Ugye nem méred egyenlő mércével a szabadrúgást és a tizit?daffy írta:a real támadásai gyakran nagy rohanások. ott sokkal látványosabb egy szabálytalanság és nehezebb elnézni,ha ronaldo hetvennel nyargal a kapu felé.G.Gabe írta: Ebben igazad van. De amíg a Realnak megadják a tiziket, a Barcának 5-ből egyet fújnak be.
lehet,hogy tizit nem kaptok,de rengeteg szabadrúgást meg igen,amit nem kéne. persze vesznek is el. ezért kell a videóbíró
Barça vs. Real - El Clásico
a real támadásai gyakran nagy rohanások. ott sokkal látványosabb egy szabálytalanság és nehezebb elnézni,ha ronaldo hetvennel nyargal a kapu felé.G.Gabe írta: Ebben igazad van. De amíg a Realnak megadják a tiziket, a Barcának 5-ből egyet fújnak be.
lehet,hogy tizit nem kaptok,de rengeteg szabadrúgást meg igen,amit nem kéne. persze vesznek is el. ezért kell a videóbíró
- salas9
- Entrenador del Barça
2008. 04. 23 Barcelona-Manchester United 0-0.LG írta:Azt viszont nem gondolnám, h CR lenne a legjobb 11-s lövő a világon. Nekem legalábbis rémlenek tőle is hibák.
Ronaldo a 2. percben lőtte fölé/mellé a büntetőt. (Hogy így "gyorsba" említsek egyet, de persze volt több kihagyott neki is...)
2009. 12. 05 Real Madrid-Almeira 4-2.
Ronaldo a 82. percben a kapusba lőtte.
Lényeg a lényeg, mindenki hibázhat. Mint tudjuk a 11-est csak rosszul lehet rúgni

