert valamit befolyásol, hogy én ezt így gondolom, csak arra célzok, hogy ugyan jobban játszott a real, mint szokott, de a barca sokkal több fatális, szinte megyekettes szintű hibát vétett, mint szokott...és ez az, ami miatt haragudtam rájuk, ezek nélkül full kiegyenlített meccs lett volna, így visszanézve viszont ránk hízelgő a döntetlen.
breywol
Jugador del Barça

2012.01.26. 22:00:33

Bob_Marley írta:
breywol írta:
Bob_Marley írta:Mint előttem is írták Iniestát nem rúgták le, Pepe meg teljesen szabályosan testtel kitette Sanchezt, van közöttük alsó hangon 15 centi és 15 kg!Odalépett testtel, de könyörgöm nem abban sérült meg, hanem rosszul esett!
Már bocsi, de az szabálytalan szerelés volt! A lábával belépett elé és utána jött az egész test. A labdát nem érte el, csak a kommentár mondta...
Nem érte el a labdát, simán leütközte, ez nálam abszolút tiszta szerelés volt már bocs :lol:
Pont most néztem egy hátsó kameraállásból és valóban seggel kitolta, vagyis leütközte. Nekem este máshogy rémlett. Hmm... :lol:
Jó volna jobb szögben is látni, mint tegnap este.
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.26. 21:58:35

daffy írta: a gólok hibákból születnek
A jó öreg magyar felfogás szerint valóban.

Viszont a terhelésben sajnos igazad van, ráadásul nem pihenhetünk, mekkora blama lenne a Valencia ellen kiesni, ráadásul sérülések, idegenbeli forma, plusz meccsek...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
socio66

2012.01.26. 21:58:26

még egy dolgot hozzátennék;
úgy látom hogy a madridistákat leginkább az bosszantja,hogy nem ismerjük el,hogy márpedig mi maximumon pörögtünk,és teljes mértékben ők ölték meg a játékunkat.
először is,alapvetően szerintem senki nem vitatja hogy ezen a meccsen felénk kerekedtek a madridiak,az utóbbi években soha nem izzadtunk meg annyira,mint tegnap este.
viszont ha belegondoltok,valamiért mindig akkor jön részünkről ez a flegmaság,amikor olyanok a körülmények,hogy még belefér.
leszámítva a kupadöntőt,volt olyan sorsdöntő meccs,ahol ez előjött?
nem volt,amikor igazán számított,mindig nyertünk,függetlenül attól hogy otthon vagy idegenben játszott a csapat.
tehát mondhatják a madridiak hogy ez csak egy gyenge kifogás,de a tények nem ezt támasztják alá.
azt pedig egyébként is tudja mindenki hogy a sok siker hatására a csapat bizonyos helyzetekben nem elég harapós,hajlamos a visszaállásra,nincs már meg az a kérlelhetetlen mentalitásunk ami a kezdeti pep-szakaszban megvolt,mikor hajtottunk a negyedik,ötödik gólért is.
tegnap az első meccsen szerzett előny és az akkor mutatott dominancia megnyugtatta a játékosokat,a félidőben szerzett előny pedig még hatványozta ezt. nem elvitatva tehát az ellenfél érdemeit,de ez a barca nem pörgött teljes fordulatszámon,akárki akármit mond.
és ha a madridiak elhiszik hogy mostantól mi csak ennyit fogunk mutatni,akkor nagyon meg fognak lepődni a továbbiakban.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.26. 21:56:46

breywol írta:
Bob_Marley írta:Mint előttem is írták Iniestát nem rúgták le, Pepe meg teljesen szabályosan testtel kitette Sanchezt, van közöttük alsó hangon 15 centi és 15 kg!Odalépett testtel, de könyörgöm nem abban sérült meg, hanem rosszul esett!
Már bocsi, de az szabálytalan szerelés volt! A lábával belépett elé és utána jött az egész test. A labdát nem érte el, csak a kommentár mondta...
Nem érte el a labdát, simán leütközte, ez nálam abszolút tiszta szerelés volt már bocs :lol:
Kép
Kép
Kép
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.01.26. 21:55:37

