Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ezzel nem minden esetben értenék egyet: vegyünk egy számotokra testhez áll példát: Messi kicselez 3-4 embert és lő egy hatalmas gólt... Az nem biztos hogy a védő hibája hanem a támadó képeségeit jellemzi... Attól hogy nem tud egy védő megállítani valakit az nem védelmi hiba... ezért vagyunk emberek hogy különbözőek legyünk.dak900 írta:Idézem daffy-t: "Minden gól védelmi hibából születik..."!Legkisebbtobi írta:Lefocizták: a barcának csak egy védelmi hibát sikerült kihasználnia. Meghát lőttek egy csodaszép gólt.. de ezen kívül a szinészkedésen kívül nem sok mindent csináltak...S.Agüero írta:a kérdésem : lefociztak minket?
én azt mondom, h max 1 góllal voltak jobbak, többel nem.
és akkor erre mondják azt, h lefociztak minket...
attól még h próbáltak támadólag fellépni ellenünk, még nem fociznak le minket.
nehogy már azért fociznak le minket, mert most az egyszer támadnak ellenünk és lőnek kapura, és nem sündisznóállásba védekeznek egész meccsen, mint a Bernabeuban...
erre mondják a madridisták, h esélyünk nem volt és h LEFOCIZTAK egy 2-2-es meccsen...
na mindegy, csak ennyit akartam, a többit már úgyis részletesen leírtátok.![]()
Nincs több mondani valóm!
Idézem daffy-t: "Minden gól védelmi hibából születik..."!Legkisebbtobi írta:Lefocizták: a barcának csak egy védelmi hibát sikerült kihasználnia. Meghát lőttek egy csodaszép gólt.. de ezen kívül a szinészkedésen kívül nem sok mindent csináltak...S.Agüero írta:a kérdésem : lefociztak minket?
nehogy már azért fociznak le minket, mert most az egyszer támadnak ellenünk és lőnek kapura, és nem sündisznóállásba védekeznek egész meccsen, mint a Bernabeuban...
erre mondják a madridisták, h esélyünk nem volt és h LEFOCIZTAK egy 2-2-es meccsen...
Érdekes gondolat...ilyen szemszögből nem néztem még a szerdai meccsre!S.Agüero írta:a kérdésem : lefociztak minket?
Lefocizták: a barcának csak egy védelmi hibát sikerült kihasználnia. Meghát lőttek egy csodaszép gólt.. de ezen kívül a szinészkedésen kívül nem sok mindent csináltak...S.Agüero írta:a kérdésem : lefociztak minket?
Mivel még január van, 2012-ben nehéz lett volna bármit is nyerni. A 2011-212-es szezonban pedig 3 trófeát is nyertünk, egyet pont ellenetek. Mi nyertünk 3at, ti elvesztettetek 1et.madridronie írta:Teljes mértékben igazad van; ugyanakkor az az 1 szem váza idén jó eséllyel pályázok további társra, illetve társakra (majd kiderül), mint ahogy ez a Barca sem nyert még semmit 2012-ben!azt meg nem tudom, meddig tart a türelem a madridnál, meddig fognak még a maguk módján építkezni, és meddig bekkelik ki azt, h lényegében az összes mozdítható szereplőjük meg van a nagy alkotásokhoz, ezzel együtt egy darab vázát tudtak eddig felmutatni, azt is összetörték. mert ugye lehet mindenről dumálni, de a lényeg a megnyert címeknél kezdődik a többi mesebeszéd. azt hiszem, ebben azért egyetérthetünk.
A Barcanoticas szokott pletykálni, de ha az pletyka, akkor odateszik zárójelben, vagy a cimbe helyezik el a pletyka szót. Tehát sztem ez igaz.dak900 írta:Angliában már 3 meccset kapsz a szándékért, itt meg a sebészi beavatkozást is megvárják, hogy eltiltás legyen a vége...Dzsukela írta:Ez a spanyol szövetség...szánalmas.
http://barcanoticias.blog.hu/2012/01/25 ... pe_ugyeben
ezek után mit vártok, ti madritisták a biróktól?Ez a hír akkor tuti biztos?
