Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a Mourinho érában most volt az első olyan meccs, itt sem az egész csak mondjuk 45 perc, ahol azt éreztem, hogy több kellene a srácoktól és nem voltak elég motiváltak. Ezenkívül volt a tavalyi második bajnoki meccs, ahol játszogattunk,de egyik csapat sem vette teljesen komolyan ( ott nagyobb előnyben voltunk, a Real nem erőltette), illetve kikaptunk a kupadöntőben, de ott motiválatlanságról nem lehet beszélni. Szóval nem értem mikor hallottál te ilyesmit Barca-Realon. Ha igen, akkor sem normális fórumozóktól és jó nagy butaság volt. Eddig mindig maximálisan motiváltak voltunk. Most volt egy kisebb kilengés, de nem tudjuk mi volt az oka. Szerintem túléljük és nincs gonddaffy írta:a baj nem azzal van,hogy sokak szerint a barca nem volt 100as,hanem az,hogy ha a játékosokra mondod,hogy nem akarták,némelyik rosszul játszott,akkor 90%ban jön a divatszurkoló vagy és hasonló elvakult védés. ha az edzőre mondod,hogy nem tud tüzelni,detto.socio66 írta:...
pedig minden egyes klasszikus előtt azt olvasom,hogy a barcát nem kell motiválni egy real ellen,ahol ott van pepe,mourinho és sok akcióhős.
a meccs után pedig azt olvasom,hogy nem voltak motiváltak,mert minek,ez is elég.
az ilyen ellentmondások bosszantanak
a baj nem azzal van,hogy sokak szerint a barca nem volt 100as,hanem az,hogy ha a játékosokra mondod,hogy nem akarták,némelyik rosszul játszott,akkor 90%ban jön a divatszurkoló vagy és hasonló elvakult védés. ha az edzőre mondod,hogy nem tud tüzelni,detto.socio66 írta:...
Pont most néztem egy hátsó kameraállásból és valóban seggel kitolta, vagyis leütközte. Nekem este máshogy rémlett. Hmm...Bob_Marley írta:Nem érte el a labdát, simán leütközte, ez nálam abszolút tiszta szerelés volt már bocsbreywol írta:Már bocsi, de az szabálytalan szerelés volt! A lábával belépett elé és utána jött az egész test. A labdát nem érte el, csak a kommentár mondta...Bob_Marley írta:Mint előttem is írták Iniestát nem rúgták le, Pepe meg teljesen szabályosan testtel kitette Sanchezt, van közöttük alsó hangon 15 centi és 15 kg!Odalépett testtel, de könyörgöm nem abban sérült meg, hanem rosszul esett!
A jó öreg magyar felfogás szerint valóban.daffy írta: a gólok hibákból születnek
Nem érte el a labdát, simán leütközte, ez nálam abszolút tiszta szerelés volt már bocsbreywol írta:Már bocsi, de az szabálytalan szerelés volt! A lábával belépett elé és utána jött az egész test. A labdát nem érte el, csak a kommentár mondta...Bob_Marley írta:Mint előttem is írták Iniestát nem rúgták le, Pepe meg teljesen szabályosan testtel kitette Sanchezt, van közöttük alsó hangon 15 centi és 15 kg!Odalépett testtel, de könyörgöm nem abban sérült meg, hanem rosszul esett!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeedaffy írta:ha az osasuna nem hibázik ellenetek,akkor nem kap 8 gólt,hanem leikszel. a gólok hibákból születnekshutterisland írta: tehát ha mi nem hibázunk akkorákat, mint a kozármisleny ifi, akkor egyáltalán nem lett volna lefocizásról szó sem, hanem egy simán kiegyenlített mérkőzés volt.
rendben,akkor tekintsük simán barca hibának. szerencsére a hiba különbözteti meg a jó és a rossz csapatot,így...shutterisland írta: ez nem igaz, mert lehet egy apróbb eltolódás, sebességkülönbség, bármi egy gól oka...de ilyen brutál hibákat, mint amiből 2-3-at elkövettünk, és ezáltal ziccerbe hoztunk titeket, kb 3 havonta egyet látok barca meccsen.