daffy írta:
shutterisland írta: tehát ha mi nem hibázunk akkorákat, mint a kozármisleny ifi, akkor egyáltalán nem lett volna lefocizásról szó sem, hanem egy simán kiegyenlített mérkőzés volt.
ha az osasuna nem hibázik ellenetek,akkor nem kap 8 gólt,hanem leikszel. a gólok hibákból születnek
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D Bátyám hatalmas Real szurkoló,és mikor együtt nézünk esetleg egy Barca meccset,és gólt szerzünk,mindíg megtalálja a hibát a gólban,hogy ki mit rontott el,és én ilyenkor mindig ezt mondom,hogy a gólok a hibákból születnek,mert ha nem lennének hibák,nem lennének gólok :D Sajnos ő nem ezt az elvet vallja,és mindig kötekszik,de örülök hogy más is így látja a dolgot :D
Kép
daffy
Madridista

2012.01.26. 21:55:10

shutterisland írta: ez nem igaz, mert lehet egy apróbb eltolódás, sebességkülönbség, bármi egy gól oka...de ilyen brutál hibákat, mint amiből 2-3-at elkövettünk, és ezáltal ziccerbe hoztunk titeket, kb 3 havonta egyet látok barca meccsen.
rendben,akkor tekintsük simán barca hibának. szerencsére a hiba különbözteti meg a jó és a rossz csapatot,így... :D
tök kiegyenlített meccs volt. a kapura lövés is közel azonos volt,a kaput eltaláló is,a bírói hibákat se nagyon hoznám fel. nem bosszankodom,egyedül higanyra vagyok kicsit mérges,de csak a szokásos :)
az első meccsen a barca volt sokkal jobb,a második meccsen a real nem tudta behozni a hátrányt. nincs sok kérdés,jöhetnek a bajnokik,ti meg mehettek szenvedni és fáradni valenciába :twisted: remekül fog jönni a heti 2 meccses sorozat,mert rendesen kivan a csapat és utána meg ugye a bl is indul
Boixos
Llegenda del Barça

2012.01.26. 21:54:42

daman írta:En a helyedben csendben orulnek, igaz hogy a Barca ha lefocizza a Madridot akkor 5 van kozte, pont ezert orulj annak a maknak amiben tegnap resze volt a Barcanak mert nyugodtan lehetett vna itt is annyi kozte, mert ez lefocizas volt. Nem az eredmenyt nezve, ennek orulj.
A masik meg, h hatranyban erkeztek ide mindenki lesajnalta oket h majd kapnak egy 4est a szerencsetlenek ezek utan lefociztak a Barcat hazai palyan es egyedul a szerencsenek koszonhette a barca h nem szaladt bele egy jo nagy pofonba. Innentol kezdve sztem lathato h nem az X-nek orulunk hanem a mutatott jateknak (ami alapjan ez nem 2-2 kellett vna h legyen) es a csapat tartasanak. Foleg mert eddig legtobbszor fejben kapott ki a csapat. Ja es ezt a 40%ot viccet felejtsetek mar el.. Ennyit tudott nyujtani a Barca mert ennyit hagytak neki, semmilyen 40% nincs itt.. Feltunt h egesz palyas letamadasnak mindig jobb volt a Madrid? V olyankor atvalt a Barca 40%ra? Ugyanmar.. Ennyit tudtak tnap este nyujtani. Orulj az ev makjanak h igy is tovabbjutottatok, de nem kell ez a nagykepu duma. Pont ezutan a meccs utan nem.
nézd, nem akarok nekiállni vitatkozni és szrt dobálni, mert semmi kedvem sincs ahhoz, h beálljak a másikat a monitor mellől kemény beszédekkel leugató gyerekek közé, mert téged így ismeretlenül is tisztellek. a kedvenc csapatodat viszont már nem annyira, így annyit azért még megengednék magamnak, h ne csöndesen örüljek, hanem hangosan röhögjek a realmadridon, akiknek az utóbbi évek alatti többszázmillió euró elköltése után is az jelen pillanatban a legnagyobb örömük, h 2-0ról leikszeltek a barcelonával és így estek ki a kupából.
igen, nagy mákunk volt, ezt írtam is. egy szót sem szólhattunk volna, ha 2-5tel fordulunk, de nem annyival fordultunk. majdnem kikaptunk? ez szerinted itt érdekel valakit? ha a másik kedvenc csapatomat nézem, a romát, ők harminckétszeres majdnembajnokok, ez számít? senki sem foglalkozik ezzel max az olyanok, mint én. :D
mondhatsz nagyképűnek, de az elmúlt harminc év alatt, amióta a barcát szeretem, annyiszor találkoztam az enyémnél ezerszer hardkórabb madridista megnyilvánulásokkal (olyan is volt amikor a semmire), h azokhoz képest még szerény is voltam, mint az ibolya.
jól játszott a madrid ez tény, mákunk is volt, ez is tény, de mi mentünk tovább, nekem pedig csak ez számít.
remélem, az áprilisi klasszikuson hasonlóan jó meccset fogunk játszani, meggyőző barcelonai fölénnyel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2012.01.26. 22:02:55-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.26. 21:47:03