Nem csak az, hogy repült. Még csak nem is az, hogy elkésett egy ütemet, mert az talán "beleférne". Hanem az, hogy térdmagasságban rúg oda... Az az igazán gusztustalan.ab1daL írta:Ramosnak meg már vagy 25 perccel előbb ki kellett volna osztani a második sárgát, előtte Alexist is úgy felvágta, repült a chilei.
Angliában már 3 meccset kapsz a szándékért, itt meg a sebészi beavatkozást is megvárják, hogy eltiltás legyen a vége...Dzsukela írta:Ez a spanyol szövetség...szánalmas.
http://barcanoticias.blog.hu/2012/01/25 ... pe_ugyeben
ezek után mit vártok, ti madritisták a biróktól?
Nem! A média csinál belőlük hőst, és végre bele lehet kötni a Barcába, ami lassan 4 éve nem sikerül! Az egész világ boldog lesz ha végre sikerül letaszítani a trónról Őket!Mikaos írta:Még mindig a bíró a téma az újságokban? Furcsa.
Bár mi voltunk ostobák, el kellett volna intézni 5-0-ra a meccset, és akkor most szó sem lenne a bíróról. És erre az 5-0-ra bőven megvolt az esélyünk, csak nem kellett volna visszavenni.
Hősöket csináltunk belőlük, de főleg Mourinho-ból. A 27%-os szégyenteljes labdabirtoklás és a szokásos Pepe ámokfutás után most már fantasztikus vitézekként emlegetik őket. Mennyit változik a világ 1 hét alatt?!
2012-ben még nem is nyerhettük, persze ettől még értem, hogy miről beszélsz. Arról, hogy 2012-ben teljesen mindegy, hogy mi történik évek óta, aki nyer az nyer. Itt kiestetek, a bajnokságban egy leheletnyivel ( azért írok az 5 pontra leheletnyit, mert mégis csak hazai meccsünk lesz ellenetek) jobban álltok, a bl-ben ugyanúgy. Aki jobban teljesít az nyer, csak ebből a mocskos játékból van elegem ( nekünk is van benne felelősségünk,de ha egy 10 skálán akarnám megfogalmazni, akkor nekünk 2-3 pont, nektek a maradék 7-8). Remélem ez változik.madridronie írta:Teljes mértékben igazad van; ugyanakkor az az 1 szem váza idén jó eséllyel pályázok további társra, illetve társakra (majd kiderül), mint ahogy ez a Barca sem nyert még semmit 2012-ben!azt meg nem tudom, meddig tart a türelem a madridnál, meddig fognak még a maguk módján építkezni, és meddig bekkelik ki azt, h lényegében az összes mozdítható szereplőjük meg van a nagy alkotásokhoz, ezzel együtt egy darab vázát tudtak eddig felmutatni, azt is összetörték. mert ugye lehet mindenről dumálni, de a lényeg a megnyert címeknél kezdődik a többi mesebeszéd. azt hiszem, ebben azért egyetérthetünk.
Teljes mértékben igazad van; ugyanakkor az az 1 szem váza idén jó eséllyel pályázok további társra, illetve társakra (majd kiderül), mint ahogy ez a Barca sem nyert még semmit 2012-ben!azt meg nem tudom, meddig tart a türelem a madridnál, meddig fognak még a maguk módján építkezni, és meddig bekkelik ki azt, h lényegében az összes mozdítható szereplőjük meg van a nagy alkotásokhoz, ezzel együtt egy darab vázát tudtak eddig felmutatni, azt is összetörték. mert ugye lehet mindenről dumálni, de a lényeg a megnyert címeknél kezdődik a többi mesebeszéd. azt hiszem, ebben azért egyetérthetünk.
