Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.15. 16:36:54

Nyilván nem ok nélkül utálják sokan CR-t, de én akkor is szánalmas dolognak tartom a Messi-zést. Főleg, h vkik képesek kimenni a reptérre, csak azért, h ba.ztathassák. Azt szintén szánalmasnak tartom, h vki a meccsen ahelyett, h a saját csapatának szurkoljon inkább Ronaldoval foglalkozik. Én sem szeretem őt, de eszembe nem jutna sok kilométert utazni egy reptérre, csak, h kiabálhassam neki, h Messi, Messi, mint vmi fogyatékos. Az az szint, h vannak, aki utálnak egy zenekart, de megveszik a jegyet a koncertjükre, csak, h kifütyülhessék őket.
miihii
KHAL

2012.06.15. 16:18:24

P.U.Y.O.L. írta:
Már meg ne haragudj, de az meg pontosan téged minősít, hogy az egyetlen heccelő hsz-re reagáltál... :roll:
Szerintem kaptál több kielégítő választ is, ami esetlegesen vitatémát szolgáltat. Ez már nem az első eset, (pl. Kintaro) hogy azt fürkészed, hogy ki köt beléd, ahelyett, hogy válaszolnál a többiek véleményére (is). Ráadásul te tettél fel egy kérdést és azt írtad, hogy várod a válaszokat. Vártál is addig, amíg kaptál egy olyat, amilyet szerettél volna. No comment. Most akkor én is abbahagyom. :lol:
REMY,

ezen azért gondolkodj el,mert elég érdekesen próbálsz kommunikálni velünk. Azokról a véleményekről gyorsan elsiklasz,amik normális,beszélgetésre alkalmas válaszok,de ami inkább kötekedős egysoros,arra bővebben reagálsz,mint a hosszasan,érvekkel alátámasztott reakciókra :D És utána meg beírod,h nem lehet itt normális beszélgetést folytatni :lol:

Múltkor is fejtegettem neked ezt-azt, 0 reakció arra pölö,csak az egysoros,harsányabb postra. Most meg ugyanaz szinte :roll:

Megtisztelő lenne,ha már bedobsz vmit a köztudatba és születik rá válasz,akkor esetleg folytatólagosan is nyilatkoznál az újabb vélemény tükrében,nem csak terelnél meg újabb kérdésre várnál válaszokat,amikre úgysem fogsz érdemben reagálni,kivéve ha élesebben fogalmazó egysoros...
daffy írta:
REMY írta: A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..
szerintem úgy értette,hogy rengeteg múlik a személyes szimpátián és azon,hogy hogyan akarod megítélni a helyzetet,értelem szerűen a szimpatizáltad felé vagy pozitív irányban elfogult.
gondolom én...
Daffy vágja a csíziót ;) Igen,arra gondoltam,h amikor Xavi állítólag felszólalt reál és Pep-Jo5é témában,leszóltad. Amikor CR nyilvánult meg Messivel kapcsolatban,akkor meg védted.
Pedig nagyjából hasonszőrű a dolog...

Mindegy,én befejeztem,nem lehet itt normálisan véleményt cserélni :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.15. 15:51:15

daffy írta:
sjd írta: Igazad van, végül is csak az olyan országokban fogadják "Messi! Messi!"-vel, ahol megjelenik.
az nem lehet,hogy esetleg az ország lakóinak azon része messizik,aki nem szereti,a többi meg szépen kussol. nehogy már ott tartsunk,hogy ha leszáll pesten és 20 ember messizik,akkor ki van kiáltva,hogy a 10 millió magyar rühelli
Viszont azt se mondd már nekem, hogy csak és kizárólag azok mennek ki a reptérre, illetve a stadionba is, akik utálják Ronaldo-t, a többi meg aki szereti, otthon nézi a meccset a tv-n...a selejtezőn a reptéren is több százan voltak és nem csak 20-an Messiztek, a meccsen meg majd' az egész stadion sz.rta-szapulta a gyereket...Angliában is bárhova ment, mindenhol kiröhögte az egész stadion ha valamit elrontott, vagy kihagyott egy ziccert, és itt Spanyolországban sem egy meccsről beszélünk, ahol elhangzott a Messi-Messi vagy az "ese portugues, hijoputa es" rigmus CR-nek...az sem tűnik fel nektek, realosoknak, hogy csak ő kap ilyen oltásokat a szurkolóktól, bárhova megy a világon? Se Messi, se Del Piero, se Aguero, se Ibrahimovic, se Rooney nem kap oltást sehol, csak CR-t.