daffy írta:
shutterisland írta: tehát ha mi nem hibázunk akkorákat, mint a kozármisleny ifi, akkor egyáltalán nem lett volna lefocizásról szó sem, hanem egy simán kiegyenlített mérkőzés volt.
ha az osasuna nem hibázik ellenetek,akkor nem kap 8 gólt,hanem leikszel. a gólok hibákból születnek
ez nem igaz, mert lehet egy apróbb eltolódás, sebességkülönbség, bármi egy gól oka...de ilyen brutál hibákat, mint amiből 2-3-at elkövettünk, és ezáltal ziccerbe hoztunk titeket, kb 3 havonta egyet látok barca meccsen.
breywol
Jugador del Barça

2012.01.26. 21:45:02

Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
daffy
Madridista

2012.01.26. 21:42:40

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.26. 21:42:15

Mint előttem is írták Iniestát nem rúgták le, Pepe meg teljesen szabályosan testtel kitette Sanchezt, van közöttük alsó hangon 15 centi és 15 kg!Odalépett testtel, de könyörgöm nem abban sérült meg, hanem rosszul esett!
Kép
Kép
Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.26. 21:41:44

Messi-Ini írta:
G.Gabe írta:.A sérülésekhez annyit,hogy Ini-vel szemben Arbeloa nem szabálytalankodott,Ini azért esett el,mert futás közben meghúzta a combját.Alexist pepe tényleg odébb pakolta,de egyébként szabályosan,vállal,és Alexis nem is ebben sérült meg,hanem abban hogy ráesett a vállára.A durvaságokhoz meg annyit,hogy ez lassan már hozzátartozik a klasszikuskokhoz,meg kell szokni.Voltak durva belépők itt is,meg ott is.
Ha Arbi nem volt szabálytalan, akkor miért fújta le a bíró?
Pepe segge szerintem nem a válla, és igen, abban a lökés utáni esésben esett el.

Sajnos igen, ez mindig is jellemző volt az elmúlt 10 év classicoira.

Azért annak örülök, hogy bármennyire is előjön ez a gorombaság, azért foci is szokott lenni a pályán, legtöbbször a mi oldalunkról.
Igen, tegnap hajtott a Real, akart nagyon, a Barca meg a bénázásoknak hála hagyta is. Szerencsére csak X-re futotta az erejükből.

