Bajnokok Ligája & Európa Liga
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Az Arsenal ma szépen felkötheti a gatyát. Így is olyan aura kezd ott készülődni/kampányolódni mint ami nálunk volt a Remontada előtt, így meg hogy a tegnapi nap megmutatta hogy az odavágón remekül játszó csapat is kaphat 3 gólt így meg főleg.
Az Arsenal meg abba kapaszkodhat hogy cserébe mindkét meccsen a 3 otthoni gólra legalább 1 vendég gólra is sor került, és tovább is jutottak.
RM-nál Ceballos visszatérése nagy segítség lehet a hazaiaknak. Ha az Arsenal tudja játszani az odavágós játékát akkor nem lehet baj, de láttunk már utolsó 2 percben 2 gólt rúgó RM-ot, akkor a 3 gól sem legyőzhetetlen akadály 90 perc alatt.
Inter-Bayernre méginkább kíváncsi leszek, papírforma alapján az Inter taktikusan lehozza a párharcot egy 0-0-val vagy 1-0-val, nagyon kíváncsi leszek a Bayern mit fog tudni mutatni idegenben egy ilyen Inter ellen, de 1 gól különbséggel itt még bármi lehet.
Már leírtam a BL topicban, de valahogy nem tudok szurkolni egy Inter továbbjutásnak, akik egy Atletico kategória csak még magasabban, az Atleti gyengeségei nélkül, ami nem hangzik jól tekintve hogy 3-ból 2 meccsen volt az hogy 2 góllal simán vezet az Atleti ellenünk, a különbség hogy az Inter nem biztos hogy hagyni fog minket felhozni.
A Bayern elleni adok-kapokban elégséges lenne ha a védelem közepes napot, a KP-támadósor pedig remek napot fog ki, viszont az Inter ellen mind a 3 sornak tökéletesnek kellene lennie a sikerhez, különben jön az "elől a kevés helyzetből semmi sem megy be, hátul meg 2 kontrából kapunk 2-t"-féle forgatókönyv.
Az Arsenal meg abba kapaszkodhat hogy cserébe mindkét meccsen a 3 otthoni gólra legalább 1 vendég gólra is sor került, és tovább is jutottak.
RM-nál Ceballos visszatérése nagy segítség lehet a hazaiaknak. Ha az Arsenal tudja játszani az odavágós játékát akkor nem lehet baj, de láttunk már utolsó 2 percben 2 gólt rúgó RM-ot, akkor a 3 gól sem legyőzhetetlen akadály 90 perc alatt.
Inter-Bayernre méginkább kíváncsi leszek, papírforma alapján az Inter taktikusan lehozza a párharcot egy 0-0-val vagy 1-0-val, nagyon kíváncsi leszek a Bayern mit fog tudni mutatni idegenben egy ilyen Inter ellen, de 1 gól különbséggel itt még bármi lehet.
Már leírtam a BL topicban, de valahogy nem tudok szurkolni egy Inter továbbjutásnak, akik egy Atletico kategória csak még magasabban, az Atleti gyengeségei nélkül, ami nem hangzik jól tekintve hogy 3-ból 2 meccsen volt az hogy 2 góllal simán vezet az Atleti ellenünk, a különbség hogy az Inter nem biztos hogy hagyni fog minket felhozni.
A Bayern elleni adok-kapokban elégséges lenne ha a védelem közepes napot, a KP-támadósor pedig remek napot fog ki, viszont az Inter ellen mind a 3 sornak tökéletesnek kellene lennie a sikerhez, különben jön az "elől a kevés helyzetből semmi sem megy be, hátul meg 2 kontrából kapunk 2-t"-féle forgatókönyv.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Az AV konkrétan két góllal verhette volna a PSG-t, annyira lefocizták őket a második félidőben.LG írta: ↑2025.04.15. 23:05:21Nagyon szurkoltam nekik. De így is nagyon szép, amit elértek, több mint 20 év után voltak ismét a BL-ben. És így is helytálltak, a PSG is partyban voltak 2 meccsen, és tényleg csak az döntött, hogy a franciáknál voltak, akik hozták az extrát.Martin3570 írta: ↑2025.04.15. 22:21:02Közben a Villa fordított és már csak 1 van közte. PSG ugyanúgy hátradőlt mint mi és lehet ráfáznak.![]()
A PSG-vel meg már egy ideje számolni kell.