Részemről ez nem Real-Barca rivalizálás. Manchesteri időszaka óta utálom a srácot...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.15. 15:34:44

daffy írta:
Mezner2 írta:Más: péntek, 12:01 - "Spanyolországról és a Barcelonáról beszélnek csak, pedig öt Real Madrid játékos is tagja a csapatnak. Nem tudom miért kell összekeverni a kettőt, mikor azok teljesen különálló dolgok. A Barcelona volt a spanyol bajnok, ismétlem volt, semmi több" - nyilatkozta Mourinho.

ÚÚÚ DE nagyon jó GYEREK,HOGY KI MERTE MONDANI, XAVI EGY SZEMÉT ÁLLAT,DE Ő CSAK MEGMONDJA A VÉLEMÉNYÉT AZ IGAZAT. SP5CIAL FIVE FOR PRESIDENT
nem érzel némi összeférhetetlenséget?
vagy mind2 tökös gyerek és felvállalja a véleményét vagy mind2 idióta. vagy ez vagy az
Részben igaza van Mourinhonak, de ugyanazt érzem ebben a nyilatkozatában, mint mindegyikben. Megpróbálja azt magyarázni, hogy az ő csapata, az ő játékosai a legjobbak, a legfontosabbak stb. EZ az erőltetett maszlag duma megy egész évben. Nem képes elfogadni, hogy hiába nyerte a Real bajnokságot (nem mellékesen jó játékkal), de a Barcelonáról szól minden. ezt meg kéne tudni emészteni, de neki nem megy. Azért ez a Barca-Real összehasonlítás a válogatottban:
Real: Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Alonso
Casillas a játék szempontjából semmit sem számít, bár megnyugtató, hogy ő a kapus. Arbeloa elképesztő, hogy mennyire ostoba ehhez a játékhoz, csak azért van ott, mert Puyol sérült. A tudása alapján talán még a keretbe sem nevezném. Ramos OK. Albiol szintén nem értem mit keres a válogatott közelében. Aki 5-10 meccset játszik egy szezonban, annak nem tudom mi keresni valója van a válogatottban. Alonso jó játékos, de egyértelműen a csapat fékje. nagyon körülményesen játszik.
Barca: Valdes, Piqué, Buquets, Xavi, Iniesta, Fabregas, Pedro
Valdes csere nincs miről beszélni. Piqué gyértelműen a védelem oszlopa. A Xavi-Busquets-Iniesta tengely teszi a válogatottat arra a szintre ahol most van. Ők a fazonszabászok. Fabregas helyzete érdekes, mert egyszerre itt, egyszer ott játszik, de mégis sokkal hasznosabbnak érzem Alonsonál. Pedro csere. És akkor még ott van 3 Barca játékos, akik sérülés miatt nincsenek ott. Puyol kezdő lenne, Villa is. Thiago csere, de nem hinném, hogy ez az EB róla szólna, ha ott lenne.
Úgyhogy, ha azt nézzük, hogy melyik csapat játékosai mennyit tesznek hozzá a spanyol válogatott játékához, akkor mondjuk 5-2 a Barcának, ami Puyollal és Villaval kiegészülve 7-2 lenne. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni.

