Subinho írta:Lassú, semmitmondó lötyögés. Semmi tűz, semmi akarat. Egy klasszikuson! Nem a Girona ellen... De Jong jól tartja a labdát, de kb a középpálya ezzel kifújt. A Madrid jobb volt, akarta a győzelmet, elvette a labdát, játszott, mi meg mint valami olasz csapat. Huszon pár éve szurkolok a Barcának, de talán a legunalmasabb, leg semmitmondóbb klasszikusom volt. Gratula érte! Inkább aludtam volna. A Madrid megérdemelte volna a gyozelmet, mi meg megérdemelnénk már hogy végre kiálljon Bartomeu és elmondja, menesztette Valverdét. Minden komoly meccsen ez a betoji játék van. A BL kiesésben is ez lesz, jön egy komolyabb csapat és ezt fogjuk ”játszani" azonnal kiesünk.
Minden benne van.
Állófoci volt, egészen nevetséges

mintha random 11 játékost öszeraktak volna, mi a lópikuláról beszél, aki ezt a kóklert védi?

csak az a játékos mozgott, akinél a labda volt, én ilyen semmit klasszikuson még nem láttam, pedig nagyjából 60-on vagyok túl. Utolsó 10 percben konkrétan húztuk az időt, az meg mák, h nem ítéltek ellenünk 11-est. Cseppet sem csodálom, h nem volt teltház, csak azt sajnálom, aki erre a produktumra kifizette a 200 eurós vételárat. Zéró motiváció.
“Többet nem jövök” kategória.