De ettől még nálam toronymagas esélyesei a versenynek, mégpedig a naptáruk miatt, nekik már régóta csak a BL van, annyit pihiznek, amennyit csak akarnak, mi meg heti kettőben fogunk szenvedni egy valóságban kb 15 fős kerettel az elődöntődig.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nagyon szurkoltam nekik. De így is nagyon szép, amit elértek, több mint 20 év után voltak ismét a BL-ben. És így is helytálltak, a PSG is partyban voltak 2 meccsen, és tényleg csak az döntött, hogy a franciáknál voltak, akik hozták az extrát.Martin3570 írta: ↑2025.04.15. 22:21:02Közben a Villa fordított és már csak 1 van közte. PSG ugyanúgy hátradőlt mint mi és lehet ráfáznak.![]()
A PSG-vel meg már egy ideje számolni kell.
-
- Barça B
Közben a Villa fordított és már csak 1 van közte. PSG ugyanúgy hátradőlt mint mi és lehet ráfáznak. 

- bence0330
A PSG meccs elején az EL himnuszt játszották be.
Mikor ment végig a kamera a játékosokon, mindenki fogta a fejét, vagy röhögött.
Elég nagy/aranyos baki. 

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- bence0330
Mindkét rangadósabb hangulatú EL meccs kifejezetten látványos, mindkettő 1-1, a Lyon talán kicsit jobb, mint a MU, a Tham talán kicsit jobb, mint a Frankfurt, de két hatalmas gól is született az utóbbin. Mndjuk a MU egyenlítője se volt olyan csúnya.
- bence0330
Igen. Szerintem taktikailag jó meccset játszottak, csak nem működtek jól a kontráik, illetve kaptak két ilyen gólt, aminél mindegy, hogy védekezel kb. Nyilván a PSG-ben minden poszton kétszer olyan jó játékos focizik, villantak is. Ha nincs két etraklasszis egyéni villanás, még nem túl élesen is kihozhatták volna döntetlenre, majdnem 1 gólos hátránnyal fordultak, ott még lett volna esély. A passzok száma őket sosem érdekelte.Chino írta: ↑2025.04.10. 11:48:04Nem igazán követem a Villát, de azért a tegnapi kapuralövések, amikből gólt kaptak, fogalmazzunk úgy, hogy nem a ziccer kategóriák. Főleg, amit Doué és Kvara eresztett meg. Utóbbi szerintem simán pályázik eddig a BL-szezon legszebb találatára.bence0330 írta: ↑2025.04.10. 11:37:03Mondjuk annyi, hogy a Villa ezt hagyja is, bárki ellen szívesen húzódnak vissza, még ha ennyire nem is. Az ő bajuk inkább az volt, hogy az amúgy szerintem a jelenlegi foci egyik legjobb kontrás csapata, akiknek az ellentámadásai iszonyat precízek és folyékonyak szoktak lenni, ma nagyon... akadozott. Mintha meg lettek volna rettenve a játékosaik. Azt lehetett tudni, hogy a PSG uralni fogja a meccset, meg azt is, hogy lőnek 2-3 gólt, de szerintem ezt most kb lehetetlen is megakadályozni. Azért lőhettek volna jópár gólt ők is ebből, de valaki mindig belassult/rontott a végén, nem voltak olyan élesek a támadóik, mint szoktak, ha nem is mindig, de sokszor.

- Chino
- Llegenda del Barça
Nem igazán követem a Villát, de azért a tegnapi kapuralövések, amikből gólt kaptak, fogalmazzunk úgy, hogy nem a ziccer kategóriák. Főleg, amit Doué és Kvara eresztett meg. Utóbbi szerintem simán pályázik eddig a BL-szezon legszebb találatára.bence0330 írta: ↑2025.04.10. 11:37:03Mondjuk annyi, hogy a Villa ezt hagyja is, bárki ellen szívesen húzódnak vissza, még ha ennyire nem is. Az ő bajuk inkább az volt, hogy az amúgy szerintem a jelenlegi foci egyik legjobb kontrás csapata, akiknek az ellentámadásai iszonyat precízek és folyékonyak szoktak lenni, ma nagyon... akadozott. Mintha meg lettek volna rettenve a játékosaik. Azt lehetett tudni, hogy a PSG uralni fogja a meccset, meg azt is, hogy lőnek 2-3 gólt, de szerintem ezt most kb lehetetlen is megakadályozni. Azért lőhettek volna jópár gólt ők is ebből, de valaki mindig belassult/rontott a végén, nem voltak olyan élesek a támadóik, mint szoktak, ha nem is mindig, de sokszor.
