papek89 írta:Nem az a lényeg most ki vezet hány ponttal, hanem hogy ki lesz az utolsó fordulóban az első helyen! Ha mi leszünk, ki bánja mennyivel vezet a real. Innen szép megnyerni a bajnokságot

Pontosan.
De ha nem nyerjük meg, akkor sem dől össze a világ. Majd megnyerjük megint jövőre. Számomra idén a BL sokkal de sokkal fontosabb, pont a történelemírás miatt. A címvédés még senkinek sem sikerült. Remélem csak éddig, és behúzzák a fiúk.
A terhelés: brutális lesz. Ott az EB, aztán ha még sikerül, ott lesz a két szuperkupa döntő, továbba a klub vb újfent.
Kérdésem: Mikor fognak a fiúk pihenni?
Én hat éve nem voltam szabadságon, csak egy-egy napokat, hosszú hétvégéket. És igaz, hogy irodai munkát csinálok, de néha már nagyon teli van a puttonyom, és úgy megyek be dolgozni, hogy a ...somnak van kedve bemenni, szinte bevánszorgok.
Szóval teljesen megértem, hogy úgy teljesítenek, ahogy.
Eddig azért nem volt gáz, mert ilyenkor vezettünk mindig több ponttal, és meg lehetett engendi, hogy néhány B-játékos is bekerüljön kezdőbe, vagy cserejátékosok játsszanak. Most, a sok sérült miatt már nem nagyon megy ez, főleg úgy, hogy hátrányban a csapat.