Gorombaság:
Sosem felejtem el, volt a 80-as években egy Fradi-MTK meccs. 0-0 lett a vége, de arra emlékszem, hogy az összefoglaló a meccsről úgy volt, hogy a Szeressük egymást gyerekek zenéjére összevágtak a meccsből iszonyat durva belépőket. Volt is pár piros lap, meg jó néhány sárga is, talán csak a két kapus nem kapott.
Tudom, ez kissé OFF, de ez eszembe jutott.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.26. 21:34:37

ehhez a "nem a real volt jó, a barca volt gyenge" témához annyit szólnék, hogy nyilván ez nem pontosan igaz, de azért nagyon sokat köszönhetnek a mi hibáinknak.

a kb. 10.mp-ben mi indítottuk ziccerben higuain-t, aztán pinto belsőzte neki oda később, ahelyett, hogy elrúgta volna...nem beszélve arról, hogy pique fejberúgott valakit, és úgy rúgta benzema aztán a gólt.

ezen kívül milyen nagy helyzetei voltak a realnak ?
ha jól emlékszem, egri azt mondta, visszafújták azt a közeli higu zinyót les címén, azon kívül pedig volt az özil kapufa a távoli löketből, ronaldo lövése a rövidre 15-ről, meg mikor benzemát indították, és puyollal a nyakán nem tudta berúgni.

tehát ha mi nem hibázunk akkorákat, mint a kozármisleny ifi, akkor egyáltalán nem lett volna lefocizásról szó sem, hanem egy simán kiegyenlített mérkőzés volt.
félig-meddig a mi hülyeségünkkel hoztuk olyan helyzetbe a madridot, hogy tovább is juthatott volna.

ja és még annyit, hogy az a bajnokin amit rúgtak gólt, az ugye valdes szarvashibája, a kupa első meccsén meg amilyen bőrt kapott ott pinto, az még lehet bennem is elakadt volna.

szóval azért általánosságban a mi (némely esetben kapitális) hibáink a kulcsa az ő jobb játékuknak, helyezeteinek.
dak900
Jugador del Barça

2012.01.26. 21:34:02

daffy írta:
G.Gabe írta: A hsz-em kb annyira volt bicskanyitogató, mint a ti oldalatokon a "Pepe kár, hogy nem törte el a lábát Messinek"-féle hozzászólások, és ezek helyeslése.

Állításomat továbbra is fenntartom.
És igenis, nem ti voltatok ennyire jók, a Barca játszott ennyire bénán, és ez már a 16. mp-ben kiderült.
Ez a meccs a decemberire emlékeztetett, azzal a különbséggel, hogy ott a Barca totálisan ott volt fejben, és akart is játszani.
Most nem csodálom, hogy visszavettek az amúgy sem nagy tempójukból, főleg Ini szétrúgása után, aztán még Alexist is lerúgta Pepe. Ezek után nem csoda, hogy nem akartak focizni, nehogy más is megsérüljön a Real patyolattiszta játéka után.
1.továbbra is a "más lehet hülye,akkor én is lehetek az" -elvet vallják sokan. vicces,mert szidják a másikat,holott ők sem különbek.
2.miért volt a barca gyenge? nem a real miatt? ha nem,akkor a játékosok nem akartak meghalni a mezért,esetleg az edző nem képes ellátni a feladatát? a háromból az egyik mindenképp igaz(1.).
3.init senki sem rúgta szét.
4.alexist lehet,nincs előttem a szitu.
5.most ezek után nem akartak focizni vagy már a 16. másodpercben sem?
6.ha egy játékos nem akar játszani,akkor a meccs előtt nem vállalja a játékot.
A 2. ponttal nem tudok egyetérteni...a Reál érdemeit nem vitatom el, mert jók voltak, letámadtak...minden meg volt ami kellett!! :D De amit a Barca néha művelt, az nem feltétlen a Madrid érdeme...pontatlan passzok, lassú védelem (bár lehet a Madrid volt gyors! :lol: ), stb... Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a fiúk nem adtak bele mindent... a 2. félidőben úgy kellett volna kijönni a pályára, hogy rúgunk még 1 gólt, és akkor már tényleg eldőlt a továbbjutás sorsa...kb. 2 hete 1 bajnokin lőtt 2 gólt itt a Betis...akkor 1 Reál ellen miért hittük azt, hogy megúszhatják kapott gól nélkül? Az első félidőben is a szerencsén múlott, hogy nem jutottak előnyhöz!! :roll: Bárki bármit mond, ha ez a Barca 100%-on pörög, nem lett volna ennyit a Madridnál a labda, és nem lettek volna ilyen kontráik...ráadásul helyenként egész szép támadásokat vezethettek... :oops: Ez csak az én véleményem... :D :P
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.01.26. 21:30:38