daffy, a Xavi és Mourinho témához. Szó szerint nem emlékszem Xavi nyilatkozatára, de a lényeg az volt, hogy a Real Madrid játékosai nem adták meg a győztesnek járó tiszteletet, míg a Barcások igen. Ehhez nem tudom mit kéne hozzáfűzni, csak meg kell nézni a Spanyol Szuperkupa és a Király Kupa döntőjét. a Barcások ott maradtak, a Realosok bevonultak... Mourinho meg olyanba köt bele, amibe semmi értelme, főleg hogy nagyon erőltetett az egész dumája.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Cali
Entrenador del Barça

2012.06.15. 15:30:34

REMY írta:
húú de nagy választ kaptam rá :lol:
na jó én abbahagyom mert látom a nagy többség képtelen levenni a szemüveget és elvonatkoztatni a Real - Barca párharcról...
(tisztelet a kivételnek, mert vannak itt akikkel szépen ellehet beszélgetni annak ellenére is, hogy nem egyezik a véleményünk.)

Capon te meg szépen beálltál a sorba, mert láthatólag nincs saját véleményed.. csak amit a többség szaval...
ilyen válaszokat, hogy CSAK :lol:
Neked tényleg ennyire nehéz a felfogásod, vagy direkt csinálod itt a fesztivált?
Már válaszoltak a feltett kérdésedre legalább 5-en, normális hangnemben, normálisan megfogalmazva, normális érvekkel. Neked miért pont erre az egyre kell reagálnod? Találsz egy hsz-t. amibe bele tudsz kötni és már ugrasz rá, meg mártírkodsz...

Azt azért megkérdezném, hogy van-e olyan sportoló vagy bármilyen ismert ember, aki neked nem szimpatikus vagy éppen utálsz, és miért?
daffy
Madridista

2012.06.15. 15:24:33

Mezner2 írta:Más: péntek, 12:01 - "Spanyolországról és a Barcelonáról beszélnek csak, pedig öt Real Madrid játékos is tagja a csapatnak. Nem tudom miért kell összekeverni a kettőt, mikor azok teljesen különálló dolgok. A Barcelona volt a spanyol bajnok, ismétlem volt, semmi több" - nyilatkozta Mourinho.

ÚÚÚ DE nagyon jó GYEREK,HOGY KI MERTE MONDANI, XAVI EGY SZEMÉT ÁLLAT,DE Ő CSAK MEGMONDJA A VÉLEMÉNYÉT AZ IGAZAT. SP5CIAL FIVE FOR PRESIDENT
nem érzel némi összeférhetetlenséget?
vagy mind2 tökös gyerek és felvállalja a véleményét vagy mind2 idióta. vagy ez vagy az
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.15. 15:18:32

REMY írta:
na jó én abbahagyom mert látom a nagy többség képtelen levenni a szemüveget és elvonatkoztatni a Real - Barca párharcról...
(tisztelet a kivételnek, mert vannak itt akikkel szépen ellehet beszélgetni annak ellenére is, hogy nem egyezik a véleményünk.)

Capon te meg szépen beálltál a sorba, mert láthatólag nincs saját véleményed.. csak amit a többség szaval...
Már meg ne haragudj, de az meg pontosan téged minősít, hogy az egyetlen heccelő hsz-re reagáltál... :roll:
Szerintem kaptál több kielégítő választ is, ami esetlegesen vitatémát szolgáltat. Ez már nem az első eset, (pl. Kintaro) hogy azt fürkészed, hogy ki köt beléd, ahelyett, hogy válaszolnál a többiek véleményére (is). Ráadásul te tettél fel egy kérdést és azt írtad, hogy várod a válaszokat. Vártál is addig, amíg kaptál egy olyat, amilyet szerettél volna. No comment. Most akkor én is abbahagyom. :lol:
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.06.15. 15:13:00

Más: péntek, 12:01 - "Spanyolországról és a Barcelonáról beszélnek csak, pedig öt Real Madrid játékos is tagja a csapatnak. Nem tudom miért kell összekeverni a kettőt, mikor azok teljesen különálló dolgok. A Barcelona volt a spanyol bajnok, ismétlem volt, semmi több" - nyilatkozta Mourinho.

