Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mentálisan ők a legerősebbek, ezért nyerik meg a PL-t. Ezt a meccset már el is döntötték. Maradt három hazai meccsük simán verhető ellenfelek ellen, és egy idegenbeli meccs a WBA ellen. Ez meglesz nekik.pep71 írta:Az igaz, de még csoda, hogy nem cserélte le Cnonte, mert a gólig viszont egy értelmes megmozdulása nem volt, mondjuk a Chelsea elég sok meccset nyer meg így..LG írta:Péter pajtásunk elkattant, hatalmas gólt lőtt az Evertonnak.
Az igaz, de még csoda, hogy nem cserélte le Cnonte, mert a gólig viszont egy értelmes megmozdulása nem volt, mondjuk a Chelsea elég sok meccset nyer meg így..LG írta:Péter pajtásunk elkattant, hatalmas gólt lőtt az Evertonnak.
Sztem húzza ma a City, biztos vagyok benne, h Mou az EL-re megy, bármit is mond.palesz77 írta:Köszi, akkor még a végén a MU-nak kell szurkolnom az EL döntőben.recrea írta:...Már ha bejutnak.
Ma mondjuk még jó lenne, ha a City megverné őket, Pogba és Ibra se lesz náluk, így talán van rá esély..
Köszi, akkor még a végén a MU-nak kell szurkolnom az EL döntőben.recrea írta:...
Ez a gyerek olyan egyszerű lehet mint a faék..
Én is tartok tőle. Nehezebb a MU sorsolása, de amit hátul művelnek sokszor, ahhoz tökmindegy ki az ellenfél. Nem értem komolyan mi van ott a fejekbe sokszor, de most is Benteke második gólja.. Katasztrófa amit a védelem művel, Manét meg nehéz pótolni sajnos. Nem vagyok benne egyáltalán biztos, hogy összejön a BL, botlanak még szerintem sajnos, de ne legyen igazam.looka írta:Annyira hullámzó és kiszámíthatatlan a 'Pool, hogy szerintem kicsusszannak a 4-ből, a MU annak ellenére is előzheti őket, hogy nehezebb a sorsolásuk. A City meg nincs formában, azt a meccset még akár hozhatják is.
Nem szoktam nagyon nézni PL-t csak követem az eredményeket,de magyarázza meg nekem valaki hogy a Pool hogy tudja ennyire elrontani a kisebb meccseit?looka írta:Annyira hullámzó és kiszámíthatatlan a 'Pool, hogy szerintem kicsusszannak a 4-ből, a MU annak ellenére is előzheti őket, hogy nehezebb a sorsolásuk. A City meg nincs formában, azt a meccset még akár hozhatják is.
Úgy érzem, hogy Chelsea, Spurs, City, MU, Liverpool, Arsenal lesz a sorrend, utóbbi két helyen egy helycserével esetleg. De majd meglátjuk.
Nem, de pl. a Citynek csak 1-el van több pontja, többet költöttek, és nem is kellett olyan mélyről építkezniük, mint a városi riválisnak, rájuk mégsem megy a nyáltócsa.Nero. írta:A lesajnált United továbbra is csak 5. a tabellán ha jól látom, de egyébként mivan ha bejutnak a 4 közé? Az valami Achilleusz féle hőstett az elvert százmilliók tükrében?
Nagyon kemény a menetrendjük, Tottenham is lesz, EL csaták. Sérüléseik vannak, azért ennek tükrében elég nehéz a helyzetük.LG írta:A Liverpool kikapott. Pár hónapja őket tippeltem az Arsenal mellett, hogy lemaradnak a BL-ről, és egyre inkább kezd beigazolódni. A lesajnált MU pedig az emlékezetes 4-0-ás zakó óta veretlen a PL-ben. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy elég nehezek az utolsó meccseik, pl. a kövi meccsük a City ellen lesz.
Kane golja se semmi, ezt igy megfejelni lehajolva, ugy hogy meg eleg eros is legyen es pontos is.. Le a kalappal!palesz77 írta:Chelsea-Tottenham meccsen volt pár szebb gól. Matic kegyetlen nagy bombát eresztett el, de nekem Alli gólja jobban tetszett, az az Eriksen gólpassz..![]()
20 - Christian Eriksen has provided more assists in all comps this season than any other player in the big 5 European leagues. Deliverer.