G.Gabe írta:1.továbbra is a "más lehet hülye,akkor én is lehetek az" -elvet vallják sokan. vicces,mert szidják a másikat,holott ők sem különbek.
2.miért volt a barca gyenge? nem a real miatt? ha nem,akkor a játékosok nem akartak meghalni a mezért,esetleg az edző nem képes ellátni a feladatát? a háromból az egyik mindenképp igaz(1.).
1.: nem hiszem hogy hülye voltam.
2.: nem a Real miatt volt ez, hanem valahogy fejben nem voltak teljesen ott.
Hogy ennek mi volt az oka, nem lehet tudni. Nevetséges hibákat csináltak a meccsen végig, amit talán NBIII-ban lehet látni.
3-4.: Ini egy megadott szabálytalanságnál sérült meg, Alexis meg akkor, mikor Pepe a seggével tessékelte odébb a 16-oson belül.
5.: Ezt már korábban is leírtam. Bementek öltözőbe, 2-0 ide, Init lerúgták, 4-1 összesítésben, zsebben a meccs, nem kell úgy hajtani. Főleg aztán Alexis sérülése után. Ment az aprítás azért. Nem mondom ezek után naná, hogy a Barcások közül is páran odaléptek.
Arról persze mindenki elfeledkezik, hogy 2-2-nél felpörögtek a fiúk valamennyire, és azért akadtak helyzetek előttünk is, nem csak a REal előtt.[/quote]

Pár dolgot azért szerintem ferdén látsz,és Daffynak igaza van valamilyen szinten.Az egyértelmű,hogy a Real jó volt,és az egész meccsen partiban volt,az első fél órában meg még jobbak is voltak,és ezt el is kell ismerni,de azt is,hogy misem voltunk a toppon.A sérülésekhez annyit,hogy Ini-vel szemben Arbeloa nem szabálytalankodott,Ini azért esett el,mert futás közben meghúzta a combját.Alexist pepe tényleg odébb pakolta,de egyébként szabályosan,vállal,és Alexis nem is ebben sérült meg,hanem abban hogy ráesett a vállára.A durvaságokhoz meg annyit,hogy ez lassan már hozzátartozik a klasszikuskokhoz,meg kell szokni.Voltak durva belépők itt is,meg ott is.
Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.26. 21:23:55

1.továbbra is a "más lehet hülye,akkor én is lehetek az" -elvet vallják sokan. vicces,mert szidják a másikat,holott ők sem különbek.
6.ha egy játékos nem akar játszani,akkor a meccs előtt nem vállalja a játékot.[/quote]

1.: nem hiszem hogy hülye voltam. Nem hiszem, hogy szídtam volna bárkit is, a játékosokon kívül.
2.: nem a Real miatt volt ez, hanem valahogy fejben nem voltak teljesen ott.
Hogy ennek mi volt az oka, nem lehet tudni. Nevetséges hibákat csináltak a meccsen végig, amit talán NBIII-ban lehet látni.
3-4.: Ini egy megadott szabálytalanságnál sérült meg, Alexis meg akkor, mikor Pepe a seggével tessékelte odébb a 16-oson belül.
5.: Ezt már korábban is leírtam. Bementek öltözőbe, 2-0 ide, Init lerúgták, 4-1 összesítésben, zsebben a meccs, nem kell úgy hajtani. Főleg aztán Alexis sérülése után. Ment az aprítás azért. Nem mondom ezek után naná, hogy a Barcások közül is páran odaléptek.
Arról persze mindenki elfeledkezik, hogy 2-2-nél felpörögtek a fiúk valamennyire, és azért akadtak helyzetek előttünk is, nem csak a REal előtt.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.01.26. 21:18:17

A tegnapi meccsen szerintem egyértelműen (a meccs összképét tekintve) a Madrid volt a jobb és akkor se lehetne egy szavunk se, ha megnyerték volna a találkozót. Mi igen gyatrák voltunk, de elég volt a döntetlenhez. Azt viszont kíváncsian várom, hogy a két meccsen (összességében) ki az, aki azt mondaná, hogy nem megérdemelt a tovább jutásunk? Mert az 1. meccshez nem kevés malac kellett madridi részről, hogy ne nyerjünk legalább 2-3 góllal...