Én a csapatvédekezésről beszéltem, aminek a lényege, hogy egyből labdát szerzünk és nem adjuk oda nekik. Ez is védekezés és ez világklasszis. Emellett pedig azért szerintem az Alves-Puyol-Pique-Abidal 4-es mindegyike klasszis védekező játékos is ( igen, Alves is, láttuk párszor pl Ronaldo ellen), ha védekezik és jó formában van. Idén ez annyira nem jár együttcsababarca írta:A védelmünk sose volt világklasszis szerintem. a mi legfőbb védekezésünk,hogy nálunk van a labda,és nem engedjük az ellenfelet támadni ezáltal. azért az megfigyelhető bármelyik csapat ellen,hogy nagyon könnyen zavarba lehet hozni a védelmünket.Kalap1988 írta: Ez is igaz, de én bízom ebben a védelemben, azért ez ugyanaz a védelem, akik az elmúlt két évben a liga legkevesebb gólját kapták ( nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy mindkétszer,de ott voltunk az élvonalban), ráadásul idén is még mindig a legjobban vagyunk ebben a kategóriában, mert bármennyire most nincsenek formában a védők és a kapusok, az egyetlen vetélytárs, a Real, még több gólt kap. Mindenesetre ezen valóban javítani kell, mert ha ezen még elmegy 1-2 bajnoki meccs ( vagy akár x), akkor szerintem nem leszünk bajnokok.
Katasztrófálisan tudnak helyezkedni,pl egy momentum amit mindenki láthat,hogy jön egy beadás balról,vagy jobbról, a hosszú mindig teljesen üres. a szélsőhátvédeink rendre behúzódnak, középre...én ezt nem értem miért csinálják...de ez csak egy ilyen.
PErsze ehhez hozzájön,hogy pl Piqué nagyon rossz formában focizik már hetek óta,Alves pedig gyakorlatilag nem védekezik.
A védelmünk sose volt világklasszis szerintem. a mi legfőbb védekezésünk,hogy nálunk van a labda,és nem engedjük az ellenfelet támadni ezáltal. azért az megfigyelhető bármelyik csapat ellen,hogy nagyon könnyen zavarba lehet hozni a védelmünket.Kalap1988 írta: Ez is igaz, de én bízom ebben a védelemben, azért ez ugyanaz a védelem, akik az elmúlt két évben a liga legkevesebb gólját kapták ( nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy mindkétszer,de ott voltunk az élvonalban), ráadásul idén is még mindig a legjobban vagyunk ebben a kategóriában, mert bármennyire most nincsenek formában a védők és a kapusok, az egyetlen vetélytárs, a Real, még több gólt kap. Mindenesetre ezen valóban javítani kell, mert ha ezen még elmegy 1-2 bajnoki meccs ( vagy akár x), akkor szerintem nem leszünk bajnokok.
Na ebben egyetértünk. Mondjuk kinézem belőle, hogy képes rá, de ez még nem bizonyíték, hogy meg is tette.madridronie írta:Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy az El Mundo Deportivo internetes kiadása szerint! Egyetlen nevetséges képpel megspékelve, amin tök egyedül áll Mou (ki tudja hol?) --> nos ezt mindennek nevezném csak épp meggyőző bizonyítéknak nem!Ez a szarkupac Mou mit képzel magáról??? Megvárja a bírót? Kinek képzeli ez magát?
Ez is igaz, de én bízom ebben a védelemben, azért ez ugyanaz a védelem, akik az elmúlt két évben a liga legkevesebb gólját kapták ( nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy mindkétszer,de ott voltunk az élvonalban), ráadásul idén is még mindig a legjobban vagyunk ebben a kategóriában, mert bármennyire most nincsenek formában a védők és a kapusok, az egyetlen vetélytárs, a Real, még több gólt kap. Mindenesetre ezen valóban javítani kell, mert ha ezen még elmegy 1-2 bajnoki meccs ( vagy akár x), akkor szerintem nem leszünk bajnokok.LG írta:Ez igaz. De az a szomorú, h a decemberi klasszikuson sem állt gyakran a védelmünk a helyzet magaslatán. Mint ahogy nagyon sokszor máskor a kis csapatok ellen sem. Szerencsére eddig a támadóink mindig több gólt lőttek, így nem lett igazán baj, de azért ezen javítani kéne. Pl. Pinto és Valdes is hatalmas hibákat vétett az elmúlt klasszikusokon.shutterisland írta:
szóval azért általánosságban a mi (némely esetben kapitális) hibáink a kulcsa az ő jobb játékuknak, helyezeteinek.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy az El Mundo Deportivo internetes kiadása szerint! Egyetlen nevetséges képpel megspékelve, amin tök egyedül áll Mou (ki tudja hol?) --> nos ezt mindennek nevezném csak épp meggyőző bizonyítéknak nem!Ez a szarkupac Mou mit képzel magáról??? Megvárja a bírót? Kinek képzeli ez magát?