-
- Director del Fútbol
Ez alapján ide sorolható a szabadrúgás, viszont tudok szépséget felfedezni, gondolom Te is, illetve majdnem mindenki. Ráadásul ez nem rutin gyakorlat, az én szememben teljes értékűnek számít.TBone írta: elhangzott egy mondat: "Egy gól nekem a mp töredéke alatti reakcióidőt, váratlanságot, szép megoldást jelent." Történetesen csak erre reagáltam.
Remélem így már teljesen kifejtettem az álláspontom. Amúgy LG ezzel az ötleteddel teljesen egyetértek. Asszem Toni 31 gólos Aranycipőjénél volt az hogy ő nem lőtt egy büntetőt sem, vagy tévedek?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
elhangzott egy mondat: "Egy gól nekem a mp töredéke alatti reakcióidőt, váratlanságot, szép megoldást jelent." Történetesen csak erre reagáltam.20tek írta:Mondod ilyet valaki? Neked mi bajod van?TBone írta:vicces gondolatlluisllach89 írta: Nem vitatom Ronaldo érdemeit, de az aranycipőbe nem számítanám a tizi gólokat. Egy gól nekem a mp töredéke alatti reakcióidőt, váratlanságot, szép megoldást jelent.ezek alapján a szabadrúgásgólokat sem számítanád bele?
-
- Capitá del Barça
Ebben igazad van. De amíg a Realnak megadják a tiziket, a Barcának 5-ből egyet fújnak be.LG írta:Sztem ezt hülyeség úgy nézni, h ennek a csapatnak befújtak a szezon alatt 5 büntetőt, a másiknak viszont 10-t, akkor most utóbbinak fújnak a bírók. Ha az ellenfél szabálytalankodik a 16-on belül, akkor be kell fújni a 11-st és kész. Ha egyik csapat ellen 3x annyit szabálytalankodnak ott, akkor 3x annyi 11-st kell befújni.20tek írta: Azért mert Messi most kihagyott egy tizenegyest, már teljesen rendben van, hogy a Madridnak (Ronaldonak) háromszor annyi tizenegyest fújnak be, mint más csapatnak?
Emlékszem, pl. volt egy olyan meccs, ahol az egyik csapat három 11-st rúgott. Emiatt sokan lázongtak, h ez milyen disznóság. De miért is? A mindhárom jogos, akkor mindhármat be kell fújni, nincs olyan, h a 3-at már ne fújjuk be, mert már volt 2, ez hülyeség.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Sztem ezt hülyeség úgy nézni, h ennek a csapatnak befújtak a szezon alatt 5 büntetőt, a másiknak viszont 10-t, akkor most utóbbinak fújnak a bírók. Ha az ellenfél szabálytalankodik a 16-on belül, akkor be kell fújni a 11-st és kész. Ha egyik csapat ellen 3x annyit szabálytalankodnak ott, akkor 3x annyi 11-st kell befújni.20tek írta: Azért mert Messi most kihagyott egy tizenegyest, már teljesen rendben van, hogy a Madridnak (Ronaldonak) háromszor annyi tizenegyest fújnak be, mint más csapatnak?
Emlékszem, pl. volt egy olyan meccs, ahol az egyik csapat három 11-st rúgott. Emiatt sokan lázongtak, h ez milyen disznóság. De miért is? A mindhárom jogos, akkor mindhármat be kell fújni, nincs olyan, h a 3-at már ne fújjuk be, mert már volt 2, ez hülyeség.
-
- Capitá del Barça
Naná, hogy nem az, mi nem gyakoroljuk olyan sűrűn ezt mint mások.LG írta:lluisllach89 írta: Messi pedig sosem volt egy nagy 11-s lövő, de végül is ki más lőhetné nálunk. Előtte R10 és Etoo voltak az ügyeletes 11 lövők, de ők is sokat hibáztak, hozzájuk képest Messi is jobb.
Egyébként minden csapatnál van egy erre kijelölt ember. Ált ez az, aki higgadt tud maradni, nem remeg meg, és jól rúg.
Véleményem szerint el kellene kezdeni másnak is gyakorolni.
Sztem a legkorrektebb az lenne, ha annak a játékosnak kellene elvégeznie a 11-t, szabadrúgást, aki ellen szabálytalankodtak. Kezezésnél meg lőhetni aki akarja. Sztem ez azért lenne jó, mert pl. egy 11-st talán nehezebb kiharcolni, mint belőni. És így olyan játékos szerezhet belőle gólt, akinek köze nem volt az akcióhoz, amit sosem gondoltam túl szerencsésnek. Ebben az esetben viszont az szerezhetne gólt, aki kiharcolta. Meg a teher is kisebb lenne a játékoson, hisz más egy 11-s kihagyni, amit én harcoltam ki, és más egy olyat, amit vmelyik csapattársam. És így nem lehetne mondani, h vki csak pontrúgások, és 11-ek miatt lesz gólkirály, mert ha így is lenne, ő megdolgoztat azokért a szabadrúgásokért és 11-ekért. Azt hiszem vannak sportok, melyekben így van.lluisllach89 írta:A tizenegyest be kell lőni, sőt, az euromilliók tengerében el is várná az ember.
Ronaldo ebben a világon a legjobb, míg Messi átlagosnak mondható, ami igencsak szomorú ha már 11-esekről van szó.
Nem vitatom Ronaldo érdemeit, de az aranycipőbe nem számítanám a tizi gólokat. Egy gól nekem a mp töredéke alatti reakcióidőt, váratlanságot, szép megoldást jelent.
De míg minden egynek számít, teljesen jogos hogy ő vezeti a góllövőlistát.
Azt viszont nem gondolnám, h CR lenne a legjobb 11-s lövő a világon. Nekem legalábbis rémlenek tőle is hibák.
Messi pedig sosem volt egy nagy 11-s lövő, de végül is ki más lőhetné nálunk. Előtte R10 és Etoo voltak az ügyeletes 11 lövők, de ők is sokat hibáztak, hozzájuk képest Messi is jobb.
Mondod ilyet valaki? Neked mi bajod van?TBone írta:vicces gondolatlluisllach89 írta: Nem vitatom Ronaldo érdemeit, de az aranycipőbe nem számítanám a tizi gólokat. Egy gól nekem a mp töredéke alatti reakcióidőt, váratlanságot, szép megoldást jelent.ezek alapján a szabadrúgásgólokat sem számítanád bele?
Azért mert Messi most kihagyott egy tizenegyest, már teljesen rendben van, hogy a Madridnak (Ronaldonak) háromszor annyi tizenegyest fújnak be, mint más csapatnak?
Vagy most jobb játékos lett Ronaldo? Megérdemli az aranylabdát mert rengeteg tizenegyest rúg? Vagy mégis mi a fenét akartok itt most kihozni?
vicces gondolatlluisllach89 írta: Nem vitatom Ronaldo érdemeit, de az aranycipőbe nem számítanám a tizi gólokat. Egy gól nekem a mp töredéke alatti reakcióidőt, váratlanságot, szép megoldást jelent.