Forca Barca!!!!
- bence0330
Mondjuk annyi, hogy a Villa ezt hagyja is, bárki ellen szívesen húzódnak vissza, még ha ennyire nem is. Az ő bajuk inkább az volt, hogy az amúgy szerintem a jelenlegi foci egyik legjobb kontrás csapata, akiknek az ellentámadásai iszonyat precízek és folyékonyak szoktak lenni, ma nagyon... akadozott. Mintha meg lettek volna rettenve a játékosaik. Azt lehetett tudni, hogy a PSG uralni fogja a meccset, meg azt is, hogy lőnek 2-3 gólt, de szerintem ezt most kb lehetetlen is megakadályozni. Azért lőhettek volna jópár gólt ők is ebből, de valaki mindig belassult/rontott a végén, nem voltak olyan élesek a támadóik, mint szoktak, ha nem is mindig, de sokszor.
Várható volt, ha hagyják dolgozni.....
Nekem nagyon szimpi és tetszetős ez a névsor abc sorrendben....Arteta, Enrique, Flick....
(ész, meló, kitartás, következetesség, alázat....mind közös bennük)
Inzaghit keveset látom, de "igyekszik ő is"
Nekem nagyon szimpi és tetszetős ez a névsor abc sorrendben....Arteta, Enrique, Flick....

(ész, meló, kitartás, következetesség, alázat....mind közös bennük)
Inzaghit keveset látom, de "igyekszik ő is"
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.04.10. 11:37:39-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én a mostani Inter ellen nem látom a Bayernt felülkerekedve...Szerintem elküldik őket otthon tejért...Azért az Allianz Arenaban kikapni úgy, hogy ott lesz majd a BL döntő az nem kis blama...Innen valami Messi-féle extra kell, nem pedig öröklúzer Kane-féle aura, amiből kijut mostanság nekik...Szerintem az Inter továbbjut, szóval felköthetjük a gatyát.bence0330 írta: ↑2025.04.09. 22:58:08Sajna a végén lőttek még egyet a párizsiak, de azért még mindig nincs az teljesen lefutva, otthon azért rúghatnak párat. De sok esélyük azért nincs.
Azért ha a BM bejutna az elődöntőbe, akkor az a támadó foci ünnepe lenne, Arsenal-PSG, Barca-BM... az 5-6 legszebben játszó csapat közül 4, nem lenne ilyen Madrid-Inter féle antifoci.
Luis Enrique mit csinál??
30 kapuralövés. 815 passz.
30 kapuralövés. 815 passz.
- bence0330
Sajna a végén lőttek még egyet a párizsiak, de azért még mindig nincs az teljesen lefutva, otthon azért rúghatnak párat. De sok esélyük azért nincs.
Azért ha a BM bejutna az elődöntőbe, akkor az a támadó foci ünnepe lenne, Arsenal-PSG, Barca-BM... az 5-6 legszebben játszó csapat közül 4, nem lenne ilyen Madrid-Inter féle antifoci.
- Chino
- Llegenda del Barça
Azért a PSG a csoportmeccsek végére már összeszedte magát és úgy teljesített, ahogy az tőlük elvárható, mind játékban, mind eredményekben, stabilan hozták a meccseiket. Talán az olaszok teljesítménye, ami kicsit meglepő. Illetve a City, de ez en bloc az egész szezonjukról elmondható. Ha mondjuk a Pool került volna a mi águnkra, még mindig a végső győzelemre esélyes csapat lenne, ez szinte biztos (persze sosem tudjuk meg), a pechjük, hogy egy nagyon erős csapattal kerültek össze és így is egy hajszálon múlott, hogy nem ők vannak ott a Villával. (persze a párizsi meccs érdekes volt, de pont ahogy a nagy csapatokra jellemző, szerencsével/rutinnal tudták hozni, ha már folyton emlegetjük a Real esetében)Peter írta: ↑2025.04.09. 12:34:58Nekem éppen amiatt tetszik az idei BL szezon, mert akik jelenleg az adott pillanatban még versenyben vannak, azok közül bárkire éppen ugyanannyi pro és kontra "érv, érzet, elmélet" is ráfogható egyszerre.