nézd, nem akarok nekiállni vitatkozni és szrt dobálni, mert semmi kedvem sincs ahhoz, h beálljak a másikat a monitor mellől kemény beszédekkel leugató gyerekek közé, mert téged így ismeretlenül is tisztellek. a kedvenc csapatodat viszont már nem annyira, így annyit azért még megengednék magamnak, h ne csöndesen örüljek, hanem hangosan röhögjek a realmadridon, akiknek az utóbbi évek alatti többszázmillió euró elköltése után is az jelen pillanatban a legnagyobb örömük, h 2-0ról leikszeltek a barcelonával és így estek ki a kupából.daman írta:En a helyedben csendben orulnek, igaz hogy a Barca ha lefocizza a Madridot akkor 5 van kozte, pont ezert orulj annak a maknak amiben tegnap resze volt a Barcanak mert nyugodtan lehetett vna itt is annyi kozte, mert ez lefocizas volt. Nem az eredmenyt nezve, ennek orulj.
A masik meg, h hatranyban erkeztek ide mindenki lesajnalta oket h majd kapnak egy 4est a szerencsetlenek ezek utan lefociztak a Barcat hazai palyan es egyedul a szerencsenek koszonhette a barca h nem szaladt bele egy jo nagy pofonba. Innentol kezdve sztem lathato h nem az X-nek orulunk hanem a mutatott jateknak (ami alapjan ez nem 2-2 kellett vna h legyen) es a csapat tartasanak. Foleg mert eddig legtobbszor fejben kapott ki a csapat. Ja es ezt a 40%ot viccet felejtsetek mar el.. Ennyit tudott nyujtani a Barca mert ennyit hagytak neki, semmilyen 40% nincs itt.. Feltunt h egesz palyas letamadasnak mindig jobb volt a Madrid? V olyankor atvalt a Barca 40%ra? Ugyanmar.. Ennyit tudtak tnap este nyujtani. Orulj az ev makjanak h igy is tovabbjutottatok, de nem kell ez a nagykepu duma. Pont ezutan a meccs utan nem.
ez nem igaz, mert lehet egy apróbb eltolódás, sebességkülönbség, bármi egy gól oka...de ilyen brutál hibákat, mint amiből 2-3-at elkövettünk, és ezáltal ziccerbe hoztunk titeket, kb 3 havonta egyet látok barca meccsen.daffy írta:ha az osasuna nem hibázik ellenetek,akkor nem kap 8 gólt,hanem leikszel. a gólok hibákból születnekshutterisland írta: tehát ha mi nem hibázunk akkorákat, mint a kozármisleny ifi, akkor egyáltalán nem lett volna lefocizásról szó sem, hanem egy simán kiegyenlített mérkőzés volt.
Már bocsi, de az szabálytalan szerelés volt! A lábával belépett elé és utána jött az egész test. A labdát nem érte el, csak a kommentár mondta...Bob_Marley írta:Mint előttem is írták Iniestát nem rúgták le, Pepe meg teljesen szabályosan testtel kitette Sanchezt, van közöttük alsó hangon 15 centi és 15 kg!Odalépett testtel, de könyörgöm nem abban sérült meg, hanem rosszul esett!
ha az osasuna nem hibázik ellenetek,akkor nem kap 8 gólt,hanem leikszel. a gólok hibákból születnekshutterisland írta: tehát ha mi nem hibázunk akkorákat, mint a kozármisleny ifi, akkor egyáltalán nem lett volna lefocizásról szó sem, hanem egy simán kiegyenlített mérkőzés volt.
Ha Arbi nem volt szabálytalan, akkor miért fújta le a bíró?Messi-Ini írta:G.Gabe írta:.A sérülésekhez annyit,hogy Ini-vel szemben Arbeloa nem szabálytalankodott,Ini azért esett el,mert futás közben meghúzta a combját.Alexist pepe tényleg odébb pakolta,de egyébként szabályosan,vállal,és Alexis nem is ebben sérült meg,hanem abban hogy ráesett a vállára.A durvaságokhoz meg annyit,hogy ez lassan már hozzátartozik a klasszikuskokhoz,meg kell szokni.Voltak durva belépők itt is,meg ott is.