ÚÚÚ DE [auto_cenzúra] GYEREK,HOGY KI MERTE MONDANI, XAVI EGY SZEMÉT ÁLLAT,DE Ő CSAK MEGMONDJA A VÉLEMÉNYÉT AZ IGAZAT. SP5CIAL FIVE FOR PRESIDENT
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.06.15. 15:11:00

Arról senki nem tehet Remy,hogy képtelen vagy felfogni amit 7-en mondanak neked :lol: azzal védekezel,illetve véded őt,hogy neki ilyen a személyisége, HÁT PONT EZÉRT GYŰLÖLIK VILÁG SZERTE SOK MILLIÓAN,mert ilyen. Vannak nála ezerszer gazdagabb emberek akit nem gyűlölnek,vannak nála jóképűbb/helyesebb férfiak akit nem gyűlőlnek,van nála jobb focista akit szintén nem gyűlölnek,őt igen.ennyi pont. NEM MINDEGY,HOGY MIÉRT AMÚGY IS???? te szereted okés,áldozz állatot a posztere elött, vagy bánom én,de ne próbáld már meg megmagyarázni azt amit nem lehet :lol:
REMY
Madridista

2012.06.15. 15:07:07

Capon írta:
REMY írta:szerintem meg az irigység miatt utálják.

Felteszek egy kérdést. Nem Real-Barca... és nem foci.

Amiket mondtok... azok alapján Michael Schumachert miért utálják sokan??? Mert igen is nagyon sokan utálják...
Ha itt valaki azt mondja, hogy őt azért mert nagyképű... akkor abbahagytam.

Lényegében ez a kérdés kihat a CR- esetre. Úgyhogy várom a válaszokat.
Eskű?? abbahagyod?
Mert NAGYKÉPŰ!

Fog fel, hogy utáljuk Cuncit és kész. Ennyit értetlenkedni. Nem mintegy neked ki miért utálja? Mert!
Tök mindegy hányszor mondod el hogy ő ilyen nem tehet róla. Pont azért utálják mert ő ilyen! Mit nem lehet ezen felfogni? Nem kell itt elméleteket gyártani hogy miért, CSAK!
Senki sem fog más szemmel nézni rá csak azért mert te azt akarod.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.15. 14:55:46

Hát mondjuk én Agüerot utálom :lol:
De amúgy egyértelmű szerintem, hogy frusztrálja Ronaldot 1-2 dolog s nem tud rajta túllépni, ahogy kanty is írta feltesznek egy Messis kérdést és pl simán bemondhatná köszönöm kérem a következő kérdést.Ezzel csak olajat tesz a tűzre, amúgy meg nem szimpátia verseny, meg ki a jól viselkedő kisfiú és ki nem, ezzel csak magát hozza nehezebb helyzetbe, hogy felül minden dolognak.
Én se szeretem őt, ráadásul sokszor a játéka is eléggé messze álló attól amit én szeretek, de lövi számolatlanul a gólokat, így pl olyat hogy ne emlékezzenek rá kizártnak tartok.
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.15. 14:54:28

Amiket mondtok... azok alapján Michael Schumachert miért utálják sokan??? Mert igen is nagyon sokan utálják...

Eskű?? abbahagyod?
Mert NAGYKÉPŰ!

