Fulham

nem kell ahhoz Madridban lennie hogy ide igazoljon...péntek, 22:56 - A Real Madrid teljes megállapodásra jutott Essiennel, írja az El Confidencial. Amennyiben Lassana Diarra távozik a csapattól, úgy a ghánai középpályás csatlakozik a Királyi Gárdához.
én faceen olvastam de akk nembaj ha nem igazol a realba mert csak jól járnának vele.vkp-ra simán megüti khedira szintjét szvszCastiel írta:Nem akarok ünneprontó lenni, de Essien ott van Monacoban, épp az elöbb volt képernyőnnagyiibarca írta:Michael Essien elvileg madidban a reallal tárgyalmessideco írta:Essient még a fél PL is akarja
Spurs? Hát nemtom. Vertonghen is odament, most meg Lloris is. Talán szintlépésnek tartják, meg Pl. is ugye, de hogy a kjupiár miért vonzza a focistákat?
Ha ez igaz akkor értem miért menne lass az anzsihoz
Nem akarok ünneprontó lenni, de Essien ott van Monacoban, épp az elöbb volt képernyőnnagyiibarca írta:Michael Essien elvileg madidban a reallal tárgyalmessideco írta:Essient még a fél PL is akarja
Spurs? Hát nemtom. Vertonghen is odament, most meg Lloris is. Talán szintlépésnek tartják, meg Pl. is ugye, de hogy a kjupiár miért vonzza a focistákat?
Ha ez igaz akkor értem miért menne lass az anzsihoz
Michael Essien elvileg madidban a reallal tárgyalmessideco írta:Essient még a fél PL is akarja
ezen gondolkodtam én is, de más nem jutott az eszembe, mint hogy 1 Pl-be m1 a francia bajnokságból, és a Tottenham masszív középmezőny eleje, élmezőny vége...visca el barca írta:nahát ez meg... mi franc vonz bárkit is a tottenhamben?Castiel írta:Lloris
LyonTottenham
nahát ez meg... mi franc vonz bárkit is a tottenhamben?Castiel írta:Lloris
LyonTottenham
nem hinném hogy hivatalos, mert azt írogatják, hogy Essient akarjuk Lass helyett.nagyiibarca írta:Michael Essien
ChelseaLiverpool (kölcsönbe)
Ez komoly? 22 millió font?Gareth Tello írta:Sky Sports understands Tottenham Hotspur have agreed a club record £22million deal with Porto for Joao Moutinho.
VdV pótlására végülis nem lenne rossz.
Szerintem jó lesz ő a ManCity-be. Richards egyelőre sérült, de ha felépül, akkor nem tudom, hogy hogyan oldják meg a jobbhátvéd posztot, Zabaleta, Maicon, Richards...S.Agüero írta:Hivatalos :
MaiconCity
4 millióért.
Kár, hogy csak kölcsönbe...S.Agüero írta:Gazzetta: Bendtner a Juvéé!
Nem hoz lázba a City, de ha valakit kell választani a PL bajnoki címéhez, őket mondanám, de ez a Jong... Sose értettem, hogy mi az istent keres általában a kezdőben. Örülök, hogy elment 1 unszimpatikus csapathoz (mármint részemről unszimpatikus, senkit sem akartam ezzel megbántani).salas9 írta:A Lille elnöke ma reggel tagadta, hogy megegyeztek volna róla, sőt ajánlat sem érkezett érte.S.Agüero írta:A csudába, a végén milyen jókat igazol a Madrid...
M. CityAC Milan
De Jong![]()
5 millio euroért nem rossz üzlet, elment van Bommel és Gattuso, kellett egy aprító
Ilyeneket ne is linkeljetek... Hatalmas nagy baromság...Barcaman1993 írta:A cikk elmond mindent: Marca. Nincs a srác vmi hű, de nagy formában, de mindenképpen meg kell tartani és meg is fogjuk. Fog ő még joibban is játszani.