A 2. ponttal nem tudok egyetérteni...a Reál érdemeit nem vitatom el, mert jók voltak, letámadtak...minden meg volt ami kellett!!daffy írta:1.továbbra is a "más lehet hülye,akkor én is lehetek az" -elvet vallják sokan. vicces,mert szidják a másikat,holott ők sem különbek.G.Gabe írta: A hsz-em kb annyira volt bicskanyitogató, mint a ti oldalatokon a "Pepe kár, hogy nem törte el a lábát Messinek"-féle hozzászólások, és ezek helyeslése.
Állításomat továbbra is fenntartom.
És igenis, nem ti voltatok ennyire jók, a Barca játszott ennyire bénán, és ez már a 16. mp-ben kiderült.
Ez a meccs a decemberire emlékeztetett, azzal a különbséggel, hogy ott a Barca totálisan ott volt fejben, és akart is játszani.
Most nem csodálom, hogy visszavettek az amúgy sem nagy tempójukból, főleg Ini szétrúgása után, aztán még Alexist is lerúgta Pepe. Ezek után nem csoda, hogy nem akartak focizni, nehogy más is megsérüljön a Real patyolattiszta játéka után.
2.miért volt a barca gyenge? nem a real miatt? ha nem,akkor a játékosok nem akartak meghalni a mezért,esetleg az edző nem képes ellátni a feladatát? a háromból az egyik mindenképp igaz(1.).
3.init senki sem rúgta szét.
4.alexist lehet,nincs előttem a szitu.
5.most ezek után nem akartak focizni vagy már a 16. másodpercben sem?
6.ha egy játékos nem akar játszani,akkor a meccs előtt nem vállalja a játékot.
1.: nem hiszem hogy hülye voltam.G.Gabe írta:1.továbbra is a "más lehet hülye,akkor én is lehetek az" -elvet vallják sokan. vicces,mert szidják a másikat,holott ők sem különbek.
2.miért volt a barca gyenge? nem a real miatt? ha nem,akkor a játékosok nem akartak meghalni a mezért,esetleg az edző nem képes ellátni a feladatát? a háromból az egyik mindenképp igaz(1.).
3.init senki sem rúgta szét.
4.alexist lehet,nincs előttem a szitu.
5.most ezek után nem akartak focizni vagy már a 16. másodpercben sem?
6.ha egy játékos nem akar játszani,akkor a meccs előtt nem vállalja a játékot.
De, komolyan gondolom.LG írta:socio66 írta:barcami írta:
Azért ezt nem gondolhatod komolyan ugye?
1.továbbra is a "más lehet hülye,akkor én is lehetek az" -elvet vallják sokan. vicces,mert szidják a másikat,holott ők sem különbek.G.Gabe írta: A hsz-em kb annyira volt bicskanyitogató, mint a ti oldalatokon a "Pepe kár, hogy nem törte el a lábát Messinek"-féle hozzászólások, és ezek helyeslése.
Állításomat továbbra is fenntartom.
És igenis, nem ti voltatok ennyire jók, a Barca játszott ennyire bénán, és ez már a 16. mp-ben kiderült.
Ez a meccs a decemberire emlékeztetett, azzal a különbséggel, hogy ott a Barca totálisan ott volt fejben, és akart is játszani.
Most nem csodálom, hogy visszavettek az amúgy sem nagy tempójukból, főleg Ini szétrúgása után, aztán még Alexist is lerúgta Pepe. Ezek után nem csoda, hogy nem akartak focizni, nehogy más is megsérüljön a Real patyolattiszta játéka után.
Ennyi, ezzel én is maximálisan egyetértek!Nem volt itt semmi alázás, de tegnap közelebb álltunk a győzelemhez (de egyelőre nem kell többet belelátni ebbe a meccsbe, mint ami)!TALÁN 1 góllal jobbak voltatok tegnap, az előtte lévő meccsen meg 3mal rosszabbak.