-
- Capitá del Barça
Szerintem a partjelző nem állt vonalban, és Pinto keze a vonalon volt félig. Noha a kezezés kívűl volt, a partjelző elnézhette simán így.
Amúgy nekünk is volt pár elnézése, ott is ki lehetett volna állítani második sárgával egy-két játékost. Vagy ott van Cesc sérülését okozó játékos. Labdához köze nem volt, és így felugrani, hogy térddel fejbe rúgja a másikat.....
Néha látszódott a Valencia játékosain is, hogy elgurult egy picit a gyógyszer.
Amúgy remek meccs volt, izgalmas. A 2. félidőre elfáradt a Valencia a letámadásban, közel sem volt olyan hatékony, mint az elején. Ráadásul támadó játékosok jöttek középre, fellazultak.
Tizi: be kell rúgni, nincs mese. lszúrta, idén már nem előszőr. Ráadásul volt néhány helyzete, ahol önző volt, és ezáltal oda lett a lehetőség.
Szögletek:
Azért az megfigyelhető volt, hogy a gól után Puyolra mennyire figyeltek.
Ezután jött a Messi féle lövés. Ott maradt a hosszún, látszólag tök véletlenül, nem is figyelve a szögletet, Puyi elindult mellőle a rövid felé, ketten fogták szorosan, így Messi egyedül maradt, és még lekezelni is volt ideje a lövés előtt a labdát.
Szerintem teljesen tudatos volt a dolog.
Ahogy a Messi féle visszafejelés Piquének is.
Amúgy nekünk is volt pár elnézése, ott is ki lehetett volna állítani második sárgával egy-két játékost. Vagy ott van Cesc sérülését okozó játékos. Labdához köze nem volt, és így felugrani, hogy térddel fejbe rúgja a másikat.....
Néha látszódott a Valencia játékosain is, hogy elgurult egy picit a gyógyszer.
Amúgy remek meccs volt, izgalmas. A 2. félidőre elfáradt a Valencia a letámadásban, közel sem volt olyan hatékony, mint az elején. Ráadásul támadó játékosok jöttek középre, fellazultak.
Tizi: be kell rúgni, nincs mese. lszúrta, idén már nem előszőr. Ráadásul volt néhány helyzete, ahol önző volt, és ezáltal oda lett a lehetőség.
Szögletek:
Azért az megfigyelhető volt, hogy a gól után Puyolra mennyire figyeltek.
Ezután jött a Messi féle lövés. Ott maradt a hosszún, látszólag tök véletlenül, nem is figyelve a szögletet, Puyi elindult mellőle a rövid felé, ketten fogták szorosan, így Messi egyedül maradt, és még lekezelni is volt ideje a lövés előtt a labdát.
Szerintem teljesen tudatos volt a dolog.
Ahogy a Messi féle visszafejelés Piquének is.
-
- Director del Fútbol
A tizenegyest be kell lőni, sőt, az euromilliók tengerében el is várná az ember.
Ronaldo ebben a világon a legjobb, míg Messi átlagosnak mondható, ami igencsak szomorú ha már 11-esekről van szó.
Nem vitatom Ronaldo érdemeit, de az aranycipőbe nem számítanám a tizi gólokat. Egy gól nekem a mp töredéke alatti reakcióidőt, váratlanságot, szép megoldást jelent.

most az jön,hogy de ronaldo hányszor próbálkozhat..TBone írta:Azt hiszem ezentúl hitelüket vesztik az olyan dumák, hogy bezzeg ronaldo x büntetőt rúgott, azért van ennyi gólja. azokat is be kell lőni. lásd messi![]()
![]()
Azt hiszem ezentúl hitelüket vesztik az olyan dumák, hogy bezzeg ronaldo x büntetőt rúgott, azért van ennyi gólja. azokat is be kell lőni. lásd messi

-
- Director del Fútbol
Videobíró a megoldás, max 3-4 esetet nem lehet eldönteni egy meccsen, az meg + fél perc lenne egyenként, nem is értem.daffy írta:a bíráskodás gyenge,nem számít,hogy real,barca vagy qpr. ezért sem értem,hogy miért bírózik hol ez,hol az az oldalmadridronie írta:Pinto --> óriási VICC!

Mondjuk előző években nem lehetett rá panasz, megoldotta, ha dolga volt. De most már tényleg gyenge, a Madrid ellen is kritikán aluli volt, most is.csababarca írta:szép hagyomány ez, de Pintoval bármilyen csapat ellen kiállni öngyilkosság.madridronie írta:Pinto --> óriási VICC!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
szép hagyomány ez, de Pintoval bármilyen csapat ellen kiállni öngyilkosság.madridronie írta:Pinto --> óriási VICC!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
a bíráskodás gyenge,nem számít,hogy real,barca vagy qpr. ezért sem értem,hogy miért bírózik hol ez,hol az az oldalmadridronie írta:Pinto --> óriási VICC!
- madridronie
- Madridista
Pinto --> óriási VICC! 

