Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
1 csatár ... 1 gól.zola8787 írta:+1Barcaman14 írta:Én csak abban reménykedem(valószínűleg fölöslegesen..) hogy Pintér nem lesz töketlen és nem 1 csatárral küldi fel a csapatot, amikor hazai pályán kötelező lenne megverni az észak-íreket.
Nem tud ez a csapat úgy védekezni, mint a görögök, hogy elég 1 gól, mi úgysem kapunk. Finnek, Feröer és az észak-írek ellen kötelező a 2 csatár itthon és idegenben is.
+1Barcaman14 írta:Én csak abban reménykedem(valószínűleg fölöslegesen..) hogy Pintér nem lesz töketlen és nem 1 csatárral küldi fel a csapatot, amikor hazai pályán kötelező lenne megverni az észak-íreket.
Bogdánt nem erőltetném, nagyon gyenge a srác, de úgyis ő fog kezdeni sajnos. Varga Józsi fele olyan hasznos se tud lenni jobb-bekkben, mint szűrőként, ahol meg a magassága a gond, de azon a poszton még mindig ő viszi a prímet szvsz. Jobb hátul Hefflert kezdetném, Kiskokót be, Nikoliccsal ők hárman most elég jó formában vannak. Vanczák Vilit nem értem, mit keres már itt, sírnom kell, hogy annyira rosszak a magyar védők, hogy helyet kell még kapjonMessiCesc írta:Bogdán
Varga - Korcsmár - Vanczák - Korhut
Lovrencsics - Tőzsér - Kalmár - Dzsudzsák
Nikolics - Varga Roland
Valami ilyesmi kezdő még egész tűrhető lenne....
1:0 lesz! De nem ide....LG írta:Mondjuk az is szégyen, hogy ő jelenleg válogatott lehet. Pl. Juhász Roland védő létére gólerősebb nála.Rudolf-al kellene valamit csinálni, visszahozni a régi formáját.![]()
Aztán lehet rám cáfol és az ő mesterhármasával verjük az észak-íreket.
Mondjuk az is szégyen, hogy ő jelenleg válogatott lehet. Pl. Juhász Roland védő létére gólerősebb nála.Rudolf-al kellene valamit csinálni, visszahozni a régi formáját.
Szégyen, hogy egyre lejjebb és lejjebb süllyed az NSO is. Ez a videó is nagyjából az a szint, mint amikor az általános iskolás kérdésekre rosszul válaszolókat összevágják és levonják a konklúziót, hogy milyen hülye is az átlag magyar...Alfa írta:...
Bocsi ha úgy vetted le, hogy én bunkón akarlak leszólni, csak elmondtam az én véleményemet is.Alcantara írta:Nincs aki kiszolgálja szerinted? Nos igen, rátapintottál a lényegre. Nagyjából ezért nem tud sokat felmutatni a válogatottban. Viszont, aki helyette van azt szerinted ki tudják szolgálni, ő jobb lesz?zola8787 írta:...
... Viszont ez a legény újra ott van a haverjával együtt, aki az év öngólját fejelte, majd a saját teljesítményét jóra értékelte.
Érdekes ez a dolog senki szemét nem szúrja.
Mellesleg megkérdezem, te szerinted aki helyette játszani fog most, az jobb játékos?
Igen válasz esetén ajánlom válasszál másik sportágat.
Ne sarkíts, mert ha végigolvastad a hozzászólást, nem erről szól.zola8787 írta:Tehát Szalai azért kell, mert ő Németországban játszik? Láttad már "játszani" Szalait a válogatottban? 1 kalap kakit sem ért az az ürge. Itt nincs aki kiszolgálja, labdát nem tud szerezni, nem lesz 5 ziccere amiből ha egyet belő ő a király, itt ilyen nincs.
jogos, hogy mondjuk a Fifába behívnám, mert jó csapatban játszik, de egy szr.ban, mint a válogatottunk nem ér semmit.
Annó Pölővel beszélgettem, hogy milyen az edzések, amikor még a Liverpool-ban tolta. Azt mondta, hogy annyi a különbség, hogy ott a szimpla kocogást is labdával csinálják.Messithebest írta:
nem tudom láttátok e de a Barcás Tajti kiírt a facebookra egy hosszú posztot, a lényege annyi volt hogy semmivel sem edzenek másképp ott mint itt, annyi a különbség hogy itt elég gyatra a hozzáállás, ott pedig még az edzésen, cicázáskor is meghalnak a pályán... nem a pénzügyi, szakmai háttér a legnagyobb baj a mai magyar futballban, hanem az hogy tesznek az egészre... séró legyen, tetkó legyen, a többi pedig nem csak Bajnert hanem senkit sem érdekel nagyjából... amíg ezen nem változtat senki addig én nem várok semmit el ettől a csapattól és ennek az országnak a futballjától.
Tehát Szalai azért kell, mert ő Németországban játszik? Láttad már "játszani" Szalait a válogatottban? 1 kalap kakit sem ért az az ürge. Itt nincs aki kiszolgálja, labdát nem tud szerezni, nem lesz 5 ziccere amiből ha egyet belő ő a király, itt ilyen nincs.Alcantara írta:Én is úgy gondolom, hogy nehéz meccs lesz, de ha ezt sem tudjuk hozni az elején, akkor mehetünk a levesbe, ahová egyébként kerülni is fogunk.Bob_Marley írta: Észak-Írország is kemény diónak ígérkezik, azért nem nagyon szoktak ők egyhamar megfeküdni, s futásban erőnlétben meg tuti odateszik magukat. Kicsit tartok a meccstől, pedig muszáj lenne hozni a 3 pontot.
Én abszolút nem értem a magyar foci vezetését a Szalai ügyben.
Tetszik, nem tetszik a legmagasabban jegyzett játékosunk. A válogatottnak egyszerűen szüksége lenne rá.