zsírosdeszka írta: Lehet kicsit nyers vagyok, de már én is unom a témát. Nekem nem volt elegem az elmúlt 3 szezonból, pedig végig tudtam, hogy ti vagytok a jobbak.
Az első mondatodhoz annyit,h nem úgy tűnik.Tegnap óta kábé harminckétszer magyaráztad el mindenkinek egyesével az álláspontosat,amivel láthatóan nem tudod megtéríteni azokat,akiknek írod.Mellette elbagatellizálod a már megnyert kupáinkat,emlegeted az elmúlt éveket érintőlegesen,de ne a múltról beszéljünk,mert abban is ugyebár a reál a jobb,meg hasonlók...Csodálom,h még visszaengedünk,mert ugyan nem trágár a stílusod,de a vitaszitásban nagyon pályán vagy.Am is áll a bál a bírók miatt,de te még lapátolsz rá lelkesen a nézeteiddel.Nincs megtiltva,h elmondd,félre ne érts.De egyrészt szélmalomharc,másrészt kissé idegesítő már,h magadat ismételgeted végtelenítve (nyilván,mert unod a témát...) ,amikor meg vki vmit hozzáfűz még,azt lesepred egy lekicsinylő mondattal és megy tovább a lemez...
A másodikhoz meg annyit,h mi meg azért vagy ki az idei szezonra,mert nem vagytok jobbak

Több pontotok van,de a jobb csapat ettől még mi vagyunk még mindig.
Legkisebbtobi írta: az hogy a madridban ki mit csinál ahhoz már megbocsáss ha barca szurkoló vagy akkor közöd nincs...
Akkor végül is a madridi dolgokhoz cs és kizárólag madridisták szólhatnak.Hmm,ezt a gondolatmenetet meglovagolva mondjam azt,h ez meg egy BARCA fórum,ahhoz h itt ki mit csinál ha reál szurkoló vagy közöd nincs?