Fog fel, hogy utáljuk Cuncit és kész. Ennyit értetlenkedni. Nem mintegy neked ki miért utálja? Mert!
Tök mindegy hányszor mondod el hogy ő ilyen nem tehet róla. Pont azért utálják mert ő ilyen! Mit nem lehet ezen felfogni? Nem kell itt elméleteket gyártani hogy miért, CSAK!
Senki sem fog más szemmel nézni rá csak azért mert te azt akarod.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.06.15. 14:56:54-kor.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.06.15. 14:51:14

ezen én is néztem, hogy irigyelni...baccameg, még az nb1-es játékosok nagy részét is lehet irigyelni, mert azt csinálják, amit szeretnek, sok esetben milliókért, de alaphangon havi több száz ezer forintért.
ezzel együtt a focisták a nőknél +1-ről indulnak.

az átlagemberben jó hogy vagy egy egészséges irigység, de ilyen alapon nem csak ronaldot, hanem többszáz ezer másik focistát lehetne gyűlölni.

ott van pl fabregas, aguero vagy buffon.
ők is dúsgazdagok, sikeresek és jóképűek. mégsem utálja őket senki.
daffy
Madridista

2012.06.15. 14:47:31

sjd írta: Igazad van, végül is csak az olyan országokban fogadják "Messi! Messi!"-vel, ahol megjelenik.
az nem lehet,hogy esetleg az ország lakóinak azon része messizik,aki nem szereti,a többi meg szépen kussol. nehogy már ott tartsunk,hogy ha leszáll pesten és 20 ember messizik,akkor ki van kiáltva,hogy a 10 millió magyar rühelli
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.15. 14:45:04

recrea írta: Nehogy azt gondoljuk már, h Ronaldot mindenhol utálják
Igazad van, végül is csak az olyan országokban fogadják "Messi! Messi!"-vel, ahol megjelenik. Nem tudok még egy focistát mondani, akivel ilyen megtörténik, vagy akinek a lebuzizására a magyar szurkolók még külön rigmust is kitalálnak
Érdekes, irigylem Messit, Casillast, Pirlot, Rooneyt, van Persiet stb. stb., mégsem utálom őket. Sőt, Messi, aki tényleg mindent megnyert az utóbbi időben, valahogy nem közutálat tárgya sehol. Biztos szegény ártatlan Ronaldo-t kipécézték maguknak a gonosz embermilliók
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.15. 14:12:55

Nem valami jó a hasonlatod. Egy olyan sportágat veszel elő, ahol nyilván azért lett unszimpatikus a német, mert unalmassá tette (ő és legfőképpen a Ferrari) éveken át az adott sportot. (többek között ezen érven alapul az is, hogy az utóbbi időben divat lett utálni a Barcát is, bár azért mi nem nyertünk minden évben 6 kupát) Nehezen tudom elhinni, hogy valaki irigységből nem csipázza, mint ahogy abban is szinte biztos vagyok, hogy sokak szemében most szimpatikusabb, mint anno és sok olyan ember elismerően biccentene, ha ő nyerné a következő futamot, akik korábban ki nem állhatták. Ronaldonál szerintem egyértelműen a személyisége váltja ki az unszimpátiát. Többek között én se bírom a figurát, de a teljesítményét és erényeit ettől függetlenül elismerem. (így volt ez anno Ruud van Nistelrooyal, Zidane-al, Insaghival és még sorolhatnám...egyiküknél se éreztem irigységet és top formájukban se örültem volna, ha hozzánk kerülnek, mint ahogy Zlatannak se örültem.)
REMY
Madridista

2012.06.15. 14:00:19

szerintem meg az irigység miatt utálják.

Mihu
Director del Fútbol

2012.06.15. 13:50:30

REMY írta:minden bizonnyal könnyebb lett volna, de szeretem megvédeni a saját csapatomat és játékosokat.

Recrea nagyon tetszett a saját élményed ismertetése. Erről beszéltem a túloldalon is és itt is.
Minden személyiség kérdés.

Kintaro.. nem akarok személyeskedni, de neked egy értelmes megnyilvánulásod nem volt... csak amikor oda lehet bökni akkor egyből megjelensz és leírsz 1 sort...

