Stuttgart és Bayern csak x

Werder jól hangolt, mi meg sajnos nem

Hát annyi különbséggel,h tavalyi forma alapján mindenki sokkal többet várt tőlük,míg N.U. azért tavaly sem volt hú de űtős,de tény,h mind2 nek feljebb lenne a helye!Game90 írta:Bremen nyert![]()
![]()
Hamburg a német Newcastle sztemJó csapatuk van, de hátul vannak a tabellán
![]()
Sajnos a Bayern hátrányból megfordította a meccset ellenük![]()
Azért az elmúlt 2-3 fordulóban már észrevettem,h ők is ott vannak eléggé az élbolyban,pedig nagyon gyatrán kezdték az idényt,de mostanában elég nagy meccseket hoznakGame90 írta:Én is alig hittem a szememnekStuttgart az első? Ebben az évben alig hallottam róluk, de úgylátszik jól megy nekik
Néztem németen élőben, párhuzamos közvetítés,óriási drámaLG írta:Hajrá SchalkeUgy látxik, h a riválisok is botladoznak azért. De pont ezért 1re szorosabb az egész bajnokság, kb. 5 csapat is esélyes a bajnoki cimre. Pár éve volt h sokáig a Herta vezetett, aztán kipukkadt, és a Schalke meg a Bájern vivott nagy csatát, és mikor már ünnepelt a Schalke, akkor az uccso pilantban szabibol berakott 1 golt a bájern, és megynyerte a ligát. Azota szurkolok a Schalkenak. És a bajnokság azota nem volt ilyen jo, mint most
Áá ez nem igazozsimiki írta:![]()
Leverkusen-Bayern 2-3 ,úgy h a hazaiak a 80.percben szereztek 2-1 es vezetést,de a 83.ban Demichelis,majd a 86. Pizarro szerzett gólt a Münchennek![]()
Schalke 4-0ra nyert
Nem,annak volt kicsi esélye,h hazai pályán kisz*pnak Husztiéktól,de a Leverkusen nem gyenge csapat,főleg otthon nemGame90 írta:Pedig ezt a meccset hoznia kellett volna a Werdernek főleg hazai pályán. De hát ők sem tökéletesek![]()
Remélem, hogy a Bayern kikap majd (bár ennek kicsi az esélye)
Ez így duplaöröm számomraGame90 írta:Kikapott a Bayern![]()
Huszti mostanában jól játszik. Grat a gólért.