Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
örülök, hogy neked egyenrangú a két sorozat, nekem rohadtul nem.Övék a bajnokság, miénk lesz a kupa: 1-1.
Bernabéu RM 1-3 Barcatiteket is elvertünk, persze nem tudom mennyire tekinteda barcát komoly ellenfélnek a real számára...
titeket is elvertünk, persze nem tudom mennyire tekinteda barcát komoly ellenfélnek a real számára...rrobbiefcb írta:azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
speciel most szerintem nem, mert borzasztóan necces volt, ráadásul minket is megvertek most, amikor kellett.rrobbiefcb írta:azért az nem érdekes, hogy a nagy Realnak az első komolyabb (nevű) ellenfélbe beletört a bicskája?
Hát az biztos, hogy nem kell új vitrint építeniük egy ideig.Kash írta:Tehát, mi idén nyertünk eddig 3 kupát (EU szuperkupa, klub VB és Spanyol szuperkupa) és még lehet hogy a Copa Del Rey-t is megnyerjük, a Real meg remélhetőleg egy újabb törött trófeát visznek a pókhállós vitrinbe.
Igazából az úgy van,h a kéz keresi a labdátAndris írta:Én most B.Tamásra alapozok, ő ugye gyakorló bíró, és mintha az ő állítása szerint is így volna megfogalmazva a szabálykönyv.visca el barca írta: sztem rosszul. multkor már vitatkoztam itt ezen vkivel... puhlnak a mániája ez a labda keresi a kezet duma... ilyen sehol nincs tudtommal a szbálykönyvben![]()
Nem értem a logiaki menetedet!PlayMaker írta: Mitől lesz jobb, ha siratjuk magunkat? De őszintén? Mire jó ez?
Kiestünk, majd jövőre. Ennyi. Az ilyen halálmadár szövegből eléggé elegem van már. Ha valakinek ezen múlik, hogy kinek meg mennyire szurkol, akkor nagyon sajnálom... Az elmúlt években el voltunk kényeztetve. Le kell szállni a földre. Nem volt még egy ilyen csapat mint a mi kedvenceink.
"Több mint egy klub..." Mit is jelent? Nem úgy tűnik mintha ezt mindenki értené...

Összességében teljesen kiegyenlített párharc volt, megérdemelte a Bayern.Andris írta: Ráadásul nem lehet mondani, h a Bayern ne érdemelte volna meg pontosan ennyivel jobban, mint amennyin múlott.
Amúgy Clasico kellett volna legyen Münchenben, ha igazságos a foci, de a két nagy felőrölte egymást év közben szvsz.
Elsőre elküldtem véletlen úgy, majd szerkeszteni akartam, de addigra töröltétek, kicsit túl gyorsan. Be nem írom még egyszerAndris írta:4 piramist töröltem, következőknél nem nézem hogy kinek hanyadik, csak törlöm tulajjal együtt.
Mitől lesz jobb, ha siratjuk magunkat? De őszintén? Mire jó ez?Bob_Marley írta:Saját magunkat kellene siratni!
Én most B.Tamásra alapozok, ő ugye gyakorló bíró, és mintha az ő állítása szerint is így volna megfogalmazva a szabálykönyv.visca el barca írta: sztem rosszul. multkor már vitatkoztam itt ezen vkivel... puhlnak a mániája ez a labda keresi a kezet duma... ilyen sehol nincs tudtommal a szbálykönyvben![]()
ez olyan mintha viszi a játékos egy az egyben a kapusra, aztán a mögötte futó védő véletlenül a sarkára lép... az sem szándékos, mégis megakadályozott egy kapuralövést..
Ha az elődöntőket nézzük,és igazságról beszélünk, akkor Barca-Bayern-ek kellene lenni. Azért ugyanannyira fáradtan a Barca teljesen felülmúlta és lefocizta a Chelseat 180percen át, és saját magát ejtette ki,mert nem értékesített legalább 1el több ziccert. Míg a Madrid szintén hasonlóan fáradtan, kicsit sem nőtt a Bayern fölé, sőt a két meccs alapján már a rendes játékidőben is továbbmehetett volna a München, ha szintén értékesítik jobban a helyzeteket.Andris írta:
Amúgy Clasico kellett volna legyen Münchenben, ha igazságos a foci, de a két nagy felőrölte egymást év közben szvsz.