A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..
Viszont attól még hogy ez személyiség kérdése, emiatt még senki se fogja azt mondani, hogy na jó, megbocsájtok neki minden nagyképű, visszataszító viselkedést azért, mert ő ilyen...pontosan ezért utálja az aki utálja, mert ő ilyen...ha másmilyen lenne, akkor nem utálnák.
Kép
daffy
Madridista

2012.06.15. 13:32:48

REMY írta: A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..
szerintem úgy értette,hogy rengeteg múlik a személyes szimpátián és azon,hogy hogyan akarod megítélni a helyzetet,értelem szerűen a szimpatizáltad felé vagy pozitív irányban elfogult.
gondolom én...
REMY
Madridista

2012.06.15. 13:24:56

minden bizonnyal könnyebb lett volna, de szeretem megvédeni a saját csapatomat és játékosokat.

Recrea nagyon tetszett a saját élményed ismertetése. Erről beszéltem a túloldalon is és itt is.
Minden személyiség kérdés.

Kintaro.. nem akarok személyeskedni, de neked egy értelmes megnyilvánulásod nem volt... csak amikor oda lehet bökni akkor egyből megjelensz és leírsz 1 sort...

A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..
recrea
Llegenda del Barça

2012.06.15. 13:10:18

Szerintem itt elég sokan elfogultak és/vagy álszentek.

Nehogy azt gondoljuk már, h Ronaldot mindenhol utálják, spec. szerintem az ő mezéből adnak el a legtöbbet, a legtöbb szurkolója van közösségi oldalakon, a legtöbb követője stílusában. Mondhatjuk, h ez divat, de ő egy brand, egy márka, mint anno Beckham, vagy most az iPhone, mindegyik divat, mégis szeretjük.

Szerintem nagyon sokat változott az elmúlt években és jó irányban, sokkal kevesebbet rinyál, kevesebbet színészkedik, alázatosabb let, csapatjátékos is, nála sokkal utálhatóbb játékosok vannak, csak hogy ne menjünk messzire, akár Madridban is.

Ezt a gólörömöt sem értem, mit kéne csinálnia, teli szájjal, visítva a nyakába ugrani a másiknak? Miért? Mindenki másképp ünnepel, fogadjuk el. A dánok elleni meccsen történekről pedig annyit, aki nem tudja mi játszódott le benne, az sosem focizott. Én hagytam már ki elég fontos 11-est döntetlennél, a meccs végén viszont nyertünk egy csapattársam góljával. Ugyanígy viselkedtem: hirtelen megnyugodtam, hatalmas kő esett le a szívemről, ez volt az első gondolatom, nem az, h a nyakába vessem magam. Továbbra is rossz kedvem volt, mert nem ment a játék és majdnem rajtam ment el a meccs, aztán a gól/meccs után odamentem és mondat neki, h "kösz pajtás" - ennyi mindkettőnk lelkivilágának bőven elég volt. A következő meccsen meg már nem is emlékeztem a történtekre. Ennyi, normális emberi/sportolói viselkedés.

Nekem az egojával sincs különösebb gondom, én is szerettem magam ünnepeltetni, mindenki szereti. A nagyképű nyilatkozatai pedig arra vezethetőek vissza, h nem tudja gyorsan és higgadtan lereagálni az újságírói felvetéseket, mondhatnám ennyi esze van.

Azt meg hogy mennyire akadt ki, amikor felhozták neki Messit, nem tudhatjuk, mert csak olvasunk róla, a felvételt senki nem látta közülünk.

Én sem szeretem őt, a Realt megy egyenesen utálom, és sok mindenben igazatok van vele kapcsolatban, legfőképp a "magának köszönheti" részben, csak legyünk már kissé objektívek.

