Szerintem itt elég sokan elfogultak és/vagy álszentek.
Nehogy azt gondoljuk már, h Ronaldot mindenhol utálják, spec. szerintem az ő mezéből adnak el a legtöbbet, a legtöbb szurkolója van közösségi oldalakon, a legtöbb követője stílusában. Mondhatjuk, h ez divat, de ő egy brand, egy márka, mint anno Beckham, vagy most az iPhone, mindegyik divat, mégis szeretjük.
Szerintem nagyon sokat változott az elmúlt években és jó irányban, sokkal kevesebbet rinyál, kevesebbet színészkedik, alázatosabb let, csapatjátékos is, nála sokkal utálhatóbb játékosok vannak, csak hogy ne menjünk messzire, akár Madridban is.
Ezt a gólörömöt sem értem, mit kéne csinálnia, teli szájjal, visítva a nyakába ugrani a másiknak? Miért? Mindenki másképp ünnepel, fogadjuk el. A dánok elleni meccsen történekről pedig annyit, aki nem tudja mi játszódott le benne, az sosem focizott. Én hagytam már ki elég fontos 11-est döntetlennél, a meccs végén viszont nyertünk egy csapattársam góljával. Ugyanígy viselkedtem: hirtelen megnyugodtam, hatalmas kő esett le a szívemről, ez volt az első gondolatom, nem az, h a nyakába vessem magam. Továbbra is rossz kedvem volt, mert nem ment a játék és majdnem rajtam ment el a meccs, aztán a gól/meccs után odamentem és mondat neki, h "kösz pajtás" - ennyi mindkettőnk lelkivilágának bőven elég volt. A következő meccsen meg már nem is emlékeztem a történtekre. Ennyi, normális emberi/sportolói viselkedés.
Nekem az egojával sincs különösebb gondom, én is szerettem magam ünnepeltetni, mindenki szereti. A nagyképű nyilatkozatai pedig arra vezethetőek vissza, h nem tudja gyorsan és higgadtan lereagálni az újságírói felvetéseket, mondhatnám ennyi esze van.
Azt meg hogy mennyire akadt ki, amikor felhozták neki Messit, nem tudhatjuk, mert csak olvasunk róla, a felvételt senki nem látta közülünk.
Én sem szeretem őt, a Realt megy egyenesen utálom, és sok mindenben igazatok van vele kapcsolatban, legfőképp a "magának köszönheti" részben, csak legyünk már kissé objektívek.
Remy, Neked is könnyebb lett volna, ha megmaradsz a Filmklub topic-nál.