Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ettől még nem lesz elitcsapat! Tavaly is volt ilyen periódusuk,amikor 4-5 gólókat szórtak egymás után,de aztán a kötelezőt nem hoztákredmiller írta:Ezt mondom! A Werder kezd elit csapat lenni...Rohadt nehéz lesz ellene a NouCampban is...
oke remeltem isozsimiki írta: A Német bajnokságon belül értettem természetesen![]()
![]()
Szimpatikus csapat,és a Bayernt meg rühellem!
A Német bajnokságon belül értettem természetesenSzakacs írta:azert annyita ne go WERDERozsimiki írta:Hopssz ez a Werder nem egyszerű mostanában...![]()
Mainz-Bréma 1-6![]()
azelőtt 3-1 a Bayern ellen otthon,előtte meg idegenben 0-6,dúrva![]()
GO WERDER![]()
mert meg jatszanak ellenunk is
azert annyita ne go WERDERozsimiki írta:Hopssz ez a Werder nem egyszerű mostanában...![]()
Mainz-Bréma 1-6![]()
azelőtt 3-1 a Bayern ellen otthon,előtte meg idegenben 0-6,dúrva![]()
GO WERDER![]()
Dárdai lőtte a hertha első goljátDrigo írta: FT Hertha BSC 2 - 1 Monchengladbach
Speciál a tavalyi győzelmükre gondoltam,ott amikor botlottak,minden más rivális is botlott,nem volt méltó ellenfelük,és minden összejött nekik,akkor is amikor kikaptak...Drigo írta:Azért a Bayern bajnoki győzelmeit nem nevezném máksorozatnak.Nagyon ki lógtak ők ebből a német mezőnyből, igaz, hogy ez a dominancia az utóbbi években egyre csökkent, de mégsem annyira, hogy az veszélyes legyen, de most Ballack kiválásaával talán meg lehet őket előzni,de bárki is akarja nagyon nehéz dolga lesz(elsősorban a Brémara gondolok, más nem hiszem, hogy odaérhet.)
Zsolti írta:hé itt két wolfsburg van..![]()
Á nem mákosak:Los Banditos írta:Azért annyira nem mákosak,a 2. fordulóban simán nyerhettek volnna a Nürberg ellen ha az a szerncsétlen Makay nem lő 5 méterröl üres kapura mellé.![]()