-
- Director del Fútbol
Mert az 5-0-nál bizony az megsemmisült.daffy írta:ha addig tartja a 7 pontot,akkor nem tudtok annyit lőni,hogy leomoljon a szobra..Mikaos írta: Mint mondtam, a múltkori meccsen hősöket csináltunk belőlük/belőle, és aztán a sajtó is. Ami azt jelenti, hogy a következő Classico-ig Mourinho sérthetetlen...de azon a Classico-n mi újra sokat tehetünk azért, hogy másképp ítéljék meg őt az emberek.

ha addig tartja a 7 pontot,akkor nem tudtok annyit lőni,hogy leomoljon a szobra..Mikaos írta: Mint mondtam, a múltkori meccsen hősöket csináltunk belőlük/belőle, és aztán a sajtó is. Ami azt jelenti, hogy a következő Classico-ig Mourinho sérthetetlen...de azon a Classico-n mi újra sokat tehetünk azért, hogy másképp ítéljék meg őt az emberek.
Hát igen. Idén jól jöhet a kupa győzelem. Én amúgy nem várom el sosem a csapattól, h a kupában vér komolyan vegye, azt se bánnám, ha Pep B csapatot játszatná ott végig. De most, h idáig eljutottunk, ráadásul a Realon keresztül, most már azt mondom mindenképp oda kell tennünk magunkat, és be kell húzni! Most már csalódás lenne, ha nem lenne meg.csababarca írta:
A 3 közül ez a legkevésbé fontos. minket azért nem érintett annyira mélyen,mert mellette nyertünk egy bajnokság+bl kombót. nagyjából senkit sem érdekelt a kupa. most más a helyzet,mert a bajnokság elúszni látszik,bl meg mindig necces.
Szerintem egyik mérkőzés sem biztos senkinek.zsírosdeszka írta:A ma esti mérkőzés korán sem olyan biztos a Barcának. Szerintem X lesz.
Múltkor a Villarreal kapcsán mondta valaki, hogy simán verni fogjuk őket...amivel én korántsem értettem egyet.
Ezért nem jó a 7 pont előnyre is kikiáltani a madridi bajnoki címet, mert minden meccsen ott a hiba lehetősége. Nincs ez másképp a mai meccsen sem.
Ezt én is észrevettem, fura jelenség. Az természetes, hogy a kedvenc csapatod edzőjét dicsőíted, ugyanakkor Mourinho nem kimondottan az a fajta edző, akivel sokszor egyet lehet érteni a csomó idegbeteg, gyermeteg, idétlen megnyilvánulása miatt. Ha létezik megosztó személyiség, akkor ő mindenképp az.pistinho írta:Bírom amúgy, amikor olvasok egy Mourinho nyilatkozatot, és a Real szurkolók nagy többségének, nincs önálló gondolatuk, csak azt tudják ismételni, amit a nagyérdemű a száján kieresztett...
Mint mondtam, a múltkori meccsen hősöket csináltunk belőlük/belőle, és aztán a sajtó is. Ami azt jelenti, hogy a következő Classico-ig Mourinho sérthetetlen...de azon a Classico-n mi újra sokat tehetünk azért, hogy másképp ítéljék meg őt az emberek.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
A 3 közül ez a legkevésbé fontos. minket azért nem érintett annyira mélyen,mert mellette nyertünk egy bajnokság+bl kombót. nagyjából senkit sem érdekelt a kupa. most más a helyzet,mert a bajnokság elúszni látszik,bl meg mindig necces.LG írta:De ez fordítva is igaz. Tavaly a Real győzelme után sokan szajkózták itt, h a kupa nem ér semmit. Most változott az itteni, és ottani nézőpont is. De hihetetlen, h vannak akik ezt nem veszik észre, és azt gondolják, h az egyik félnek igaza van, a másik fél pedig el van tájolva.pistinho írta:Arról nem is beszélve hogy tavaly még milyen fontos volt ezvisca el barca írta:mi legalabb még játszunk... jah, tudom a kupa nem fontos...:D:D
Bírom amúgy, amikor olvasok egy Mourinho nyilatkozatot, és a Real szurkolók nagy többségének, nincs önálló gondolatuk, csak azt tudják ismételni, amit a nagyérdemű a száján kieresztett...![]()
A kupáról a véleményem egyébként: Van egy közmondás, mely szerint nem az öv teszi a bajnokot, hanem a bajnok az övet. Tavaly a két nagy komolyan vette a kupát, és a Real minket vert meg a döntőben, szóval azért mindenképp figyelemre méltó. Idén is komolyan szép sikerként fogok tekinteni rá, ha megnyerjük, de még be kell húzni, és azért azért nem lesz az olyan könnyű. Persze a két legfontosabb sorozat a BL és a bajnokság, a kupa csak utánuk jöhet mindig.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."