Indult ez onnan, hogy egy pillanat alatt - tisztelet azon kivételek előtt, akik teljesen másként gondolták- a csúcsfavoritnak vélt Pool elhasalt míg a lesajnált, pótvizsgára kényszerült PSG visszajött.
Valamennyi versenyben lévő csapat a mennybe mehet és elhasalhat ugyanúgy.
Jó kis "orosz rulett" lett ebből idén.
A 16 között is igazából minden a reális esélyeknek megfelelően alakult. A nagyjából ki-ki párharcok szorosak voltak, a komolyabb esélyesek viszonylag simán jutottak tovább, a Dortmund-Lille is legfeljebb eredményben tűnhet neccesnek, bőven megérdemelten jutottak tovább a németek.
Ha azt vesszük alapul, hogy mennyivel több meccs/párharc volt, arányaiban talán kevesebb is a meglepetés, mint a korábbiakban. Persze, ha ahhoz viszonyítunk, hogy mit jósolhattunk augusztusban árnyaltabb a kép (bár egy-két kivétellel pont ezek a csapatok voltak a nyolcaddöntőbe várhatók), de köszönhető ez főleg az ilyen City, Real, Barca stb. csapatoknak, de ez az egész szezont, minden sorozatot tükrözi. Rólunk se gondolta senki, hogy ilyenkor stabilan vezetjük a bajnokságot, behúzzuk a Madrid ellen a Szuperkupát, ott vagyunk a kupadöntőben, míg az Atma is szorongat(ott), az angolokról pedig pláne, hogy áprilisban az EL-hely tűnik reálisabbnak.
A negyeddöntőkben azért nem szokott már előre/első meccseken eldőlni a továbbjutás.
Forca Barca!!!!
Nekem éppen amiatt tetszik az idei BL szezon, mert akik jelenleg az adott pillanatban még versenyben vannak, azok közül bárkire éppen ugyanannyi pro és kontra "érv, érzet, elmélet" is ráfogható egyszerre.
Indult ez onnan, hogy egy pillanat alatt - tisztelet azon kivételek előtt, akik teljesen másként gondolták

Valamennyi versenyben lévő csapat a mennybe mehet és elhasalhat ugyanúgy.
Jó kis "orosz rulett" lett ebből idén.
Tavaly azért a védelmük sokkal stabilabb volt, nem nyelték úgy a gólokat a rangadókon, mint idén. Az edzőváltás ideje viszont szerintem is eljött, megfáradt ez a kapcsolat.bence0330 írta: ↑2025.04.09. 11:28:22
A RM edzőváltása meg érdekes lehet. 10 évig hülyére nyerték magukat hulladék ocsmány játékkal, nulla sémával "oldjátok meg valahogy" "mi vagyunk a Madrid" felfogással két edzővel is. Ha jön egy új edző, a játék 1000%, hogy óriásit fog javulni, de nem tudom, hogy ez egyenlő lesz-e a hasonló jó eredményekkel. Én megértem, miért félnek kirúgni Carlót, tavaly is ugyanezt a focit játszották, csak akkor nyertek. Lehet jövőre is ez lenne, ha hoznának egy védőt meg egy középpályást.
Az Inter előnyben, ez nem biztos, hogy jó nekünk, szerintem az ő játékuk kevésbé fekszik nekünk, mint a Bayernné. Még menthető lenne a dolog a bajoroknak, de idén valahogy nem látok bennük az erőt.
- bence0330
Ha rezegne a léc, az Arsenal szerencsére abban a helyzetben van, hogy simán pihentethetnek hétvégén, a bajnoki cím már elúszott, a 2. helyet sem valószínű, hogy elbukják már, de ha mégis, az se lene tragédia, most tuti, hogy a BL-re koncentrálnak.Chino írta: ↑2025.04.09. 11:12:12Bár tényező lehet, hogy Saka és Rice lecserélését mennyire az óvatosság és mennyire a kényszer szülte, ne frelejtsük előbbi épp, hogy felépült egy nagyon komoly sérülésből, a kiesett kulcsjátékosaik mellett ha ők sem lesznek 100 %-osak az meghatározhatja a visszavágót.