Ez egy kupapárharc volt és nem egy meccs eredményét kell nézni. Engem az zavar a legjobban, hogy az összes játékosunk azt nyilatkozza, hogy hátra van még egy meccs, még nem dőlt el semmi, közben meg teljesen dekoncentráltan játszanak rengeteg eladott labdával és csak akkor térnek magukhoz, amikor szorul a hurok....
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.01.26. 21:16:37

Pffffff,mivan itt??? :D
Ez most amúgy komoly???Ahelyett hogy örülnétek,leálltok a Madridistákkal vitatkozni???Miért?Minek?Mi értelme???Mi azt tartjuk,hogy 180 perc alapján jobbak voltunk,és megérdemelten mentünk tovább,míg ők azt hajtják hogy lefociztak minket,és a bíró elcsalta a meccset megint meg jött a mák meg stb...Teljesen értelmetlen vita.Mi örüljünk a továbbjutásnak,ők meg annak hogy volt egy jó fél órájuk egy közel sem 100%-os Barca ellen.
Ja és még így a végére megjegyezném,hogy vki már írta,hogy ez a Barca történelmének a legszebb időszaka,és szépen szeretne rá emlékezni,úgy hogy mindenkit simán végigvertünk,és a világ tetején voltunk.Ehhez csak annyit,hogy most még emlegetik ezeket a dolgokat,de 10-20-30 és múlva már csak az lesz meg mindenkinek,hogy ezek végigverték a világot,és ez volt a történelem talán legjobb csapata.Meg ezt sokan most is elismerik,de a sok irigy ember,aki utálja a Barcát csak azért mert jobbak mint az ő szeretett csapata,azokkal meg nem kell foglalkozni.Van sok érett gondolkodású,a dolgokhoz reálisan álló ember minden csapat szurkolói közt,de az ilyeneket nehéz megtalálni,mert sokszor csak az analfabéta,focihoz nemértő divatdrukkerekbe futsz bele...
Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.01.26. 21:13:18

LG írta:
socio66 írta:
barcami írta:
Azért ezt nem gondolhatod komolyan ugye? :lol:
De, komolyan gondolom.
Ahogy te is komolyan gondolod a realvédő észosztásodat.
daffy
Madridista

2012.01.26. 21:13:06

G.Gabe írta: A hsz-em kb annyira volt bicskanyitogató, mint a ti oldalatokon a "Pepe kár, hogy nem törte el a lábát Messinek"-féle hozzászólások, és ezek helyeslése.

Állításomat továbbra is fenntartom.
És igenis, nem ti voltatok ennyire jók, a Barca játszott ennyire bénán, és ez már a 16. mp-ben kiderült.
Ez a meccs a decemberire emlékeztetett, azzal a különbséggel, hogy ott a Barca totálisan ott volt fejben, és akart is játszani.
Most nem csodálom, hogy visszavettek az amúgy sem nagy tempójukból, főleg Ini szétrúgása után, aztán még Alexist is lerúgta Pepe. Ezek után nem csoda, hogy nem akartak focizni, nehogy más is megsérüljön a Real patyolattiszta játéka után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.01.26. 21:14:17-kor.
madridronie
Madridista

2012.01.26. 21:08:50

TALÁN 1 góllal jobbak voltatok tegnap, az előtte lévő meccsen meg 3mal rosszabbak.
Ennyi, ezzel én is maximálisan egyetértek!Nem volt itt semmi alázás, de tegnap közelebb álltunk a győzelemhez (de egyelőre nem kell többet belelátni ebbe a meccsbe, mint ami)!
Válasz küldése