Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

szerintem ez a kérdés már eldöntetett, messi ösztönös zsenialitása felülírja ronaldo-t, és ez független az aktuális formától, vagy egyebektől.daffy írta:ronaldo futott egy hatalmas szezont és szerintem zavarja,hogy még így sem ő az egyértelmű legjobb játékos. már év közben is görcsölt olykor,az eb-n is hatalmas rajta a teher. a szurkolók messiznek(ami azért a saját szegénységi bizonyítványuk is),én részben megértem,hogy ilyen feszült
Szerintem pedig nagyon keményen megdolgozott kriszti azért, hogy így fogadják őt a világ bármely országában. Megérdemli.daffy írta:(ami azért a saját szegénységi bizonyítványuk is)
ronaldo futott egy hatalmas szezont és szerintem zavarja,hogy még így sem ő az egyértelmű legjobb játékos. már év közben is görcsölt olykor,az eb-n is hatalmas rajta a teher. a szurkolók messiznek(ami azért a saját szegénységi bizonyítványuk is),én részben megértem,hogy ilyen feszültsocio66 írta: pont erről beszéltem az nba-topikban..
ott egy lebron james és kevin durant simán elmegy edzeni egyet közösen, pedig mind egyénileg, mind csapataik révén kb. a jelen és a következő három-négy év legnagyobb riválisai, egymás elöl halászhatják el a gyűrűket, és az mvp címeket.
ennek ellenére semmiféle feszültség nincs köztük, közös találkozásoknál megy a pacsi, váltanak egy-két szót és kész, ez a normális, mert nem ellenségek, csak ellenfelek.
ha ronaldo helyében lennék, biztosan nem úgy oldanám meg ezt a feszültséget, ahogy most ő, így a dedósok csinálják.
simán kezdeményezhetne ő is egy edzést, vagy akármit messi-vel, kicsit dumálgatnának, elröhögnének a pletykákon, kölcsönösen elismernék egymást, és ezzel simán befogná az újságírók száját, akik egyértelműen azért utaznak erre a témára, mert látják hogy ronaldo-t frusztrálja.
pont erről beszéltem az nba-topikban..Capon írta:http://www.fourfourtwo.hu/hirek/valogat ... izes-miatt
Nem értem miért kell reagálnia az ilyenekre.
Vagy ennyire buta tényleg, vagy ennyire sérti az egoját, vagy mind kettő (utóbbit tartom valószínűnek).
Megkérdeznek mi a véleményem erről azt mondom semmi vagy hogy nem érdekel és kész.
Ha mindig reagál valamit ezekre (vagy a pályán vagy a sajtóban), akkor csak magának tesz keresztbe vele.
REMY írta:na ne szórakozzatok már
http://www.getbig.com/boards/index.php? ... 5360;image
miért nem dobja ki nekem is a képbe??? na mind1.. át tettem linkbe..
Na ha combok.. akkor ő mutogathatja.. a többi üljön a seggén![]()
függetlenül attól, hogy CR fan vagyok
Ez szerintem inkább öngól volt a részéről. Ugyan egyetértek azzal, hogy hülyeség volt a spanyolok részéről csatár nélkül felállni, de Mourinho tavaly ha jól emlékszem két Clásicón is beadta azt, hogy nem jelölt csatárt a kezdőbe (de egyszer biztos)...sjd írta:http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cik ... ritizalja/
Itt most csak én nem értem, hogy mi volt ebben a "beszólás a Barcelonának"?
„A középpályások hajtottak, de csatár nélkül a válogatott túl steril volt. Jó ötlet megőrizni a Xavi, Iniesta, Fabregas háromszöget, de most nem voltak túl veszélyesek a kapura"
Ez így van, elmondta ugyanazt, amit már mi is kiveséztünk tegnap, egy szóval nem említette a Barcát. De persze az újságíróknak muszáj szítaniuk a feszültséget ezekkel a szenzációhajhász címekkel...
Mondjuk nekem a 2 csatár szimpatikus a Realban, Benzema és Higuain.LG írta:Így van, egyébként Benzema nekem is nagyon szimpatikus. Két játékos van a Madridban, akik a kedvenceim között vannak, ő, meg Özil. Mind2t eltudtam volna nálunk is képzelni.socio66 írta:ráadásul együtt játszottak a lyon-ban is, de szép gesztus, benzema rokonszenves srác.
Így van, egyébként Benzema nekem is nagyon szimpatikus. Két játékos van a Madridban, akik a kedvenceim között vannak, ő, meg Özil. Mind2t eltudtam volna nálunk is képzelni.socio66 írta:ráadásul együtt játszottak a lyon-ban is, de szép gesztus, benzema rokonszenves srác.
Elvégre honfitársak, és csak utána egyik vagy másik klub játékosai, de ez mit sem von le a gesztus értékéből.geridoss írta:Benzema háttérképe! Óriási respect!
Jaj ne legyél már ilyen fárasztó.shutterisland írta:bármennyire is utálom ronaldot, aki a sérómegváltoztatós témán fenn akad, az no comment.![]()
hátra volt neki nyalva, aztán beledúrt kettőt, és kész..kb 10 mp lehetett a művelet.
Ezt meg nem értem.LG írta: Már ne haragudj, de nekünk csak egy tolmács marad.
Ez alapján jelenleg minden edző a tolmács előtt van.
+1P.U.Y.O.L. írta:Nyilván itt nem fognak annyian egyetérteni veled, mint az "erő sötét oldalán"REMY írta:
tudom, hogy barca fórum. És ez azt jelenti, hogy aki ide ír annak szentnek kell nevezni az összes barcást?? Nem lehet a saját véleményt leírni?? Persze ésszerű kertek között.
mit vártam? egy normális hangnemben lévő beszélgetést.
CR meg már nem először változtatja meg a haját a szünetben, de pont azért, mert ez egy fórum, az általánosítás sem túl ésszerű. Nem mindenkivel kell leállnod vitázni, mint ahogy az sem kötelező, hogy mindenki észrevételét egy egységes egybehangzó közös véleménynek tekintsed. Elég csak legörgetned egy kicsit és láthatod, hogy te vagy az egyetlen, aki érdemben reagál Kintaro nevű kedves és mélyen tisztelt fórumtársunk összes egy mondatos pocskondiázó irományára.
SuperMessi írta:Az megvan hogy Ronaldo sérót változtatott a tegnapi meccs szünetében?
Nyilván itt nem fognak annyian egyetérteni veled, mint az "erő sötét oldalán"REMY írta:
tudom, hogy barca fórum. És ez azt jelenti, hogy aki ide ír annak szentnek kell nevezni az összes barcást?? Nem lehet a saját véleményt leírni?? Persze ésszerű kertek között.
CR meg már nem először változtatja meg a haját a szünetben
Nem kell szentnek nevezni, de fikázással nyitni sem egy okos dolog. Ésszerű keretek...nah jah. Ezek után normális hangnemű beszélgetés? háháhááááREMY írta:
CR meg már nem először változtatja meg a haját a szünetben
tudom, hogy barca fórum. És ez azt jelenti, hogy aki ide ír annak szentnek kell nevezni az összes barcást?? Nem lehet a saját véleményt leírni?? Persze ésszerű kertek között.Te meg mint egy zombi, idézed a kiragadott félmondatot és Xavit fikázod. Ráadásul egy Barca fórumon. Ezek után mégis mit vártál? Hátbaveregetést? Ügyes.