A RM edzőváltása meg érdekes lehet. 10 évig hülyére nyerték magukat hulladék ocsmány játékkal, nulla sémával "oldjátok meg valahogy" "mi vagyunk a Madrid" felfogással két edzővel is. Ha jön egy új edző, a játék 1000%, hogy óriásit fog javulni, de nem tudom, hogy ez egyenlő lesz-e a hasonló jó eredményekkel. Én megértem, miért félnek kirúgni Carlót, tavaly is ugyanezt a focit játszották, csak akkor nyertek. Lehet jövőre is ez lenne, ha hoznának egy védőt meg egy középpályást.
- Chino
- Llegenda del Barça
Ebben a Realban én annyira nem érzem ezt. Fejben is nagyon szét vannak esve, ez a "győztes mentalitás" meg "BL/döntő-specializmus" inkább csak lőzung, erre idén azért jobbára pont rácáfoltak. A nyolcaddöntőben is az ellenkezőjét lehetett érezni, a kupában az Atma ellen már nem biztos hogy hozták volna a hazait. Persze nincs lefutva a párharc, egy 3:0 még nem lefutott eredmény de ezek nem azok a játékosok akikben zsigerből érezni, ahogy Ancellottiban sem. Sőt ez a kapcsolat inkább akadály. Kb annyi esélyt adnék most nekik a továbbjutásra, mintha ez egy Bayernnel történt volna.
Ha valami hasonló történhetne azt inkább az Arsenal miatt tudom elképzelni. A jelenlegi BL-mezőnyben talán leginkább ők az a csapat akik ezt innen képesek elbukni, a Villát is inkább érezném magabiztosnak. Igazából még így is hatalmas szerencséje van a Realnak, ha Courtois nem mutat földöntúli bravúrokat, esetleg nem épül fel és Fran áll a kapuban vagy legalább a ziccereknél pontosabbnak az angolok, öt-hat alatt nem ússzák meg. Bár a belgát még így is többször verték, csak a "védők" kisegítettek a gólvonalon. Bár tényező lehet, hogy Saka és Rice lecserélését mennyire az óvatosság és mennyire a kényszer szülte, ne frelejtsük előbbi épp, hogy felépült egy nagyon komoly sérülésből, a kiesett kulcsjátékosaik mellett ha ők sem lesznek 100 %-osak az meghatározhatja a visszavágót.
Amitől jobban félek, hogy nyáron tartanak egy nagytakarítást és egy megfelelő edzővel, tudatosan építkezve/foltozva erősítenek. Remélem Viniciust nem adják el, még haki is lábal az idei gödörből a teljesítményét tekintve. Ha a tevések tényleg megvennék egy brutális összegért, minden adott lesz hogy koncepció alapján klasszis játékosokkal szabad kezet adva egy jó edzőnek, aki képes a potenciális tehetségekből is kihozni a maxot hosszú időre top2-es csapatuk legyen. Az új impulzus/vér/irányvonal, ami most nagyon hiányzik belőlük.
Az elődöntőben speciel én még mindig inkább az Intert szeretném. Lehet, hogy egyben vannak és kellemetlen ellenfél, de tegnap sem igazán rajtuk múlt, hogy nem fordított eredmény született. Még ennyi sérülttel, visszafogott teljesítménnyel is bőven meg volt a lehetősége a bajoroknak, hogy komoly előnnyel menjenek Milánóba. Arra nem lehet bazírozni, hogy Kane újra el lesz átkozva és sorra rontja az ajtó-ablak helyzeteket, nem az a típus. Plusz az ő játékosaikban is megvan a potenciál, hogy a védelmünk gyengeségeit kihasználják. Olyan támadókkal, mint Olise, Gnabry, Sané (Coman?) simán a védelem mögé tudnak kerülni, ahogy megfelelő technikájú embereik is vannak a hajszálpontos indításokra/kontrákra. Kompanyban lehet inkább bízni, hogy földhöz ragadt lesz és erőlteti a megszokott taktikát, nem fog alkalmazkodni, mert abban föléjük tudunk kerekedni. Ott lehet a gyenge pont, ellenkező esetben két nagy meccset kell majd játszanunk két Real meccs közé ékelve, míg ők már jó eséllyel tét nélküli meccseket játszanak, valószínűleg már Deier helyett Upamecanoval. Plusz ne felejtsük, hazai döntőért mennek. Egy ilyen párharcon én simán 50-50re számítanék, az olaszokat nagyobb eséllyel darálnánk be két meccsen, még ha szenvedve is. A PSG után a Bayern az a jelenlegi mezőnyből, akik ellen a legnehezebbnek tartanám a párharcot. De ezt is nagyban befolyásolja, hogy ennyi kulcsjátékosuk búcsúzott a szezontól.
