Urbán mondta jól, rúgott egy gólt, aztán a managerek rárepültek, és kihasználták.
Tisztelem a srácot, mert mikor felveszi a címeres mezt, akkor küzd, megy, harcol, de sose volt olyan szintű játékos mint aminek beállították a gólja után...mondjuk olyan sem, hogy egy nb3as csapatban is csak a padon üljön.
Szomorú de ez a valóság, az egy nagy kamuduma, hogy azért küldték haza,hogy tanulja a nyelvet...nyiiiilváán. nem is a nyelv természetes közegében tudná valamennyire megtanulni...
Mindegy, de ebből a nagy eb kijutásból is egyedül Nagy Ádám tudott hasznot húzni, mmint nem csak pénzügyileg de szakmailag is. Mondjuk róla megmondtam amúgy is egy évvel az eb előtt is,hogy benne lehet karrier, nem az eb-nek volt ehhez köze. És azóta is megállja a helyét.
De ezt hangoztattam is,hogy hiába az EB kijutás, semmi olyan hozadéka nem lesz,hogy majd kiviszik a játékosainkat...ha igen, akkor láthatjuk, fél év múlva hazazavarják őket, emrt nem felelnek meg, így vagy úgy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."