Remy, Neked is könnyebb lett volna, ha megmaradsz a Filmklub topic-nál. :lol:
Kintaro
Barça B

2012.06.15. 12:32:01

REMY hirtelen stílust váltott :-) Ugye, ugye? :-)
miihii
KHAL

2012.06.14. 20:14:25

REMY írta:
Te mégis mit csinálnál ha egy EB-n is Messit hoznák fel az interjúknál ??? hmm... bele kéne ebbe is gondolni...
Akkor az ezzel kapcsolatos védőbeszédedet vesd össze a Xavi nemrégi "kiszivárgott" témában mutatott hozzáállásoddal és juss el ugyanerre a végszóra,aztán....

Abban igazad van,h mindenki másképp éli meg a nyomást.DE! Ha ennyire nem tud esetleg megbírkózni vele,akkor ne nyilatkozgasson olyanokat,h ő a 3 legjobb játékos a világon,ne arcoskodjon a combjával,ne mutogasson ki viszonylag gyakran a szurkolóknak,meg etcetera... Viszont ha már ez elengedhetetlen a személyisége miatt,akkor viselje a következményeit,mégpedig ,h a saját szurkolóin kívül nem igen lesz szimpatikus. Plusz mivel remek alany a sajtónak,mert tőle is lehet érdekeseket hallani,ráadásul tudják,h gyenge pontja Messi,hülyék lennének kihagyni a magas labdát.

Sokkal nagyobb nyomás van rajta?Messit küldi a nagy Pelé folyamat szinten,oltják a válogatott miatt,kapja,mert Xavi és Ini nélkül nem tud teljesíteni,és nem mellékesen bizonyára elég markáns nyomás van rajta a zsinórban szerzett 3 aranylabda után,mivel ha két meccsen nem lő gólt,már nyomják,h krízisben van,meg etcetera...

A különbség a stílusukban rejlik,Messit miért buziznák?Melegen öltözik meg piperkőcködik? Miért Ronaldoznák?Jobb nála?Illetve rászolgált a polgárpukkasztó viselkedésével?

Mélyebben nem is mennék bele,ezekben asszem benne van minden :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.14. 19:58:01

Amit már itt sokan leírtak, leírnám én is. Nem a csúnya gonosz újságírókat kell hibáztatni azért mert állandóan Messivel jönnek ha Ronaldoval csinálnak interjút. Nem őket kell hibáztatni...Ronaldo mióta berobbant az európai futballba, az aktuális csapatának szurkolói közül senki se szerette. Mindig is közutálatnak örvendett, legye az Chelsea, Arsenal, Barca, Bayern vagy Osasuna drukker...sose volt szimpatikus a hozzállása, a viselkedése, a stílusa, stb. Messinek miért nem Ronaldóznak? Henry-nak miért nem Nistelrooy-oztak? Ronaldo-nak miért nem huhogtak sose? Mert mindannyian szimpatikus játékosok, mindenhol szeretik őket, bárhova mennek a világon. Ronaldo meg bárhova megy a világon, csak utálat fogadja. És ez nem a média hibája, bármennyire is szeretnék a realosok levenni róla a keresztvizet...ő ilyen, a stílusával kivívta magának ezt az ellenszenvet ami övezi szerte a világban. Ezért örül az egész stadion mikor kihagy egy helyzetet, vagy bármilyen hibát vét. Az is igaz, hogy mindenki azt figyeli, hogy mikor ront, mikor csinál valami olyat, ami esetleg nevetség tárgya lehet. Viszont idáig el is kellett jutni, és ezt az utat ő rakta ki saját magának...Neki egyetlen egy óriási problémája van: rossz korba született...magasan a játékostársai fölött áll, csak ezzel annyi a gond, hogy van egy ember (?) aki viszont magasan ő fölötte áll.....és ez óriási balszerencse.
Kép
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.06.14. 19:55:41

csababarca írta:
MessiBarca10 írta:Messi az elhunyt nagymamájának köszöni góljait ,
Ennek azért fuss neki még egyszer. :roll:
.
Természetesen nagymamát akartam írni...még jó,hogy tévedni emberi dolog(elírni)..
Válasz küldése