Persze ez még hatalmas idézőjel, először vegyük a BVB-t sikerrel. Szerintem sokan elbagatellizálják ezt a párharcot. Itthon ki kellene harcolni egy magabiztos, legalább két gólos előnyt. Erre minden esélyünk megvan, főleg a meggyengült védelmükkel, de ha idegenben is mindenképp a győzelemért kell menni és nem lehet taktikázni/menedzselni, mint a Benfica ellen meleg lehet a pite. Katlan tud lenni Ha a Real esetében azt mondjuk nem szabad keverni a bajnokságot a Bl-el, a jelenlegi esetben szerintem a Dortmundra is igaz. Katlan tud lenni az IDuna Park 80 000 drukkerrel, főleg ha egy olyan meccsen fogadnak, ahol reális cél lehet a továbbjutás, a szezonban már úgyis csak ez maradt nekik. Ennek ellenére mindenképp továbbjutást várok, nagy ziccert hagynánk ki, ha most buknánk, de abban legkevésbé sem vagyok biztos, hogy sima lesz. Kivéve, ha sikerül egy komoly odavágót játszani és ellépünk 3-4 góllal.
Forca Barca!!!!
- bence0330
Eggyel többen futkorásznának zavarodottan a pályán. Nem tudom, mennyit segítene nekik.

https://www.youtube.com/watch?v=IOa_q6AFtoo
0:17-től látszik, ahogy Bellingham csóválja a fejét a rögtönzött taktikai megbeszélésen, kínjában mosolyogva. Cama is az angol pártján áll, tippre azt mutogatja, hogy neki középen kéne mennie előre, de akármit is mutogat, látszik, hogy nagyon nem értenek egyet az öreg taktikájával. Szerintem Ancelotti elvesztette az öltözőt is amúgy.
Két érdekesség Rice szabadgóljairól: Az Arsenal 21 óta nem lőtt direkt szabadrúgásgólt, illetve magának Rice-nak ez volt élete első, és rögtön második ilyen gólja.

Varjuk meg azert a visszavagot,meg a vegen kitalaljak,hogy lehetnek 12en a palyan 

Tegnap megint olyan érzésem volt, hogy a Real idén már nem számíthat külső segítségre úgy, mint korábban. Nem fújnak ellenük, de nem is támogatják őket, mintha megszűnt volna az enyhe Real-pártiság a bírók részéről, én legalábbis korrektnek és semlegesnek éreztem tegnap is a játékvezetést.
Természetesen nem emiatt kaptak ki, és nem ezért nőtt meg az esélye annak, hogy kiesnek, de ettől függetlenül jó látni, hogy csak saját magukra támaszkodhatnak.
Tegnap mindössze három lövésük talált kaput, ez ettől a támadósortól nulla.
Természetesen nem emiatt kaptak ki, és nem ezért nőtt meg az esélye annak, hogy kiesnek, de ettől függetlenül jó látni, hogy csak saját magukra támaszkodhatnak.
Tegnap mindössze három lövésük talált kaput, ez ettől a támadósortól nulla.
- Leon
- Director del Fútbol
Teljesen felesleges örömködni. Ha nem is simán de megfordítja a Real ezt a párharcot. Lőnek gyorsan kettőt, az Arsenal bepánikol és vége.
Nem baj, a döntőig el kell jutnunk és ott szétcsapni az arcukat.
Nem baj, a döntőig el kell jutnunk és ott szétcsapni az arcukat.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!