Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A próféta szóljon belőled!looka írta:Azt tippelem, hogy a City a végén előz, és meglesz nekik a bronz, a 'Poolnak a 4. hely...
Ez valami értelmezhetetlenül gyönyörű gól.palesz77 írta:Jól indul a meccs, Coutinho már a 15. percben lejött sérülés miatt.Remélem Lallana elég jó állapotban van már.
Emre jézusom, mi gól!Yes you CAN!
![]()
Igy van. De én még adnék időt Pepnek és Josénak is, lássuk jövőre milyen csapatot raknak össze. Ha akkor is ezt hozzák, akkor lehet mondani, hogy megbuktak. Hozzá kell tenni, túl jó alapokat egyik sem kapott.Nero. írta:Sok kritika éri a MUt, de az az igazság hogy a City se jobb.
Hát, igy nem fogják. A MU elleni meccsen sok fog múlni. De utána még kétszer mennek idegenbe, meglepődnék, ha azokon 6 pontot szereznének. A Tottenham előtt meg le a kalappal, nem szeretem őket, de elismerésre méltó, milyen csapatokat megelőzve lesznek másodikak, azt hittem szezon elején, a 6. hely lesz az övék.zola8787 írta:Nagyon szurkolok az Arsenal-nak, hogy előzze meg ezt a két szánalmas manchester-i alakulatot. Egyik sem érdemli meg a bl indulást, oké az Arsenal sem, de bakker mégis ők az Arsenal !!!!4
Igazad van, amúgy durván összerakta a Chelsea-t Conte, mindenki tudja mi a dolga pályán, szervezettek nagyon, Hazard, Costa meg bármikor tud villani, plusz néha Pedro, Willian is.LG írta:Mentálisan ők a legerősebbek, ezért nyerik meg a PL-t. Ezt a meccset már el is döntötték. Maradt három hazai meccsük simán verhető ellenfelek ellen, és egy idegenbeli meccs a WBA ellen. Ez meglesz nekik.pep71 írta:Az igaz, de még csoda, hogy nem cserélte le Cnonte, mert a gólig viszont egy értelmes megmozdulása nem volt, mondjuk a Chelsea elég sok meccset nyer meg így..